Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz Bjørgersson #42350 üzenetére
az meglehet
-
bandi0000
nagyúr
Van itt valaki aki véletlen 6850-el nyomja a játékot?
Xbox One: bandymnc
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #42355 üzenetére
Nehéz eldönteni, hogy trollkodik-e vagy alapból ilyen a srác
-
bandi0000
nagyúr
Azt akartam már hogy hogy bírja, meg milyen felbontáson,de engem inkább a high-ultra érdekelne hány fps-t dob
Xbox One: bandymnc
-
morphin
tag
Estét!
Tegnap kérdeztem, hogy hogyan is a legegyszerűbb a játék backup. Felraktam a 8.1-et, de 20 percet se volt fent pláne a játék nem. Ma feltoltam egy win 7-et. Driverek meg minden ilyenkor történő apróság feltelepítése után jött a BF4. Origin leszed...játék letöltés elindít majd megállít, kijelentkeztem stb. Visszamásoltam ahova kell a játékot. Origin indít, letöltés szintén és ki is írta, hogy "Játékra kész".
Battlelog kicsit szívat ugyanis olyan szerverre nem enged fel amin DLC-s map fut. Kidobja, hogy rakjam fel a Naval Strike-ot pl.
Zavodra tesztképpen felmentem és felengedett. Csináltam játék javítása opciót Originben, de semmi. Ki és bejelentkezések, gép újraindítás megvolt.
A másik pedig az eszméletlen ping ugrálás fel-le. Átlag 50-ről 150 majd 250 környékére...ezt eddig nem csinálta. Router beállítások uazok, mint rég. A szerverkeresőben veretem a pingelést és 2-3 másodpercenként fel-le ugrál tehát nincs nagyobb szünet a jelenség között.
Windows tűzfal OFF, torrent/letöltés nem fut...
Valaki?
Köszi!szerk.: ma született meg húgomék kisfia ...nem lehet, hogy sógor tölt fel képeket? mindjárt meg is kérdem
[ Szerkesztve ]
-
bocica
csendes tag
válasz WaterWawe #42343 üzenetére
freestyée: Elzarándokolsz az Origin játék mappádba (ahova a BF4 van telepítve), jóesetben Origin\Origin Games\Battlefield 4\__Installer\punkbuster\redist és találni fogsz egy pbsvc fájlt. Megfuttatod install/reinstall opció és végignyomkodod. Aztán tolsz egy restartot a gépen, és megnézed a feladatkezelőben fut-e a PnkBstrA nevű folyamat.
Ha ez megvan és tutira akarsz menni, felmész a punkbuster honlapjára leszeded a PbSetupot és felupdateled a BF4-hez tartozó punkbuster verziót. (Ez elvileg már nem szokott kelleni, mert auto megcsinálja, de ugye a punkbuster-ről beszélünk ami már a CS-ben is halva született genetikai szemétdomb sz*r volt.)
Remélem segít!
-
eugabesz
őstag
válasz kriszpontaz #42367 üzenetére
Én a Stardock nevű progit használom,semmi bajom a start menüvel...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
@rglaaf
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #42371 üzenetére
8.1+ Classic shell. Tökéletes. Ki tudsz vele kapcsolni minden metro-s baromságot ha túl "idegen" a számodra. Ezzel vagy a Iobit start menu 8-cal ugyanolyan felületet tud beállítani. Bár utóbbival nálam voltak gondok...de c.s. tökéletes. De persze van még vagy kismillió ilyen alkalmazás.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kriszpontaz
veterán
válasz marilllyo #42373 üzenetére
Mint írtam, megjelenés óta használom a Win 8, 8.1-et, semmi bajom vele főleg mióta a 8.1 az asztalra bootol. Nem aggatom tele a gépem minden hülye programmal. A Pokki is elég volt anno, most már az sem kell. Aki nem tudja használni a Win 8.1-et az telepítsen Win7-et.
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #42374 üzenetére
Sry. Nem tudom miért neked válaszoltam
-
@rglaaf
veterán
válasz kriszpontaz #42374 üzenetére
mit nem lehet rajta "nem tudni használni"? egyszerű mint az ék csak hagyni kell időt adni neki ha megszokod nem kell már semmi pénzért a win7
és hogy a bf4-nél maradjunk simán hoz 8-10 fps pulszt win7-hez képest ha gyengébb a konfig
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
-
Neoteric
addikt
válasz Bjørgersson #42378 üzenetére
Mennyi ideje volt fenn a win7 a gépen, mielőtt váltottál win8ra?
PSN: ne0teric_sAN
-
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #42377 üzenetére
Természetesen nem állt szándékomban senkit agitálni hogy váltson 8.1-re mindenki azt használja amit megszokott bevált neki igy van rendjén
kovy29: egyetértek
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
na akinek laggol a játék az nem feltétlenül a saját gépébe keresse a hibát, mert sokszor szerveroldali volt a probléma
A DICE felveszi a harcot a a Battlefield 4 laggalEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #42383 üzenetére
csak azok olvassák akinek eddig ez nem lett volna világos
ezt elfelejtettem odaírniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
PAUBEN
tag
windows 8 és 8.1 között van különbség játéknál fps ben ? jobb a 8.1 ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Neoteric #42307 üzenetére
Igen, épp elveszik a nagy "Siege" az ASSAULT rész... mikor meglátnád hogy feltörték azt kéne tenni mindenkinek hogy fogja a legközelebbi járművet és egyenest a carrier felé, na az epic lenne ahogy mindenki lerohanja, de neeeem 2 kattintás és otterem az enemy a hajón...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Neoteric
addikt
válasz Bjørgersson #42381 üzenetére
Igen, arra. Csak mert 1.5 év win7 után nálam egy zsír új win7 szintén hozott fpst, szóval én ezt nem írnám egyértelműen a win8 javára.
-
marilllyo
veterán
A Battlefield 4 optimalizáltabb mint a 3. Ezt konzolokon érezni nagyon. A sony gépén sokkal simábban fut a 4 mint a 3. BF3-ban voltak mapok amik szó szerint szaggattak...
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
ne bújj semmi mögé mert lehet hogy nincs is ott semmi csak te látod úgy az egész csak illúzió thx BF4
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
válasz @rglaaf #42391 üzenetére
ezért kell lowon játszani, mert ott sokkal kevesebb a növényzet és tereptárgy, ezért is adom el a VGA-m és cserélem egy gyengébbre, mert lowon aztán 60% a kihasználtsága, de ez azért megalol
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ybron
senior tag
válasz @rglaaf #42391 üzenetére
De nem csak az még a hiba, hanem hogy az emberke előtte áll, de a játékos teljesen máshova néz, csak úgy tűnik mintha arra nézne a karaktere... Meg azok az automatikus mozgások, mikor valaki melléd lő, a karakter odafordul, de te valójában teljesen másfelé nézel.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #42398 üzenetére
Azért a középső ujjas integetés nem lenne rossz, főleg amikor kiszállsz javítani, egy barom bepattan a járművedbe aztán ott hagy a sz@rban...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Neoteric
addikt
válasz Bjørgersson #42393 üzenetére
Nem a bf3 és 4 közti difire utaltam, hanem hogy a bf4 hogy fut win7en és win8on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest