- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Senki nem beszélt arrol hogy tele van a játék csaloval
Itt pontosítanék.
Mert te tényleg nem írtál ilyet.Össze lett vonva több hozzászóló megnyilvánulása szóval korrigálnám.
Itt volt szó arról ,hogy minden körben van csaló.
https://prohardver.hu/tema/battlefield_7/hsz_10910-10910.html
minden meccsen van csaló csak addig jó még oldalanként 1-1 2-2-re szándékosan elosztja a rendszer de ezek nem akárkiknek van megengedve és így nem annyira idegesítő hogy tönkre vágja a normál játékot de a redsec az hab a tortájukon ott halmozódnak -
goccer
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Fejezd már be. Hoztál egy videót, hogy hú itt egy csaló. Tévedtél. Ismerd be, és engedd el.
De neeeem, te újra és újra előhozod, házhoz jössz a pofonért, aztán meg sírsz, hogy bántanak meg milyen stílus van itt. Ne csodálkozz, hogy ha a hülyeséget ismételgeted akkor mindig lesz valaki, aki leolt.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Ez a felesleges vita lesz belőle amúgy, hogy mindenhol csalót láttok. Nyilván vannak csalók a játékban, de azt állítani, hogy minden körben jelen vannak, meg a rendszer elosztja mind a két oldalra, az elég nagy blődség, aztán már csak az alusapka hiányzik.
Amúgy, ha valakit játékban annak ítélsz, akkor jelentsd azt csá.
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Egy egyértelműen legit jelenetet akartatok beállítani csalásként.
Legközelebb ügyesebbek legyetek.
Persze csalót nem ennyire könnyű találni. Hogy minden Youtube-os montage-ban lesz több... ahogy azt a Móricka elképzeli.
Erre akartam utalni. Nincsen több tízezer csaló a játékban.Aki ennyit lát, minden körben több csalót hallucinál ingame, az szimplán béna.
Sok hibája van a Multinak, de a csalás még nem az. Redsec-ben, mivel free to play, inkább.
-
goccer
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Ez nem vélemény, hanem valóságtagadás. 2 screenshot lett berakva róla, hogy derékig kilóg az ember a domb mögül 1mp-cel az első kontakt előtt, a másodikon direkt be is karikáztam és te még mindig valami rántásról beszélsz. Az nem rántás, hogy tudom hol az ellen is ráfordulok.
Érvek meg bizonyítékok helyett te jössz ilyenekkel, hogy te neked meccseid voltak cb-n 20 évvel ezelőtt, ergo te nem tévedhetsz. Mondjuk én nem tudom, hogy abban mi a teljesítmény egyébként hogy cb-n mentetek pár war-t egy ladderben, vagy beneveztetek egy Open Cup-ra ahol Division 6-ban a hasonló középszerű játékosokkal cheatereztétek egymást.
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
De véletlenül se egy Shroud-ot néztél meg, mert a végén percenként látnál ilyen jeleneteket.

És mindenkinek összejön néha napján egy-egy ilyen egyébként. Olyan 10-20 másodperc, amikor minden sikerül.
Aztán bekerül ez a jelenet egy nagyobb montage-ba, ahol a cod2 pro-k megszakértik.
Teljesen felesleges volt a cod 2 playtime-ot felhozni egyébként.
Az sokkal többet mond el ,hogy nem tudtátok ,hogy az rpg-s kill az ugyanaz a célpont volt még. Tehát nem vaktába lőtt oda az rpg-vel. Ez beárazott mindent.
-
-
-
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Azt se tudod mit látsz.
Avenger-t az első kill-ért adja be (második ember akire elkezd lőni).Fent a kill feed is totál egyértelmű egyébként. Az RPG-s kill a második kill.
De köszönöm egyébként.
Így már látom ,hogy sokak szerint miért van tele a BF6 csalókkal.
Tehát ,hogy érthető legyen.
1. célpont, más lelövi.
2. célpont, ő lelövi,
3. célpont, elkezdi lőni, beugrik a fal mögé, rpg4-5-6 MP5
7 revolverCsak a kibaszott kill feed-et tessék nézni.
Kb 100-100 pixel. -
omfgk
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Ez mitől csalás?
A rántástól?Pont ez a profi játékos legjobb ismérve.
Az izommemória és szemkoordináció.
Ez az ami több ezer óra alatt szépen berögzül.XY fok a monitoron, az Z centiméter az egérpadon. Minél közelebb sikerül elsőre rántani a célkeresztet, annál kevesebb finom mozdulat kell.
-
Puro
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Amdben mit kapcsolsz be? Mert nekem 75Hz a max, de egérmozgásra néha olyan mintha valami 15 éves TN paneles monitort lesnék magas latencyvel, rendesen utánhúzása van a képnek, főleg lombkoronáknál látszik meg az épületek éleinél. Bf V óta ilyen. Van amikor meg atomsima az egész.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Én amúgy letojom, hogy ki milyen fegyverrel megy igazából, 1x láttam például medicet sniperrel, de amúgy kábé mindenki a saját kasztjának megfelelővel megy és vannak passzív képességek mindegyiknek, amivel erősíti a sajátját. A probléma jelenleg a hitreg és desync csúszásokban van inkább, amikor például közelről egy dög lassú LMG-vel gyorsabban ledarál, mint te SMG-vel őt.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Gemini;
A Battlefield 5 és a nemrég megjelent Battlefield 6 között azért érzel ekkora különbséget, mert a DICE alapjaiban változtatta meg a FOV számítási módját és a skálázást. Míg a korábbi részekben a számok néha zavaróak voltak, a BF6 próbál igazodni a modern FPS-szabványokhoz.
A legnagyobb váltást a vertikális és a horizontális látószög közötti csere jelenti. Ez a legfontosabb technikai különbség, ami miatt a számok nem egyeznek meg a két játékban. A Battlefield 5 még függőleges, azaz Vertical FOV-ot használt. Ha ott 74-et állítottál be, az valójában egy 106 fokos vízszintes látószögnek felelt meg, de sokan kevesellték ezt a számot, mert nem tudták, hogy ez vertikális érték. Ezzel szemben a Battlefield 6-ban a fejlesztők átálltak a vízszintes, vagyis Horizontal FOV kijelzésére. Itt a 90-es érték valóban 90 fokos vízszintes látást jelent. Ezért fordulhat elő, hogy a BF6-ban a 120-as érték szűkebbnek tűnhet, mint a BF5-ben egy teljesen felhúzott csúszka. Fontos tudni, hogy a BF6-ban a 90-es FOV nagyjából az előző rész 59-es beállításának felel meg, így ha a megszokott BF5-ös élményt keresed, a BF6-ban jóval magasabbra, akár 105-110-re kell húznod a csúszkát.
A skálázás és a limitek is megváltoztak a hardverek fejlődésével. A BF5 idején a skála alacsonyabbról indult és a maximuma is limitáltabb volt a régebbi konzolok, például a PS4 vagy az Xbox One gyengesége miatt. A BF6-ban viszont a minimum érték már 85-ről indul, a maximum pedig 120-ig megy. Ez azért lehetséges, mert az új rész már az új generációs gépekre és erős PC-kre van optimalizálva, amik FPS-vesztés nélkül is bírják a szélesebb látószög renderelését.
Végül megjelent a külön fegyver látószög, vagyis a Weapon FOV beállítás is, ami a BF5-ben még nem létezett ebben a formában. Míg a korábbi részben a fegyvermodell mérete fixen követte a látószöget, a BF6-ban már választhatsz a szűk és a széles beállítás között. A széles opcióval a fegyver kisebbnek tűnik és távolabb kerül a szemedtől, így sokkal több látszik a pályából, ami tovább fokozza a tágas tér és a nagy sebesség érzetét. -
Gainka
őstag
-
válasz
Gainka
üzenetére
Na akkor egér DPI után újabb körkérdés:
Nektek mekkora FOV van beállítva?
Nekem 110, régebben 90 volt. Amióta 110 ugyanúgy foscsi vagyok de mostmár elmondhatom magamról, hogy erős átlagosnak számítok. 32-ből olyan 8-15. szoktam lenni, 24 főből 10-15 Breakthrough-ban. (ezektől néha van jobb eredményem és sokszor rosszabb).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
"Azért mert azt hitték hogy egy brutál interaktiv pörgés kell a népnek, amire majd rászoksz mint a drogra, (mint a codra) a vicc az hogy pont emiatt hagyják el az emberek."
A legnépszerűbb mapok közé tartoznak azok a pályák, mint a Metro, Locker, Argonne Forest, Fort De Vaux, Operation Underground... BF3-ban a Noshahr TDM iszonyat népszerű volt.
És még mindig megjegyzem, hogy a BF6-ban a leglassabb a mozgás a többihez képest, és a BF4 volt a leggyorsabb, főleg a squad sprint perk-kel, csak elég sok olyan pálya van, ahol az akció központosul kisebb helyekre. De ilyen pályákból volt elég sok a többi BF-ben is, lásd az egész Dragon's Teeth DLC-t, vagy BF3-ban a Close Quarters, és Aftermath DLC-t. Vagy BF4 Flood Zone, Dawnbreaker.
A nagyobb pályák jók tudnak lenni, de sok nagy pályával az a probléma, hogy csak azért nagy, mert "fúBattlefield nagy pálya kell", és nem történik semmi akár percekig, és csak járművekben élvezhető.
Példának 2042-ből a Hourglass-t hoznám fel, nagy pálya, de ha nem szeretsz járművezni, akkor kb. instant vissza a főmenübe, annyira élvezhetetlen gyalogosként. Ugyan ebből a játékból ott van viszont a Breakaway, ami még nagyobb pálya, de gyalogosként is vannak helyek, amik elég élvezhetőek, és járművekkel is ki tudod élni magad. Vagy BF4-ben Lancang Dam, Hainian Resort, Dragon Pass, Guillin Peaks. -
-
Madn!ght
addikt
válasz
Gainka
üzenetére
Köszi a segítséget!
21:9 (2560x1080)-ban játszom egészen pontosan.
144 Hz lenne a kívánt stabil sebesseg.VGA csere előtt is beállítottam, csak már nem emlékszem, melyik streamer videója alapján (talán Jackfrag). A múlt hétvégén cseréltem ki a videokártyát, akkor ezt vettem alapul (emlékeim szerint az első alkalommal is valami hasonló volt).
Az NV vezérlőpultban az nv reflexet kapcsoltam be, a vsyncet ki, meg az energiatakékossági beállítást max teljesítményre.
Akkor alapra állítok akkor mindent aztán egyenként állítva megpróbálom kitapasztalni, mivel lehet a legjobb teljesítmény mellett a legszebb grafikát elérni.

-
Puro
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Nálam bios update sem segített csak úgy megjegyzem, de még ennyit nem molyoltam egy játék miatt, főleg hogy atom stabil a vas így nem gondolnám user errornak. Most úgy néz ki a történet, hogy 1 meccs aztán alt+f4, hagyni kell a rákba ez ilyen, ennyi, nem éri meg szarakodni vele
Valahol olvastam, hogy a mesh és texture ultra/overkill beállításon, memory leaket okozhat bizonyos pályarészeken, hightól nem érdemes fentebb venni. -
vg
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Miért idegesít a konzolos? Rásegítés miatt? Van egy hírem számodra, ha kontrollerrel nyomod pc-n ott is van rásegítés. Még külön opció is van, hogy mennyire segítsen 0-100-ig. Az is olyan, hogy ha mondjuk fut valaki pont előtted balról jobbra, és viszed utána a kurzort, akkor a testére megy 1-2 másodpercre, nem lehet kihasználni mindig.
-
Puro
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Lowra rakva bírja a 60fps de nem stabil és a gpu kb. ki van maxolódva miközben a teljesítmény felvétele 90W a 145 helyett. Este lekapom újra, mert tegnap uninstall lett a vége úgy beleuntam, shader cache törlés is volt már.
Legalább az nyugtató, hogy nem egyedi hiba csak fura, hogy a béta be sem rezzent, mikor fizetek érte meg ez van, ja és a single is... Halál után ha visszatölti a checkpointot már lerohadt az egész
Készítek még egy fullos konfigot rivához ami mindent is mutat fél képernyőn.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Félre érted.
Ezzel azt lehet megnézni, hogy hol van limit. Utána tudsz változtatni a grafikai beállításokon, hogy csökkentsd a limitet egy adott helyen, írja is a beállítás mellett, hogy mire van hatással."Fixalni az fps-t jatekban kell mindig, ebben nem ertek eggyet."
Téves ez is. Most mobilról nem találtam meg, Battlenonse egyik videójában megmutatta, hogy miért driverből kell. Később megkeresem. -
-FreaK-
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Nem fixálják, nem erről volt szó, nem is lehet külön. Az csak annyit mutat, hogy mennyi számolódik a cpu-n és a gpu-n. Ha az egyik több, a másik a limitáló tényező.
Fixálni fps-t meg nem a játékban kell, hanem driverben, monitor kepfrissites alá pár fps-el, a játékbeli limiter latency-t tud okozni.
MFG (multi frame gen.) Több fps-t ad, de közben latency-t növel, tehát ajánlott nem használni.
Latency-t meg nem érezzük, hanem kimérjük. Ha ezt nem tudod megtenni otthon (amit vélhetőleg senki), akkor hagyatkozzunk a tesztelőkre, akik ezt megtették. Első körben ajánlom mindenkinek a Battlenonsense YT videoit tanulmányozni.
Majd este tudok hozni konkrét linkeket, ha valakit jobban érdekel.
-
-
-
válasz
Gainka
üzenetére
Én nem érzem jobbnak a balance-ot a csapatok között most se, ezzel a megoldással se... igen ez lehet az egyik ok mögötte, de nem annyira jó most se.
Hihetetlen gyakran van az hogy egyik vagy másik oldal egyszerűen "összeomlik" mert nem jó a balance.

Persze ennek azis oka amiről korábban írtam, hogy sokkal casual "hígabb" is most (még?) a közösség is.
De tény hogy változékonyabb is, van hogy masszív nyerésből omlik össze a csapat és lesz nagy bukás, van amikor már az elejétől kezdve egy totál bukás, stb...
Igazi kiegyensúlyozott meccs ugyanúgy sokkal ritkább, mint ideális lenne... ebben én nem érzek nagy változást a korábbi részekhez képes. Najó, talán tényleg kevesebb az igazi baserape, ami a 3-4 időszakot jellemezte, meg BC2
de ezt leszámítva a meccsek nyerési arányai meg a balance nem jobb igazán.Jah és igen a "platoon" szerűség nekem is nagyon hiányzik, hogy legalább 8-12 ember "mehessen együtt"... és mindig beírtam az EA visszajelzésekbe, hogy kéne... de úgynézki süket fülekre/vak szemekre talált.

-
válasz
Gainka
üzenetére
Karácsony körül vettem meg a játékot, és szembetűnően jól működik a matchmaking system szerintem. Szándékosan 50% körül akar tartani a rendszer, de önjárók mindig voltak és lesznek.
Egyébként azt is csalódottan vettem tudomásul, hogy a Conquestbe van a legtöbb csaló, erről diskurzus is ment legutóbb chatben (mindkét oldalról). Elvileg a legtöbb csaló Kínából származik, reportolnom kellett nekem is valakit (miután többen is megerősítették meccs közben, hogy csalást használ). Erről van valakinek tapasztalata?
-
válasz
Gainka
üzenetére
Rendben. Remélem már megkönnyebbültél akkor, ha kiírtad magadból

Én elég sok órát tudok a játékkal szórakozni, akár egyedül akár squaddal barátokkal.

Nem értek egyet azzal, hogy ne tudna egy estét végigjátszani az ember.
De igen, vannak hibái a játéknak ez elég világos, énis, mi is látjuk érezzük...de azért messze nem olyan tragikus, mint itt páran vélelmezik.
Remélhetőleg azért pár hónap alatt kalapálnak rajta valamennyit a jó irányba.Nyilván ez a játék sokkal populárisabb lett, mint a korábbi részek, ezért sokkal több olyan játékost vonzott be, akik előtte nem BF-eztek, nem tudják melyik játékmódban mit és hogy érdemes csinálni... hagyni kell időt hogy beletanuljon a közösség nagyobbik része. Nyilván mindig lesznek olyanok akik kilógnak, de én optimista vagyok, hogy idővel azért javulni fognak még a dolgok. Csak több türelem kell, több lazaság, nem kell tryhardolni meg ráfeszülni mindenre...

-
válasz
Gainka
üzenetére
Téged vagy titeket milyen gyakran dob leáldozóban lévő meccsbe?
Tegnap csak 2 kört mentem mert felcseszett. Az első Escalation meccsnél amikor beléptem úgy kerültem a vesztes csapatba hogy a mi csapatelsőnknek is 10.000 feletti pontja volt. 5 perc se volt, csak a rátám rontottam. OK, tolok egy másodikat. Csoda történt olyan megkezdett meccsbe dobott, ahol az első helyezetteknek csak 8000 pontja volt, mondom jeeeejjjj tudok 10 percet játszani...hát öröm bódottág. Megvártam az elkerülhetetlen Defeat feliratot és kiléptem a 'cibe.
-
bul07
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Nem a kill a lényeg
Hanem az hogy két gyalogos ellen nincs esélye a tanknak, nem tud elmenekülni.Más részekben(BC2-BF1 közötti részek) a gyalogosok nem cod szintű rohangászásba voltak a tank körül mert tudták hogy a tank halálos rájuk, és ha sejtették a tankot akkor már kerülték.
Na most eben a részben nem hogy kerülnék hanem rohamozzák mert tudják hogy esélye sincs a tanknak, már egy gyalogos meghátrálásra kényszeríti ha nem akarja kilövetni a tankot maga alól. (Úgy nézve hogy nincs aki javítsa) -
-
meszike91
senior tag
Én vagyok. Haverokkal tolom általában két hárman. Ha gondolod csatlakozhatsz, van discordunk is.
Firestorm szerintem jó, de a többi map tényleg túl kicsi. Liberation peaken is vagy a szurdokban mész C-nél vagy lenn a városban, mert középen ott a hegy. Csak hát mindkét helyen könynen ki lehet szedni egy tankot rpg-vel.
-
CptAdamica
nagyúr
Nekem a legnagyobb dolog, amin változtatnom kellett, hogy vissza kellett vennem a tempóm. Többet nézem a minimapot, ads-el megyek be a sarkokon, hogy előnyöm legyen, lényegében ennyi. Persze nekem is vannak hitreg anomáliák, pl.: rpg átmegy a tankon, vannak kemperek is, idegesítenek, hogy a sniperek ennyire túl vannak tolva, de most kábé megteszem az adott körben a tőlem telhetőt, a többiekkel nem tudok mit kezdeni, felesleges felhúznom magam, mert Józsika a kezdőn verte a bránert egész körben.
#9749 Dave567
Ja, utólag visszagondolva jó nagy baromság volt annyi ideget és rinyát belerakni egy olyan játékba, ami soha nem is volt igazán az enyém. -
jah a 100-asok megszokottak mindig van 2-2 csaló ha megfigyeled de olyan szépen el van osztva arányosan
minden oldalra jut ugyan annyi
oldalanként az egyik az elmebeteg a másik a megfontolt
tiszta stan és pan killekben akkor szoktam lelépni amikor már 10-20x rámugrott a fal mögül és egyből pontosan fejbe
annyira már nem vicces inkább idegesítő balszerencse hát van ott még másik 29
-
Pro!Petya
addikt
Most meg kidobott a meccs vége előtt!!!
(Escalation)
~6000 ponttal vezettem a csapatban a 2. előtt , buktam 50-60 killt meg 30 foglalást plusz az XP-t .... - kicsit sem kellett volna mert fegyvert húzok.
Ezzel a hibaüzenettel kibaxott :
Ezzel a játékkal még ha akar az ember akkor se lehet játszani olyan katasztrofális állapotra lezüllesztették!!! A Béta mintha egy teljesen más játék lett volna mint ez a jelenlegi hulladék.
(biztos bedaráltam párszár valamelyik fejlesztőt, vagy annak a fattyát
) -
Dave567
veterán
Hiába jött ki hotfix, mikor ugyan azok a dolgok vannak, ezen mit kell olvasni????????????????????????????
Érezhetően picit jobb lett, de nem 100%-os, 50% max, lövésnél el kezd akadni, így hogy lőjjem le az ellenfelet??? Chat vagy működik vagy nem, akkor most mi van?????????? A játéknak JÓNAK KELL LENNIE, NEM FÉLIG JÓNAK, vagy SZAR...... SUPPORTNÁL, hiába dobom a csomagot, rá nyomok, és nem tobja el, csak ha nyomogatom.....
5 év kihagyás után csináljunk már egy játékot ha ez a szakmánk meg.....basszaaa -
Pro!Petya
addikt
Akkor le egyszerűsítem mert azt hiszem félre értettétek!
Engem nem netcode és server desync/sync vagy egyéb ilyen nüansznyi dolgok zavarnak ami egy ilyen Casual lövöldében ha mindent egybe veszünk kb tökmindegy kategória.
A probléma az ezekkel a frissítésekkel hogy erősen befolyásolják a játékmechanikát és mivel minnél nagyobb réteghez elakarják juttatni az a legegyszerűbb módja ha minnél jobban elviszik Arcade shooterbe hogy a kezdők és olyanok is kedvet kapjanak akiknek nincs érzékük az fps lövöldéhez.., hogy finoman fogalmazzak.
Ezért konvergál már lassan a nullához minden frissítéssel a TTK/TTD. -> példa :
Vegyük az asszonyt (csak hogy semmilyen közösséget ne sértsek meg), ide ültetem hogy játszon mert szeret csak nem tud.
Na de, felrobban mellette egy gránát és ijedtében leszed 2-3 embert a tömegből mert összerezzenve lenyomta a tüzelést úgy hogy azt se tudta merre van arccal...
Jelenleg kb ez a helyzet!!!Büntetik azokat akik nem ma kezdték, az indokolatlan rövid TTD miatt , ellenben azok akik miatt vannak ezek a "frissítések" ugyanúgy ott fognak végezni ahol és a bázis nem fog ettől nőni mert ha nincs sikerélmény így is úgy is lerakják. Halmozottan igaz ez az újabb generációkra mert ők már sokkal "szenzitívebbek" mindenre is.
Szerintem igen is elfogadható ha ez az irány sokaknak nem tetszik mivel lassan már köszönő viszonyban sincs a Bétával ami alapján az emberek megvették.
Személyszerint azt sem értem hogy ennyi dővel launch után mért nem a bugok/glitch-ek lépés hangok kimaradása stb stb az alapvető amit a frissítéseknek javítani kéne nem pedig szétbarmolni a játékmechanikát főleg úgy hogy jön egy új event és maga a főmenü is használhatatlan volt...Sokszor hozzátok fel a CS-t mint ellenpélda, na az pl már nem casual közösség inkább kompetitív és ott nem nyúlnak minden frissítéssel jelentősen a mechanikába TTK/TTD etc. Ezért is tudott kialakulni egy konstans bázis mivel ott nem arra ébrednek másnap mintha egy teljesen más játékkal játszanának mint előtte csak mert jött egy update.

-
Pro!Petya
addikt
Semmi túlzás nincs benne, aki konstans tud hozni egy szintet az egyből észreveszi. Több éves tapasztalat hogy BF -ben bekattanak a Dev-ek és elállítanak mindent is. Lásd pl BFV -TTK mizéria... aztán pár hónapra rá kukázták is a 2042 miatt.
Már el van bukva a player base 90%-a és már, és hol van még a karácsonyi szezon...
Annyira erőlködve akarnak új játékosokat hogy a sok tweakelés már a meglévő jatékosokat is zavarja.
Értem hogy az a cél hogy már a 10 éves Józsika aki betoppan a Minecraftból ugyanannyi sikerélményt kapjon egyből mint egy fps "veterán".
Ha ez működne akkor nem ezek lennének a számok. -
bager13
senior tag
Pontosan, egy belső nézetes lövöldében mindig előnyt fog élvezni az, akinek több fps-e van.
Emlékszem anno CoD: UO-ban magas frame számmal gyorsabb volt a karaktered, magasabbat ugrottál és úgy fostad a skulókat, hogy az enemy pislogni sem tudott.De, aki meg szeretné tapasztalni a jelenséget, az menjen pár kör CS-t 80-100 Fps-el 60 HZ-es monitorral ( 80-100 pinges oroszok ellen, ha tetézni szeretné).
Mindjárt más véleményen lesz a BF6 "hitregjével" kapcsolatban.
Pedig ott a kliens oldal számítja ki a jóságot és küldi utána a szerver felé... -
-
rottenbull
őstag
-
CJ4567
nagyúr
Még jó, hogy a BF nem egy esport FPS, hanem egy casual játék
A fegyverek nagy részére amúgy is hasonló buildek vannak. Hangtompító, angled vagy vertical grip, esetleg fast mag vagy extended mag, a kedvenc célzód, és kb. ki is fújt.
Amit mindig kerülni kell, az azok a markolatok, amik leírásában ott van, hogy csökkenti a célzás közbeni pontosságot, ha mozogsz. -
bozont
veterán
Az azért túlzás hogy nincs hiba (a lod bug, néha nem működik a defi, a rakéták rendszeresen elvesznek az éterben), de valóban most egész jól sikrült a start az előző részekhez képest.
Csalás terén nekem gyanús hogy többen wh-t hasznàlnak. Már többször megesett, hogy míg flankeléxkor egy félreeső épületben várva hogy a squadtársak rámszülessenek, már lőve ugrott be az ajtón az ellen és pontosan odalőve ahol feküdtem. Még szabad terepen azt mondom felspotolt egy drón, de épületen belülre nem làt. De legalább aimbit nincs. -
Polllen
félisten
-
-
bul07
nagyúr
Gyenge ellenség ellen van jó kör.
Egy aknát nem talált egész kör alatt, most komolyan ahhoz nagyon gyenge ellen kell hogy legalább az aknákat ne szórja ki, főleg a kereszteződésekbe vagy töltő pontokhoz.Nagy számok alapján, aki sokat játszik az előbb utóbb hoz egy jó kört.
Én gyenge gyalogos vagyok de néha megesik hogy rambóként tudom osztani, egy egy periódusba, aztán meg én halok még ha mellém lőnek már akkor is. -
bul07
nagyúr
Hát inkább úgy fogalmaznék, ha kicsit is képbe van a gyalogság akkor nincs esélye járműnek legyen bármilyen jó a tankos(meg a páncélos AA-ba ülő hogy mennyire tudja mi a dolga)
És nem arra értem ha százan javítják mert épen van olyan feladat van és semmi mással nem törődnek a gyalogosok, csak mennek a feladatra és javítják, akkor persze hogy nehéz kiszedni
Egyszerűen egy tank nem bír el pár darab gyalogossal.
Egy gyalogos vígan kiszedi a Bradley-t, két találat és vége, hátulról. És ha megy előre se perc alatt mögé teremnek. Nincs esély a menekülésre.Én is fogtam már ki olyan gyenge ellenséget hogy nem tudták kilőni alólam, pedig én nem vagyok jó játékos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hipfire résznél lol de ezt előadni oviban szokták mesemátka
Készítek még egy fullos konfigot rivához ami mindent is mutat fél képernyőn.

FollowTheORI
IntelKiller7