Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
ez van, ha players vezet.
hüllő
-
kisza25
félisten
válasz mackosajt #91297 üzenetére
"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.
Ők itt maradnak bennünk csöndesen még,
Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.Emlékük, mint a lámpafény az estben,
Kitündököl és ragyog egyre szebben
És melegít, mint kandalló a télben,
Derűs szelíden és örök fehéren.Szemünkben tükrözik tekintetük még
S a boldog órák drága, tiszta üdvét
Fölissza lelkünk, mint virág a napfényt
És élnek ők tovább, szűz gondolatként."őszinte részvétem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Köszönöm mindenkinek!
A "tyúkól" projekt is pihen ma.
Ráadásul a bal szemem is begyulladt a projekt miatt, erre ma még ki is sírtam.Gyík! Ha legközelebb elém állsz, levaglak.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Laraxior
titán
Játszik valaki 980Ti-vel?
Multiban mennyire lehet maxolni a beállításokat fullHDben?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Hol a legolcsóbb most az alap BF4?
Ahhoz az eddigi free DLC-ket hozzá lehet kötni?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
mondjuk mostanában nekem sincs sok kedvem játszani, a hülye dmr-eken kívül minden ki van maxolva/500-ig minimum, pár ezrest nekem is megérne a premium edition és újrakezdeni az egészet, messze van még október, mondjuk akkor jön a kölök is, nem tudom mennyire fogok tudni játszani, vagy megveszem neki is a bf1-et
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #91320 üzenetére
Annyit pedig megérne.
(#91321) kisza25: talált!
(#91322) gyiku: mivel máshogy nem megy, ott legalább kipróbálhatom faszán a WH-t, meg az ajimot meg a makrót! Úgy gondoltam, h "MasikGyikuKamu" lesz a nicknév!
szerk:
(#91324) players111: nálunk 2 kiscsávó van, napi 4-5 óra alvás nagyjából elég így 34 évesen! Tény, lockerezni csak a hétvégén szeretek, mert akkor fel is fogom, h mi történik a pályán és a reakcióidőm is jóval másabb, ha mondjuk alszok 6-8-at![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
törölt tag
válasz kisza25 #91327 üzenetére
Ha ha.... Én is ezt mondtam 7 évvel ezelőtt. A nagyobbik fiam 7 éves a kicsi most lesz 5 de néha olyan a nappalim mint ha kitört volna az arab tavasz! Egy baráti tanács ALUDJ SOKAT AMÍG TEHETED.
M@rdel A faxt! Első 4 hónap hasfájás 0-24 ordít aztán 1.5éves koráig jön a foga 39fokos láz és ordít.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #35434496 #91328 üzenetére
a miénk nem lesz hasfájós, már eldöntöttem ezt is régen
Amúgy van egy szépen megcsinált pincém vész esetére, csak a netet kell levinnem, vagy az asszonyt a gyerekkel
Meg, ha úgy lesz, akkor munka helyett alszok az irodában[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz M@rdel #91332 üzenetére
gyííííkúnak hiába mondod, még élvezi a középsulit és a 10 óra alvásokat!
(#91329) gyiku: sajna ez van, de látod, h ennyi alvással is milyen PRO vagyok, hátha még úgy élnék mint egy normális ember!
#91333) kisza25: mi ezeket elég jól megúsztuk, most inkább napközben van banzáj, de hiába pakolsz utánuk, annál rosszabb!
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Nem hittem, h ennyire kilogok a sorbol: "mindenkinek" feleség, kölök...ezek szerint nalam van leengedve a rostely...
-
Prosector
addikt
válasz imi123 #91344 üzenetére
Igaz, hogy most mas a helyzet, de hidd el nekem, anno TS-en, Macko mindig az elsok kozott volt, aki elkezdett hulyeskedni a munkammal...
...nem hiszem, hogy Kisza, Players, vagy az en hszemtol megsertodne, vagy rosszabbul erezne magat...de ha megis, akkor majd Ő szol...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest