Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14731) BandiHUN válasza medvezsolt (#14729) üzenetére


BandiHUN
veterán

Ebben azért benne van,hogy ott fix hardverre könnyebb megirni a dolgokat...de aki konzolon akar sz...ásról olvasni,nézze meg,mit irnak a ps3-asok,akiknél még laggosabb és szakadozósabb,mint nekünk,és igaz kapnak patchet,de pl.a múltkorinál 3 napig nem ment a netes multi,mert álltak a szerverek,és ugye ott csak gyári szeró van.
Sőt,konzolon eleve csak a privát meccs az,ami személyre szabható,de szerintem ott az nem ranked eleve,amúgy meg mehetsz olyanra,amit találsz,ha nem hivsz havert,akkor mindig más csapat,mégha módra és mapra lehet is szűrni,stb.
Nem tudja ezt,aki nem próbálta...
Itt azért mégiscsak elfut valamennyire mindenkinek és ha bérelsz szervert/más bérel,de bejön az izlésednek a közönség,stb,itt jobban megtalálhatod a számitásod.
Egyébként meg tegye a szivére mindenki a kezét,hogy mennyire érdekli a single cooperativ,meddig kötné le,avagy mennyire éri meg várni a pár kicicomázott fegyót és új gúnyát,ráadásul nem is a legjobb fegyókat cicomázták ki,vagyis ha hatékony akar az ember maradni,úgysem használja hosszú távon.
Nomeg reméle el is lehet szedni majd másoktól ;] akkor tuti nem adok érte egy petákot sem,ha jönne ilyesmi pénzért.

Lenne inkább valódi új map pár,avagy első körben minden map minden módra,ég az is elmenne...
De igy sajna minekünk max a hibajavitások,ami érdemi hasznot hozna,de hát pl.a hitbox-javitásról,ami az elvesző lövedék mellett a 2 fő hiba,egy szó sem esett tudtommal,szóval igazán nem is tudom,mit várjak...
A fegyvereket meg visszateszik,kezdhetjük az m60-morgást,stb elölről.
avagy kénytelen lesz az ember a szervert agyonszabályozni.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.