- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ilyen vitazáró mondatnak (részemről ez nem volt vita):
Én az életbe nem költöttem sem bf-re sem más játékra egy forintot sem. (Van 200 forintom de abból könyvet veszek amikor többszöröse összejön).Nekem meg időm nincs, bfp-t meg közbe gyűjtögetek.7 óra suli és tanulás után már nem sok idő jut farmolgatni.Így meg egy hét alatt napi 4-5játékkal egy életre elég tokent szereztem.A jáccanit meg tényleg nem így kel írni.A részleges hasonulást meg inkább nem köbözöm mert mindenki halálra unja magát,s aztán egyedül írogathatok magamnak ide.
..De az csak újabb fogás volt tőled, hogy belémköthess.Ez itt tudtommal nem szépirodalmi fórum,és tudnék még jópárat mondani, aki helytelenül írogat ide.Na de ez tárgytalan.Ja amúgy jó a meccsed.(Amit persze megint mérkőzésnek kellett volna írjak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest