Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
PlayIT-en akciósan lesz 8000 a Premium? Az derék..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
aizen92
addikt
válasz Bjørgersson #42602 üzenetére
csak kb amennyit eltöltesz sorban állással + belépő ára.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Bjørgersson
félisten
-
nagyúr
válasz DeadMeat #42592 üzenetére
Nézd meg még párszor jobban szerintem... és nézd a golyófogyást is... nincs itt semmi megfogás.
Persze vannak jó játékosok... de azért van ami elég szembetűnő, főleg amikor messze lő és átsorozza a pályát/területet. Főleg ha nem csak egyszer hanem így folyamatban látod. Sőt ha az alámondást is figyeled még a srác is mondja hogy hú ritka az ilyesmi full autómatán egy LMG-ből... jó a srác. Na persze.De jó ha valaki ettől jobban alszik tételezzük fel hogy pro...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eugabesz
őstag
válasz JamesHun #42606 üzenetére
Kérlek szépen,ha elolvasod a hírt,minden világossá válik."A játék április 4-én pénteken este 6-kor kezdődik"
Ha előtte játszottál,akkor 0-nak is kell lennie,ha utána,akkor viszont már mutatnia kell...(Időközben megnéztem,JameSHun néven a reset óta nem játszott senki...)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Nxn908xxx
őstag
-
spanglee001
addikt
tegnap előtt óta, történt valami frissités vagy valami?
stabil 120 fps ről esek vissza 30-40re, minden szerveren dx, és mantle alatt is. dx nél mondjk 90ről esik.
vga hűtést cseréltem, jobbak a hőfokok is, gpu-n és vrm-en mérve is.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kungzi
veterán
válasz spanglee001 #42612 üzenetére
Nekem semmi ilyen nincs. Milyen vga amúgy? Milyen driver?
-
nagyúr
válasz spanglee001 #42614 üzenetére
Lehet mégse sikerült olyan jól az a hűtőcsere...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #42617 üzenetére
Commander online... wait.. WHAT THE...FUUU MEGALODON! DAFUQ!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
BIROD5
tag
mindenki erre kíváncsi[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Ez az "uj" naval strike azert megint hatalmas fejlesztes volt, az "uj" jatekmod meg inkabb.
Tovabbra is imadom ezt a jatekot...
-
afrojack1
senior tag
gali777
te mivel irányitod a repcsiket bill, egér vagy joystic vagy controller? ahogy elnéztem pro vagy benne
ez a kill log micsoda?
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Snip3r_HUN
addikt
Ott a képem banyek !
Megalodon from Commander's perspective...na meg a videó a jelenetről : [link]
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
blaca83
őstag
válasz Snip3r_HUN #42633 üzenetére
Ki is nyírja azt, aki a közelében van?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Nem nagyon vagyok mostanában játékban és sajnos gépközelben sem, de ezt meg kell néznem valamikor "élőben" valamikor!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Snip3r_HUN #42636 üzenetére
És beírja a killt annak aki előhívta?
-
Devid_81
félisten
Nah varjatok, akkor ezek szerint levagyok maradva, tehat a nagy hal nem jon elo x-y idonkent?
Valakinek ki kell hivni?
Lattam itt egy kis commanderes videot, de tegnap amikor ott voltam, nem volt commander sztem...csak ott uszkalt az egesz brigad es varta a halat...
Most mar nem ertem az egeszet, lehet visszamegyek a no kills szerora es megnezem ujra mivan...
-
kisza25
félisten
válasz eugabesz #42640 üzenetére
ez egy jó meccs volt 4 tickettünk maradt
a squad scoret is eléggé díjazza a játék, ilyen stattra +2 skillEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
urbi73
senior tag
Hogy lehet megölni ezt a cápát ? Soha nem hittem volna hogy ilyen nevetséges irányba kanyarodik , ez a játék . Na de a codosok se panaszkodhatnak , nekik meg a bolhás kutya jutott
-
-
SkyS1gn
félisten
"epic dream worlds"
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
addikt
Üdv!
Visszaolvasva látom, hogy felkavarta a kedélyeket a cápa megjelenése, ezért javaslom, hogy aki még nem látta az nézze meg Spielberg 1975-ben készült Cápa című horrorját. Sajnos a magyar mozikba csak 10 évvel később jutott el, de 1977-ben a Rakéta Regényújságban már olvashattam a regényt, amiből a film készült, néhány a filmből kivágott jelenet fotójával illusztrálva."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest