- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
-
Enton
addikt
-
LLD
aktív tag
-
bucketb0b
őstag
-
afrojack1
senior tag
-
Zin
őstag
-
gali777
őstag
-
pohár
félisten
-
@rglaaf
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Nincs vele bajom, bár én nem tudnék egy napon emlegetni egy fülest egy nívós 5.1 es ( nem tejfölös bögreszett pc-s hangszórókkal ) rendszert ,normális AVR el.Az utóbbinál van színpad és térérzet is,a repcsi elhúz a fejed felett stb, stb. De ezzel nem vitát akarok generálni a házimozi vs. pc-s hangkeltő témakörben.
-
marilllyo
veterán
-
afrojack1
senior tag
-
prokxy
veterán
-
afrojack1
senior tag
-
afrojack1
senior tag
-
zzola
titán
-
afrojack1
senior tag
nekem is eszi a gépet de csak az az egy dlc!
MÁS: tegnap toltam egy olyan jó obliterationt!
az igazi BF! mint a trailerbe vittük a bombát rhib boatal 4-en és üldözött minket az ennemy rhib, és végig ők lőnek minket, mi rakétákal és a minigunal őket, nagyon jó volt aztán a squad ott szenved egy helyen folyamatosan döglünk, és egyszer csak ránézünk a kis térképre és az egész team egyszer csak ott teremt és seggitettek igazi BF soha el nem felejtem! 
-
kriszpontaz
veterán
Az még elnézhető, de hogy tegnap semmilyen fegyverrel nem tudtam érvényesülni, csomószor nem volt hit marker, nem adta be a találatot, valami nagyon nem stimmel vagy a DLC-vel, vagy a szerverrel amin voltunk. Tegnap nagyon siralmasan végeztem.
Az se érdekelne ha a BF4 az alap pályákból állna + SA, mert számomra a China Rising, a Naval Strike, és ez az új DLC sem ér egy forintot sem. A Naval Strike-ot, kimondottan rühellem, de a Dragon Teeth vizes pályája kb. azon a békasegge színvonalon van mint a Flood Zone....sz@r parkolóház, rakás kemper.....meg úszás, úszás a középső pontig.....egy nulla. -
marilllyo
veterán
-
regener
veterán
-
zzola
titán
-
SkyS1gn
félisten
-
afrojack1
senior tag
-
pendre54
addikt
Nálam kurva nagy gebaszt okozott ez a legutóbbi Origines frissítés. Elindítom a játékot, elkezdi betölteni, úgy kb. 70-80 %-ig megy normál ütemben, utánna viszont piszkosul lelassult.(feladatkezelőben néztem) Ez után két vari van, az általad írt hibaüzenettel kidobott, illetve több perces várakozás után bejutok ugyan a játékba, de ilyen 0, vagy 1-2 fps-es sebesség mellett, szó szerint diavetítés van. A proci kihasználtság alig 40 %, a GPU-é meg 0 %. Amennyiben viszont egy alt+tabbal megnéztem a feladatkezelőt, már nem engedett vissza a játékba, csak egy fekete képernyőt kaptam, és csak a feladatkezelőből tudtam kilőni a játékot. Persze számtalan esetben eljátszottam a ki-be jelentkezést az Originbe+ Battlelogba, hátha esetleg.
Az Originnál lefuttattam egy telepítés javítást, valamit a végén nagyon mókolt, mert az asztalon létrehozott két új parancsikont a régiek helyett. Na most a 64 bitessel indítva is ugyanez a 0 fps-es móka jött elő.
Mivel már több órát elszarakodtam az egésszel, letöröltem a francba az egész játékot Originestől együtt, majd Origin újratelepítés, játék letöltés, erre megint ráment kb. 4 óra, játék indít, és újra a diavetítés.
Miután már úgy volt, hogy kivágom az egészet az ablakon, egy teljesen véletlen adott egy egyelőre működő megoldást. Én a Play Claw 5-öt használom a monitorozásra, és egy géprestart után indítva a játékot, elfelejtettem índítani a Play Clawot, és mit ád az Isten símán futott a játék. Elindítva a Play Clawot, újra a diavetítés.
Összegezve, és remélve, hogy tényleg csak ennyi történt, ez az új frissítés valami miatt összeakadt a monitorozó programmal, és ez okozta a gubancot. Megjegyzem egyébként, hogy a Frapsal is eljátszotta ezt először, viszont a következő újraindításnál már összebarátkozott vele, mert a frappsal most működik.Le is kopogom gyorsan, kopp, kopp. -
SkyS1gn
félisten
-
@rglaaf
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
Winne
nagyúr
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Laraxior
titán
-
yodamester10
őstag
-
afrojack1
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
aizen92
addikt
-
afrojack1
senior tag
-
LamaCube
addikt
-
TommyS_27
senior tag
Amiket tapasztaltam eddig:
1. Színesebb a chat, az enemy üzenetei pirosas/narancssárgásak az eddigi fehér helyett
2. Ha fejlövéssel halsz akkor a killcamnál mutatja egy kis koponyával meg célkereszttel annak a neve fölött aki megölt.
3. Mintha kevesebb kellene az emberekbe.
4. Amikor joinolok és mielőtt kiírná, hogy loading level, automatikusan elindítja a battlescreent(idegesítő)
5. Csipa quick scope még mindig olyan mint volt
6. 0HP bug még mindig jelen van bár ritkábban tapasztaltam. -
yodamester10
őstag
Ez elég durva adat:
Intel Core i7-4960X + Radeon R9 260X: +5.1% performance in “Extreme” mode (GPU-limited, 1920×1080).
Pedig a proci igencsak durva kategória,de ha alsó közép kategóriás kártyával van összerakva akkor hiába a mantle.Itt az jár jól akinek csúcs gépe van AMD fronton.Azért nem sírom el magam a 780-al
-
FollowTheORI
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
lofagi
addikt
-
Balika23hun
aktív tag
Az a baj hogy én már nem tudok bízni bennük. Azt hittem hogy a 3-ból tanulnak egy keveset, a beta alapján úgy is tűnt hogy sikerült erre kijött a teljes és még nagyobb sz@rkupac volt mint a 3 megjelenéskor. Tudom hogy az SA exkluzív az X1-ra de akkor sem fair, főleg így hogy még dátumot se adnak a megjelenésre csak reménykedsz hogy még tavasz előtt megkapod. Ha nem fizettem volna ki a prémet akkor nem érdekelne annyira de sajnos voltam olyan hülye (+ a beta tapasztalatok is jók voltak, jobbak mint a már megjelent játék) hogy megbíztam bennük és megvettem.
-
Balika23hun
aktív tag
Erre meg csak annyit hogy a Bf3-ban az utolsó két dlc-vel alig játszottam mert már rég meguntam a játékot meg a f@szságait és ahogy halad ennek a játéknak a javítása válszeg erre a sorsra fog jutni ez is. Úgyhogy szeretnék minél hamarabb vmi értelmes dolgot is kapni a pénzemért nem csak dog-tag-eket. Az X1-osok már több mint 2 hónapja játszanak a 2. dlc-vel ez szted hol fair.
-
Zolee11
senior tag
Ezt az új pöcs hozta. Ha tele a szerver és csatlakoznál, akkor sorban állás helyett, hiba. Nálam is ezt csinálja, sőt miután kiírja, hogy 2. vagyok a sorban, dob egy hibát arra is. Szép változatosan.
Már meg se próbálom a teli szervereket, mert halál fölösleges. Ügyesek ezek a fiúk, csak jól titkolják. -
BlessedElroy
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
-
soultrapp
senior tag
-
Xaels
félisten
-
aizen92
addikt
-
pilu85
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
Xaels
félisten
-
pilu85
őstag
-
ScomComputer
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Laraxior
titán
-
laposonly11
senior tag
-
akela91
addikt
-
devilinsid3
addikt
lvl58 vagy, ahogy látom kb. 1 k/d
ami annak a függvényében, hogy kisebb szintűek lőttek le nagyrészt reális
ettől függ, a skill semmit nem ér, felesleges..
nincs jól megcsinálva, mert ha megölsz egy veled azonos szintűt alig kapsz érte mondjuk 5 pontot, de ha lelő egy nálad 20 szinttel kisebb már kapsz vagy 50 minusz pontot.. felesleges a skillt nézegetni..
meg a sok "teamwork" tudja feltornászni -
errorcode06
őstag
-
devilinsid3
addikt
-
gali777
őstag
-
Rico45
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
Shodan
őstag
-
LamaCube
addikt
-
eugabesz
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Laraxior
titán
Nem tudom, IRAM szerveren toltuk, Rogue mapon elég jól arattam vele
46 kill 
(#26997) Sabre: Nem szoktam írni a chatbe, most is csak válaszoltam, mert a kollegának nem tetszett, hogy csak egy flagrunos" nem hagyja jetezni
Nm kell provokálni és akkor gondtalan az élet.(#26990) Algotis: Itt még egy Stealth jetet is lepattintottam az égről a 120mm-essel

-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
@rglaaf
veterán
-
WaterWawe
őstag
-
Snip3r_HUN
addikt
-
raggg
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
pelenka35
őstag
-
aizen92
addikt
-
Villeneuve
csendes tag
-
Balika23hun
aktív tag
-
Neoteric
addikt
-
front3r
őstag
-
devilinsid3
addikt
-
pohár
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
kisza25
félisten
-
Enton
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 1x 16 GB DDR4 SK Hynix 2400 MHz
- Lenovo ThinkPad T495 , AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 GEN 3 , AMD Ryzen 5 5500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- DeskDisplay Crypto kijelző Bitaxe monitor (ESP32 OLED)
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem az összes ilyen gond megoldódott amint kicserélték a modemet(upc) Azóta egy se volt!!
Há miért mi baj vót,csak nem a bot csapattársaid!!

jó de ott van felletük a piros nyíl! Tehát még él! XD csicskák!
! quad minden mennyiségben! 

az igazi BF! mint a trailerbe vittük a bombát rhib boatal 4-en és üldözött minket az ennemy rhib, és végig ők lőnek minket, mi rakétákal és a minigunal őket, nagyon jó volt aztán a squad ott szenved egy helyen folyamatosan döglünk, és egyszer csak ránézünk a kis térképre és az egész team egyszer csak ott teremt és seggitettek igazi BF soha el nem felejtem!

de lehet elég lett volna egy "link" felirat is

Előtte is volt ez a jelenség, egyfajta hagyaték mivel bf3-ban is már "porzott" a heli.