Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:31:37

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5255) V/


V/
Topikgazda

Mai újabb szomorú postai tapasztalat. Ez szándékosan nem off.
Kaptam értesítőt, hogy 10.05-én átvehetek egy külföldi nagyalakú küldeményt. Séta a postára. de most jól időzítve így csak. 3 perc várakozás.
Megkeresi a postás kislány a csomagot és a kezembe nyomja.
Kifelé menet az ismerős postással beszédbe elegyedek, panaszolom, hogy az Egyesült Királyságból már itt kellene lenni több napja egy csomagnak és le kellene igazolnom. Felajánlja, hogy megnézi. Nemsokára hozza. :W
Posta KO-val győz V/ felett. :C

A szitu:
1. A nem könyvelt küldeményt már helyben sem írják kézbesítő könyvbe, az értesítő elkészülte nincs ráírva és könyvelve
2. Ezek a küldemények a kézbesítő körzet ládájában vannak, onnan szedik ki az értesítőre nyomott átvételi dátum alapján.

Amikor átadtam az értesítőt, amin 10.05- volt a lány csak a nevemet figyelte és ideadta a 10.06-al felbélyegzett!!! :W csomagomat, mert már az is ott volt benne. :F (Majd holnap hozzák az értesítőjét)

Konklúzió: ott hagytam azt, amit ma át kellett volna vennem és mivel nem írnak már több értesítőt 10.15-én visszaküldték volna, ha még akkor abban a kézbesítő körzet ládájában ücsörögne. Egy jó minősítéssel rendelkező eladót hozok kellemetlen helyzetbe, a meg nem érkezés miatti dispute-al.
Ők döntik el, hogy mikor is vehetem át, csak úgy 1 napot várakoztatnak, mert ők megtehetik.

Végkonklúzió: Amikor egy ilyen értesítővel vesztek át csomagot egyeztessétek a dátumokat, az értesítőn szereplő dátum legyen a csomagon is, említsétek meg annak, aki keresi, ha talál a neveden még egy csomagot, de más dátumra szól a kiértesítése, azt is hozza már magával.

1. A postás lányok a sok meló miatt már csőlátásban szenvednek a postai PTSD miatt. 2. Kérni fogok postás egyenruhát, mert most már naponta fogok kézbesíteni magamnak.

Véleményem szerint ez már a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság vizsgálódási körébe tartozik, mivel egy szolgáltató nem biztosítja a szolgáltatásainak az előírt szinten való nyújtását, a nem megfelelő kezelése a dolgoknak anyagi veszteséget okoz az ügyfeleinek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.