Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
ha megjön az új gépem,eljövök értetek
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
rocki15
tag
Van aki kipróbálná a Vietnamot?
-
rocki15
tag
Mi az a ping? Úgy jó ha kicsi, vagy ha nagy?
-
rocki15
tag
válasz SüdiLaller #37106 üzenetére
Kösz.
Találtam egy programot ami csökkenti, illetve fixálja online játék közben a PING értéket, érdemes ilyet használni? -
rocki15
tag
Feltettem a programot.
Speedtest.net: 29.84 mb/s download - 14.89 mb/s upload
Pingtest.net: 30msA pingem a játékban nagyjából 150-200 közt változott, a programmal 150-160 (úgy vettem eszre hogy inkább fixalja)
Más : a távcsöves puskával kilőttem az embert a helikopterbol
[ Szerkesztve ]
-
zsolti995
csendes tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
rocki15
tag
B.Ú.É.K.
-
Źşë'
addikt
válasz Axel 007 #37117 üzenetére
még régebben heavy metalon uav rakétával kiszedtem egy hind helikoptert, (mind2 levegőben voltunk ) picit elbambult, am helikkel nagy poén camper csipákra landolni! ha tehetem sűrűn csinálom!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
- = Zk = -
félisten
nah, megvan ez a rák G3.....
ééérdekes fegyó... hm. teszik. bár most az M16A2 lett a favom... most úgy adja a BC2 (Y)
(kop-kop)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aram01
nagyúr
válasz - = Zk = - #37121 üzenetére
mondtam hogy megvan az gyorsan
-
- = Zk = -
félisten
válasz aram01 #37122 üzenetére
gyorsan?..... fél év az össz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aram01
nagyúr
válasz - = Zk = - #37123 üzenetére
az elröppen gyorsan
-
- = Zk = -
félisten
-
aram01
nagyúr
válasz - = Zk = - #37125 üzenetére
következő cél?
-
- = Zk = -
félisten
válasz aram01 #37126 üzenetére
lövöldözöm párat(m16a2/G3), ha megtetszik, ráérzek akkor maradok. ha nem, akkor odapasszolom öcsémnek
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aram01
nagyúr
válasz - = Zk = - #37127 üzenetére
mész vissza 3-ra?
-
- = Zk = -
félisten
válasz aram01 #37128 üzenetére
ha nem jön be a BC2, akkor igen.....
-
- = Zk = -
félisten
kár, hogy a medicnek nem lehet odaadni az M16A2-t... így kénytelen vagyok G3-mal trollkodni. same in Bf3
-
cztomika1987
csendes tag
Boccsi ha nem ide tartozna!
Már két Bad Company 2 verzióval is úgy jártam, hogy az elején a tengeralattjárós résznél mikor van egy kis bejátszás mikor fent állnak a tengeralattjáró tetején és a robbanás után fehér marad a képernyő és ott megáll a game és nem megy tovább... miért van ez??? valaki légyszi írjon rá valamit ha így járt és tudta orvosolni a problémát!
Köszi előre is! -
v!ct0y
veterán
válasz cztomika1987 #37131 üzenetére
Hát ez nem ide tartozik mert WAREZ. Vedd meg és tovább tudsz majd menni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz v!ct0y #37132 üzenetére
csak a warez verzió generálhatja ezt a hibát?... kérdem én.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nem engedi lefrissíteni a legfrisebbre a játékot... ilyet nem bactam még
sem offline sem onlány nem frissít" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
SüdiLaller
aktív tag
Történt ma egy olyan, ami olyan szinten felb@szott hogy aztán csodálkoztam saját magamon..
Fain szeró, Atacama desert, usa oldal. Az egyik tróger csapattársam és az egyik enemy összefogott ellenem. Az enemy leszedett, de a csapattársam felélesztett defibbel. De mire megfordulhattam volna, megint leszedett a ruszki. És ez így ment amíg ki nem léptem úgy kb. 10*. Közben üvöltöttem mint az a bizonyos német gyerek, akinek törölték a wow acc.ját. Most már csak nevetek rajta,és letöröltem a nyálat a monitoromról, de akkor is hogy lehet valaki ilyen °%=^"*(" ??
Tartottam fél óra szünetet, és találtam egy sokkal jobb szerót, ahol aztán igazi war volt csapatmunkával. Abba se akartam hagyni. Azok meg akik elb@sszák a játékélményünket, szívesen felkeresném őket személyesen mint Jay és néma Bob a filmjük fikázóit, és szétverném a fejükön a billentyűzetüket. Most sokkal jobb, hogy kiírtam magamból
Valamint ha tudtok normális szerókat, esetleg sok magyarral, annak nagyon tudnék örülni![ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Van egy kis gondom a MoH 2010 és a Battlefield Bad Company 2-vel.
Amikor multiban szeretnék játszani, betölti a pályát, de nem látok semmit. Teljesen fekete minden, nincsenek házak, fák semmi. Csak a waypontokat és a rohangáló emberkék jelzését látom.
Ez mindkét játéknál fennáll.
Eredeti mindkét játék, nVidia 275-ös karim van a legújabb driverrel ( próbáltam egy régi driverrel, de semmi). Eddig semmi gond nem volt velük és az op. rendszer is ugyanaz Win7 Pro 64bit.
A directX-et felraktam újra, de nem segített. Ráadásul a "single" pályákat sem látni már.
Elképzelhető, hogy haldoklik a VGA-m? Más játékok tökéletesen mennek ( COD 4. CoD MW 2...stb ).Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
A dxdiag nem ír hibát.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
bul07
nagyúr
Mostanában én is visszatértem játszani, igaz Squad Deathmatch szoktam tolni mert pörgős és szórakoztató , persze HC-n mert ott nincs spot(erről erős véleményem van hogy hova tehete volna aki kitalálta)
Próbáltam a Conquest is de szinte mindig volt bázis támadás, és a sokadik eset után már mindenkit szidtam, így hanyagolom ezt a játékformátCsak egy baj van egyre kevesebb játékos van(főleg éjel)
És mintha sokkal együgyűbek is lenénnek, én mindent megteszek hogy nyerjünk de a három társam csak öleti magátt, sokszor akkor is többet ölne ha éledés után vaktába dobálná a gránátokat és lövöldözne össze visszaRush-ra még ránézek, de sose szeretem , sok múlik a csapaton
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
aram01
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz aram01 #37146 üzenetére
Én távcsöves szeretek lenni és méghozá a hangtompítós verzióval(az egylövésessel, most nem jut eszembe a neve)
Én a rakétásoktól agybajt kapok , nagy tudás nem kell ahoz hogy CG-vel öljön
Bár van hogy én is használom szórakozásból, megjelölöm és úgy fogom be a rakétával
Az a legjobb ha a fejét jelölöm meg és látja a piross vilogást, na akkor aztán elkezd futkosniDe amúgy elég ha rajtam kivűl még egy vagy két társam nem balf@sz és hozzuk a kört
Bár vannak pályák amiket nem szeretek és nem is megy rajtuk anyira( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BlackOps#MNK
csendes tag
[link]
Hello,Ez az oldal egy nonprofit baráti társaság amely igyekszik megkönnyíteni a warok keresését és lebonyolítását. Az oldalon egy kereső program fut aminek segítségével kiválaszthatjátok az ellenfelet.NEM LIGA HANEM FIX ÁLLANDÓ CSAPATOKKAL!(ESL tipus csak magyarokkal)
A lejátszott warok után pontok járnak, nyert warnál 3 pont, vesztett war után 1 pont.
Minnden regisztrált felhasználónak van külön Profil weboldala például:[link]
Azért,hogy a war felügyelőknek könyebb dollguk legyen,KÖTELEZŐ a TeamSpeak3 használata ahol külön klánszobát kaptok!(Mikrofonos Komunikációs eszköz ha nem ismernétek)
Hogyha több infórmációt szeretnétek tudni vagy regisztrálni akkor irjatok nekem:lordo15@gmail.com vagy keresetek fell TeamSpeak3-on: 87.229.77.64:9999 ”BlackOps” néven (Van olyan,hogy Security Level amit el kell indítani,hogy megnöveld és betudj lépni,egyszeri alkalommal kell megcsinálni max 5 perc!)
Nevezhető játékok: COD2;COD4;CS1.6;CS:S;CS:GO;LOL+BF(ha jelentkezik rá felügyelő)+adunk ki klánoknak szobákat,nyugodtan gyertek!
Tisztelettel,"BlackOps" MNK Technikus -
EricBacon
újonc
Sziasztok!
Nem régiben vettem meg bad company2-t és rátaláltam erre a forumra (nagy örömömre)
következő lenne a kérdésem melyik szerveren szoktatok játszani? vagy igy közös megálapodás szerint?ha gondoljátok erikmajor94@gmail.com (remélem ezt kell emgadni ahoz hogy felvegyetek barátnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest