Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz kisza25 #91847 üzenetére
Mostanaban amugy is szar a thome, legalabbis itt panaszkodnak ra sokan.
Persze nem szentiras, hogy nem jottok csak ezt hallottam.
Aug. 31-ig lehet nevezni es a szept 5.-ei hettel kezdodik a kupa.
Jo lenne ha jonnetek, legyunk minel tobben, meg jol is jatszottatok. A letszam sem okozna gondot nektek. Beszeld ra gabeszeket
-
Prosector
addikt
Kb. fel oraja megy az EA-s Gamescom livestream, sztem a BF1 még nem volt, gondolom a vegere hagyjak.
-
prokxy
veterán
WOLF szerverről ezzel vágtak ki az első helyről:
"ERROR
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Talking excessively while muted. [PlayerMuteSystem]"Ez mi lenne? Az, h a squadban nem angolul beszéltünk?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #91858 üzenetére
Dehogy, kecc-cel játszottunk és alig írtam vmit...az admin is próbált segíteni, beírta, h unmute, de nem járt sikerrel. :/ Ő többet írt mint én és nem dobta ki.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Prosector
addikt
MOST INDUL A BF1!
Gyula: tuti a sracnal van vmi gond, de en passzolok, nem tom mi lehet
-
stoon
addikt
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #91867 üzenetére
tegnap iramon teebageltem az IRAM-osokat, egyszer csak kicked by admin, na mondom a fagyi visszanyalt
tuti makci volt, de tagadja
Amúgy amikor olyan pálya jön és sokan lelépnek, akkor azért kell kis idő, hogy magához térjen a balancEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #91872 üzenetére
Nem, én Lockeren voltam utoljára, nem akartam banoltatni magam, se kickeltetni.
Semmi, én voltam a hülye...
Gyerek elkezdett hisztizni Locker közben, mondtam,h ne lőjjenek le D-nél, mert AFK-zok (hülyeség tudom, de nem gondoltam vérkomolyan), erre jön a zsoltiseres vagy ki és lekésel, értem én, máshogy úgysem megy. Csak amikor ezt szóvátettem, akkor elkezdett húzni, h jól mutat a nyakában a dögcédulám, stb...ezzel húzott fel, de párszor megöltem, asszem 6x, írtam is a csetbe, h 1, 2, 3....6, ő pedig akkor 1x, mikor AFK voltam és itt ment a csethuszárodás. De akkor már nem voltam pipa rá, csak tíbegeltem a drágát.
Zavod jó lett volna, de a Lockeres balanszból következtettem, h ha az egyik oldal űberszar, akkor az 3-4 körön keresztül végig az, mert nem úgy kever a program...Szóval bocs, ha a zsoltikát megbántottam, de kapja be!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Tőlem mehet, csak most a FoS-osokat össze kéne szedni, meg vannak AFK emberkék, mint a kriszpontaz jóbarátom...van akinek fent sincs a game (Zero, ems), Gyuluskám meg vhol külföldiában van, ati, gali drágáim meg fociznak online vagy nem tudom, szóval nem egyszerű összeszedni őket.
-
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #91878 üzenetére
az vagy és kész .......ne vitatkozz!
(#91879) vtomi2: azon a nyomorék lokkeren max quad van se tank se jet se ifv
(#91877) prokxy :tegnap még a net volt sz@r . most meg a miki?
(#91874) =HG= : hát ezen vidultam!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #91878 üzenetére
Mikor BF-eztél utoljára Drágám?
-
eugabesz
őstag
Biztos,hogy szeretnétek ezt??Nem szeretnénk még jobban a szétzilálni a csapatot...mert amit kaptok,azt nem teszitek zsebre.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
eugabesz
őstag
válasz prokxy #91884 üzenetére
Hardlány a menő...elviszem x szintig,oszt jó napot.Annyira nem jó,hogy évekig kitartson.
Ilyenkor amúgy is kevesebbet vagyok,mert ugye szezon van és több a meló...[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kisza25
félisten
a net is szar, meg a miki is, ezzel a géppel még nem voltam TS-en, ott pofáztam nektek, vagy 5. beállítást próbálva, de semmi, te is fent voltál TS-en
amúgy azért nem megyek TS-re, mert szar a net és a TS még fokozza, csak Makcit akartam lebaszni amiért kidobott, mert tutira ő volt, lelőttem, teebag aztán repültem
biztos mondta, hogy büdös kisza[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #91887 üzenetére
Kamu...
kriszpontaz: igen, nekem elég is volt abból a cső játékból, meguntam a 2. pálya után, ott tartok, h ki kell menni a légzsilipen, de nem volt rá energiám...pedig nem is a könnyű fokozaton kezdtem!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #91890 üzenetére
Majd nekifexem még 1x, de egyelőre nincs rá nagy kedv.
-
Laraxior
titán
Akciós a BF4 (Deluxe) és a Hardline is az Originen!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz sixpak #91896 üzenetére
Semmi.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz sixpak #91898 üzenetére
Nem tudom mi az a HL
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest