Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hiányzik a brigád főleg Popes LAV verdája. Szóval ma letöltöm a jatekot és leporolom a bézbózütőmet.
-
Redneck
nagyúr
Tegnap csapattunk egy jót haverral este, és felkeveredtünk egy Premium szeróra ahol valami sziklás dzsungeles majd egy vonatos kommunista városos kínai pálya ment. Óriási volt, még sosem toltuk azokon a mapokon. Nagyon jó ez a game, részemről újra ez lesz a fő multis cím.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
Megtaláltam a szerót de jelenleg üres. Hogy tudom a címét megnézni? Egyébként HC szeró volt, úgyhogy duplán jó.
Nem értem az agyhalottak az EA-nél miért nem adják ingyen a Premiumot. 5 éves lesz a játék idén. Tolhatnánk DLC-s mapokat orrba-szájba, gondolom több játékos lenne...
-
-
trecom
tag
Üdv mindenkinek az origin accom jelezte két nappal ezelőtt hogy jogosulatlanul használták(nem elöször fordul elő) megváltoztattam a jelszavam de nem enged szerverre (bf4)punkbuster kidob lehet valami csalással használták?
Lehet ilyenkor valamit tenni?Ma feltelepítettem a bf3-at ami már vagy egy fél éve nem volt a gépen de azt írja hogy nincs társítva hozzá program szóval az sem megy van valami meoldás? -
juliensorel
senior tag
válasz trecom #99959 üzenetére
Milyen uzenettel dob ki a punkbuster? (Pl. Multihack, aimbot? )
Ha valoban csaltak a profiloddal es azert bannoltak ( valszeg permanens global fokotozaton) akkor nem fogsz tudni tobbet jatszani vele, csak unranked szerveren. Irhatsz nekik de kutyat nem fog erdekelni, mert nem tudod bizonyitani, h nem te csaltal es ok se tudjak bizonyitani, h valaki mas a te nevedben. Ha a csalas megtortent es a punk eszrevette/tiltott, onnantol mar azt mondhatsz amit akarsz, nem fogjak visszaallitani, ezzel az erovel minden csalo irhatna egy emailt, h nem is ő volt es allitsak vissza a fiokjat. -
KAMELOT
titán
Be vagyok jelentkezve aszondja, NO CONNECT to EA online! Mi ez bolond?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Venyera7
senior tag
Iram szerver megszünt?
-
mackosajt
addikt
Jól tudod.
Pubg mellett egy darabig próbáltuk futtatni, de alig, vagy egyáltalán nem volt rajta senki. Így szünetel inkább.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! mostanában sok időm van játszani, és gondoltam előveszem a BF3-at.
( Tudom, ez nem az a topik, de ki van halva, és remélem itt gyorsabban választ kapok, szóval bocsi adminok, remélem maradhat? :/ )
A gondom a képen látható! Felraktam a dxwebsetup programot, de ugyanez. HDD-n van a játék, igazából már le volt töltve, csak az Origin programnak előre beállított helyet adtam meg, így egy esetleges rendszer újratelepítés után sem kell töltögetni. Mi lehet a baja?
Köszi a választKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Redneck
nagyúr
válasz Enigma1945 #99973 üzenetére
Valami DX11-es problémája van. Rakd fel a DirectX-et a játék mappájából.
Egyébként a BF3 topik sem halott. Azért mert nem írunk, még sokan látjuk oldalt ha van valami téma.
-
Redneck
nagyúr
válasz Enigma1945 #99975 üzenetére
A nyelvi fájlok stimmelnek? A helyedben törölném az egészet és újrakezdeném, a "missing DLL" miatt. A BF4 amúgy megy?
Továbbiakban a másik topikban.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Régen játszottam már, gondoltam tolok egy pár kört. Kérdésem, hogy mi történt a battleloggal? Tudom, hogy már játékon belül lehet servert keresni, de a battlelogot megszüntették teljesen? Nem is lesz?
-
vtomi2
őstag
válasz juliensorel #99979 üzenetére
Töröld a böngészési előzményeid, az megoldja
-
fogirobi
senior tag
Gyorsítótár törlése megoldotta.
Köszi srácok! -
general
addikt
válasz FollowTheORI #99932 üzenetére
hogyan tudom az Origin régiót magyarra állítani? egyáltalán hol kell régiót választani/csekkolni? nem találom.
vásárolni akarok online, és még mindig nem tudok Originen keresztül[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz general #99984 üzenetére
Nos. A kliensben a Origin főmenüben van ez "EA Account and Billing...".
Azon belül az "About Me" alatt nézd meg hogy tuti magyarország legyen a régiós beállítás.
A másik amit én javaslok, hogy a "Payment Methods" alatt add előre hozzá a bankkártyád, vagy ha van a PayPal fiókod.
És amikor vásárláskor fizetni akarsz akkor válaszd ki ezt a fizetési módot mindig és ne adj meg mindig újat.Értelemszerűen mikor hozzáadod ott is Magyarország (Hungary) legyen megadva és PayPal fiókon is magyar cím legyen az alap beállítás.
Ha ezt így csinálod, akkor működnie kell magyar IP-ről probléma nélkül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
general
addikt
válasz FollowTheORI #99985 üzenetére
köszi, megnézem majd!
-
Zaja2
senior tag
Jó reggelt!
Origin Accessel letöltöttem a BF4-et és az összes DLC Owned nálam,de amikor egy DLC-s pályára (nem mindre),pl. Dragon Valley akarok csatlakozni,akkor mindig kiírja,hogy szerezzem meg a hozzá tartozó DLC-t. Miért?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
kriszpontaz
veterán
Regisztrációs adatbázis hiba. Keress vissza a topikban a megoldásra.
[link]
Az utolsó 2 (3) dlc nincs benne a linkben, de értelemszerűen:
Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack3 = Dragon's Teeth
Xpack4 =
Xpack5 =
Xpack6 =
A 3 utolsó nem tudom hogy megy sorrendben de volt egy Night Operations, + Community Operations, + még valami, de ezeket "meg kell venni" a storeban.[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Astroboy #99988 üzenetére
Igen! Közben az expansions-nél lejjebb görgettem,és látom,hogy kettő darab DLC még nincs letöltve.
(#99989) kriszpontaz ,köszi neked is a segítséget!
Szerk.
Jah,és egyébként így már Premium felhasználó vagyok?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. a napokban vettem egy i5 4570 prockót, és a játék akadozik. nem tudom miért van.
a rendszer újraraktam mikor megvettem a procit.
gépem:i5 4570
8gb ram
hd 7770 1gb
1366x768
köszi a választ!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
@rglaaf
veterán
-
Zaja2
senior tag
válasz Enigma1945 #99991 üzenetére
Nekem i3 4130 cpu-val vga nelkul 8 giga ddr 3 rammal,1280x720-ban produkal 40-45 FPS-t meg akkor is ha az egesz squadom egyszerre C4-ezik
Próbáld frissíteni a VGA Drivert,vagy upgrade-eld egyel- vagy 2 verzével kisebbre. egy próbát megér.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Enigma1945
őstag
válasz @rglaaf #99992 üzenetére
Megvan a baj! Fogalmam sincs miért, a BIOS 2 magot aktivált belőle! Ahaha! Ilyennel még nem találkoztam. Az volt, hogy behelyezés előtt kitakarítottam a gépem, kicsit poros volt már. Kapott új pasztát, 2 új hűtőt stb..
Szóval az elem is ki volt véve belőle, resetálódott a bios. De hogy csak két magot lásson belőle magától? Miután adtam neki +2 magot, helyreállt.
Köszönöm a tippeket azért!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Zaja2
senior tag
válasz Enigma1945 #99994 üzenetére
Akkor élvezd a gémet!
Origin: HUNZaja
ha gondolod vegyél fel!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Lenne még egy ilyen,hogy olyan szervereket hol találok,ahol összeadja a pontokat?
Pl 600 méteres marksman score-t is összességében össze adja a kill-el.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
gzoli2
tag
Kedves Hgc adminok remélem a tegnapi móka csak egyszeri vicc volt. Nem kéne a legjobb magyar szerót így hazavágni. Bakken nem enyém a százezerdik komment Pf
[ Szerkesztve ]
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest