Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is kihozza mindig ezt az üzenetet az Origin a Battlefield 4-nél, ha kiléptek belőle?
Álladóan feldobja nekem hogy valami nem stimmel a cloud save-el, tök mindegy melyiket választom, belépek, játszom egy jót, kilépek, és megint ez az ablak vár.[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Zsoxx
senior tag
válasz Bjørgersson #100450 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem simán bejön a BF3-as játékoslista a battlelogon, pedig nincs is felrakva a játék.
-
sunny84
senior tag
válasz Norbi887 #100452 üzenetére
nekem is ez volt a bf4 ben , tegnap nfs paybackben is kihozta elözö mentésemet dobta vissza a szerver az esti indításnál ..Origin program beállításainál kikapcsoltam a pi..ába a cloud save -t és most nincs gond
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Popes
őstag
válasz Bjørgersson #100461 üzenetére
Most már szétnézek a gépembe mert ez több mint gyanús. (lehet már a táp takaró alatt vannak )
Deus ex machina
-
törölt tag
Sziasztok! Mostanában nem menti el a felhőbe az eredményeimet, nálatok is ezt csinálja? Tudja valaki hogy lehet megoldani?
-
törölt tag
Olyan, mintha direkt tönkretennék a bf4-et, mert a bf1 nem lett nagy siker, elég megosztó lett és most gyorsan kell sok előrendelés a bf5-re és/vagy sok új vásárló a bf1-re. A bf1-et részemről kihagyom, mert szerintem egy fos lett. Kipróbáltam mielőtt a testvérem eladta, nálam volt az acountja egy hónapig. Ilyen sok csalóval még soha nem találkoztam, pedig már 22 éve multizok, láttam egyet-mást.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #25529296 #100465 üzenetére
Mert ha nem megy a Battlelog, gyorsan mindenki előrendelni a BF5-öt? Ti elolvassátok, amit írtok? Nem olvastok túl sok konteót?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #100466 üzenetére
Én is ezen röhögök kb nah mindegy, egyébként miota játszogatok ujra nem is használom battlelogot nincs is rá nagyon szükség, amikor behozták mindeki fujjolt most meg nem tud senki élni nélküle
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #100467 üzenetére
Én kezdetektől fogva imádtam a Battlelogot, a 4 ingame szerverkeresőjét nem is tudtam megszokni, használhatatlan fos a Battleloghoz képest szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Zsoxx
senior tag
A DICE imádja az ilyen naiv játékosokat, mint te, akiknek minden szart le lehet nyomni a torkukon.
-
kisselandras
senior tag
válasz Popes #100460 üzenetére
Kalap szar az egész Mikor elindítom az origint elsőre mindég hibát ír ki, bf4 leállt másodjára minden oké .
Ez azóta van ami a kép is mutassa(#100465) astrojoe1977
Máma toltuk haverokkal Pár kört ehhez is hozzá kell szokni bf1 is más s a 4 is(#100469) Zsoxx
Mondasz valamit szarból várat nem lehet építeniPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zsoxx #100469 üzenetére
Persze, biztosan azért rendeltem elő sorban a Hardlinet, az 1-et és most az 5-öt is. Ja várj, nem, a megjelent részek közül pedig egyik sincs meg, olyan jól sikerült lenyomniuk őket a torkomon. Én már csak ilyen naiv vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisselandras #100470 üzenetére
Ha annyira szar, akkor nem kell erőltetni, van millió meg egy alternatíva.
-
törölt tag
De, elolvasom amit írok, nem kell egyből bunkózni. Inkább Te gondold végig, amit olvasol, mielőtt semmitmondó választ írsz valahová. Az érveidet se látom sehol... tipikus troll. Mellesleg: A battlelog már két hónapja nem megy és most már a mentés se működik. Egy ilyen profi programozó csapatnak ennyi ideig tart megjavítani valamit, ami évekig jól működött?? Hirtelen elfelejtettek programozni??? Vagy fejlesztik éppen a bf4 battlelogját??? Nem hinném. Ez a tipikus újkapitalista geci hozzáállás, amit az EA és a Dice már évek óda gyakorol. Vagy neked nem tűnt fel, hogy az aimbot, god mode, wallhack és egyéb csalókat már régóta nem bannolják. Csak azokat zárják ki, akik valami ősrégi, mára ingyenessé vált hack progival mennek fel, de az újakat egyáltalán nem szűrik.
-
kisselandras
senior tag
válasz Bjørgersson #100472 üzenetére
Elszoktad valójában olvasni mit írsz s mit válaszolsz? nem úgy látom ! gratulálok
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Bjørgersson
félisten
válasz #25529296 #100474 üzenetére
Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy komolyan gondoljátok-e ezt a sok blődséget, hogy a Battlelog tönkretételével akarják az 5. rész előrendelésére ösztönözni az embereket. A csipkelődést pedig egyáltalán nem bunkózásnak szántam, mindenféle trollkodás nélkül, tipikus trollkodásnak pedig végképp nem nevezném.
Néhány hete gond nélkül tudtam játszani a 3. és 4. résszel is, úgyhogy ezt a két hónapja nem megy dolgot is erősnek érzem egy kicsit. Sőt, csalókkal sem találkoztam.
-
HollyBoni
veterán
Nekem szuperül működik minden.
-
juliensorel
senior tag
válasz #25529296 #100463 üzenetére
Én most hetekig nem játszottam semmivel, két napja van időm leülni a gép elé, de csak Battlefront-al játszottam, ott se működik a felhőbe mentés egyáltalán. Az a játék ugyanúgy el van hagyva, hogy finoman fogalmazzak. Tele van csalókkal, akiket ott se bannolnak, nincs support se anticheat, amúgy is alig van játékos és szerver, dlc map-ot képtelenség találni stb...
Úgy sajnálom, hogy ezek a régi, remekebb játékok ilyen sorsa jutnak.... BF1, Battlefront 2 nekem sincs meg, betájukkal játszottam, egyik se tettszett, így marad a bf3, bf4, bfh, bfront.
Annyiban viszont szerintem igaza van Svennssonnak, hogy azért sok minden lehet csak konspiráció, de az is lehet, hogy valóban próbálják ránk erőszakolni az új szaraikat. (mondjuk ez nem kérdés, hiszen próbálják, de nem biztos, hogy így) -
HollyBoni
veterán
válasz juliensorel #100479 üzenetére
Milyen játékmódhoz nem tudsz DLC mapos szervert találni?
-
kisselandras
senior tag
Végre rendbe rakták View full Server Browser mondjuk a ping server még hiányzik
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
HollyBoni
veterán
válasz kisselandras #100483 üzenetére
Nekem tényleg megy.
Úgy nézed a pinget hogy meg van nyitva az Origin? Mert ha nincs megnyitva akkor nálam sem mutatja.
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100485 üzenetére
Deus ex machina
-
Tav-Csoves
őstag
Bajtársak!
Lehet lényeges infó, de amióta ujraraktam az Ablakok 10 Enterprise verziót a vason, azóta nincs Could mentés kérdezősködés. -
nagyúr
válasz Tav-Csoves #100487 üzenetére
Mert jött azóta javítás rá és új origin verzió...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100489 üzenetére
Ritkán játszol, a komplett EA le volt halva.(bf1 minden)
Deus ex machina
-
-
HollyBoni
veterán
válasz Tav-Csoves #100491 üzenetére
Kicsit görgess feljebb, better battlelog plugin.
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Erre szemét csalóra lsz toljatok már egy reportot.
Kb hetente változtatja a nevét.
[link]Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
kisselandras
senior tag
válasz imi123 #100494 üzenetére
Szia ! Semmit nem érsz a reportal ! nálam is van egy ugyan ilyen fasz igaz az EA pirosba rakta őt de ahogy látom nem csinálnak vele semmit !
Ez [holnapra más lesz a neve]Eredeti reg Sargento _Cuecas
[Ban]
[Te csalód]
[Te csaód]Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
törölt tag
Nemrég jelentettem egy agresszív, káromkodó csalót, aki 112/19-es K/D-vel alázta a csapatot és tönkretette 64 ember játékát. Volt minden, teleport, aimbot, god mode... sajna videóm nincs, de a meccs végén elmentettem az eredményt:
https://drive.google.com/file/d/19abmc0_AUnGmIDedT9HIUgNPF0jsOlW9/view?usp=sharing
Ez a csaló játszik most is és a statjában sincs semmi kiugró. Pedig repkedett a levegőben, rpg-vel sem lehetett megölni és a földön keresztül lőtte az embereket.
Ehhez hasonló képből van egy kb 100-as listám a google drive-on, ami 5 évre nyúlik vissza. Szúrópróba szerűen néha ellenőrzök egy-két csalót, de játszanak a mai napig, nem banolják őket.
Szóval továbbra is fenntartom, amivel már máskor is kihúztam itt a gyufát, hogy az új hack programokat nem szűrik, csak azokat banolják, akik ingyen elérhető régebbi hack-et használnak. A fizetős hack-ek havonta 3000 forintba kerülnek és ezeket nem csapják ki, már évek óta figyelem. bekaphatja az EA és a Dice is.
-
Tav-Csoves
őstag
Naval Strike ingyenes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest