Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #92293 üzenetére
48-as sem olcsó, 64-est pedig hagyjuk inkább, én még azt csinálnám, h a 48-as felhúznám 60Hz-re...
#92289) NetTom: nem csipogott sem előtte, sem utána. Vagy fentről kaptam be, még az is lehet simán, dombon volt ugye...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz Astroboy #92290 üzenetére
a csigazabálókat szoktuk kidobni, ha 7-8. ak vagyunk a sorban
amúgy 64-es a szerver, csak az sok pályánál már sok
én is iram-os vagyok és most éppen sorban állok, pedig én csengetek is a szerverért, így jobban érzed magad?
prokxy: a magasabb Hz is + pénz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Astroboy #92304 üzenetére
hogy legyen egy szerver amin azok a pályák mennek amiket szeretünk és ahol együtt tudunk játszani és tudjuk adminolni (már akinek van hozzá kedve)
Meg ha sok a külföldi és nagy a sor azért hamarabb be tudunk jutni, ha nagyon akarunkEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Astroboy #92306 üzenetére
mi elég sokan vagyunk, mindenki saját belátása és pénztárcája szerint fizet, én idén 2x fizettem bele, de most elég szar az anyagi helyzet, majd lesz zseton még fizetek bele, olyan 1500Ft amire nekem havonta kijön egy évre
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stoon
addikt
-
-
addikt
válasz Astroboy #92706 üzenetére
Erre én meg csak annyit tudok írni, hogy én meg olyan generációhoz tartozom, hogy akkor nem hogy internet nem volt, de még a számítógép szó se létezett.
Az iskolai számítástechnikát a kép hátterében látható cucc jelentette:
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
Laraxior
titán
válasz Astroboy #93002 üzenetére
Tedd rá ami van... Mivel support vagy, ezért úgyis újra kell majd töltened a készletet.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fornettisuti
veterán
válasz Astroboy #93007 üzenetére
Már egy ideje nerfelték a slamet, anno háromtól kipurcant. Jelenleg a fullos tanknak kell még egy rakéta is a veséjébe.
M15-ből 3db kinyitja a konzervet.
C4-t is nerfelték, abból is 3 kell.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #93359 üzenetére
Nézd meg a profilom a BL-on, főleg a logo-t! Erre céloz ez a huligán gyiku!
szerk: egyébként nerfelték, kevesebb ideig aktív, de ez nem most volt...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #93392 üzenetére
Kösz a tegnapi támogatást!
Nem szoktam én kempelni, de a ribbonért mindent!De láttad, ha EMS-sel nekiindulunk és nyerni akarunk, akkor megvan az eredménye! (ban )
szerk: ma újra csapatjuk, ha gondolod gyere, TS-re is. Bár tegnap eléggé el volt gurulva a gyógyszerem, végigröhögtük az egészet!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #93428 üzenetére
Dawnbreaker eléggé kempelös, ez igaz,de aa-val jokat lehet menni, söt, tankkal is!
Ma leszünk, igen,tegnap is hoztuk a formát mind tsen mind a szervereken!
Szerk:ha tudsz, gyere fel tsre.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Astroboy #93440 üzenetére
Öreg itt már mindenki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #93440 üzenetére
Ahogy a többiek is mondják, ki mennyinek érzi magát!
Én 34, többiek paráznak, h leöregezik őket!szerk: Tomi, ha sikerül beüzemelni, TS-en várunk este!
(#93448) Zolar: majd akkor javítani sem szállok ki inkább, ha te feljössz és ellenem leszel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest