Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Barátomnál kipróbáltam a játékot. Most készülök megvenni a játékot, mivel összeraktam egy elég ütős gépet magamnak.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan futna a játék? 1920x1080-as felbontáson játszom. Multiplayer szervereken sokan vannak? Köszi mindenkinek a választ.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! megvettem a játékot, le is töltöttem, de azt vettem észre, hogy az fps néha nagyon nagyon leesik! ez miért van? például 120-ról néha leesik 40-re is, teljesen véletlenül. eléggé zavaró tud lenni Köszi a választ mindenkinek.
-
Enigma1945
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #84522 üzenetére
Szia! Nagyon rövid ideig esik le. Közben toltam még egy kicsit, és észrevettem, hogy felül az FPS mérő még piros színre is átvált. 1920x1080 a felbontás.
Kisza: 1920x1080 LOW. A mantle az micsoda?
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok!
Először is Boldog karácsonyt mindenkinek!
Lecseréltem ünnepek előtt a processzoromat ( konfig az adatlapomon ) INTEL CORE i3 4170-ról, Intel Core i5-4430-ra, és az lenne a problémám, hogy a játék hihetetlenül akad!
Tudom ez a processzor órajelben kisebb, de ez már fizikailag 4 magos, nem kellene akadnia! Még az i3 procival sem akadt!Miért lehet ez?
Köszi!
-
Enigma1945
őstag
Srácok érdemes-e még megvenni a prémiumot itt aprón, vagy már halottak a DLC-s szerverek?
-
Enigma1945
őstag
Látom a totyik szól mindenről, csak a játékról nem Na, majd jövök már én is lassan, csak nem túl élvezetes i3-al játszani.. Most cseréltem kártyát, már csak a cpu kell és ONLY IN BATTLEFIELD
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! amd athlon x2-vel érdemes-e kipróbálni a játékot? testvéremnek vettem egy kis gépet, és erőnek erejével a játékot akarja!
ebben a videóban is ilyennel tolja a srác
tudom, keményen ki van csontozva a játék grafikailag, de egy durva cfg-vel lehetséges-e?
-
Enigma1945
őstag
válasz Aventador91 #95937 üzenetére
Köszi a választ! a vga egy r7 240-lenne a felbontás 1024x768 ( ha nem engedi a 800x600-at ) és persze minden low, meg durva cfg csontozással, csak menne valahogyan! 4gb ram..másnak volt-e ilyen helyzete? tapasztalata?
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Melyiket lenne érdemesebb választani bf4-re egy Phenom II x4 955 BE vagy Core i3 6100-at?
Két variáns közül tudnék választani, a vevő ezt kéri, de nem tudom melyik lenne a jobb. A fizikai 4 magos, vagy a modern 2 magos 4 szálas? Tudom hogy cpu éhes játék, az én i3 haswell procimat sem szereti, de hát ez már csak sokkal újabb, gondolom erősebb is.köszi a választ.
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #96224 üzenetére
Valahogyan én is így voltam vele mikor toltam..Majd meglátjuk nemsokára így van-e vagy sem, i3-al nem könnyű játszani! Kíváncsi leszek, hogy a GTX 960 mire lesz képes
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #96230 üzenetére
eléggé feltűnő, hogy nem ugrál a fegyvere, az AEK meg ha jól emlékszem nagyon ugrál.. Makrózik ezerrel
-
Enigma1945
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #96270 üzenetére
Egyedi hackje lehet, ha még nem kapták el.
Durva, hogy ezt nem nagyon figyeli senki..Az a vicc még hogy az ilyen jónak hiszi magát, mikor olyan előnyt szerez mások ellen, hogy szinte már esélye sincs..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, újra el kezdtem játszani, ha kell ember hívjatok. TS: OK
-
Enigma1945
őstag
Mit jelent az hogy tunkolni kell?
Van olyan hack, hogy a srácnak van valami neve, de a tab megnyomása után nem találod? pedig fent van, lelő, de nem látod a nevét?! Csaló volt a srác, azért kérdezem, mert reportolni sem tudtam. 103-6-ot ment.
-
Enigma1945
őstag
Számomra ezek a legjobbak
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. hol tudom megcsinálni azt, hogy ha célzok, ne kelljen tartanom a jobb egérgombot, hanem egyszer megnyomom, és automatikusan tartsa a célzást, viszont ha megint megnyomom elengedje? köszi?
-
Enigma1945
őstag
válasz Bjørgersson #96645 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek
-
Enigma1945
őstag
Most megint mi van? El kezdtem játszani, majd kickeltek magas ping miatt ( 56 ms LOL ), fel akarok menni másik szerverre, erre közli, hogy frissítsem az origint..Minden szerver ezt írja, de semmi frissítés nincs.. WTF?
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! akkor hogy kell ez elképzelni? kijön ez a frissítés, és a játékban lesz a szerverkereső? vagy mi lesz?
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! lenne kedve valakinek aktívan velem játszani? Mehet minden map, minden mód, de premiumom nincs! Elég uncsi egyedül tankozni, helizni a sok fogyatékossal meg lehetetlen jó statot / élvezetes meccset lenyomni. Éjjeli baglyok előnyben! ( A szó szoros értelmében )
-
Enigma1945
őstag
Estére jön valaki?
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. van valakinek kedve jönni?
Rothehon a nevem
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
ti láttatok már ilyet? ez brutális! feljött egy érdekes srác, meg a gunnerje, és tolták a heliben, és nem lehetett semmi iglát, semmit sem használni, ami a helit befogta volna. ki akarod választani, és semmit sem csinált. senkinek a csapatban! ez mi? bug lehetett? vagy hack?
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. a little bird-ben lehet olyan opciót kiválasztani, hogy a földi járműveket támadja mint a bf3-ban?
ha megnyomom a 2-es gombot arra értem. infantry ellen melyik a jobb? ami golyót lő ki vagy amelyik ilyen bombafélét?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Tudnátok segíteni srácok? Gondoltam, kipróbálom a windows 10-et, de olyan FPS leesések voltak, hogy visszatettem a windows 8.1-et. ( Konkrétan a fix 70-ről leesett 17-re is!! ) Igen ám, de mikor telepítené a játékot kidobja ezt:
Már újratelepítettem az Origint is, de semmi..A telepítés a másik HDD-ről megy, de nem ez lehet a baj, mert máskor is csináltam ezt, és nem volt gond akkor..WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Valami itt nem jó. Windows 7 alatt a játék valamiért nem úgy fut ahogy kellene, konkrétan a hang is beszaggat.
Windows 8.1 alatt meg telepítéskor ezt csinálja.. Hiába zárom be, nem oldódik meg, újra telepíteni akarja. Mit csináljak? Win 7 alatt játszhatatlan![ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz Enigma1945 #96954 üzenetére
Szerkeszteni nem tudom, de megoldottam. Akinek ilyen gondja lenne, az csinálja azt, hogy elindít egy letöltést a játékok közt valamelyiket, és kb 5 mp múlva stoppolja. Elkezdtem telepíteni a játékot, és felment. GGWP
-
Enigma1945
őstag
Srácok elképzelhető a napokban nem leszek, mert el kell mennem valszeg vidékre. Ne haragudjatok
-
Enigma1945
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player PCWarrior' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
Ez mi? Nem tudok játszani.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! segítségeteket kérném
szerintetek hogy futna a játék ilyen konfigon?
multiba kellene lowon
amd phenom 2 x4 850 3300mhz de talán tudok rajta emelni mondjuk 3.6ig( nincs l3 cache )
gtx 660 2gb
5gb ddr3
133x768 felbontásköszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest