Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Szerintem a legend szintet én is elérném, de most komolyan
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem 
...és linekiller abszolult értettem amit írtál
én is így gondoltam. Ezért mondtam, hogy nem figyeltem az ellent, ugyanis túl sok egysége maradt és én felhúztam a wellt. Nem kellett volna, mert nem tudtam bevédeni. Viszont ez gyengébb deckkel. sadó/frosttal védtem volna, ez viszont fire/bandit volt. Azzal nehezebb. Drágák az egységek és nincs épületre védelem. Lehetett volna még aura of corruption, de nem volt elég a power... Úgyhogy igen azokra nem figyeltem amiket írtál.Skacok 2v2-ba jöjjön már velem valaki néha. Vegyetek fel friend list-re plsssssssss IGN Ovobacsi
Jó volna több magyarral is kipróbálni magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem