Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Srácok, felraktam a BF4 Plugin-t, már vagy 5x, de mégis azt írja a Battlelog hogy rakjam fel. Valakinek valami ötlete hogy ez mi?
-
WaterWawe
őstag
Erre a hibára tud valaki segítséget nyújtani? Keresgéltem a neten de nem találtam semmi értelmes megoldást.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iWaterWaWe' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
-
WaterWawe
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Látom nem érted mit mondok. Az amit használt az nem Macro volt hanem no-recoil. Módosítja a játék értékeit és innentől kezdve nem makró hanem csalás!
-
WaterWawe
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De rosszul írta, mert nem Macro, hanem csalás. Nem ugyanaz a kettő! A makró a játékban semmit nem módosít ezáltal nem jutsz nagy előnyhöz. Amit ő használt az #59083 számmal ellátott csalás, az mpgh.net (Multi Player Game Hacks) oldalról származik.
-
WaterWawe
őstag
Csak én vettem észre hogy amikor megölnek a "Killed by..." fölött van egy kis ikon hogy hol találtak el, illetve az ellenfelet a chat-be mostmár pirossal jelzi?
-
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Én is elég gyakran nyomattam haverral, ő vezetett én meg lőttem, TéVézgettem. Sajnos a TV-nek a 80-as sebzése, illetve az hogy ha bekapsz 2db heat seaker-t akkor fejreáll a heli elég súlyos. De még ezeket is ki lehetne bírni ha a helit fel tudnád vinni 400-500 méter magasra hogy ne mérjenek be, de egyszerűen nem tudsz olyan magasra menni hogy a földről ne mérjen be az AA vagy Igla.
-
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
LVL 110-eseknek ajánlom figyelmébe ha már nagyon unatkoznak: Csinálhatnátok ilyeneket.

-
WaterWawe
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Miután a Mantli nem GCN eszklúzív érdekel hogy az én kártyáimon is fog-e menni. Nem e-penis növelés céljából érdeklődöm, szimplán a kíváncsiság hajt.
(#25050) Colos1: Jaaa, hogy majd akkor... Egyébként szerintem sincs még kész, már ha egyáltalán erőltetni akarják még ezt a dolgot.
eugabesz: Nem tudom milyen kártyád van most, de a 7770 BF3-ban sem tudott valami sokat, szóval ne várj tőle megváltást. Milyen felbontásra kell?
-
WaterWawe
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Playclaw

-
WaterWawe
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Kösz. Egyszerű FullHD, Minden Ultra maxon, 4xMSAA 120% resolution scale.
-
WaterWawe
őstag
Ez rendkívül érdekes, tudok játszani a a játék a Patch letöltése nélkül!!
-
WaterWawe
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Nem ma kellett volna hogy feloldódjanak a China Rising pályák?
-
WaterWawe
őstag
Ugyanmár... haver ilyet csinált

-
WaterWawe
őstag
Egyáltalán nem trollkodás gyanánt mondom, de mikor a 7950 CF után beraktam a 780 SLi-t minden anomáliája megszűnt a játéknak. Nincsenek DX Errorok, random crash-ek, és villogó textúrák sem.
Egyébként ez a Battlefield széria akkor kezdett ilyen instabil lenni mikor elkezdték konzolokra írni őket. Nem mintha konzolon nem lenne gond.
-
WaterWawe
őstag
Sokat gondolkodtam azon hogy hogy lőnek ki engem meg havert RPG-vel amikor 400M magasan repültünk a helivel. 1. 2. alkalommal még oké volt, de a 10. alkalomnál kezdtünk idegesek lenni. Aztán rájöttünk hogy ez akkor történik amikor be vagyunk mérve, mégsem csipogott semmi hogy ki kéne dobni a flare-t. És aztán kipróbáltuk.
Az RPG-vel be lehet mérni a járműveket?! IGEN!
A Recon hőtávcsöve és az RPG párossal bármilyen járművet hatástalanítani lehet egy lövéssel. A Helik, kocsik instant felrobbannak, a Tankoknak, Hajóknak 10% alatti életük marad. Ha bennt hagyják ezt a teljes játékban az biztos hogy a hőn szeretett helikopterrel nem lehet majd 500M alá merészkedni.

-
WaterWawe
őstag
Kipróbáltam 1db 760-al a játékot. Ultrán 45-70 FPS között mozog de szépen fut. Ha csak 60Hz-es monitor lenne akkor bőven elég is lenne.
-
WaterWawe
őstag
Heli adja nekem is nagyon. Lőttünk is szépen haverral.
-
WaterWawe
őstag
Hát lehet hogy én vagyok a hülye de nekem nagyon tetszik a béta. BF3 bétához képest sokkal kevesebb hibát véltem felfedezni és a grafika is nagyon jó. (Persze ha minden ultrán van élsimítással
) -
WaterWawe
őstag
Teljesültek vágyaim. Nagyon jól skálázódik az SLi az új beta driverrel. Full Ultra 1920x1080, = 120fps. Géming ivolvd!

-
WaterWawe
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Mert a 10-éveseknek ez kell. És mert ikszboxon ez a menő. Én 2 évig voltam xbox live-on és tényleg a játékosok 75 a magyar játékosok 95%-a codozik. Azért is hagytam ott mert BF3 senkit se érdekelt, nem volt kivel játszani, és még a grafika is szutyok volt. Én nem fogom hallgatni egész nap hogy a 10 éves kisgyerek szidja a családomat.
-
WaterWawe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

NEEEE 
Nem hinném hogy ilyen költségeket fognak bevállalni.

N = Ultra 85-120 fps. Minden esetben FullHD felbontásról beszélünk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)