Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Hova tüntetek mindenki bf1 beta-zik ?
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #92439 üzenetére
Eleg foldontuli pontossaga van a sracnak, megneztem a statjait.
ESL-ben lonek 23-25% korul.
-
Prosector
addikt
CJ altal linkelt videoban(#92446) , 1:07-tol 4 golyoval megoli az enemyt, ugy lattam mas nem lotte es full hp-ja volt.
Az AEK 24-et sebez, tehat, bullet to kill=5.Ha nem tevedek es jol lattam, akkor elvileg ilyen nincs, csak dmg hackkel.
-
őstag
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ADAM1337
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #92439 üzenetére
A játéka nekem hihető teljesen, ekkora nubonly servert hogy talált az kérdés.
-
Prosector
addikt
válasz Németh Péter #92456 üzenetére
Lehet igazad van, azert is irtam"ha jol lattam".
De az accuracy akkor is sok...igy senki nem lo.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nektek működnek az emblémák? Bármit állítok be nem jelennek meg a játékban. Több szerveren is próbáltam.
-
mikron
tag
Az biztos vannak nagyon érdekes dolgok a játékban nem beszélve az összes Macro nyalánkságról + a többi csaló alkalmazáskoról. Ez mind a DICE érdeme, de mit lehet tenni belőlük élnek.
-
törölt tag
Tegnap nagyon adta golmud. 1 játékost késeltem 2 játékost elütöttem jeep-el és 1 vagy 2 játékost lelőttem. Cserébe vagy 40x haltam.
-
prokxy
veterán
válasz mikron #92463 üzenetére
Makro ellen a dice nem tud semmit tenni és kb senki...ami kliens oldali kezelés, annál a fejlesztő/kiadó tehetetlen, lásd Division...
(#92464) players111: akkor sikerült hozni a gyiku szintjét! A BF4 nagyon kihalt a BF1 béta miatt, ránéztem hétvégén is, de wolf-on 6-an, iramon senki, kedvenc szerverek is üresek!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
johnbl
csendes tag
Sziasztok!
Olyan játékosokat keresek, akik hardcore szervereken játszanak (ezen belül is többnyire cql, ca vagy as). Sajnos rengetegen abbahagyták a BF4-et a környezetemben, pár elvetemült orosz platoon tagon kívül "senkim nincs" akivel tudnék aktívan, csapatban játszani
Akit érdekel a dolog, battlelogon vegyen fel bátran: gggbf4
Üdv.
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #92467 üzenetére
Tegnap végre 4-en játszottunk, tankoztunk, repcsiztünk, Sky, Zero, EMS, én, tetszett.
Nincs origin hozzáférésem melóból, mennyi a Deluxe?Ill, aki próbálta megvenni más országból, azoknak sikerült? Mert ugye van aki bant kapott érte...
(#92468) players111: jehadot nem szeretjük, fun, oké, csak olyan noskilles. De a cél szentesíti az eszközt ugye!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Aventador91
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #92441 üzenetére
Az utolsó 2nek alig volt hp-ja. ez nem volt lehetetlen 1 tárral
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #92470 üzenetére
Nem azért kapott bant.
25ezerre jön ki. 1350 ZAR, nagyjából 25.900HUF-ba kerül az Ultimate. A Standard Edition 11500ra jön ki (599 ZAR)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #92474 üzenetére
Mert a VPN ment amikor a kártyával fizetett, én így tudom.
Bizarre: jó a BF4, Neked nem unalmas bazze a Golmud, ha napi 25 órát tolod, akkor sem, de nekem már jól esik vmi más is!
-
Aventador91
őstag
Az iram szerver mindig üres szokott lenni?
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #92478 üzenetére
Amíg tart a BF1 béta addig az lesz!
-
dokee78
félisten
válasz Aventador91 #92480 üzenetére
Neked nem?
Felemás érzéseim vannak,de az oda tartozik.
Hétvégén már BF4-ezek kicsit.
Hiányzik már kicsit,gobdolom lesz még 2XP hétvége. -
ADAM1337
nagyúr
Használ valaki G510s bill-t, kijelez bf4-ben a kijelzője valamit ?
(doboz sérültet sikerült 10k-ba elhoznom.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz Gyula84 #92483 üzenetére
Köszi meglesem van-e értelme, mert amúgy vakon gépelő vagyok fiókban van a bill de ez kicsit szélesebb mint az előző, egy genius-t váltott kb265 (egy fosch, folyamat eldobta az magát de más ismerősömnek is, de a hub-ra kötött egeret meg nem).
De azért 2x is megkérdeztem az MM-be, hogy tényleg 10k.
Mire én is elhittem, úgyis akartam venni, de ez egész pofás volt, és nem visszacsomagolt azt néztem tényleg csak csomagolás sérült. -
törölt tag
FoS vezérnek jelentem tegnap jeep-el támadtam hüllô tankját.
[link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz AAntii #92485 üzenetére
Köszi, igen jó vétel volt néztem is, igaz csak egy usb töltő kábelt akartam a telefonomhoz, mert ezek az ebay-eseknem bírják a kiképzést, de HAMA-t nem veszek.
Aztán ráleltem nem hagyhattam ott este tesztelem most csak gépeltem róla, de jó hogy a g602-vel már mutatós a szett már csak egér pad kell G-s, meg a plantronics fülesemet is váltom egy g430-ra.
Bár most az autós hobbi is több ráfordítást kap, épp az EBC vs Brembo harc dul a fejemben.[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz ADAM1337 #92487 üzenetére
én már 4 G-be tolom, sajna a fejesük nem győzött meg, hogy azt is beszerezzem, pedig akkor lenne igazi a készlet
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #92489 üzenetére
Tetszetős , olyan kis venti nekem is kell!
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Jó kis szett, G13 beszerzésén agyaltam de drágállottam, de még nem vetettem el csak lassan új asztal kell, hogy elférjen minden rajta.
Viszont a G602 is eredetileg G402 lett volna nálam, csak a black friday-nél egy jó akcióra lecsaptam ~17k.Melyik fülest próbáltad ?
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz ADAM1337 #92493 üzenetére
Egyik kedvenc cigim volt, meg az arany marbi, "szerencsére" 10 éve leszoktam, összesen 7 évig cigiztem, utolsó években a napi 2 doboz simán megvolt
Egyik napról a másikra leraktam.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #92496 üzenetére
Rohadt káros, de akkoriban hírhedten nyugodt voltam, most meg lassan egy idegbeteg állatba megyek át.
Szerintem a 70-et megérem visszaszokok, arra a kis időre már nem oszt nem szoroz.
Néha nagyon rátudnék gyújtani, tegnap is már nagyon közel voltam hozzá, iszonyat sz@r napot zártam,
de elhessegettem a gondolatot[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
eugabesz
őstag
kisza25: 22 évig nem ittam egy koty alkoholt sem,mert rájöttem,van hová elkölteni az arra szánt pénzt,(gyerekek) de most hogy "kirepültek a gyerekek",már bevallom őszintén,elszopogatok egy üveg bikavért,úgy 3 hét alatt.A cigit sanos soha nem tudtam letenni...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #92497 üzenetére
Akkor fel sem merek menni TS-re!
(#92498) fuvi:
eugabesz: az a kis pityóka még kell is! Mi az IRAM-osok véleménye a BF1-ről? A bf1 topicba gyere már át pls, h vesztek szervert, vagy a többség mit szól hozzá, stb... Kisza, spangli vevő, ezt tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest