Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszike91
senior tag
válasz Bjørgersson #99450 üzenetére
Beszarás, úgy látszik megoldotta. Feltettem a 353.62-est és 15 perc golmud után se csinálja, pedig pár perc alatt előjött eddig. Azt hittem az újabb driver csak jobb lehet, úgy látszik tévedtem. Köszi
du, du hast, du hast mich
-
kisselandras
senior tag
Emberek ez kinek a [tulajdona?]
ezt a [faszt végleg ban] mezei puskával ki szedia heliből a magyarokat magasból?ilyenről még nem hallottam de hogy mind a 4 ket egy szere még olyanról sePiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
gyenge47
aktív tag
Sziasztok
nem tudom, hogy találkozott-e más is a problémámmal, hogy a szerverlista nem frissül. Konstans ugyanazokat a szervereket jeleníti meg, mindegyiknek ugyanannyi pinggel és random X játékossal. Frissítés után is semmi változás. Tudok a szerverekre csatlakozni, de mivel nem látom, hogy hányan vannak rajta valójában így elég nagy lutri.
Előre is köszi a segítséget.
-
kisselandras
senior tag
-
KAMELOT
titán
válasz kisselandras #99452 üzenetére
nekem azt mondták nicsnenek csíterek itt. Bespawnom elém és pontosan lelő. Én meg lövöm őt mint az ökör SVD-el aztán semmi. Pedig a PING-em 35-40, szóval nem mondanám, hogy valami gond lenne.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Popes
őstag
válasz KAMELOT #99455 üzenetére
Ha van fent admin akkor hamar intézkedik ha valaki nagyon gyanús, viszont ahogy általában máshol sincs 0-24-ben admin itt sem lesik minden percben hogy mi folyik éppen.
Ahhoz a jelenséghez meg amit leírsz nem kell csaló, szerintem itt mindenki találkozott már ilyennel.(elég egy magasabb pinges ember a szerveren, vagy csak szimplán a játék híresen tökéletes hitregje )
Akit meg pl andrás linkelt arról sem merném kapásból kijelenteni hogy csaló, csak azért mert 4x-es scope-os M416-al kilő a heliből.(bár egy ránézést biztos megér, viszont attól hogy kevés órája van az nem jelenti automatikusan azt hogy kezdő és nem lőhet így)Deus ex machina
-
kisselandras
senior tag
Azért ne már hogy köröz a heli a pályán s összevissza megy ki szedi a 4 magyart egy szere azért az túlzás lenne másik meg adminnal 3 napja nem találkoztam
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
KAMELOT
titán
válasz kisselandras #99457 üzenetére
Hát ezt a álláspontot én is támogatom. Lövöm a helit sehol semmi. Egymás után lőtt ki mindenkit! Szerintem tuti aimbotos volt. Ezek xar emberek akik csítelnek. Lelkileg szegények sajnos.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kisselandras
senior tag
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #99459 üzenetére
Linkeld már majd be légyszi hogy milyen statokat lőnek azok a "csalók". Szinte minden este szoktunk fent lenni és az admin is ott van. Ha konkrét statot mutatsz megkérem hogy nézzen rá. (akit linkeltél azt is betettem battlelogon radarba de azóta pl őt sem láttam a szerveren és bemondásra meg erős lenne végleges bannt kérni rá )
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #99459 üzenetére
Az M416-os 4x scope-os gyerekkel igazad volt, tényleg csalt. (kapott is végleges ban-t a szerverről)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz KAMELOT #99462 üzenetére
Bocs de egyből már magamnak sem hiszek. Tegnap én is élből rávágtam egy emberre a statja alapján hogy tuti csal,(123-9) aztán belinkelte a Twitch csatornáját és mindjárt nem volt olyan egyértelmű.(az biztos hogy nem egy simpla aimbotos nyomorék, szerintem inkább az látszik hogy nem ma kezdett Lockeren játszani)
Deus ex machina
-
KAMELOT
titán
A másik amit nemértek. Bárkit lövök semmi találat pedig telibelövöm. Shotgunnal 5x lövök belé 5 méterről 100%. Sőt még én lövök elsőnek, de ő lő le. Hát én sem most kedztem a BF-et, de azért ez már túlzás, hogy más sorra lelő mindenkit én meg lövöm mint az ökör semmi.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
FC Ozmosiz....adjatok neki végleges bant ha találkoztok vele....SPEADHACK és WH
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kisselandras
senior tag
válasz KAMELOT #99465 üzenetére
Azzal én is találkoztam mai nap telibe verem ólommal semmi hatás ő meg fordul ki nyír de azért javulgat a szerver kicsi rá hatás meg volt [azért nem mindegy]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Popes
őstag
válasz KAMELOT #99465 üzenetére
Ezzel sajnos együtt kell élni. Nálam is előfordul, ha egy szerver "nem adja" olyankor átnézek máshová. Van hogy az egyik körben egy "álom", a következőben meg egész tárakat kell lőni egy emberbe, elég ha feljön egy magasabb pinges ember és már sz@rabb lesz a hitreg, bár sokszor még pinglimites szerveren is előfordulnak anomáliák. Ezzel sajnos nemigen lehet mit kezdeni, ez már javulni nem fog.(a BF1 egyben is vannak ilyenek és ha ott se nagyon tudnak vele mit kezdeni akkor mit várunk a 4-től)
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz kisselandras #99470 üzenetére
Nem az enyém a szerver, de azt hiszem volt 100-is csak akkor túl sok embert kidobál.
Deus ex machina
-
-
KAMELOT
titán
Csak az a gond, hogy nekem állandóan így megy. ping 30-40 Akkor megpróbálok más szerókat!
Shotgun viszont szórja a golyókat, azzal viszont valamit kéne találnom, de azzal sincs semmi. Így a statjaim általában 10-25 szoktak lenni. Volt már 5-50 statom is.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kisselandras
senior tag
válasz Astroboy #99473 üzenetére
Azért nem mindenki csal ! de azért akadnak bőven ! mint egy 1 órával ezelőtt is olyan szerver lagg volt hogy hiába állók helivel egy helyben semerre nem tudok menni
-
vtomi2
őstag
válasz KAMELOT #99474 üzenetére
Shotgunnak az a titka, hogy fejre kell célozni vele, úgy hogy célkeresztbe nézel (vagy hogy mondják ) én is utáltam, aztán valaki elárulta ezt, és rendessen rosszul éreztem magam lockeren vele.
Szerintem többet jelent a pállyaismeret, és a jó helyezkedés mint a gyors célzás/recoil controll.Elkezdtem a bf4-et, és az elején alíg tudtam meglőni a 0,5-öt (ekkor bf3-ban 1,5-őket lőttem), aztán idővel kiismertem a mapokat,+ csak 1 fegyverrel mentem, hozzászoktam és most ott tartok, hogy simán meglövöm a 2+ os statokat.
Tl;dr kedvenc mapodon játsz 1 fajta loadouttal, és szépen lassan javulni fogsz, aztán mehetsz a következő mapra
-
Popes
őstag
válasz vtomi2 #99482 üzenetére
Majd ha lesz egy kis időd akkor most már tudod mibe kell segítened. (meg amúgy is jöhetnél már egy kicsit lövöldözni , csak a bicskát hagyd otthon )
players111 Hová dugod így a bézbózütőt? (már ha visszatérsz valaha a sötét oldalról(BFII) )
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
bonat
senior tag
tudnátok nekem segíteni az alábbiban:
Újratelepítettem a rendszeremet..most Win10 64bit Enterprise + SSD
felraktam mindent....battlelog plugin...firefox...chrome..Origin...
amikor kapcsolódnék bármelyik szerverhez akkor a Logging In-ben megakadok...a játék képernyője meg fekete és villog jobb felül a kurzor....nem csinál semmit...
már újraraktam az Origin-t is meg a plugint is, ami furcsa, hogy a plugin telepítése kb 1mp alatt végbe megy, el sem tudom olvasni mi volt és bezáródik.... -
törölt tag
Használ valaki upc connect boxot? Ingyen adták ugyanúgy kábelen megy a net a gépbe mint a régebbi routerről de néha iszonyat laggjaim vannak. A régebbivel nem volt ilyen csak nagyon ritkán. Van valami amit be kéne állítani vagy mi? Megduplázták a netet, speed testen 20 körüli a ping szóval a net az jó. Játékban is 30-40 körüli a német szervereken de néha egy pillanatra felugrik szerintem és akkor laggol az egész. Utánna megint vaj sima.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
válasz kisselandras #99490 üzenetére
Plugin nélküli módban kell használni a battlelogot.
-
bonat
senior tag
válasz kisselandras #99490 üzenetére
naná hogy multizok
-
bonat
senior tag
válasz guftabi96 #99494 üzenetére
ez be van állítva...
most azt vettem észre, hogy az Origin-ben a CHAT-ben kiírja, hogy nem tud csatlakozni a barátokat nem látja
átmentem laptopomra ahol Win 7 van és felraktam csak az Origin-t...ott simán látja a barátokat, szóval a hálózati gond kizárva
most újratelepítettem a Win10-et és ugyanaz, plugin-t fel sem raktam, szóval valami Win 10 beállítás probléma lesz...ha kikapcsolom a tűzfalat az sem oldja meg... -
guftabi96
addikt
A beépített szerverkeresőt próbáltad?
Már nem kötelező a Battlelogot használni, a Bf4 is megkapta azt a menürendszert, amit a Bf1#KeepFightingMichael
-
bonat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest