Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #42848 üzenetére
miket tud meg az ember
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
D.Orion
veterán
válasz Gyula84 #42837 üzenetére
NS mapokon ez nálam is így van míg nem tölt be teljesen a pálya addig hiányzik a talaj v. a talaj megvan csak az aljnövényzet nincs. Eléggé zavaró.
Appa123: Van ilyen mód a játékhoz? Tudod linkelni azt a videót?
Snip3r_HUN: Ja ok,s így már nekem is világos.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #42853 üzenetére
igen látom, de köszi maradok a bipodos késemnél
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
kungzi
veterán
ilyen képeket milyen progival tudtok csinálni?
-
-
D.Orion
veterán
válasz kungzi #42858 üzenetére
Textúra betöltési hibákat látsz a képen, ezek kb. 30 másodperc alatt elmúlnak mikor betöltődik az egész pálya. Egyébként én a cps13 nevű faék egyszerűségű programot használom, Clipboard Picture Saver download
Kb. 10+ éves program, de olyan egyszerű a programkódja, hogy bármilyen operációs rendszerrel működik. Egyedül videó fájlokból nem lehet vele képet lekapni.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Annyira szeretem, hogy mindenhol csak agyhalott nyomorékok játszanak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
D.Orion
veterán
-
Jhonny06
veterán
Mekkora rakás szar már ez a két Phantom assignment.. valószínűleg ezek is csak addig voltak izgalmasak, amíg magát a jelszót keresték (már aki hajlandó volt eltölteni ezzel egy csomó időt), de maga a feladat totál random bullshit, egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz, meg a jutalomhoz se, mint a többi normál assignment-nél. Random odadobják, hogy 20 jet kill (?), 2 shotgun ribbon (??), meg 200 pistol kill.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Jhonny06 #42870 üzenetére
Sokkal változatosabb assigmentet nem igazán tudnak csinálni. Semmi nem jó ám! Aki assigment vadász annak pont jó így ahogy van, örül, hogy nem olyan a feladat amit alig lehet megcsinálni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Bjørgersson
félisten
Nincs is annál jobb, mint amikor fél tár SCAR-H-t beleengedek valakibe, majd egy százalékkal még így is túléli és leöl.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
M@rdel
őstag
válasz Bjørgersson #42875 üzenetére
Ezt már egyszer javították! De biztos hiányolta valaki!
-
lofagi
addikt
-
nagyúr
válasz M@rdel #42877 üzenetére
Most ez az 1%-os van gyakrabban.
De szerencsére ha mázlid van más lepuffantja és tied a kill, ilyenkor azt írja -100/-99 kill assist count as kill... vagy valami ilyesmi (mindkettő értéket láttam már). Ha szerencsés vagy. (Ebből is látszik hogy amugy meg kellett volna halnia.)
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
M@rdel
őstag
válasz FollowTheORI #42879 üzenetére
only BF!
Nem tudom, hogy én vagyok-e paranoiás, de olyan mintha új csít is lenne.
Mert néha nagyon furán halok /éledés után zárt helyen, commander nélkül látnak /, de a bugfieldben ilyet nem lehet biztosan mondani.(#42878) lofagi Játszol te eleget?
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz salytmasztor #42856 üzenetére
Nem fontos,maradhat a saját,csak a Logi-ban maradj benne a játék végéig.Aztán ki is léphetsz,ha akarsz.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
gabipaci
őstag
válasz salytmasztor #42856 üzenetére
Ahogy már írták, nem fontos, csak azért van ez az egész, hogy tudjuk, hogy kik vannak benne a játékban. A végén ki is léphettek a sorsolás után.
Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz yodamester10 #42882 üzenetére
Most értekeztünk eugabesszal. Hétfőtől 2-3 napon keresztül alap mapok fognak menni.
Így jó lesz?Logitech hardware tester
-
Heavyrain
őstag
válasz yodamester10 #42885 üzenetére
Örülök én is,hogy a még- nem prémiumosoknak is van lehetőségük részt venni a nyereményjátékban,de 2-3 nap édeskevés sajnos.
-
gabipaci
őstag
válasz yodamester10 #42885 üzenetére
Ha van rá igény, akkor mehet több is, de eddig nem sokan mondták, hogy kellene.
Logitech hardware tester
-
yodamester10
őstag
-
mackosajt
addikt
válasz yodamester10 #42889 üzenetére
Biztos olvastad, ha lesz rá igény, akkor több napig lesznek alap mapok.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
eugabesz
őstag
válasz JamesHun #42888 üzenetére
Megszokott,állandó pályákra,szerverre jár a jó nép...próbáltuk az ilyen pálya listát is,nagyon hamar leszoktak az emberek a szerverről.Az nem járható út,hogy legyen benne 3 népszerű alap pálya,mert melyik a népszerű??Biztosan??
Ha már van benne DLC-s pálya,nem tud az alappal rendelkező feljönni rá,csak akkor ha teljesen az alap pályák futnak,ez már a bf3 vége felé is így volt.Nem úgy van,hogy az alappályán játszik,aztán ha a DLC-s jön kidobja...fel sem engedi.Ez azért van,hogy ne ürüljön le a szerver,meg persze azért,hogy vásárolj...ki van ez találva.
A NS DLC-vel most állandóan fullon van a szerver,ti garantáljátok,hogy az alap pályákkal is tele lesz játékossal??
Miből van több,prémiumosból,vagy normál júzerből??Mit szeretne a csapat??
Nos,ezeket mind mind fontolóra kell venni,ennyit az egyenlő esélyről.Természetesen ígéretünkhöz híven egy teljes hétig lehet majd alapjátékkal játszani,ez szerintem most az arány,tehát talán a játékosok 1/3-a akinek nincs DLC,vagy prémium.De cáfoljatok meg,ha nem így van...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
lofagi
addikt
válasz yodamester10 #42889 üzenetére
IRAM és az egyenlő esélyek?!?!? Ne nevettesd már ki magad, a kettő nem fér meg egy mondatban.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de valahogy nem dobott fel ez a DLC érkezése, mondjuk eleve nem szeretem a vízi csatákat, de a pályák is jól meg vannak csinálva, de kb ua mind. Értem én, hogy mégse, na de mégis. :] Szóval remélem, hogy a köv DLC-ben igazán alkotnak valamit a fiúk, mert az eddigi felhozatal az elég siralmas. 1. DLC-ben be sincsenek fejezve rendesen a pályák, levolution is ki van hagyva, 2. DLC, már láttuk, jó-jó, de azért csak újat vár az ember, 3. DLC kaptunk paracel-t 4-et, óriási. Lehet más módban, nem conquestben jobbak, rusht próbáltam az egyiken, az nagyon faja volt. De konkrétan még arra nem vettem a fáradságot, hogy megjegyezzem melyik pálya melyik, melyiket hogy hívják. Tök király,hogy hatalmas rombolókkal hirdetik a DLC-t, de hol vannak? Sehol. Na, de mind1. Attól függetlenül egy jó kikapcsolódás számomra még mindig, a hibák is javulnak szépen lassan, talán balance is fokozódik. Az új pályák az újdonság erejével hatnak és persze, szeretek rajtuk nyomulni, de még mindig egy zavod-ot tudok a legjobban élvezni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
eugabesz
őstag
válasz lofagi #42892 üzenetére
Na jó-jó,de téged nem kérdeztünk...
Csabroncka:Muszáj volt b+,az ember már már elfelejti,mint a régi szerelmet,erre megint előhozza valaki...
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
válasz eugabesz #42891 üzenetére
Úgy látom kicsit félreértettetek.Én és akinek nincs prémiuma,csak annyi kérés volt,hogy egy péntektől -péntekig alap mappok legyenek,míg tart a NYEREMÉNYJÁTÉK,aztán részemről nem érdekel milyen mappok lesznek.Én eddig se azért jártam fel az IRAM szeróra mert milyen jó mappok vannak,hanem a társaság miatt,egy normális magyar szeró.Természetesen mindenki kedvében nem lehet járni,részemről is csak egy kis kérés volt.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lofagi #42892 üzenetére
kezdem rühellni zavodot, mert mindig mi vagyunk azok a faszok akik vissza rohangálnak visszahúzni a hátsó zászlókat mert a csapattársak háromnegyede baszik rá és csak C, meg D a fontos, közben meg két oldalról basz meg minket az ellen, az meg nekem nem gyere be. De persze ez nem a map hibája....
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
addikt
Üdv!
A nem túl távoli 60-adik szülinapomra egy Gold Battlepack-ban ha lehet akkor ezt kérném, oszt onnantól fogva én leszek az istenkirály, a tankosoknak meg annyi.
[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
@rglaaf
veterán
válasz pendre54 #42899 üzenetére
25 megawatt energiára van szükség, ami több ezer háztartás fogyasztásának felel meg.
csak az a kérdés hogy annek a tárolásáshoz szükséges akkut hova kéne rakni a katonán hogy azért a tank után is tudjon szaladni
jól lesz neked a slam meg az mbtlaw egy darabigPSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest