Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #92248 üzenetére
Engem még a pálya szélén is otthagyott hüllő.
-
dokee78
félisten
válasz kriszpontaz #92248 üzenetére
Volt,hogy majdnem lemaradtam tőle,amikor kiugrottam,de amint észrevette megvárt.
-
prokxy
veterán
válasz dokee78 #92254 üzenetére
Ha velem jössz, akkor ritkán lesz ilyen! De szept. 8 előtt ne várj a 4-ben!
Más:
Tegnapi Golmud ismét, 2 érdekes dolog volt:
- "A" pontot foglalva látom, h az enemy tank ott figyel a "B" felőli dombon a bázisukhoz közel, elkezd lőni 100%-on voltam, lövedék becsapódása előtt AP be és szemből akkora mobilitis 52%-os sebzést kaptam, minta seggbelőttek volna, pedig 100% hogy nem.
- kisza volt a gunner, jön a jet, kilövöm, kisza megkapta a killt és meg a squad driver assistot!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dokee78
félisten
válasz prokxy #92255 üzenetére
Ha IRAM-on leszel és nem lesz Gunnered beugrok.
De nem bírom,mikor ilyen magaslatokról lőnek,Silk Roadon is sok ilyen van.
Tegnap az IRAM-on,Hainan pályán volt egy tag,az IFV-vel csinálta ugyanezt,B ponthoz közeli dombról,persze a B pont a másik csapat kezén volt,nekem kellett legyalogolnom foglalni.
Kár,hogy nem lehetett C4-el begyújtani.Írkáltam is neki már idegből,majd kiderült,hogy magyar volt ő is.
-
prokxy
veterán
válasz dokee78 #92256 üzenetére
Rendben.
Pénteken Lancangon az "E"-hez közeli bázisnál, rögtön a bázis előtt kempelt az egyik tank, írtam neki, h húzzál már onnan, nem tette, csak lövöldözött az "A"-"B" irányába, majd szépen az AA-val belöktem a vízbe, tank elsüllyed, látom, kiúszik belőle a csipa, majd jön a szép szöveg, aztán admin kill! Egy IRAM-os volt, nevére már nem emlékszem...nem mackó, nem yarez, stb, őket isemrem és nem csinálnának ilyet, sőt őt is lecseszték.
Bírom, amikor olyan kap admin jogot, akinek nem lenne szabad, tény, nekem is szebben kellett volna elküldenem a picsába az ilyeneket! Megnéztem az adatlapját, hát nem csodálom, h ezt csinálta, elég nub szegénykém, de senki nem lehet ügyes minden játékban.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Már az vagyok, csak mentem a WOLF-ra este IRAM előtt. Ott az kell legyek, különben kivágnak megint, h megölöm az admint vagy 5x! Így meg nem! Át akartam írni IRAM előtt, de elfelejtettem, amikor már joining server volt és akkor már nem lehetett. Vagyis lehetett, mert megcsináltam, de már nem vette be.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Nem kötözködök, mert én is a főellenségeid közé fogok tartozni!
Aztán minden körben így fogok állni a Veled való talikor a kis FT-17-esemmel:
(#92264) gyiku: "véletlenül"
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
tegnap egyedül tankoztam
PSN:BiZzare_0 ️
-
stoon
addikt
este bandázás? vagy mi a szösz?!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz prokxy #92277 üzenetére
a farcry4 -el van bibim! ,leszedtem egy bizonytalan oldalról a 1.8 pecht aztán csak ugy ugráltak elő az ablakok a böngészőben!igy nyomtam egy win resit!de a fc4 még mindig sz@r ,nem ment és csak egy élet...pff!ha pedig ment akkor azonnal kifagy ,tehát nem ment!
még jó hogy a böff elindul ,este ts?ez szol miszter randomnak is! (battlezone ts szerveren!)
[ Szerkesztve ]
-
enemy107
senior tag
Valaki linkeljen már egy only teszt range szerót. Azon lehet még tudok játszani magam ellen 2000 óra után, de sztem a tegnapi nap után Ítélve az is esélytelen
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
-
gyiku
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #92285 üzenetére
Átdumáltuk!
Ast: meglátjuk h mit tehetünk!
Arti: hova nem fértél be?
-
nagyúr
-
Astroboy
őstag
Komolyan néha olyan nehéz belépni IRAM-ra, mintha a C.I.A. szerverével próbálkoznék...
A 48 slotból nem lehetne 64?Vagy bannolhatnák a sok bevándorlót a szerverről amikor a jó képességű magyarok az előszobában várakoznak..
-
nagyúr
-
Astroboy
őstag
Aham.
Köszi a választ srácok, akkor marad a 10-20 perces queue. -
prokxy
veterán
válasz Astroboy #92293 üzenetére
48-as sem olcsó, 64-est pedig hagyjuk inkább, én még azt csinálnám, h a 48-as felhúznám 60Hz-re...
#92289) NetTom: nem csipogott sem előtte, sem utána. Vagy fentről kaptam be, még az is lehet simán, dombon volt ugye...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Astroboy #92290 üzenetére
a csigazabálókat szoktuk kidobni, ha 7-8. ak vagyunk a sorban
amúgy 64-es a szerver, csak az sok pályánál már sok
én is iram-os vagyok és most éppen sorban állok, pedig én csengetek is a szerverért, így jobban érzed magad?
prokxy: a magasabb Hz is + pénz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stoon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest