Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Murder3 #16190 üzenetére

Murder, akkor mi van a shadow-nature paklidban, ha a használható lapok felét most felsoroltad? :DDD
    Jójó, a múltkor mondtad már azt az ollókezűt, a 2 heal-t. Ennyit használnál t3-on össz-vissz?!

Öhm, a t2-őn meg gondolom burrower-nightcrawler páros elég erőteljes :D (és csak úgy halkan megjegyezném, hogy pure nature-ben is alap lap a burrower, mert azzal a legkönnyebb figyelemelterelést és/vagy well-döntést megcsinálni ott is az alacsony powerigénye miatt - burrower 70, DO 120 -, s 2 burrower már 2 cc-vel garantáltan wellt bont, míg egy DO-t könnyebb counterelni - jójó, most épp nem a pure shadow-ra célzok, ahol pont fordítva van a mage miatt, de az más tészta, az ellen minden színnel egy kicsit máshogy kell játszani)

szerk.:

Deathson: enyhe célzások voltak, minthogy sunstriders volt az ellenfélnél, plusz pár napja a long range és a légi unitok elleni védelemre kérdeztem. Szerintem elég egyértelmű, hogy a fire-re gondoltam, de ha találsz még egy paklit, amiben mindezek benne vannak és használják is, akkor gratulálok (fire-bármi szóba jön a stalker miatt)! ;]

Új hozzászólás Aktív témák