Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15051) ciry válasza Jazzy (#15049) üzenetére


ciry
őstag

Majomparádén is voltam... :(((

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#15052) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Fura ez a stat oldal. Ma megkaptam a platinát M1911-re. De a stat oldal szerint 500 killnél van és csak 493at számolt még, holott a játékban már elértem ezek szerint..

(#15053) BalaNce87 válasza Fortissimus (#15050) üzenetére


BalaNce87
addikt

Lehet boxra kellett volna megvenni, de nemtudom gamepaddal kurvára szívnám az irányítást:D nem passzol hozzá egyszerűen.

(#15054) bul07


bul07
nagyúr

na pb megint kirúgott
visszamentem ugyanarra a szervere vagy 5-6 pálya után megint jött a (#15044) hozászolásomba említett kép utána kivártam a két percet majd visszamentem és egy kis idő után újra kirakott más szövegel
[link]

tegnap óta csak a VGA driverét cseréltem nem hiszem hogy e miatt lehet most megpróbálom frissíteni a pb-t

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#15055) madgie válasza BalaNce87 (#15053) üzenetére


madgie
titán

Bennem is egyre inkább érlelődik a konzol, csak az a fránya gamepad :(

(#15056) F_Zolee válasza bul07 (#15054) üzenetére


F_Zolee
veterán

Lehet a punkbuster szolgáltatás krahácsol a gépeden. Újra kéne telepíteni a windost. Sokszor csodákra képes. :)

(#15057) namenyicsavo


namenyicsavo
tag

[link] HeadShot

Respect :C :C :R

OMSZ==> Hivatás az életért<== Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!

(#15058) bul07 válasza F_Zolee (#15056) üzenetére


bul07
nagyúr

3hét jön az új gépem ez meg el lesz adva így nem akarok már xp telepíteni igaz most volt egy éve hogy felraktam rá a xp-t de még bírja kék halál se volt még
most állítottam valamit csak azt furcsállom hogy szinte semmit nem csináltam a gépel és mégis elkezdet pb szórakozni lehet hogy a régi vga drivert is visszarakom az volt az egyetlen változás

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#15059) BalaNce87 válasza madgie (#15055) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát mondjuk én rájöttem hogy alíg játszok pláne az új játékokkal egyszerűen annyira se érdekel hogy letöltsem, persze jobb lenne box, de hát ahhoz már egy tv is kéne, fps-t meg nem tv-n fogok játszani fotelből, nemtudom az kinek jó de rohadtul nem passzol össze ez a kettő, nem adja a feelinget. Gamepad meg nem fps-re lett kitalálva röviden ennyi, én játszottam vele megtudom szokni, de nem az igazi.
Szóval egy bajom van hogy konzol miatt elvan hanyagolva a pc támagotása hiába jönnek ki az újabb alkatrészek ha csak portokat adnak ki rá, ergo fejleszteni is hülyeség mert a gépigény nem változik már több mint 2 éve.
Én fps-t nem élveznék konzolon pedig medal of honor 2-vel egymás ellen játszottunk playstationon, de akkor ez nem számított jól eljátszottunk, persze egymás ellen más az egész, mint egy 32-es szerveren.
Gépet fejelszteni meg nem fogok ha nem is játszok már nagyon csak multival ami el is fut, így tényleg konzol lenne a legjobb alternatíva, viszont konzolon nem multiznék a büdös életbe, az tökéletes single játékokra, de multira nem a legjobb választás, nah meg ugye milyen árak vannak, így ha nem töretem fel, csak porosodna a konzol is...

[ Szerkesztve ]

(#15060) Csapi007


Csapi007
veterán

Hy
A drone-ra mikor vagy hogy lehet megszerezni a gépágyút?

"Csak úgy mondom"

(#15061) bullseye válasza Csapi007 (#15060) üzenetére


bullseye
addikt

kb. az utsó járműves fejlesztés, ami a tanknak is ad egy másodgéppuskát, meg a BMPnek asszem rakétát

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#15062) BandiHUN


BandiHUN
veterán

no most álltak le "karbantartás" miatt a medalofhonor.com szerverei...remélem VÉGRE indul a beta... :DDD
De hogy egy jó konzolos poént is bevágjak:reggel jött az infó,hogy az x360-asok betázását eltolták a jövő hétre :C ;] nekünk pedig elvileg mostankörülre van időzitve az inditása a kódbekérésnek,ami alapján kapjuk a rendes kódot és a betaletöltést :)

Egyébként remélem,ha a beta elindul,akkor végre lesz idejük a fejlesztőknek is a patch-ekkel és a játékkal törődni,a medal miatt most óriási a nyomás rájuk,meg is értem,hogy kénytelenek "kompromisszumoat" kötni,mert őket elsősorban az új gém miatt ostorozzák,és hiába csinálnák a patchet,ha a MOH-nak el kell indulnia...igyis már ki kellett lőniük az x360-at...aztán lesz idejük,hisz a MOH csak októberben jön ki(12-edke) fullosan,azért az még odébb van...és ha jól startol a beta,akkor a multi motor kész,az offline-t ki tudták tesztelni,már csak a mapokra,stb kell utána koncentrálni,de a programozók kicsit felszabadulnak.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15063) Csapi007 válasza bullseye (#15061) üzenetére


Csapi007
veterán

Kösz
És azzal mit tudok kezdeni hogy Q9400 + 4GB memóriával "lassan" tölt be (csomó emberke bent van mire nekem betölt)

"Csak úgy mondom"

(#15064) v!ct0y válasza BandiHUN (#15062) üzenetére


v!ct0y
veterán

Előrendelésnél ki is kellett fizetned a teljes játék árát?

(#15065) BandiHUN válasza Csapi007 (#15063) üzenetére


BandiHUN
veterán

megoldás:tedd fel a 10.5Hotfix-et,sé a Liseda-féle configuratorral mondjuk,tedd át dx9-re...a teljesitmény is jobb,és bent is leszel a legelején.Ha nem,akkor ott valami nagyobb gond van...többen használunk Ati 48xx-et,és semmi gond igy.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15066) BandiHUN válasza v!ct0y (#15064) üzenetére


BandiHUN
veterán

Természetesen...sőt,elvileg a mai kezdéshez kell,hogy VIP BC2-d legyen,és azonos accon.A nem VIP(itthon:"gyűjtői") verziósok 21-edikén kezdhenek...bár mivel még nem tudom,mi lesz ma/bejelenthetnek akármit,nem tudom,mennyi haszna lesz a dolgonak,volt már sokféle pletyi a nap folyamán.A Steam tutira bejelentette,hogy "ma"(náluk este 6-kor van vége az előző napnak,saját időszámitás,ez azt jelenti,hogy holnap este 6-ig ez esetben) tuti nem indul náluk a dolog...bár ha szopok az eastore-vel,és ha fel is lövik,de agyonig túlterhelt lesz minden,lehet én se játszok hamarabb...meghát ahhoz az kell,hogy legalább a kódbekérés kezdődjön meg,onnantól derül ki,egyáltalán mennyire kamu az új kód kapása(semmi értelme),és hogy mekkora/honnan szedhető a beta maga.És ehhez jön még,hogy indulnak-e a gémszerverek,és mennyire birják,ha indulnak is,stb.
Egyébként jelenleg a hivatalos álláspont szerint csak elővétellel lehet betázni mindenképp,és BC2 tulajként!
De hát akármi jöhet még később..
Nomeg a beta elvileg 1 hónap lesz csak.amit beszopok,mert ebből nekem majd' 2 hét nyaralás lesz :(

The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding. :U AJÁNLOM,hogy jöjjön végre... :) mondjuk hacsak nem jön turbóval,szerintem ma is BC2 vagy Borderlands lesz...nem is azért vagyok besózva,hogy hűderohadtulváromeztmertszarabc2,hanem mert ha már itthon vagyok,meg kellene csipni az elején,amig birják a szerverek...talán...én saccolnék neki kezdésnek is 2-3 gigát,és olyan éjféli befejezést,ha most indulna a letöltés...ismervén,hogy hogy belassul,ha szépen rácuppan mindenki...
10 megás netem van,meg kéne tolni az elejét...mennék vacsizni is,de csak várok,hogyan indul újra a battlefield.com,ha nem lesz infó,akkor úgyis ráérek utána majd,legfeljebb ha holnap de-re úgy hagyom,majd csak lejön reggelig,ha éjszaka kijönne.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15068) F_Zolee válasza BandiHUN (#15065) üzenetére


F_Zolee
veterán

Hotfix esetén felesleges a Dx9 mód. Hacsak plusz fps-t nem akar és hibás textúrákat. :)

(#15069) BandiHUN válasza F_Zolee (#15068) üzenetére


BandiHUN
veterán

full hd mellé nem árt adott esetben,nomeg neki 30-asa van...tehát eleve nemigen bajnok dx10-ben.egyébként én a kevés fps miatt nem kisérleteztem sokat a dx10-zel,úgyhogy nem tudom,a betöltést hogyan befolyásolja,nekem igy jó.a textúragond meg ritkán jön elő,akkor sem zavaró,a talaj vibrál be.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15070) Musa99 válasza BandiHUN (#15066) üzenetére


Musa99
csendes tag

Jól rá vagy izgulva a MOH témára majd várom az előzetes értékelésed és ha jónak találod lehet én is befizetek rá:):)

(#15071) Csapi007 válasza BandiHUN (#15065) üzenetére


Csapi007
veterán

És azt honnan tudnám megszerezni? Az itteni és a google linkek is egy 404-es oldalra küldenek.

"Csak úgy mondom"

(#15072) BandiHUN válasza Musa99 (#15070) üzenetére


BandiHUN
veterán

hát ha ráizgulva nem is...de végülis olymindegy,mikor veszem meg,és igy még némi extra is jön,hamár csak igy lehet betázni...idén ez+a cod ami esélyes lehet,de ha a cod-ban nem lesz szeró,stb,és a motor se változik,szerintem meg se veszem.úgyhogy marad ez.Nem hiányzik a sok csaló a buta,de erőltetett ócska motor miatt,vacak calásvédelem eleve,nem kell a random map és játékoscsapat se,az MW2 már nem szól se a pc-ről,se a cod-ról.Ez a vidi alapján tunningolt BC2,amibe csak beleöltem vagy 250 órát,csak nem cseszik el.Bár a szerókérdés egyelőre itt is nyitott,stb,lehet ugyanolyan lesz,mint a bc2,a csapat ebbe is beteszi a bugjait...fene tudja.
De akkoris láttatlanba inkább ez,mint a cod,ami ráadásul évvége.
Mondjuk itt se értem,hogy minek kell most a beta,ha október közepénél hamarabb nem jön a full...és 1 hónap...ergó rengeteg idő,és sokat nem moddolhatnak ez alatt,mert ha jó,akkor nem is kell,ha rossz,akkor csak játékosokkal együtt kell javitani,és 3 hónapig senki nem lát utána többet belőle.Fura is lesz azoknak,akik rákattannak,hogy nem mint a bc2,hogy a beta után éles,hanem negyedév pihi... :U

Egyébként még mindig áll az egész mindenség,vagy mert csinálják,vagy mert beállt a forgalomtól... :((( Ma tuti nem lesz ebből próba szvsz,vacsi után én is tolok majd valamit,nem fogom ezt lesni 2 percenként,EU úgyis lefekszik,az USA meg úgyis teljes gőzzel nappalt nyom,ki tudja,honnan jön a letöltés,ha USA,akkor olymind1,reggel fekszenek,és de.melóban lekapom gyorsan,ha meg eu,akkor ha túlterhelik,akkor az elején úgyis pötyögés,nem nyerek semmit ha járatom mondjuk 9-től éjfélig,mert úgyis éjfél után enyhül majd a forgalom.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15073) Musa99 válasza BandiHUN (#15072) üzenetére


Musa99
csendes tag

Ha majd sikerült annyit tegyél meg nekem légy oly kedves hogy dobsz egy privátot milyen első ránézésre.Köszi:))

(#15074) F_Zolee válasza Csapi007 (#15071) üzenetére


F_Zolee
veterán

Elküldtem mailbe. Már ha a konfigurátorra gondoltál. :D

[ Szerkesztve ]

(#15075) BandiHUN válasza Csapi007 (#15071) üzenetére


BandiHUN
veterán

tolom a honlapomra ftp-n....de 120 mega,kis idő.és vista/w7-esem van csak

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15076) BandiHUN válasza Musa99 (#15073) üzenetére


BandiHUN
veterán

hidd el,csinálok egy halom screenshotot.... :D

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15077) Csapi007 válasza F_Zolee (#15074) üzenetére


Csapi007
veterán

Arra gondoltam de te egy BC2Launcher nevű vmit küldtél. :F

Lorenzo9: Win7-em van tehát megköszönném.

"Csak úgy mondom"

(#15078) BandiHUN válasza Csapi007 (#15071) üzenetére


BandiHUN
veterán

http://battlephield.eu/ati_catalyst_10.5_hotfix_win7_vista.exe

http://battlephield.eu/lisedaconfigurator.exe

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15079) BandiHUN


BandiHUN
veterán

jó poén,beta sehol...de 1 élelmes srác regizett egy xat.com chatszobát a várakozóknak...no oda is majdnem olyan nehéz bejutni,mint a moh oldalra :D
de jó fejek vannak,el lehet dumálni,nem baromkodás.
Valamit jelent,hogy van bc2 szoba is :DDD lehet sokan várják azok közül? :)

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15080) Csapi007 válasza BandiHUN (#15078) üzenetére


Csapi007
veterán

Kösz de természetesen a hotfixet meg tudtam szerezni.

"Csak úgy mondom"

(#15081) BandiHUN válasza Csapi007 (#15080) üzenetére


BandiHUN
veterán

ok...azt hittem,az nincs.most nem annyira koncentrálok ide :D a klienst már feltették a betához twitteren,FileFront-ról szedhető,mert a MOH oldal halott gyakorlatilag :D
De legalább jót dumálunk a chaten :D

panaszkodtak az ótvar kempelős,stb.játékra bc2-ben,hogy nehéz jót kifogni....meg is kapták a gametracker-es linkjét az 1-2esnek,hadd jöjjenek,ha van kedvük :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15082) BandiHUN


BandiHUN
veterán

friss videó a MOHA-ból,chatról:
http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=3Qy2kHdEltA
kicsit morci vagyok,mert úgy látom,mintha a mw2-re húztak volna egy bc2 köntöst,és láthatólag nem akar semmi pusztulni a terepen,bár aki nyomja,eléggé béna..
De tetszik a kisbalta a kés helyett :D sajna viszont sokszor hal a srác lendités közben,nem biztos,hogy ezzel kell próbálkozni.De a lövések mintha jobban hatnának,aki talál,az öl könnyen.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15083) ciry


ciry
őstag

Ez a BC2 topik hagyjátok a faszba a mohát.
Köszi.

Jó volt a gém.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#15084) creedszl


creedszl
aktív tag

kinek mennyire van állítva a FOV?

Hulligaaan

(#15085) v!ct0y válasza creedszl (#15084) üzenetére


v!ct0y
veterán

Alapra ami 55 :)

(#15086) BandiHUN válasza ciry (#15083) üzenetére


BandiHUN
veterán

a MOHA topikban van 15 hsz,és lényegében a mai napról szó se esik...
bár ezt nem értem igazából,nagy a ph,de hogy egy ilyennek ennyire ne legyen témája,mint ez a gém...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15087) F_Zolee válasza Csapi007 (#15077) üzenetére


F_Zolee
veterán

Igen. És ebben be lehet állítani a Dx módot. Bár program se kéne hozzá, mert csak az ini-be kell átírni az auto-t 9-re.

(#15088) Fortissimus


Fortissimus
őstag

felraktam az uj ati drivert, eddig hibatlanul mukodik, kb 2ora jatek alatt nem volt olyan, hogy leessen 5fps-re es nem is felezodott meg az elozohoz kepest, mint masnal (nem cf)

akinek gondja volt eddig, probalja ki :K

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#15089) creedszl válasza v!ct0y (#15085) üzenetére


creedszl
aktív tag

csak mert én próbáltam 70-en,80-on és szerintem egy kis emelés nem árt...most 65-ön van nekem de szerintem még kicsit feljebb viszem

Hulligaaan

(#15090) BalaNce87 válasza BandiHUN (#15082) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát ez cod4 bad company mix, mit ne mondjak elég gáz hogy 1 évbe két játékot is kiadnak és mind2 csont ugyanolyan, még a hangok mis minden mondják is háttérbe hogy olyan mint a battlefield. Gondolom ennek is ilyen zseniális lesz a supportja. :U
Mondjuk ki, ennek semmi köze a medal of honorhoz csak a neve az...

[ Szerkesztve ]

(#15091) BandiHUN válasza BalaNce87 (#15090) üzenetére


BandiHUN
veterán

most izé leszek,de igazán megunhatnád,hogy csak morogni,panaszkodni,szitkozódni jössz ide irni... :U lehúztad már a bc2-t is milliószor...várhatóan ez bekövetkezik minden játéknál nálad...próbáld meg azt élvezni,ami jó bennük! :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15092) BalaNce87 válasza BandiHUN (#15091) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát mert nem lehet elégszer leírni mennyire szarnak a játékra, kiadják aztán úgy is hagyják majd jön még1 játék ami tök ugyanaz csak van egy két más fegyver és úgy adják el 10 ropiért mintha teljesne új játék lenne.
Meg hát jogos amit írok, ezzel nem lehet vitatkozni, meg csak nézni kell hogy a hozzászólások 80%-a off vagy panaszkodás a játéktról.

(#15093) medvezsolt


medvezsolt
senior tag

10 Perces Néma Csönd az Ncore emlékére! Tiszteletre méltó és nagy oldal volt:(:S

Sajnálom,mert sok információt onnan szereztem be. Reméljük valamilyen formában ujra indul

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#15094) BandiHUN válasza medvezsolt (#15093) üzenetére


BandiHUN
veterán

Hmm...nem tudom,a Monkey vajon tényleg karbantartás alatt van-e...de elvileg nincs baja.Én csak azt használom...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15096) D4v3


D4v3
őstag

Van egy eladó BC 2-m, akit esetleg érdekel:
[link]

(#15097) BandiHUN


BandiHUN
veterán

lehet áll a 2-es...legalábbis nekem csak az ip-portot irja a procon,de az eseményeknél meg az van,hogy connected,hibát nem ir....csak se map,semmi infó.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#15098) namenyicsavo válasza BandiHUN (#15097) üzenetére


namenyicsavo
tag

Nézd meg most

OMSZ==> Hivatás az életért<== Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!

(#15099) r-chee


r-chee
őstag

Na végre, elvonult a vihar, be mertem kapcsolni a gépet, meet egy kis BC2 :) .

nCore-t én is sajnálom, mert egyik kedvenc oldalam volt. Blogjukból szoktam tájékozódni én is, ha nem volt vmiért elérhető az oldaluk. De fel a fejjel, a remény hal meg utoljára.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#15100) Dantenero72


Dantenero72
aktív tag

A torrent oldalak emlékére :[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.