Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Játszok már vagy 3órája és ezzel kivág
Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ingalls
senior tag
válasz gali777 #41899 üzenetére
"És ha átállsz a rosszabb csapatba és megfordítod mondjuk az állást, akkor visszaállsz a selejt oldalra, mert most meg ők lettek rosszabbak?"
Éppenséggel ez igaz rám.
De ha ezzel más nem így van, az nem baj. Mértékkel legyünk jóságosak."akkor szerinted fociban, kosárlabdában, bármilyen sportban álljanak át a jobb csapat játékosai a gyengébbhez, mert ha győznek akkor megkérdőjelezhetőek, selejtesek a képességeik, mert gyengébbek ellen nyertek. Nem tudom feltűnt-e de általában a jobb győz a kevésbé jó ellen. Ennyi erővel nincs olyan, hogy fair játék, valaki mindig jobb."
Oké, PC-s fórumon vagyunk, de legyünk már ilyen szörnyen szögletesek, kérlek!
Maradjunk a sport hasonlatodnál:A rape-szituáció szerinted mikor áll elő? Segítek: jelentős különbségek esetén.
Ezt a helyzetet a sport hogyan kezeli? Segítek: súlycsoportok, ligák, kvalifikáció etc.
Ugyan ez egy ilyen játékban ez hogy orvosolható? Segítek: teambalance.
Stb, stb, stb.
Stimmel?Na, irány a Városliget, kapsz vattacukrot is.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Múltkor metro-n volt, hogy berépeltük őket aztán kérték, hogy "A"-t hadd foglalják vissza. A 30 csapattárs közül asszem 5-en mentünk vissza "B"-ig és ott álltunk vagy 5-8 percig és néztük egymást. A maradék 20-25 ugyanúgy ott lőtte az ellent a kezdőjükön. Hiába akarsz te jófej lenni. Egy 32 s csapat minden tagja nem fog megkegyelmezni az ellennek. Szóval ez szerintem a gyakorlatban soha nem működött.
Meg az én tapasztalatom, hogy mindig csak a berépelt csapat sír..... Volt, hogy ment a picsogás aztán amikor félúton fordult a kocka akkor az senkit sem érdekelt közülük...ugyanúgy nyomultak előre.
Meg ilyenkor a berépelt csapat is megtörik és nem támad, hanem kezdőről sznájpol, hogy legalább a kdr-je ne legyen olyan gyatra és sz@rik már az egészre.
"És ha átállsz a rosszabb csapatba és megfordítod mondjuk az állást, akkor visszaállsz a selejt oldalra, mert most meg ők lettek rosszabbak?"
- 2 teamswich egy kör alatt...nem sok szerver engedi[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
D.Orion
veterán
Részemről belebotlottam az első NS szerverbe.
-
ingalls
senior tag
válasz Liquidator #41905 üzenetére
Liquidator: Gratulálok a lényeglátásodhoz.
(#41906) marilllyo: Ebben igazad van. Ezért működik ilyen nehézkesen ez a játék. A jól működő, kiegyenlített csapatok első feltétele az lenne, hogy kommunikáljanak egymással, amihez olvasni tudás és végső soron agy kell.
Nem is tudom elmondani, milyen jó érzés, amikor chat-ben felteszek egy kérdést, és jön rá válasz (kana és cirill betűkkel írtak kivételek). Olyankor látszik, hogy élő a játék, nem csak zombulás megy.
Ez az a negatívum, amit semmi egyébként jó szándékú, normális admin, vagy jól beállított autoadmin nem képes kezelni, mert mondjuk klántársakat vagy együtt játszani akaró haverokat választanak szét.
Ehhez 90+ IQ-s, és Gali777-nél valamivel nagyobb erkölcsi töltöttségű morális cenzus kellene, ami mellett működik a kommunikáció és konszenzusra juthatnak a csapatok.
Persze ismerve a korösszetételt és a szellemi elvárásokat, ez public-on kivitelezhetetlen.Na, dolgom van, mára befejeztem a trollkodást.
Tanulság, hogy kerüljétek a Gali777 és azt a másik csöpi féléket is
Jó fórumozást!
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem kellene csinálni időnként egy PH!s közösülést?
Konkrétan: X napon Y órakor Z szerveren megindulunk tömegesen, és szétlőjük mindenkinek a seggét -
Bjørgersson
félisten
válasz CoolBoy323 #41914 üzenetére
A közösüléssel meg mindenkinek a seggével egészen rosszul hangzik.
Egyébként nem rossz ötlet, valami kelet-nyugat féleség éppen mehetne valamikor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #41915 üzenetére
Csak nehogy az ilyen erkölcsi férgek mint én egymás mellé kerüljenek, mert abból sírás lenne
-
D.Orion
veterán
Nem hiszedezem el az IRAM televan!
Na most jól meg prémium prioritezedezem és első is vagyok a listában.Előre is bocs, hogy ha ma ledobom itt a fórumon az szíjat, tegnapi kocsmázás még bennem van.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
PlayIT-re jön valaki?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Bjørgersson #41915 üzenetére
én benne vagyok, akár most is
legalább megtanítanátok, Ti profik játszani engem
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
IRAM szerveren jelenleg mind a hat squad leader olyna, hogy azt se tudja mit csináljon. Egy kibaszott parancsot nem oszt ki, nem mond semmit, csak áll azt néz mint egy darab ... bot.
-
LamaCube
addikt
Devilinsid3-t már megint pihenőre küldték?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ciry
őstag
válasz ingalls #41924 üzenetére
Ne te mond már meg, hogy ki mit írjon egy nyilvános fórumon, meg ki, hogy játsszon.
Friedrich Nietzsche egyébként gyűlölte az ideális egyenlőség a mai liberálisok által ajnározott és soha meg nem valósuló álomvilágát, hanem hitt benne, hogy emberek között természetes rangsor van(amin te sokkal lejjebb vagy, mint gondolod), ergo ebben a felvetésedben még csak véletlen se hivatkozz erre a filozófusra, mert hülyén veszi ki magát.
Mélyebb gondolkodáshoz javaslom Immanuel Kant-ot."Csak semmi buzulás!"...
-
D.Orion
veterán
Jó ez az IRAM szerver, kár, hogy 6 map óta a vesztes csapatban vagyok. Mire betölti a következő mapot már be vagyunk szorítva a bázisra. Sajnos mind a két oldalon állandó a játékosállomány és én pont rossz oldalt fogtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Megosztanám a következő infót, amit az egyik VGA-s topikban olvastam nemrég, és ki is próbáltam. Szóval azt írták, hogy a játékok símábban futnak, ha a feladatkezelőben magas priorításra állítjuk a játékot, vagyis a feladatkezelőben jobb klikk a Battlefield 4-re, a feljövő menüben a prioritás beállításnál, az alapértelmezett normált át kell állítani magasra.
Na most néhány kört lenyomtam így, és némileg tényleg símábban fut, persze azért nagy csodát senki ne várjon. Nálam azzal az user cfg-s mókolással fix 60 fps van beállítva, illetve monitorozom a proci és a videókártya teljesítményét (perfoverlay.drawgraph 1). Az látszott, hogy az fps alig-alig esett 60 alá, és a sárga meg a zöld grafikonok is elég szépen kisímultak, míg korábban sokszor olyanok voltak mint a Himalája csúcsai.
Akinek gyengébb a konfigja, mint amilyen az enyém is, annak javaslom ezt, egy próbát megér. Azt viszont nem tudom, hogy ezt lehet-e állandóra belőni, mert ha kilépek a játékból, majd vissza, akkor úira át kell állítani a normálról a magasra."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Nxn908xxx
őstag
válasz CoolBoy323 #41925 üzenetére
Benne vagyok én is csak mondjátok mikor.
-
CoolBoy323
nagyúr
Game disconnected, something went wrong
Az a duma
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #41937 üzenetére
Most meg ez:
ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open. -
marilllyo
veterán
-
afrojack1
senior tag
A TCE csapatból valaki tud küldeni meghívót? azt írja csak meghívóval
SC: Herczku_Death
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz CoolBoy323 #41940 üzenetére
Nyisd meg azt a portot a routeredben, nekem is az oldotta meg.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet begyűjteni a spotting ribbons-t ? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #41943 üzenetére
de 60 óra játék alatt egyszer sem volt még gond?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz CoolBoy323 #41946 üzenetére
Nálam kb. 1 hete jött elő hiba, addig itt sem volt. Pedig már én sem keveset nyúztam bele...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest