Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Miután a BF1 befuccsolt (számomra) az I. vh-s környezettel, tervezem, hogy megveszem a BF4-et. Szerintetek érdemes Premiumot venni? Az kompenzálja valamennyire a lemaradásomat, pl. fegyver upgrade terén? Vagy van valami más megoldás erre?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Van nekem egy még aktiválatlan 7 napos BF4 trialom Originen. Ha ezt letöltöm, és megveszem a Premium kódot (nem a Premium edition, csak az upgrade), akkor szerintetek fogok tudni játszani 7 nap múlva is?
-
Zsoxx
senior tag
válasz Mr.Csizmás #89600 üzenetére
Az mitől filléreskedés, ha megspórolok 6000 Ft-ot?
-
Zsoxx
senior tag
Nah, mivel kis hazánkban sehol nem kapni dobozos Premium editiont, kénytelen voltam megvenni az Originen 50 euróért. Játék közben beleütköztem héhány dologba.
1. Az mitől van, hogy ez a szájb@kúrt Battlelog folyton elfelejti az elmentett loadoutot? Beállítok minden fegyvert stb.,, elmentem, és a játékban már nem az fogad, hanem egy teljesen más konfig.
2. Az milyen varázslat, hogy egyes játékosok nem látszanak FLIR-en? -
Zsoxx
senior tag
Magyarázzátok már meg nekem, hogy minek indít valaki noobs only szervert, ha a szeró tele van lvl 100+ emberekkel? Admin jelenlét mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
válasz Mr.Csizmás #90087 üzenetére
Na ja, Caspian a meccs végén kb. úgy nézett ki, mint Hirosima a bomba után.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Még jó, hogy Karkand nincs, különben mindenki azon b@szódna reggeltől estig... Már BF3-ban is a könyökömön jött ki.
-
Zsoxx
senior tag
Ezekkel az ormótlan optikai irányzékokkal, távcsövekkel nem lehet valamit csinálni, hogy ne takarja el a fél látómezőt? Teljesen balf@szul mutatja a játék a fegyver pozícióját, sokkal lejjebb kellene lennie.
-
Zsoxx
senior tag
válasz takacsbotond #90421 üzenetére
Soldier / Customize
-
Zsoxx
senior tag
válasz Polllen #90466 üzenetére
Erre szoktam írni chatbe hogy "war is hell". A háború sem mindig egyenlő felek között zajlik. A játékban kihívásként kell hozzáállni, erősebb féltől meg amúgy sem szégyen kikapni.
Még mindig jobb, mint a kényszerített AB, mikor meg se várja a szerver hogy lelőjenek, hanem megöl és átdob a másik oldalra. Na onnan szoktam én menekülni, és tiltólistára tenni az ilyen trágyadombot.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Valamit nem értek.
Láttam már máshol is Battlelogot, ahol a Players oszlopban a szervereknél van egy emberfej, mellette egy szám, pl. 0/4. Továbbá nálad a Join server felett egy "Add your comments here" mező. Illetve a Search for servers mezőben a kör alakú nyíl mellett egy menü gomb (3 csík).
Nálam ezek nincsenek. Miért?[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Valami gebasz volt nálam is a rendszerrel, mert 2 battlereportom hiányzik. Meccs után még azt írta ki, hogy nem találja az adatokat, most már a listában sincs.
-
Zsoxx
senior tag
Az mitől van, hogy egyes szervereknél nem ír pinget (most több ilyen is van, korábban nem volt), és ha fel akarok menni, azt írja, nyissam meg a 3659-es UDP portot? Megnéztem a tűzfal beállításainál, minden UDP port engedélyezve van a BF4-nek.
-
Zsoxx
senior tag
Kiderült már, mi okozza a 200-as pingeket a német szervereken?
-
Zsoxx
senior tag
Ez a stat reset (premium account) csak bizonyos szintig elérhető, vagy csak én vagyok vaksi, hogy nem találom? Lepsénynél még megvolt.
-
Zsoxx
senior tag
válasz warmonger441 #91600 üzenetére
Twitch késleltetéssel nem volt probléma?
-
Zsoxx
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
A jetnek van egy olyan irányítása (nálam a NUM 1 - 3 gombokon), ahol csak az oldalkormány fordul el, a csűrőlapok nem. De ez nem a yaw és nem is a roll. A billentyű beállításoknál nincs semmi ezekre a gombokra rakva a JET esetében. Akkor mégis hogy lehet ezt átrakni más billentyűre?
-
Zsoxx
senior tag
A BL megy, de a battlereport 2 órával ezelőtti meccset ír egy tegnapira, mikor csak most kezdtem játszani, a legutóbbi körnek a reportját meg lenyelte.
-
Zsoxx
senior tag
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/k4zzek/
Ez a jóember ma 2x csinálta azt meg velem, hogy közvetlen közelről belelőttem egy tárat, kutya baja nem lett, megölt és 100 hp-je maradt. A hitmarker jelzett, tehát biztos, hogy eltaláltam.
-
Zsoxx
senior tag
Egyébként mitől függ, hogy ki lehet-e védeni a késelést? Hogy milyen gyorsan támadok vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest