Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz #35434496 #91351 üzenetére
Most imi123-al értek egyet, ezeket a képeket egy kis ideig hanyagolhatnád, ha van benned egy kis együttérzés és tapintat mackosajt felé.
Tudom hogy nem neki címzed, de az én édesapám is meghalt pár éve és nem rajonganék ha minden sarkon valami emlékeztetne rá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #91352 üzenetére
Ez a kép rá emlékeztet akkor nálad komoly gondok vannak. Én 17 éves voltam amikor egy f@sszopó motoros miatt autobalesetben meghalt az apám 45 évesen. A hullazázban azonosítottam a tepsin úgy, hogy nekem ne papoljon senki kösz.
-
prokxy
veterán
OFF:
Na Srácok, lassan tényleg fejezzétek be, ne adjunk Dave-nek extra munkát...
Inkább más téma: Tesóm szül elvileg holnap, szóval egy kis pozitív is legyen már a topicban! Nagybácsi leszek, subidubiON:
150-ig felhúzhatnák a rangot a játékban, lenne egy kis plusz motiváció, meg elkölthetném azt a rengeteg boost-ot legalább!Aki IRAM-on játszik, előjött az pl. tegnap, h késve jött meg a hang vagy a killcam vagy bármi? Nekem is és Perecnek is voltak késések rendes, Lockeren vettem észre először, h vmi nem ok (bár jól sikerült a kör ennek ellenére), de a Caspian/Gulf, katasztrófa volt kb...a másik pedig a csapat volt, na azt inkább hagyjuk, mindig egy olyan viszi el a tankot, aki full nub benne és kempel, majd a végén zár egy 6-9-es KD-val, meg 5000 ponttal...no comment...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #91355 üzenetére
igen tegnap gondok voltak a ptc szervereivel (pokemon trainer club) és az unatkozó pokémesterek ellepték a battlefieldet ezálltal túlterhelve az egész rendszert, sok helyen nem tudta kielégíteni az igényeket az áramszolgáltató sem.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
imi123
őstag
válasz spanglee001 #91357 üzenetére
Vennék elő inkább a Tamagocsit.Az is volt ekkora baromság.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #91357 üzenetére
Kipróbáltam én is, mert megnézem én is mielőtt véleményt nyilvánítok róla ugye...megmondom őszintén, ha vkit elkap a gépszíj, akkor rá lehet kattanni, meg mókás is az első 10 pokémon, aztán már a felfedezésre kerül a hangsúly, amire nekem alig van időm, ráadásul a mi kis városunkban sztem nincs is sok kis dög (otthon még tudnék is császkálni), de ez inkább főváros szintű.
Egyébként tényleg volt vmi nálatok tegnap, szóval ma meglátjuk, h javult-e, mert úgy tudom, h hajnalban restartol a szerveretek.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz imi123 #91356 üzenetére
én 2 napja mentem fel és léptem le mert olyan lag volt, de csak este, napközben jó volt
spanglee001: OMG ilyenkor érzem csak, hogy már öregszem
prokxy: csak aztán vigyázz bele ne gyalogolj a Dunába, vagy le ne lőjön, egy felbőszült tulaj[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #91360 üzenetére
Ááá, már nincs fent a játék, elég volt ebből a kipróbálás, felnőttem már én is, nyugi!
Ha a lag probléma nem oldódik meg, akkor ma skip-pelem a szervereteket, nem vagyok skill hero, de egy 100-ast sikerült rontani egy este alatt, mert rohadtul nem adta...
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #91361 üzenetére
én ma talán már tudok játszani, tegnap raktam egy friss win 10-et a gépre, mert nem azt telepítettem fel elsőre amihez eredeti kulcsom van, aztán nem értettem, miért nem tudom aktiválni
Na mindegy így jár az aki folyton variál a géppel, (ha jól számolok akkor idén ez az 5.gépem)
imi123: ugyanez+ pinpong, bicaj, görkori, deszka, bmx, télen jéghoki a balcsin... bandáztunk kis hegyben a homokbányában, az erdőben, csajoztunk, buliztunk,....de jó lett volna egy pokémon hajsza[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #91363 üzenetére
Miért nem veszel egyszer végre egy normális PC-t és akkor nem kell variálni?
Nekem kiadás óta van ugyanaz a win10, most aug 2-es naaaagy frissítés után végre újrahúzom, addig meg kitalálom, h kell-e nekem 500as esesdé.
szerk:
imi, kisza: maradiak vagytok, ennyi![ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
fuvi
senior tag
válasz prokxy #91355 üzenetére
ezt a hang laggot én is tapasztaltam, meg nem is adta rendesen, aztán fegyvert váltottam és mintha javult volna (lehet csak placebohatás). eleinte volt pár nagypinges ruszki fent, és mintha nem működött volna a ping kicker, ez rendesen meg tudja b.szni a szervert. de később javult a dolog, láttam is h dobálja kifele a plugin a népet
-
prokxy
veterán
Reméljük, h ez ideiglenes volt és ma este újra mehet a móka, feltéve ha végre akkor érek fel a szerverre, amikor nem shanghai van, meg az a fostos sunken dragon...
kisza: nekem is most egy 1070 és egy 144Hz-es moncsi van tervben, aztán kiderül, h mit sikerül belőle megoldani (mit engedélyez a Zasszony ) Ja meg egy másik táp, mert az 1050W-osom elég sok már oda...unatkozik és jobban is mutatna benne egy AX750
-
kisza25
félisten
én most raktam össze egy új mini-ITX gépet, azzasszonyt kérdezem, hogy tetszik-e neki?
erre: egyik olyan mint a másik:
asztali ilyen volt, ilyen lett
noti ilyen volt, ilyen lettmint a tojások
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Szerencsére nem sokáig kell győzködni, főleg, h szinte csak a gamerkedés a káros szenvedélyem
(#91370) kisza25: szép lett, de nekem ezek a kis masinák NAS-nak bejönnek, PC-nek nem tetszenek.
Ez meg az én masinám. link1 link2(#91371) M@rdel: nálam a VGA-t már tudja, mert az minden évben csere, most is mikor BF1 alfáztam, már mondta hogy: "ehhez is kell új videókártya?" Természetesen igen volt a válasz!
-
Csaber
senior tag
válasz M@rdel #91371 üzenetére
Pfff hardver vásárláshoz asszony engedély ???? Én simán bejelentem ezt vettem, mert nekem kell .Igaz hülyeséget nem veszek .A pénz részéhez amúgy se tud hozzászólni hét éve költöztünk össze de, ma se tudja pontosan mennyit keresek Így ha ő szeretne valamit elsőnek megérdekődi van-e rá keret...
prokxy : jó is a nagybácsizás , hugomnak fiú ikrei vannak most két és fél évesek csak néha okoznak kis bosszúságot de nem tudok rájuk haragudni
-
prokxy
veterán
válasz Csaber #91376 üzenetére
Azért én mondom neki, h ez 100+ lesz, mert nekem sem lenne annyira jó ha benyögné, h vett egy porszívót 150e-ért! De már megszokta, h ez van, szerencsére.
Kösz, reméljük, h holnap megszületik. Lesz a két fiamnak még egy fiú játszótársa, Apa meg majd örül, ha hozzák haza a lányokat!
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #91377 üzenetére
az enyém inkább már nem is kérdez semmit, de idén már tényleg kezdek átesni a lovon, 3. noti és 2 gép csere, igaz sok pénzbe nem került -33eFt az eddigi cserebere, de még van 5 hónap az évből
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Prosector #91380 üzenetére
ha így lenne, akkor ide sem járnál, mert ez sem érdekelne, ez is egy közösség, de a tévedés jogát fent tartom,
na megyek megnézem hogyan fut a bf4 az új vason, ha nem lagol szét megint a játékEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Zsoxx
senior tag
Ez a stat reset (premium account) csak bizonyos szintig elérhető, vagy csak én vagyok vaksi, hogy nem találom? Lepsénynél még megvolt.
-
=HG=
addikt
Kedves T-s játékosok! Elérkezett a hétvége... Kezdjetek imádkozni a jó pingekért!
-
kisza25
félisten
válasz guftabi96 #91390 üzenetére
azért most nem fúrok át falat Nem is otthon lakom, szóval ez van
Szeptembertől kicsit jobb lesz a helyzet, de ez nem itteni hiba, mert már kb 2hete hol jó, hol nem, tegnap alig jöttek be oldalak[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Egyre többször az van,hogy mielőtt látnám az ellent,lelő.Ez most a gyorsabb monitornak tudható be,vagy a többmonitoros megoldásnak?F@sz kivan má.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest