Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Chuck Norris nem elhajol, hanem lelövi a golyót
-
pandras83
őstag
Hát bajtársak, bevallom hogy leragadtam a BF3-4 érában, ahol csak kétszer (LOL) kellett megvenni a gémet, hogy mindened meglegyen (alap+premium), épp ezért nem bírom felfogni hogy mi történik ebben az ecseri piac szintű szemfényvesztésben:
Tegnap valamit kattintgattam a battlepass menüben és egyszercsak aktív lett ez a pro izé:
Kaptam 300 battlefield garast meg pár csicsás soldier és fegyver skint, illetve aktív lett a battle pass. (Ó igen a battle pass, ahol valami pathok vannak, azon besírtam.)Steam és Phantom Edition, semmi egyéb extra nem lett vásárolva hozzá.
Köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy mi ez a kapitalista fosfolyam, ami hömpölyög itt megállíthatatlanul. -
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Leraksz egyet, raknád a következőt, de nem engedi mellé. Lerakás előtt elfordulsz vele, mintha messzebre akarnád rakni és amikor fehérre, vagyis telepíthetővé válik, akkor trükkösen lerakod az előző mellé. Próbáltam, lehetséges. JackFrags videóban láttam a trükköt asszem.
-
pandras83
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Ne legyél már ennyire try hard ember. Játssz a játékkal, szervezz magad köré embereket vagy csatlakozz másokhoz és haladni fogsz az upgradekkel, nem mellesleg új barátokra is találhatsz. Annyira kiábrándító tőled is meg mástól is állandóan ezt a rinyálást olvasni az xp farmról meg a kiskapukról. Szerinted az összefarmolt fullos fegyó vagy a taktikus csapatmunka és mapok ismerete tesz jobb játékossá?
-
pandras83
őstag
Tapasztalt valaki dlss-sel VHS effekt-szerű elmosódást a képernyő közepén vízszintesen? A meccsek rendre normálisan indulnak, aztán kezdi. DLSS ki-bekapcs után megint jó, de csak egy ideig. Kerestem redditen, egyéb fórumokon megoldást rá, de egyelőre tanácstalan vagyok.
-
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
5600/5600X vagy 5700X/5800X
-
pandras83
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
szia, olyan link nem kell amin a játék auto módban felold neked mindent? vagy olyan, ami instant max rankot ad minden kiegészítővel? vagy olyan ami közben teát és szendvicset is készít?
-
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Belenéztem egy random yt benchbe, 1080p ultra 60-70 fps i5 14400 mellett. Milyen cpu lesz mellette?
-
pandras83
őstag
Akinél esetleg hasonlóan hibaüzenet nélküli crash to desktop van Steamen: az XMP offolása után nem vág ki. Egyelőre.
-
pandras83
őstag

Eddie barátom és bajtársam összeszedte, amit eddig tudni lehet a classokról.
-
pandras83
őstag
Battlefield 6 Campaign, Open World Gameplay
Ez a megoldás lehet hogy jó lesz a kampányban. A Bad Company 2-ben anno próbálkoztak ilyesmivel.
-
pandras83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem izgatnak annyira a mindeféle passok meg skinek meg az ezzel járó grind. Új térképeket remélek, mint 3-4 idején. 4x4 új vagy remakelt mapért cserébe lazán upgradelnék akármilyen über edition-re.
-
pandras83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
jók ezek a leak videók, de olyan unalmas hogy ai ellen vívják itt is...
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem az ugrott be elsőre, hogy a kör eleji "bevonulás" rövidül le ezáltal, amit személy szerint kifejezetten kedveltem, különösen Firestormon. Volt egyfajta atmoszférája annak, amikor megindul a teljes járműpark és pl USA kezdőről begördülünk-berepülünk A pontra. Generation Kill atmoszféra
A lerövidített távolságokkal csak nő a korábban általad is említett interakciók száma és azok gyakorisága és sűrűsödni fog a gameplay úgy általában. Mindegy, ez van. Ezt kell szeretni.
-
pandras83
őstag
Az ok hogy a Firestorm mindig is relatív nagy map volt, de valamiért nem bírták megállni, hogy ne zsugorítsanak a játékteren. Hasonlítsd össze a bázisok helyét az eredeti map layouttal. Azt sejtem, hogy a bázisokon való spawn után sokkal gyorsabban az első zászlóknál lehetnek majd a playerek és talán így többnyire elkerülhető lesz, hogy az egyik team már a kör elején kiszoruljon a mapról. Érdekes húzás mindenesetre.
-
pandras83
őstag

Igazi szerverkereső! HC Closed Weapons Conquest, miegymás. Jó lesz ez.
plusz oldschool tank hud -
pandras83
őstag
Miért változott volna bármi is? Lehet farmolni oldschool bf és bf6 skineket és jött Iwo Jima, mint régi-új map.
Ami érdekes lehet BF6 beta után, az az official hc playlist Portalban. Van 3D spot, de nincs sprint és csúszkálás, se minimap és csak kaszt-specifikus fegyverek közül lehet választani. Kicsit lassabb a játékmenet, szerintem jót tesznek neki a korlátozások.
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
És azok kik?
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A "jön tesztre" az mit jelent? Ők tesztelik vagy mi is tesztelünk? Az eredeti szöveg sem egyértelmű sajnos.
-
pandras83
őstag
-
pandras83
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Shroud kiegészítők nélkül is lehozza azt a 121 killt. Egyébiránt 3 fegyvert maxoltam ki, de eszembe nem jutna hozzá hasonlítani a teljesítményem
. -
pandras83
őstag
Az a pálya maga a pokol 64 játékossal. Az első meccs alatt még élveztem a látványt meg a hangulatot és talán még a zúzást is, de hamar elköszöntem. 16v16 hardcore módban jó lesz majd, de addig kizárt. Az erőltetett auto eye adaptation effekt teszi igazi pokollá az egészet, nem látni se ki, se be.

más: Az egyik legbetegebb frag, amit láttam. Directed by Micheal Bay.
-
pandras83
őstag
3+1 dolog tudta volna tudta volna igazán jobbá tenni a bétát
- 20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék.
- Unlocked és locked class meccsek a főmenüben és a pálya/mód keresőben egyenrangúan megjeleníteni.
- Nem egy közepes méretű és három zsebkendőnyi map, hanem egy bazi nagy, egy közepes és egy clusterfuck kellett volna.+1 - Full 3D spotting system rework. Semmilyen autospotnak nincs helye ebben a játékban, a villogó-virító piros háromszögeket is diszkrétebbre venni. BC2-BF3 érában ezt nem gondolták túl. Ez jelenleg easy mode. 3D spotting for dummies.
-
pandras83
őstag

Ezen az ún. automatic eye adaptation effekten lehet valahol állítani vagy megszüntetni? Értem én hogy mit akartak de utálok hunyorogva célt keresni. -
pandras83
őstag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Azt is írják hogy ha nem megy a reinstall után, újra meg kell ismételni az törlést és a telepítést. Kipróbálni egyelőre nem tudtam, de hátha.
Szerk: többen írják hogy nvidia app uninstall (nem reinstall, csak törlés) után van dlss, de ha újraindítja a játékot, megint nincs. Kabaré.
-
pandras83
őstag
Azt írják redditen, hogy az nvidia app uninstall, aztán újra install és elvileg lesz dlss.
-
pandras83
őstag
Azt figyeltétek hogy milyen sunyi módon tolja a BF Labs (szándékosan nem dice-t írok, az már szétszéledt) az unlocked módot, mint alap conquestet és a locked conquest csak a második, holott a helyes sorrend cq és cq UNlocked lenne. Miért jó az nekik ha mindenki mindennel szaladgál? Több meló egymáshoz balanszolni a kasztokat?
-
pandras83
őstag

„Csillagok fénye
akkor is ragyog,
mikor Nap-világ rejti.”
(random haiku)
kép reddit -
pandras83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itt meg pont az ellenkezőjét állítja valaki. Link
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hal lenne "dedikált" levolution, arról már hallottunk volna. Szerintem a kibővített rombolhatóság veszi át a szerepét.
-
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
1080p medium-high settings vegyesen, ~50-80 fps körül lesz szvsz.
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elég sokat modolok, total conversions mod pakkokat is próbáltam különböző játékokban és ez jött le ezalatt a pár óra alatt. Nem szerettem volna semmi degradálót írni a pre-alpha buildre, csak volt egy ilyen érzésem. Tippre továbbra is a Frostbite-ot használja és szerintem bizonyos effekteket (textúra részletesség, árnyékok, post-process, mesh quality, foliage) és a rombolhatóságot inkább feltupírozták, mintsem lecseréltek volna. Röviden, sarkosan és nagyon szubjektívan: mint egy rommá modolt Portal szerver extra grafikai és játékmechanikai elemekkel. De ez egyáltalán nem gond mert egy jó játék körvanali látszódnak előtűnni. Tényleg azt éreztem hogy na végre b*zmeeeg, újra itthon!
Modern a cucc, de egyben oldschool is, vannak új gameplay funkciók amik nagyon tetszenek és még vissza is kanyarodik a régi jó mederbe. Nagyon várós. -
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kb 5-6 meccset mentem az alpha-val és az alapján az jött le, hogy inkább egy bf 3-4re hasonlítani akaró 2042 mod. A gépigény is hasonló, a grafika is. További játékmenet lassulást szeretnék látni, mert bár tényleg visszavettek a tempóból, de még nem eleget. A fedezékbe húzás nagyon tetszik, az csillagos ötös. Volt hogy egy bombatölcser szélén szedtek le és a csapattárs lehúzott a gödör aljára újraéleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
FollowTheORI