Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #18600 üzenetére

totál hülyeséget összehordhatod itt állandóan de megint nem érted miért is neveztem opnak.

"Hurrikán és mage mit árt a shadownak? Charger, nox és semmit nem számit egyik se."
    konkrétan az egész játéknak csupán annyit árt h az s egységek java részét ellehetetlenítik...
    (abba meg h a male és ranged viszony mennyire kibalancoaltlan bele se menjünk)

"LOL Phaséból elég ha egy a pályán van. Már halálra szivat vele."
    csak h téged ismételjelek mennyire is agyonhasznál op kombó ez?
    mert akkor ugye ez lenne a sláger......

"Ha annyira faja lenne a nature t1 akkor azzal találkozna az ember állandóan."
    többi könnyebb ilyen egyszerű, mivel nature t1-et nem tudod úgy spamalni mint a többi kb ennyi az oka ennek.
    "De sajna shadow t1 minden második t1"
    könny spamelni őket csak de ez nem függ össze az erősségével.

"Ennek a játéknak nem az a lényege hogy úgymond melyik szín a legerősebb. Hanem hol vannak univerzális counterek, melyik szín az amiből sok unitot le tudsz híni."
    Ismételten hamis álítás, nem ez a lényege...csak mivel a játékok többsége arra megy h minél hamarabb elérje az ember a láma t3omját így ha sok egységet vesztel az kiejezetten a javadra van mivel nagy a void.
    ez a játék nem erre van kialakítva csak sajnos szar a kialakítás és a balance így kb ennyiből áll.

"Mivel naturéban dd sincs simán lehet spammelni a dazzed noxokat."
    root+ww kb simán megeszi ha jól kimikrózod.

"Az meg a másik dolog, hogy siratod állandóan a pure shadow t2-t. Ami nem kicsit erős.Tudom szerinted gyenge, a tetejébe meg a do op."
    XD ja és mitől olyan erős?magektők:Dtalán a pure shadó faz ami folyamatosan healei a mgeit?
    ahol van SOM?EP?:D
    vagy a harvester olyan op?:D
    do igen op, de korábban elmondtam már az összes t2-es l egység ezen állapotukba op talán csak az aggressor nem.
    túl olcsóak és túl erősek így t2-re ahogy vannak.
    túlságosan rájuk lehet építeni a túl sok spalsheletőség miatt pedig nagyon erősek lesznek.

nc,darkelf iylenekkel ne gyere amúgy (már írtam ezt is h szarrá kéne őket nerfelni) ne gyere mert nem purék és bármi más színt t2-be hozzájuk teszel jobban jársz mint ha pure maradnál.

"Én vagyok elfogult?"
    Igen te vagy elfogult mert bármikor ugye szóba kerül a nature opsága te jössz h hát ott is van ez meg ott van az és sokszor mint most is ez a do opságát a phase-el akarod hárítani.
    hurrikánét meg noxokkal?

Én már számtalanszor leírtam a shadowal a problémám.
    nem a puréval mert ott nincs semmi
    Undead army
    Resource Booster
    Shrine of Greed
    Corpse Exploison
    Beffalen Curse
    mind egytől-eggyik gyenge javarészét meg még használni se nagyon lehet/érdemes.

puréba maage pont azért balancolt jelen állípotába, mert nem tudod healelni(kis mérétkbe regenerálni a netherrel max)
    meghatározott számot lő hamar kifogy és sok ellen counterje van.
    nincs mellette cc amivel meg lehetne menteni adott esetbe.

Új hozzászólás Aktív témák