- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Szerintem a legend szintet én is elérném, de most komolyan
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem
...és linekiller abszolult értettem amit írtál
én is így gondoltam. Ezért mondtam, hogy nem figyeltem az ellent, ugyanis túl sok egysége maradt és én felhúztam a wellt. Nem kellett volna, mert nem tudtam bevédeni. Viszont ez gyengébb deckkel. sadó/frosttal védtem volna, ez viszont fire/bandit volt. Azzal nehezebb. Drágák az egységek és nincs épületre védelem. Lehetett volna még aura of corruption, de nem volt elég a power... Úgyhogy igen azokra nem figyeltem amiket írtál.
Skacok 2v2-ba jöjjön már velem valaki néha. Vegyetek fel friend list-re plsssssssss IGN Ovobacsi
Jó volna több magyarral is kipróbálni magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!