Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
kisselandras
Kiléptél mire leírtam hogy miért, próbáltuk újra beindítani a szervert és egymás között amíg kevesen vagyunk "normálisan" játszani nem noob fegyverekkel(az elején csak phantom bow-al) erre jössz Saiga-val meg meg ha már az se elég m320-al . (mikor vagyunk fent 6-an)
Szép volt!Ennyi óra után már illik hogy más fegyverekkel is tudjál érvényesülni, lehet nagyobb kihívás de a sikerélmény is nagyobb (remélem legalább élvezted )
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
kisselandras
senior tag
válasz Popes #100551 üzenetére
Persze ki léptem mint mindenki más mert sírtatok ezt ne használd azt ne használd másrészt meg
Ahhoz képest Peti is gépkarabéllyal volt .
Másrészt mi se sírtunk mikor 2/4 felállással volt
Sajnálom hogy annyiszor meghaltatok de ez csak egy játék van amikor jó megy van amikor nem
másrészt ki miben jobb valaki aek97 mint te ! sírtam nektek hogy váltsatok fegyvert ? nem akkor nem értem mi itt a gond ?
Másrészt írhattam volna azt is én is hogy no claymort minek használod 6 ember ellen erre volt meg a válasz m320 fifti fiftiPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100552 üzenetére
Claymore nálam nem volt, azt kértük hogy ne shotival meg m320-al kempelj,(sz@rtál bele) halni se én haltam többször ha vagyunk többen akkor már nem zavar(annyira) hogy puffogtatsz(ez nem egészen igaz ) de legalább így egymás között nem szoktunk ezekkel trollkodni.
(2-4 meg csak addig volt amíg át lett rakva az újonnan belépő)Mindegy hagyjuk mert látom úgysem érted, meg nem is ide tartozik.(majd ha nem leszek lusta leírom privátba)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki jön most játszani?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Mit lehet csinálni/vagy mire jó az az eszköz ami 3 lábon áll, és zölden kéken vagy pirosan világít? Általában folyosókon látom.
Köszönöm -
Zsoxx
senior tag
válasz Tav-Csoves #100555 üzenetére
Bejövő rakétalövedékeket semlegesít. Van egy adott töltődési ideje, azzal számolj ha használod.
MP-APS a neve, a Loadout-ban megtalálod a leírását.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz Tav-Csoves #100555 üzenetére
Ha RPG- vel elszaladsz mellette akkor vigyázz mert felrobbansz
-
Zsoxx
senior tag
válasz Tav-Csoves #100559 üzenetére
A support kasztnak van ilyene.
-
pEtii94!
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan magyar, vagy akár külföldi (ahol angolul beszélnek) szervert mondani, ahol van teamspeak vagy discord, és a játékosok használják is?
[ Szerkesztve ]
Intel i5 8600K - ASUS TUFZ370-PRO GAMING - 16 GB DDR4 2400MHz RAM - ASUS DUAL-GTX1060 6GB - 1 TB HDD - CORSAIR 450W
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Észrevettem egy bug-ot a játékban, vagy lehet csak nálam van a baj nem tudom.
Ha elém lép egy játékos akkor elkezdem gépfegyverrel lőni, de van, hogy néha átvált 1-es gombról 2-es gombra, amin a pisztoly van, azt el is süti, mert egyet lő, de ez idő alatt az ellenfél leszed.
Tapasztalt ilyet más is?
Ezt a játék mostanában kezdte el csinálni, így közeledvén a 100-as szint eléréséhez. Lehet, hogy összefüggés lenne a dologban?
köszönöm a válaszokat! -
Zsoxx
senior tag
válasz Tav-Csoves #100563 üzenetére
Rossz az egered.
-
Tomassy00
senior tag
Szerintem annyira pro-nak érzékel a játék, hogy beiktat egy kis kihívást hogy ne unatkozz
-
őstag
Nekem ezt akkor csinálja, ha kontakt hibás az egér egyik gombja.
-
vtomi2
őstag
Ki nem kapott bfv closed alpha meghívót?
-
Tomassy00
senior tag
A lőtéri kutya se kíváncsi a szutykos bfV re. Ugyan olyan trehány lesz mint az egyes
-
Dragon27
senior tag
[link] érdekes TYPE 88 LMG vitte, de amikor megölt valakit csak kills volt kiírva összesítésnél TYPE 88 LMG ölések száma 3 //
K/D 31,5 végzett -
törölt tag
válasz kisselandras #100573 üzenetére
Már évek óta írom mindenhová, hogy a legújabb hack progikat nem szűrik egyáltalán, sőt a mexikói játékosok állítása szerint pont a készítők közül írják az aimbot és wh programokat. Ha valaki rászánja az idejét és beperli őket, vagy csak aláírást gyűjt, vagy hasonló, én segítek amiben csak tudok. Nagyon be vagyok rágva ezekre a férgekre!
-
Popes
őstag
Nem védem őket mert tényleg nem erőltetik meg magukat, de akit példának hoztál az az adatlapja alapján pont bannolva van.(a mostaniként linkelt videód meg egy éves 2017. júl. 8.)
Deus ex machina
-
HollyBoni
veterán
Csalj te is.
-
HollyBoni
veterán
válasz Tav-Csoves #100577 üzenetére
Nem viccelődnék olyan komoly dolgokkal mint egy videojáték.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. A problémám a következő.
Váltottam HD 7770-ről HD 7850-re.
Azt tapasztaltam, az FPS-ek rosszabbak lettek.
Alacsonyabb fps. Minimumban is.
Nem jobbnak kéne lennie?
Display Driverrel eltávolítottam az előző drivert.A gép: i3 4330 3.5ghz
8gb ram
hd 7850 1gb
1366x768
win 8.1Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
imi123
őstag
válasz Enigma1945 #100580 üzenetére
Szia!
Lehet hogy a hardver csere miatt automatikusan feljebb rakta a minőséget.
Milyen beállítással toltad?Low-on?Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #100582 üzenetére
A procilimit nem úgy működik, hogy kevesebb fps-ed lesz. Szedd le a vga driverét ddu-val, és tedd fel a legújabbat.
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #100584 üzenetére
Mert nem volt kedvem utánnanézni, hogy melyikkel ment a legjobban a játék
-
kisselandras
senior tag
válasz Popes #100575 üzenetére
Lehet rossz videót linkeltem ,ám de akkor is felháborító az a tény mi szerint az hogy minden nap változik a neve egy csalónak ,s nem bírják meg fogni mert nem az eredeti nevével játszik hanem minden nap át írja azt másra ennyit se tud az EA megoldani ?
Deus ex machina
(#100576) HollyBoni
Köszi ki hagynám nem csalok még maga a válasz is nem ide illő(#100580) Enigma1945
driver bajod van !
Nálam is ugyan ez volt a hiba, kaptam egy új frissítést s csak úgy lagolt szaggatott s fps ugrált mint egy ekg
Régi vissza s új törlésPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Enigma1945
őstag
válasz kisselandras #100586 üzenetére
Az a helyzet, nem tudom melyiket rakjam fel..
Mert azt vettem észre, hogy win 8.1hez qrva régit dob ki!
Win 7 hez újabbat!
De win 7-en droppol! 8.1-re írták a játékot.
Ez a legújabb 8.1-re..De ez javában nem az!
Durca, hogy hd7770-nel stabilabbak az fps-ekSzerk:
Ezt tudja a hd7770 ( a proci még régebbi volt a kép készültekor )
A második a hd7850[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #100587 üzenetére
Szerintem térj át Win10-re... kár ragaszkodni a 8.1-ez... vagy mihez kritikus neked a 8???
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #100586 üzenetére
Tévedésben vagy, hiába írod át a neved mert nem a név számít, nem az alapján bannolnak.
Ha valakit bannolni akarnak az akár öt percenként is átírhatja a nevét mert a személyes azonosító attól nem változik. Annyit tud tenni hogy ha bannolják akkor vesz(vagy lop) egy új accountot.
Az EA amúgy szarik bele és nem keresik a csalókat, viszont értelmes szerveren van BF4DB plugin, !voteban, + az admin is adhat neki perm ban-t.(így lehet még találni olyan szervert ami nincs állandóan csalókkal tele)Deus ex machina
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #100588 üzenetére
Újraraktam a gépet. Közben leszedtem egy frissebb drivert, színtiszta, szűz win 8.1
Ugyanúgy gyenge fps-ek, akárhogy állítom. 7770-nel nagyon ritkán (!) láttam 80 körülit, szinte mindig 100+ fps, itt meg folyamatosan 60-70-90-100+ de az is pár másodpercig. nekem régebben ( még mikor megjelent a 7000 széria) volt 7850-em, az is 1gb volt, de tudom, hogy jobban ment a játék vele..
most akkor mi van? a cpu nem veszi le az órajelet, folyamat 3,5ghz..nem értem :/Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #100590 üzenetére
Szerintem a driver modell nem fekszik neki... ezért mondtam próbáld ki a W10-et.
Amúgy ilyen radeon chill meg hasonló energia takarékos valami esetleg nem fogja meg (tudom ezeknél még nem volt, de hátha valami)?
Akár windowsban akár a driverben... szerintem nézz át minden egyes beállítást mindenhol ami a kártyával/videóval/GPU-val kapcsolatos.Vagy windows/radeon képrögzítő cucc, overlay, egyéb akármi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
vtomi2
őstag
Vedd ki, és tedd be újra a kártyád, mert pcie x1-ben fut csak.
-
kriszpontaz
veterán
A Windows 8, 8.1 már nem támogatott Oprendszer driver téren. Tegyél fel egy 10-est.
(#100592) vtomi2: ezt honnan látod? A képek szerint is @X16-ban megy. Az utána lévő szám a PCIe power state.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok
a kérdésem az lenne, hogy melyek azok a ruhák, amikben nem látszódik az ember infrán/hőkamerán?
Ugyanis látom, hogy néha csak a csávó fegyvere világít, önmaga viszont beleolvad a környezetbe.
köszönöm szépen a segítséget! -
Astroboy
őstag
válasz Tav-Csoves #100594 üzenetére
Dice camo
-
vtomi2
őstag
válasz kriszpontaz #100593 üzenetére
Az a pcie verzió, és az 1.1 azért elég öreg már, sztem simán okozhatja.
-
kriszpontaz
veterán
válasz vtomi2 #100596 üzenetére
Mellette van a kis kérdőjel. Ott le van írva hogy a megjelenített pcie rev. szám függ a VGA pillanatnyi energiatakarékossági állapotától, emiatt a program rossz értéket olvas. Ha arra rányomsz, ott van egy teszt gomb amivel terhelés alatt mutatja amilyen valójában.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz kriszpontaz #100597 üzenetére
Nekem pihent allapotban 1.1 de terhelve 3.0 modban fut.
Ma resetalom a biost, felrakom a win 10et. Lehetseges hogy hibas a kartya? Azert gyengebbek az fpsek?[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz Enigma1945 #100598 üzenetére
Ha hibás lenne a kártya, akkor crash-elnél össze vissza, vagy jönnének a pöttyök, csíkok, rendellenes működés. Szerintem simán a Win a ludas. Egy Win10 installt megérne. Akkor már fel tudnád tenni a legújabb radeon drivert is. Vagy esetleg egy újrapasztázást megérne. Lehet simán túlmelegszik mert ki van száradva a gyári paszta.
Mondjuk lehet ha anno nem szedem szét a HD7950-em lehet még mindig menne mert 1 hónapra az újrapasztázás után elhasalt, pedig a hőfokok rendben voltak, a GPU bedobta a törcsit.
Lásd: képek[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. megvan valszeg a hiba..az alaplapi pci-e foglalatom meghalt, mikor munkából haza be akartam kapcsolni a gépet..
egyszerűen nem ad képet se a hd7850-nel, sem a hd7770-nel.
csak az igpu jön be..szétszedtem a gépet, bios reset minden volt...de ez van..
haldoklott a sín azért hülyült be...még jó, hogy 3 hónapja vettem LEC-től.Komolytalan emberek kíméljenek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest