Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Dehogy főzök.
Ki kell pörgetni a meglévőket, amik sokkal hamarabb lejárnak, főleg amit már ki is nyitottam. Kibontás utáni tárolásra amúgy mi az ajánlott módszer? Olvastam valahol, hogy jobb az eredeti zacsiban hagyni a cuccot az aromaszelep miatt, meg hogy a lehető legkevesebb külső behatás érje. Na de van valami könnyen beszerezhető záró alkalmatosság ehhez? Mert egyelőre tape-pel ragasztom le a kis nyílást, ami vágok rá, hogy ne jusson levegőhöz, de azért ez nem annyira szexi megoldás.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Van egy Delonghi Magnifica ESAM 04.120.S gépem. Kávéfőzés közben csöpög a víz a gőzölőből. Valaki tudna segíteni, mit kellene cserélni, hogy ez megszűnjön? Vízkőmentesítés megvolt többször is, sajnos nem segített... -
atala
addikt
Egy tipp a kávé vásárláshoz. Ázsia Center. Már akinek közel van.
Én mindig ott veszem kávét. Nagyon nagy a választék, és ott a legolcsóbb. Én általában Dalmayer-t veszek. Más boltokban 7-8 ezer Ft, az Ázsiában 5 ezer. -
jjeahh
nagyúr
Csaj ismerős Philips automatába mindíg ezt veszi, pedig kipróbálta a Kimbo Aroma Gold-ot, Lavazza Crema e Aroma-t is, de neki ez jön be a legjobban. Én még nem kóstoltam, majd egyszer, picit tartok tőle, hogy az intensity azért 9/10, mert sok benne a robusta, vagy sötét pörkölés, ami nem lenne annyira fasza.
szerk, közben találtam egy olyan infót, hogy 80% arabica, szal a pörkölés marad
-
vond
MODERÁTOR
Ebből a Lavazza Caffé Crema Gustoso-ból az extra, 1100 grammos kiszerelés 5.690 forint most az Aldiban, ráadásul finom frissek mind (2023 augusztus végi csomagolás). Ha esetleg valakit érdekel.
Én is vettem egyet kóstolóba, mert ezt még nem próbáltam.
-
Balázzs
senior tag
Megbízható szervízt tudtok ajánlani? Saeco incanto sirius az alany, akit ismerek és tudom, hogy megbízható 200+ km-re van, Bp. vagy budapesti agglomeráció déli részén keresek szervizest elsősorban.
köszi
-
Voice24
őstag
Többször ránéztem már a Bellarom kávékra, de én eddig emlékeim szerint 1 évnél frissebbet soha nem találtam...
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
blizzrd
üzenetére
Lényegében a pogácsa vastagságát állítod. Hogy egy példát írjak, Krups alaptípusai két fokozatot tudnak:
- Strong Espresso 8 sec. őrlési idő (vastagabb pogácsa), ez számít alapértelmezettnek.
- Espresso 6 vagy 7 sec. pontosan nem emlékszem (vékonyabb pogácsa).Viszont, ha durvább szemcsére állítom, mindkettő vastagabb lesz, azonos idő mellett. Ez a "butább" változatra érvényes, ami más szempontból nem hátrány, mert így hangolhatom, ahogy nekem jobban tetszik. (Konkrétan nem is a pogácsát szoktam nézni, hanem a dugattyú karjának van egy ütközési pontja, ahol látszik egy rés, de ez esetleg annak lehet érdekes, akinek ilyen Krups gépe van.)
Az okosabb változat viszont, ha túl vastag pogácsát észlel, elkezdi csökkenteni az őrlési időt, amire nekem már nincs ráhatásom, esetleg csak közvetve, késleltetve.
-
blizzrd
senior tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, konzumpro-nak is. A duplát egy ciklusban főzi le. Állítottunk rajta, durvább őrleménnyel széoen lejött, a duplát igy most nem próbáltuk.
És akkor ha jól értelmezem, akkor az aroma szabályozás annyit tesz hogy hosszabban őrli ugyanazt a mennyiséget? Vagy nagyobb nagyobb mennyiséget is darál le? Bocsánat, kicsit elvesztem
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
blizzrd
üzenetére
Főzés után érdemes megvizsgálni a zaccfiókban a pogácsát. Méret, állag, finomság, levonhatók belőle következtetések.
Lehet hibás is a gép, ha mondjuk nem a túlzott finomság miatt lett nehéz az átfolyás, hanem más okból. Nincs ilyen gépem, csak szétszedős videón tanulmányoztam nemrég, a DeLonghi belső fejegységében van egy mikrokapcsoló, ami érzékeli az őrleménnyel való túltöltést.
De nem tudom, hogy ez a gép a dupla kávét két külön ciklusban főzi (mint a Seaco vagy Krups), vagy egyetlen őrléssel nyomja tele jobban (ld. Jura) és azért érzékel hibát, mert túl sok őrlemény ment bele.
Azonos őrlési idő (vagyis aroma erősségi beállítás) mellett a durvább szemcsebeállítás jobban megtölti a főzőteret, vastagabb pogácsát ad.
Ebbe ugyan beleszólhat a gép önszabályzó technikája, már amelyik képes automatikusan korrigálni az időzítést, ilyen a Krups egyes típusai vagy a Saeco. De ha nincs korrekció, a fenti működés tapasztalható.
-
törölt tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Durvábbra állítsátok az őrleményt és jó lesz.
Azt nem tudom mennyit használ fokozatonként, éppen most gondolkodtam rajta, hogy karossal 11.5 fogy minden "szimplához" a Sage-nél, 54-es kosárral. Mi lehet 58-asnál? Miért nincs olyan gép, ahol 7 és 14 grammok vannak? Na jó, vannak nagy ipari olasz vasak, valós 7 grammokkal, meg a Philips/Saeco automata is 7-7.5-et használ középálláson, de mennyi ez Delonghinál? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Beállitásban szeretnék kis segítséget kérni. Melóhelyre vásároltunk egy Delonghi Magnifica Evo 290.61-es gépet. Mivel itthon majdnem ugyanez a gépem van, igy a már általam kipróbált kávét vettük bentre és ugyanugy állitottam be az őrlöt mint itthon. A cégesen ilyen beállitások (örlö, és aroma erösség ugyanaz mint otthon) mellett a sima espresso alig akart lefolyni, ha duplára lett állitva hogy egyszere két kávé készüljön, hibára futott. Hosszú kávénál ugyanerre panaszkodtak.
Milyen irányba induljak a beállitásnál, mert kissé tanácstalan lettem :/
Illetve van arra valami info hogy az egyes aeoma fokozatok ál hány gramm örleményt készit? Már elég látványosan fogy a kávé.
Köszönöm. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
Fotós topikból ismerős a nicked, üdv itt is
. Ezeket pont nem próbáltam, de a Dallmayr és Pellini kávéi nálam is tervben vannak. A Lavazzákkal nekem eddig úgy tűnik nem lehet mellényúlni, de ezt a Classico-t még nem kóstoltam. Az a Philips meg valszeg semmivel sem rosszabb, mint az én Delonghim
.Más, amúgy a Bellarom handcraft kávéi megérnek egy kóstolást, ha másért nem is, legalább azért, mert olcsók és rájuk van írva a pörkölés dátuma, sőt, az óra is. Az enyém 2 hete volt pörkölve, este 8-kor
. Így néznek ki, ezt kell keresni: -
Graphics
Jómunkásember
Caffé Vergnano-ból nekem még a Gran Aroma volt, igazából az is kellemes volt, de nem annyira kiemelkedő
Ami viszont nagyon bejött legutóbb a Mövenpick Caffé Crema
Ami pedig brutál szar volt és soha többet, vagy a Dallmayr D'oro Intensa, vagy a Home Baristából ilyen bronzos csomagolású.
Na az olyan égett volt, hogy brr... ihatatlan. A gép is kínlódott vele, olyan olajos volt.De lehet csak valami beragadt készlet volt.
A Dallmayr Home Barista narancsos csomagolású viszont jó volt.
-
vond
MODERÁTOR
A posztjaidat olvasva elkezdtem én is "kicsit extrább" kávékat rendelni, kóstolgatni. Eddig ilyen szemes Karaván, meg Aldi/Lidl olcsó saját márkás vonalon mozogtunk.
Igaz, csak egy 1200-as Philips-szel főzzük itthon, de határozottan érezni, hogy már nem a cső kommersz vonalat toljuk. 
Múlt héten is rendeltem 4 kilót, ezekkel most elleszünk egy darabig. Isszuk őket sorban, ahogy a jönnek a lejárati idők (korábbit először). Most a Dallmayr Caffé Crema Grande pörög, aztán jön a Caffé Vergnano Antica Bottega, majd a Lavazza Caffé Crema Classico, végül a Pellini Espresso Bar Vivace. Kíváncsian várom, milyenek lesznek.

-
jjeahh
nagyúr
Én mostanában azzal szórakozok, hogy megpróbálom kitalálni az ízjegyeket és utána megnézem, a gyártó mit ír. Lavazzánál 100%, mindíg eltalálom az összeset, Kimbo szerintem hazudik
. Mondjuk a Kimbo a pörkölést sem találja el, náluk a ligh roast a medium, a medium az valójában dark, a dark meg... franc akar szenet inni
. -
rwin5
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én meg azért nem merem kipróbálni, mert nem 100% arabica, aztán így is lightosra szoktam főzni a kávét a koffein miatt.
-
mazsi70
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Itthon is lehet kapni ?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Majdnem megrendeltem azt az Extra Cream-ot, de itt valakinek nem tetszett nemrég asszem. A Pellini is listámon van, mert többször dicsértétek, csak hát pont az N°82 VIVACE volt dicsérve és az az egyetlen DARK pörkölésű Pellini. Nekem eddig nem jöttek be a sötét pörkölésű kávék, ezért tartok tőle. Más Pellinit próbáltatok már? A többi majdnem mind medium pörkölés.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Kipróbálnám, ha lehetne kapni
. Nekem eddig a Kimbo Aroma Gold a kedvenc, de a Lavazzák is tetszenek. -
MegalodonS
őstag
En vegig probaltam a Lavazza kavekat.Ami a legjobban bejott:
Lavazza Espresso Maestro, Coffee Beans, Ideal for Espresso Machines, Balanced & Aromatic Taste, Intensity 9/10, Dried Fruit & Chocolate Notes, 100% Organic Arabica & Robusta, Slow & Gentle Roast,1Kg
Probald ki nagyon finom!En Ristretto-t iszok es ott meg intenzivebbek az aromak
-
Graphics
Jómunkásember
Végre elkészült a Jura F70-es, most már relatíve minden oké vele.
Késcsere volt, 7 ezer forintba került, kopott volt a kés, emiatt volt az őrlés hektikus.
Most nagyon tuti kávét főz, igaz azért ha variálok a kávéval kell egy kis őrlési finomhangolás, de erre eddig nem fektettem hangsúlyt. -
jjeahh
nagyúr
válasz
mazsi70
üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem
.Más: ez a Tierra megint nagyon egyedi, most kóstolgatom. Nagyon rózsa ízű, olyan, mint a húgom doterra rózsa illóolajai
. Enyhén csokis, szárított gyűmölcsös, datolyás. Eléggé egyedi karakter volt a Tierra for Planet is, az egyetlen citrusos-almás kávé, amit eddig kóstoltam, mindezt úgy, hogy közben nem savas
. Még van egy Tierra, amit nem próbáltam, következőben azt is megrendelem
. Részemről az Africa és a Planet ajánlottak.
-
jjeahh
nagyúr
Topikos nyomásra vettem többek között egy Delonghi-t, igaz, nem Delonghi-Kimbo, de remélem ez is jó
. Csak most látom, hogy az "ideal for" felirat alól hiányzik az espresso
. Azért nem dobom ki, hátha...

-
BB9360
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
törölt tag
Ma szerviz módban leőröltem másfél kiló kávét, eléggé túlmelegedett, nem is indult többé, a forró tengely elnyalta a megolvadt fogaskereket. Volt tartalék, gyorsan kicseréltem, olyan mint előtte.
Érdekes ez, ha ilyen forró állapotban megállok, mindenképpen elolvad, nincs rá megoldás, összerakott állapotban nem tudom hűteni sem, mozgatni sem olyan lassan, hogy ne melegedjen tovább. -
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Vízszűrőt szeretnék venni a Philips 2200-as kávéfőzőbe. Jó lesz az utángyártott is. Korábban itt a fórumon ajánlotta valaki az emagról [ezt] . Van ennél jobb vétel, minőségben, árban?
-
-
-
mazsi70
őstag
válasz
promagus000
üzenetére
Szerintem Nespresso kompatibiliset keress .Több cég is gyárt hozzá kapszulát .
-
promagus000
újonc
Sziasztok!
Szeretnék kapszulás kávéfőzőt venni, lehetőleg olyat, ami minnélt több féle kapszulás kávéval megbirkózik. Ritkán lenne használva, szóval minél olcsóbb, annál jobb
Max. 50k lenne amit rászánnék.
Mit ajánlanátok? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt az Eduscho kávét? [link]
Ahogy nézem, ez vagy német vagy osztrák piacra készülhetett, mert itthon nem találok sehol ebből. Ha valaki ivott már ebből, megírná milyen volt? -
sbazsi
veterán
Van egy DeLonghi Nespresso EN170 S Prodigio kávéfőzőm.
Úgy néz ki, hogy kezd haldokolni.
Egyik kedvenc funkcióm, hogy este bekészítem a kávét, reggel felkelek, és a telefonról elindítom a kávéfőzést. Vagy ha órára kelek, akkor azt is be tudom állítani, hogy pontosan mikor készítse el.
A mostani kínálatban nem látok ilyet.
Tud valaki ilyesmi bluetooth/wifi kávéfőzőt, akár kapszulást, akár szemes kávésat?

-
Jenne
őstag
válasz
Voice24
üzenetére
Szia!
Én is elmentem az itteni euronics-be, gondoltam veszek egy ilyen Arabica kávét. Hát itt is jó régi volt már a csomagolás. 2022.01. Hát így nem vettem mégsem. Mikor már haza jöttem, akkor jutott eszembe itthon, hogy ha már ott jártam, vehettem volna egy másik fajtát, Kimbo Classic Espressot. Vagy legalább is megnézhettem volna annak a lejárati idejét. De elbénáztam és már nincs nyitva az euronics hogy visszamenjek.
Sajnos holnap hétfőn már lejár nem lesz akciósan, csak három napig tartott. -
Voice24
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az úgy okés
-
-
Voice24
őstag
A linked alapján úgy gondoltam, kipróbálom végre az itt sokat dicsért Kimbo 100% Arabicát, mert az eredeti árát én már sokkalom, még egy kávéért sem fizettem 5 ezernél többet (per kiló). A nagykanizsai Euronicsba beugrottam ma, de azt láttam, hogy ennek a fajtának 2022. március a gyártási ideje, vagyis holnap már biztosan elmúlt másfél éves. Így maradtam az Espresso Prestige-nél, az egy kicsivel "fiatalabb", októberben lesz egy éves, egy próbát megér.
-
Jenne
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Szia!
Akkor én nagyon szerencsés vagyok vízkő téren. Ilyen vizet használok kávéfőzésre és a vízforralónkban teához: [link]
Karos Krups kávéfőző: [link]
Van Laica Bi-Flux vízszűrő kancsónk is, a vizet abban szűrjük, de már csak ivásra és főzéshez. Amíg nem volt/nem találtam rá erre a vízre, a vízforralót 2 hetente vízkőmentesítettem, mert kellett, a Laica szűrt vize ellenére. Pécsen országosan talán a legkeményebb a vezetékes ivóvíz. Mióta a Sierra víz van, a vízforralót 1x mostam ki citromsavas oldattal, csak a magam megnyugtatására, mert nem volt vízköves, még a nyoma sem látszott belül a kancsóban. A kávéfőzőt éppen tegnap vízkőtelenítettem, március óta van használatban. Ezt használtam: [link] de semmi nyoma nem volt a vízkőnek, színtiszta víz folyt ki a kávéfőzőből mentesítő program alatt. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Azt nem ismerem közelebbről, Krupsnál most néztem, a Claris szűrőbetét a gépkönyv szerint 50 liter kapacitású és 2 hónap után cserélendő. De a gépben aktiválom, 100 liter és 2 hónapot jelez.
- Savazás 2400 ciklus után (eltelt 536, maradt 1864).
Szűrőt inaktiválom (nekem nem kell, RO-víztisztítás van), visszaáll:
- Savazás 1200 ciklus után (eltelt 536, maradt 664).
Viszont a Krups sajátossága, hogy ezek a forró víz vagy gőz ciklusok, a savazás csak a vízkört érinti. A kávékörre tablettás zsíroldás van, amire külön számolja a kávéciklusokat (nálam most 158+202 = 360).
Továbbá a gépkönyv szerint a Claris betét a karbonát-keménységet kb. 75 %-ban csökkenti, azaz nem vesz ki minden vízkövet, valószínűleg azért is, mert a megfelelő extrakcióhoz, illetve italminőséghez a vízkőmentes víz nem a legjobb (noha én is azt használok).
Ha ilyen vízkőmentes vizet rozsdamentes edényben elfőzök, a maradék meszesség tényleg nincs, azaz semmi. Ez a semmi a bojlerben sem rakódik le elvileg, vagy még a korábbi maradványokat is inkább kihozza belőle.
Az aktív szénben szaporodhatnak a baktériumok, ezért 2-3 hónapban szokták korlátozni, illetve ezüstadalékkal 6 hónapig is elmehet.
Saeco AquaClean betét kapacitása 95 liter, illetve 3 hónap biztonságos használat. Hogy mennyire veszi ki a vízkövet, nem tudom.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Decrease az kevesebb vizet vagy kevesebb őrleményt jelent?
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Őrlemény tömege, kész kávé mennyisége. Mint például:
https://en.wikipedia.org/wiki/Espresso
7 g őrleményből szülessen 25 ml ital. Ezt azután lehet módosítani, ahogy jobb valakinek.
-
törölt tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Ha finomabbra állítod az őrlőt, nagyobb felületen érintkezik a kávé a vízzel, jobban kioldódik az aromája.
Érdemes az őrlésfinomságot a legkisebbtől visszavenni a durvább felé addig, amíg elmúlik a keserű utóíz presszónál, ha kell.
Ha a hőfokon emelsz, erősebb lesz a kivonatolás, jobban kioldódnak az aromák, de hamarabb eltűnnek, lebomlanak a gyümölcsös, összetettebb illóolajak, és kissé keserűbb is lehet az összhatás, kevesebb a sav.
Ha túl hosszú a főzet, már a fanyar utóízű csersav dominál, ami elfedi a többi összetevőt, rendszerint nagyobb élményt nyújt ugyanaz a kávé ha rövidebbre főzöd.
Kávéfüggő, hogy melyik irányba érdemes elindulni, ízlés kérdése, van amikor egy kávétípus annyira bejön, hogy érdemes a gépet extrém körülmények közé paraméterezni, hogy kiegyensúlyozott legyen az eredmény.

-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az őrlés fimomsága, intenzitás, höfok állítása a kávénak melyik tulajdonságot változtatja és milyen irányba tereli az izt? Ökölszabály szerint a világos illetve sötét pörkölés esetén milyen irányba érdemes elindulni a beállításokban, hogy megfelelelö aromát kapjuk?
-
atala
addikt
Amikor még új a patron, akkor valóban 0, vagy 1 a keménységi foka a víznek. De 2-3 hónap után is? Majd megmérem. Meg 1-2 keménységi foknál abszolút nem vízkövesedik?
Az előző Jura gépembe ki volt kapcsolva a szűrő, és nem is használtuk. Ott kb 3 havonta kérte a vízkőoldást.
A mosogatógép az más. Nincsenek benne ennyire precíz, kis méretű alkatrészek. -
erzol
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szűrőt nem használok. Átmosóból is DM-ből valót.
A kávét már régen szerettem volna kóstolni, de a hatezres árat nem akartam érte kifizetni...
-
Winnie The P
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Szűrő jó árban van szerintem. Én is néztem, veszek holnap én is ha még lesz belőle. Folyadékot én gyárit szoktam használni, szerintem az is jó árban van.
-
-
erzol
őstag
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg arra valami info, hogy a Delonghi Ecam gépek hány gramm őrleményből készítik pl az Espresso-t?
Köszi
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én is a kézikönyvben leírtak alapján csináltam néhány hete új korában de úgy nem akarta elfogadni valamiért.
-
atala
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nekem a Philips, vízlágyító patron mellett, hivatalosan 2 évente kell vízkőmentesíteni.
Na, az a sok! Akár mennyire is lágy a víz, annyit én biztosan nem fogok várni. Maximum fél évenete és csinálok majd egy vízkőtelenítést. -
Winnie The P
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az az érdekes, hogy amikor márciusban megvettem az alapján raktam bele. Majd amikor kérte a cserét kb. két hónap elteltével a qg szerint cseréltem ki (gyári ment bele). Majd ennek a cseréjét már nem jelezte, ezt ide is leírtam anno.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Hogy kell beállítani, hogy lássa is? A kézikönyvben elég kacifántosan van leírva az első üzembehelyezés során.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
De ezek a szűrőbetétek vízlágyítók is, az aktív szén mellett, így még ritkábban kell savazni.
Csak legyen is beállítva, hogy a gép tudjon róla, mert ez nem RFID (nem érzékeli), ha jól tudom.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszi akkor várok. Csak félek, hogy nem jelez, mint ahogy a vízszűrő cserét sem jelezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehet, hogy más hamarabb fog kortyolni belőle, amilyen tempóban mi haladunk a meglévő 4,5 kilóval. 
. Így néznek ki, ezt kell keresni:
.
. Még van egy Tierra, amit nem próbáltam, következőben azt is megrendelem
. Azért nem dobom ki, hátha...