Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz WaterWawe #8365 üzenetére
akkor nem lesz sok problémám az FPS-ekkel, ha végre megjön az én 760-om is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
S1M0N
senior tag
válasz WaterWawe #8803 üzenetére
"- Sehol senki?
- Sehol senki. Akkor oda megyünk ahol vannak, jó?"Ez eléggé Humás volt nem?
(Egyszer mondta, hogy a BF3 multi unalmas volt, ezért olyan szervert is keres, ahol nem egyedül van... )Amúgy a helizés nekem is tetszik (bár a 3-ban is, ha van jó pilóta), csak meg kellene tanulni vezetni őket...
Xboxos gamepadem még nincs, de tervezek venni egyet emiatt is, vagy a bill+egér párost próbáljam majd erőltetni?
Ha tényleg lesz gyakorló mód a 4-ben, akkor rámozdulnék a kérdésre... -
SkyS1gn
félisten
válasz WaterWawe #9903 üzenetére
Neked is meg Larának is mondom hogy minek a tablet? Fele árából kapsz egy sokkal jobb/nagyobb átmérőjű képernyőt/használható területet, ha monitort veszel!
Ha ennyire bezúgok erre inkább veszek mégegy S2340L-t, vagy ha csak térképre használom akkor valami alap TN-est.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz WaterWawe #24270 üzenetére
Jó, de ő jetes.... ha nincs az enemybe hasonló kaliberű, akkor megba**ta az isten az egészet. Hajónként lehet számolni 4 emberrel
Azért mondjuk ezt is elég megtanulni(#24272) kisza25: Inkább megtanulok zoom nélkül lőni (3-ban se használtam), de ezek az M2-k, nagyon idegesítőek, főleg, hogy tudom magamról, hogy állandóan nyomkodom a Q-t.
(#24274) freestyée: Tudom, láttam már videot, amikor keringtek valamelyik agytröszttel a levegőben, még a 3-ban Csávó tudósított, de külső nézőnek, főleg akinek fingja nincsen a jethez, annak dögunalmas volt, de minden tiszteletem az övé, nem olyan könnyű ráérezni arra a szarra.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
blaca83
őstag
válasz WaterWawe #24270 üzenetére
Igen, Ő egy nagyon jó pilóta.....
Sajnos azt hozzá kell tennem, hogy publicon utálom a Jeteseket, mert megint megsemmisíthetetlenek lettek.
Az "Attak heli" olyan gyenge mint egy papírsárkány, a kisheli túlzottan erős lett és a Jet meg egyenesen elpusztíthatatlan.
Így ha valaki jól repül nem nehéz jó K/D-s köröket repülni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
-
Svájcinéger
őstag
válasz WaterWawe #24763 üzenetére
Azért ez nem csúnya !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Colos1
őstag
válasz WaterWawe #25047 üzenetére
Amikor mindenkinek megjelenik a China Rising, nem csak a premiumosoknak.
Különben is, szerintem még nincs is kész a Mantle...
(#25046) raggg: Tudtommal Win7 -en is menni fog.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
-
Colos1
őstag
válasz WaterWawe #25054 üzenetére
De, csak a GCN -en fog futni, mert arra az architektúrára írták. GCN -ből viszont bármin menni fog, nem kell a legújabb R-es VGA hozzá, a 7000 széria is jó lesz. Az oprendszertől lesz független. (Legalább is eredetileg úgy volt, de a pénz beszél, a Microsoftnak meg az van, és nem érdeke, hogy Linuxra, Win7 -re, stbstbstb. -re is megjelenjen. Így nem lepődnék meg azon, ha Raggg igazat mondana az only Win8.1 -el...)
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz WaterWawe #25064 üzenetére
Ez így van, valamelyik PH-s cikkbe benne is van, hogy néhány játékgyártó már pedzegette azt, hogy a DirectX -re nem fognak fejleszteni, mert Mantle -re sokkal egyszerűbb... Első körben ez csak a Frostbite 3 -as játékokat érinti, amelyből kb. 14 van tervezve. De már több játékgyártó jelezte, hogy érdekli őket a Mantle.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz WaterWawe #29930 üzenetére
azért kíváncsi leszek, ha devilnek is meglesz, hogy mit kezdenek gali+ati vele 2-en, mert szerintem azért annyira nem lett sz@r, mint mindenki írja, inkább az AA lett túl erős, de, ha megjelennek a BF3 pályák amik azért elég nagyok ott azért már szerintem más lesz a helyzet, mert eddig nincs egy normális méretű map
freestyée: én hasonlóakat megyek tankkal, mint 3-ban, csak nem a megszokott dolgokat kell rápakolni, ez már a bf4 nem a bf3 szóval alkalmazkodni kell az új körülményekhez[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
M@rdel
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest