Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Szerintem a legend szintet én is elérném, de most komolyan
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem 
...és linekiller abszolult értettem amit írtál
én is így gondoltam. Ezért mondtam, hogy nem figyeltem az ellent, ugyanis túl sok egysége maradt és én felhúztam a wellt. Nem kellett volna, mert nem tudtam bevédeni. Viszont ez gyengébb deckkel. sadó/frosttal védtem volna, ez viszont fire/bandit volt. Azzal nehezebb. Drágák az egységek és nincs épületre védelem. Lehetett volna még aura of corruption, de nem volt elég a power... Úgyhogy igen azokra nem figyeltem amiket írtál.Skacok 2v2-ba jöjjön már velem valaki néha. Vegyetek fel friend list-re plsssssssss IGN Ovobacsi
Jó volna több magyarral is kipróbálni magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Svájci jellegű bicska eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem