Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ilyen vitazáró mondatnak (részemről ez nem volt vita):
Én az életbe nem költöttem sem bf-re sem más játékra egy forintot sem. (Van 200 forintom de abból könyvet veszek amikor többszöröse összejön).Nekem meg időm nincs, bfp-t meg közbe gyűjtögetek.7 óra suli és tanulás után már nem sok idő jut farmolgatni.Így meg egy hét alatt napi 4-5játékkal egy életre elég tokent szereztem.A jáccanit meg tényleg nem így kel írni.A részleges hasonulást meg inkább nem köbözöm mert mindenki halálra unja magát,s aztán egyedül írogathatok magamnak ide.
..De az csak újabb fogás volt tőled, hogy belémköthess.Ez itt tudtommal nem szépirodalmi fórum,és tudnék még jópárat mondani, aki helytelenül írogat ide.Na de ez tárgytalan.Ja amúgy jó a meccsed.(Amit persze megint mérkőzésnek kellett volna írjak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest