Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengegyerek
aktív tag
válasz pengegyerek #76080 üzenetére
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
GAbre
veterán
Üdv!
Vettem 1 intel strixes lapot.
És ilyet még nem tapasztaltam.
Bejött a kép,ahogy kell,vissza állítottam factory értékekre biosz beállítást.
Újraindulás,és felváltva a cpu és dram debug led világít,és képet se ad lap.
Ha cmosolom,bejön a kép.
De f1-el be kell lépni bioszba.És ahogy újfent mentek biosz beállítást,megint meghal,és +int debug ledek.
Valakinek van 5lete ez miért van,vagy hogy orvosolható?Avatar
-
törölt tag
válasz Találtgyerek #76107 üzenetére
úgyérted tőled vette és nálad müködött? rakjátok bele a predator ramokat és ha ismét müködik akkor 100% h az ő ramjával van a gond.
-
GAbre
veterán
válasz #72688384 #76108 üzenetére
Postázva lett.Nem olyan 1xű.
Mondtam neki,majd jövő7en tudom tesztelni másik rammal.
Az lehet.
De igazából azért írtam,hogy valaki látott-e ilyet.Gondolom,ez nem pont lap/dram specifikus hiba.
Mert ram tökéletesen működik másik gépben.
Alaplap: ASUS ROG STRIX Z270H. és micron memóriamodul.[ Szerkesztve ]
-
mézi123
tag
Uraim kérdésem lenne felétek. Szereztem egy Gigabyte lapot ingyen volt viszont elem
nem volt az alaplapban.Hogy évekkel ezelőtt lett e kivéve belőle nem tudom.Raktam
bele új elemet és elindul a lap. Mondom hogyan.Az alaplapi hangszóróból
bekapcsolás után hallatszik egymás után olyan 5 dupla kattanás két másodperces
periódusokkal , olyan mint mikor kettyen az óra. Utána a szokásos csippanás és bejön
a Giga kezdő képernyője az alábbi végrehajtott műveletekkel és lehetséges folytatással.
Természetesen a billentyűparancsokat nem lehet végrehajtani. Három billentyűzetet
próbáltam köztük egy USB is volt és egyikkel sem megy tehát egyáltalán nem megy a
billentyűzet. Viszont kb 5 perc után a giga bejelentkező képernyője átvált a bios
betöltésének a kezdő oldalára ahol az a képernyő fogad. Itt sem lehet billentyűzettel
semmit kezdeni. Nem reagál semmire. Amit megejtettem idáig ,csináltam egy cmos
resetet /nem tudom jól e/ elemet nem vettem ki a foglalatból és a jumperral úgy zártam
az érintkezőket. Most az elemet ki kell venni vagy nem kell kivenni? Mert direkt
néztem van aki ki vette az elemet van aki nem vette ki. Nem egyértelmű. Lehet meg
kellene keresni az alap dokumentumát mit írnak arról ha írnak egyáltalán. Itt tartok.Ha valaki járt már így írja már le az orvoslást.Köszi! Bocsi egyik képből kettő van. Nem tudom törölni.[ Szerkesztve ]
-
-
mézi123
tag
válasz Doky586 #76117 üzenetére
De nem tudok belépni a BIOS-ba. Az a probléma. Írtam alább hogy nem reagál a billentyűzet semmire.Olyan mikor lefagy a gép oszt áll mint a fagyott kutya lába. Pont azt akarom megtudni hogyan lehet belépni ebben a formában a biosba. Elemet megmértem 3.25 V .A feszültség az elemtartó foglalat felső SMD és az alsó tüskés láb forrasztásán is mérhető.Feszültség az van tehát az elemtartó foglalat körül nincs gond. A többit nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Húgom vásárolt egy Acer laptopot újonnan free dossal , win10 et nemtudom secure boot miatt telepíteni , a jelszó kéne .Hol találom meg a jelszót ? Üdv
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Asrock h97 Performance lap + 4790k proci. Sajnos a biosban nincs opció a proci húzására. A legfrissebb 2.6 bios van rajta. Se frekit se szorzót nem lehet állítani.
Egy vélem szerint z97 lap kell hozzá. De akkor se értem hogy miért nem engedi.
Mi lehet a gond?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
nagyúr
válasz 7Heads Drago #76123 üzenetére
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok, Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 ez a lap szerintetek elbirja ezt a 2700X procit? itt gondolok a vrm részre, nem e melegíti túl.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu d3061 lapom egy Fujitsu gépben.
Elméletileg 2nd gen. core i procikat támogat csak.
Kérdezni szeretném, hogy van-e lehetőség akár xeonokat vagy 3rd gen procikat beletenni?
Vannak ehhez biosok? (én nem találtam)
Köszönöm.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Zoolee19
senior tag
válasz Istvan2020 #76126 üzenetére
Szia
Igen támogatja is.
Szóval gond nélkül mennie kellene.
De ha van rá jó hűtés nincs gond.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget! -
Whysperer
addikt
válasz ElektrikusDE #76071 üzenetére
Na nem votl elég. olyan micro lagok voltak,hogy csuda. vettem egy 850 EVAG Gold tápot . meg is szüntek a lagok.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock H61M-HVS B3 alaplap, ha felmegy rá az integrált HD videó driver onnantól nem működik a HDMI kimenete. Ez a Windows 10 64 bites verzió egyik frissítése után történt. Most újra telepítettem, helyzet ugyanaz. Sajnos egy másik lapom is ezt produkálja Asrock B250M-HDV alaplapomnál ugyanez a probléma. Ezzel valaki találkozott már, esetleg valami megoldás?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Füge
-
abdulka1
őstag
válasz atika88 #76137 üzenetére
Igen szemmel!
Nagyon jól látszik ha akár, csak 1db érintkező is el van hajolva.
Már az adott platformon sincs külön északi híd, így a memória vezérlés a CPU-ba van integrálva. Ezért, akár egy-két elhajlott érintkező is okozhat ilyen hibát.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Sziasztok vettem 3 gépet házi projekt céljából. Kettő gép príma viszont az egyiknek ilyenek a kondija. Szerintetek ezért panaszkodhatok? (ha egyébként nem volt meg említve az állapot)
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Top cat
addikt
válasz Krisztianby #76139 üzenetére
Elég durván ki van folyva egy-két kondi. Jogosan panaszkodhatsz.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Összeraktuk a Msi b550 mpg gaming plus lapot 5600X-el. Elindul szépen, BIOS is bejön. Viszont se a régi win nem indul el m.2-es SSD-ről, se a gpt-e uefi-s usb 3.0 pendrive-ról a telepítő. Bejön a win logo és kifagy a gép. Secure boot kikapcsolva. Mi lehet a hiba?
-
Zoolee19
senior tag
Nyugodtan hiszen ez, hibás.
Nem semmi hogy így adta el neked és nem is szólt róla.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Doky586
nagyúr
Használt árut meg kell(ett volna) nézni vásárlás előtt..!
Ecseri piacon se veszi vissza utólag a piaci kofa az árut miközben arra hivatkozol hogy ez használt, kopott..
[ Szerkesztve ]
-
Mindegy. Beszéltem az eladóval ugyan olyan alaplapot küld(jót) ezt meg vissza küldöm.
Komplett gép 10k nem nagyon érdekelt volna hogy ilyen csak gondoltam megkérdezem ez panasz kategória e~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
nagyúr
BIOS-ban az XMP engedélyezve van a ramoknak ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Használ valaki B460M AORUS PRO lapon, Alpenföhn Brocken 3 hűtőt?
Az érdekelne, hogy a bordától elfér-e az elsődleges PCIe x16 portba rakott VGA?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
failed
tag
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Örsszeraktunk ismerősnek egy régebbi gépet. Működőképesnek tűnt a dolog, viszont néha gondol egyet és újraindul. Asrock 970 extreme 4 lap, fx 8350 procc, 1050ti, 2x4 gb hyperx 1600, fps 400W psu. Nyomtam aida-t és primeot is, de nem produkálja a hibát. Hőfokok jónak tűnnek... (proc peak 68˙C) viszont prime alatt, olyan mintha egy idő után elkezdené lekapcsolgatni a magokat. ha jól értelmezem a képet... esetleg ki tudtok belőle olvasni több infót? vagy tudtok mondani valamit a dologra?
vagy van még egy 500W táp, esetleg próbáljuk meg azzal?
elég régi a lap, elem hiba lehet az oka az újraindulásoknak?
előre is köszönetIntel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs