Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát nem volt túl sportszerű, ahogy a staff 180'-os fordulattal kanyarodott a tankunk felett padlógázon elszáguldó jet után, majd hamarabb utolérte mint a Javelin.
De szerintem ez nem bug volt hanem feature.
-
Astroboy
őstag
válasz
maxxenergie
üzenetére
+Próbáld ki ablakos módban jelentkezik-e a probléma
-
Astroboy
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Menj gyalog.
-
Astroboy
őstag
válasz
maxxenergie
üzenetére
Direktbe frissítsd és csak a DirectX-et, egy próbát megér sztem.
-
Astroboy
őstag
válasz
cbr600f
üzenetére
Ehh felületes voltam, az "issued" szót átugrotta a szemem.
Azt mondjuk nem értem, hogy egyetlen szerver admin miképp tud valakit globálisan perma bannolni. Esetleg keress vissza ebben a topikban, régebben is jártak így páran, de a megoldás sajnos nem rémlik hiába töröm a kobakom.
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jaaa, akkor mea culpa, rosszul emlékeztem.

Hint: téged mikor látunk az V-ben?
-
Astroboy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Régen csak egy ideig volt lehetőség ingyé' lehúzni ezeket, szóval lehet, hogy aki most veszi meg az alapjátékot annak már free az összes DLC.
Ennek tükrében mondjuk teljesen értelmetlen már prémet venni. -
Astroboy
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Én szombaton szedtem le napközben a meccs miatt, jó volt játszani de tudod mi volt a legfurább? Csiga lassúnak tűnt a futás az V-höz képest.

A fegyverekből bármelyik OP lenne az V-ben, atyaég mennyiit fejlődtek ~70 év alatt, semmi recoil azokhoz képest. No meg a tűzgyorsaság...guftabi96:Sajnálom, jöhettetek volna Gyulával meg Orival, no és persze az ideges kis késes pandával.

-
Astroboy
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek az IRAM klánból!
A többiek előtt is le a kalappal, Horec és edukirály mellett tiszteletét tette a Razor, a 818, az AUX és az SnP is. Még egy magányos PHun-os is volt ha jól láttam...
Jó volt újra játszani veletek, kicsit visszahozni a warok hangulatát és nosztalgiázni.Popes:Szinte én is hallottam a dörmögést: "hogy a mikkamakka húzná a véreres..." Neki is tetszett volna, hogy újra együtt játszik az összes klán, abban biztos vagyok.
vtomi2: Legközelebb énekelj vagy valami, tököm se nézte a chatet, örültem ha két percig életben voltam a darálóban, no meg Mukit próbáltam lelőni az meg ugye 100%-os koncentrációt igényel...

-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
protegum
üzenetére
Ezen most jót nevettem.

Lehet amúgy mindenki jobban járna.
viccezést félretéve nekem igaz sose volt nagy kedvencem, de a közösségbe amit fektetett energiát azt bizony el kell ismernem. És hát azt se feledjük, ha egy ilyen régi veteránt kell búcsúztatni és ehhez valódi nosztalgikus hangulatra vágyunk ahogy illik, akkor ki lehetne alkalmasabb a közvetítésre a nazálisan rekedt-hangú horkoló fehér farkasnál? 
-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Természetesen mindenkit szeretettel várunk, az elhunyt is ezt akarná. Téged is Spuri, ne trollkodj.

Szombat este ha megvan a szerver, belinkelem ide TS/Discord címmel együtt. Valószínűleg lesz twitch-en közvetítés, majd linkelem azt is, hátha vannak akik csak az eseményre kíváncsiak de nem játszanának. -
Astroboy
őstag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Főleg, ha még rákuporodik valaki a tetejére pluszba.

Ati szombat este BF4 emlékmeccs lesz 8-kor Hellego tiszteletére, ha van kedved részt venni szeretettel várunk. Bérelt lesz nem pub, és ha minden jól megy a WhiteR közvetíteni is fogja. Popessal biztos ott leszünk szerintem, de szólok még a többieknek is hátha...
-
Astroboy
őstag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Most ez van:

Modernebb, mint amit fornettisuti említ, az az 1-ben még csak egy sima "botló-gránát" volt, vagyis egy élesített kézi/puskagránát a földbe szúrva, ami ugyan levitte a lábat, de még nem volt igazi akna.
A képen láthatóban már voltak csavarok is meg csapágygolyók is dögivel, és vagy kétszer több robbanóanyag, így mondhatni ez volt a gyalogsági aknák őse.Claymore már egy kiforrott és jóval erősebb változat, ott ugye bele sem kell gyalogolni, elég a robbanótesttől két méterre eltépni azt a damilt, és instant freskó lesz bárkiből.

-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Én a BFIV. után most a BFV.-ben is ezt csinálom, vagyis, hogy ha menthetetlenül beszorulok és érzem a kaszás jeges leheletét, gyorsan lerakom az aknát magam alá -ha van nálam persze, és csak utána próbálok kitörni.
Ilyenkor három lehetőség van:
- lelövöm a támadót, és felszedem az aknát majd jót kacagok,
- az lő le engem, és 99% jön is TB-zni vagy fegyvert lopni a hullámhoz = belelép, még jobban kacagok,
- gránátot dob, és akkor a saját aknám öl meg, mondjuk olyankor sírok...
-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Test range.
-
Astroboy
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Az nem "Grammar"?

-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
WW3?
Pár H4CE-s megvette steamen hátha, de a szavaikból azt vettem ki, hogy azért egy pöppet csalódtak. -
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Multi audiót is fordíthatnák, a hideg kiráz ettől a davaj-davaj/páslíí-páslíí parancstól...ehelyett a ruszki kvartyogás helyett lehetne mondjuk: "csatába de izibe!", természetesen kizárólag ízes tájszólással.

-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Dice camo

-
Astroboy
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
BF szakácskönyv első fejezet.

-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Fake Player plugin a neve, és majd az összes szervertulaj használja a játékosszám növelésére.
Mondanám, hogy belépés előtt nézz szerver-statot, de mostanában az is megmacskásodott.Kezd süllyedő hajó-feelingem lenni, tegnap pl. a szokásos szerverek is kollektíve levágtak mindenkit port-hibával. És bár utána ismét hamar megtelt, 10 perc játékot követően ugyanaz...

-
Astroboy
őstag
Sziasztok! Nektek megy a szerver stat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
"Ha valaki szereti a lézerezést, tankolást, bemérést"
...
Autópálya rendőr vagy-e?
-
Astroboy
őstag
Na kinek hogy tetszett?

-
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Caspian Border

-
Astroboy
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Köszi!

-
Astroboy
őstag
válasz
imi123
üzenetére
Vázze lehet valami abban amit mondasz..
Bár az új rész várós, a lovacskás dugópuskás szutykot klán szinten mellőztük mi is, lehet ezért van most ez a kollektív bünti. Azért a játékosszámokat ezek a majmok is látják ám.
Nem kicsit lehet dühítő nekik, amikor egyik-másik este majd ugyanannyian pacigolnak a sivatagban mint amennyien még mindig az utánégetőt nyomják Haian resort felett.
Az új rész közeledtével tuti bele fognak nyúlni az 1-be is. Rohadékok ezek, simán kinézem belőlük mivel szokás szerint profit mindenek felett.

Imi amúgy a Tomi nem játszik - mert nem tud lőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tomi: Holnap este leszel? Jöhetnél a combat medic fejeddel, ki kéne próbáljuk az új hitreget.

-
Astroboy
őstag
válasz
tobi''
üzenetére
Sose volt még ilyen jó
, több mint egy órás meccs végén sz@ros 3 tickettel veszteni szerintem nem gáz.
Azt a seatchange-s pilótát meg stingerrel is csak csiklandozni lehetett, átkozottul vágta ám a pályát, hogy rohadna meg az istenátka.players111: Famas túl OP, inkább polírozd az RPG-t PopiPapának

-
-
Astroboy
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Tedd fel ezt, kiwi vagyok bányásznak-e a gépeddel

-
Astroboy
őstag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Szívem szerint tiltanám az összes céljelölő marhaságot + az összes guided cuccot, oszt' lenne bódottá.

Majd szólok Johnnak, sokaknak tetszene szóval egy estére kipróbálhatnánk.+1 PopiPapának, az MBT-nél csicskább fegyvert nem hordott még BF a hátán.
Olyasmi, mint amikor a bokorból ráereszted buksit a postásra - garantált siker és még célozni sem kell
-
Astroboy
őstag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Ati nem a szokásos "mindenki leszarja" esetről beszéltem, hanem a rendeltetésszerű használatról. Azért ha ügyesen összedolgozik a soflamos és pár javelines/stingeres, akkor járműves legyen a talpán, aki el tud bújni a rakétáik elől...
HGC-n pedig ugyanaz érvényes, mint kb. az összes bérelt szerveren: az diktálja a szabályokat, aki fizeti.
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
válasz
simlisgumis
üzenetére
Sajnos ismerünk olyat aki képes lenne ilyesmire, azonban egy "mezei" admin kötve hiszem, hogy be tudná dönteni a bf4.exe-t kívülről miközben játszol...vagy kerestek valakit, mert már tele van a tökük veled

Lehet költői kérdés: másik szerver?
-
Astroboy
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Poénkodjon csak, nem nekünk közösülnek szub-szaharaiak a kertünkben...

Ja amúgy lehet, hogy csak azért német, mert ott bérlik a szervert.
lehetnek bárkik az adminok. -
Astroboy
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Gondolom nem egy szimpla GG-ért kaptad...

Amúgy azt írja vesztettetek. -
Astroboy
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Biztos nem az egered rossz?
-
Astroboy
őstag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Arra készülj, hogy általában várni kell, mert igen népszerű a HGC

Amúgy milyen i7 van a laposodban?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom javították-e már, régebben Desert_Ghosttal sok anyázást kaptunk miatta...