Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enokh
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Mindenekelőtt: Huhh... Elolvastam a majdnem 1500 hozzászólást. Két nap volt.
Köszönet a sok-sok információért, érdemes volt elolvasni őket.Egy barátommal kezdtük el tegnap a játékot (és értük el a teljes verziót), persze nekem szokás szerint nem indult valami fényesen a dolog, magam sem értem miért az ingyenes verzió nem adta be a két "ingyen paklit" csak a tutorialt, így azzal jutottam el a 4. szintig. Ahogy tudtam AH-zni, gyorsan vettem 1.000 BFP-t és a tök üres inventorymba vettem egy boostert és néhány lapot (alapfeltétel volt, hogy SEMMI sem kerülhetett 10 BFP-nél többe, kivéve ha eladásra vettem).
A boosterben a hurricane volt a rikta, emellett 1 uc és 3 common lap is natur volt, így gyorsan eldőlt, hogy én a frost / nature, míg a haverom a shadow / fire deck-et választottuk.
Néhány apró kérdésem lenne hozzátok. Bár a barátommal megbeszéltük, hogy egyetlen pályán sem vagyunk hajlandók előregyártott taktikát alkalmazni (mi fogunk kitalálni mindent) mivel a BFP olyan ritka (és csak pénzért vehető) erőforrás, ezért megbeszéltük, hogy bolond módon nem akarjuk elkölteni marhaságokra csak azért mert tapasztalatlanok vagyunk. Éppen ezért abban szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen lapokat éri meg megvenni az elején indulásnak (standard és advanced pályákra, plusz kezdő pvp-re) Ketten írtatok már javasolt Nature / Frost decket (ki is nyomtattam őket), de mindketten T1-en nature-rel kezdtek én pedig indulásnak szeretnék Frosttal indulni. Mivel éri meg kezdeni ha az első monumentem frost?
Master archer + Frost Sorcerer és a pajzsa, plusz az egy pontos kék torony?
Ha T2-n is kéket választok, akkor a két kék pontos madár a sonic képességével? Adnátok tanácsot ez ügyben? Előre is köszi.kérdés kettő: Olvastam, hogy a Horja, Depression, Olie, Smokegyuri és Gyokzoli nevek benneteket takarnak. Van még esetleg valaki akit lehet keresni?
Egyelőre ennyi.
üdv:
Enokh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Köszönet a sok-sok információért, érdemes volt elolvasni őket.