Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Mit értesz az alatt, hogy fordítva készítí a cappuchino-t? A cappuchinonál előbb készíti a habot, és utána tölti rá a kávét, így fehér tejhab lesz. A caffé latte, és a caffé au lait típusnál előbb főzi a kévét, és rá a habot. Ezáltal kávés ha lesz.
Beállítás kérdése csak. -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Krups és 9000 automata kávé gépeket szeretném atnézetni, amit kell csereltetni. Lehetőleg bonyhád közelében.tud valaki megbízható szakembert?
Nagyságrendileg egy alltalanos szerviz mennyibe kerül?köszi
Ja 15 000 adag fölött járunk.xddd -
Nagya21
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hali!
Esetleg 1-3 órás áramszünet????
Hátha magához tér.
Az én krupsom 1* eljátszotta, hogy az összes led villogott, ott egy áramszünet helyrerakta az agyát.
Üdv Nagya -
IntelKiller7
nagyúr
Ismerosnek van egy Krups EA8108.
Kapott uj szivattyut, nyomas szelepet 1 honapja.
Most nem inditja el az orlest, csak villog a clean + calc gomb. Tisztitas utan is.
mi lehet a baja?
-
Nagya21
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Melittát csináltam az Zasszony uncsitesójának, mert kv helyett vizes zaccot csinált csak(tömítéscserék voltak), de eléggé szétkellet kapnom.....
A főzőegységen látszik is mi volt a hiba, a nagy O gyürüből hiányzott egy darab.....
De mivel vettem javítókészletet, cseréltem minden O gyürüt amit értem.....

De végül jó lett, de eléggé bonyeg a főző egysége.
Üdv Nagya -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Nagya21
üzenetére
A Siemens neve alatt is futó főzőegység formája, működési elve hasonló, de német tervezés gondolom, mint a gép többi része is, miután az alapelvektől eltekintve, teljesen más alkatrészek.
Saeco egységnél például az alsó szűrő rugalmas benyomhatósága adja azt a tágulási lehetőséget, ami a pogácsa vastagságát követi 13-18 mm között.
A német tervezésnél viszont a felső dugattyúnak van rugalmas tágulása, ebben mondjuk hasonlít a DeLonghi megoldásához, csak annak meg ez a része gépen belül van rögzítve, nem kivehető.
-
Nagya21
addikt
HAli!
A delonghi 290.51 csak Lattét tud, capucchínót nem.
A 290.61 meg capucchinót tud, de lattét nem.
A 290.81 tudja mindkettőt.
Én ezt is megnézném, de ez is csak capucchínót tud:
Delonghi Ecam 220.60b Automata kávéfőző (euronics.hu)
Üdv Nagya -
Derron
senior tag
Sziasztok,
Karácsonyra tervezünk vásárolni egy automata kávéfőzőt. Egyenlőre Philips és Delonghi a kiszemelt. Valószínűleg olyat vásárolunk ami tejhabot is tud készíteni. Eddig ezt a 2 típust néztük: [link] [link]
Melyik a megbízhatóbb márka/típus? Van olyan verzió/beállítás ami felmelegíti a tejet de nem habosítja?
Érdemes a tejtartályos verziókat nézni, vagy a gőzölős egy jobb megoldás ha csak néha-néha innánk habos kávét?
-
atirag
őstag
Üdv. Van egy rég siemens eq9 automata gépem amit szeretnék lecserélni.
[link]
Egy ilyen melitta gép jó lehet? Philips-et nem akarok valamiért. Ez érdekes módon forditva csinálja a cappucino-t. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Rocker1
üzenetére
Vagy azt mondják, hogy működik és széttárja a kezét. Vagy át lehetne vizsgálni, nincs-e gyanús légbeszívásra utaló bármi jel. De lehet, nem találnak semmit.
Ha jól tudom, ilyen tartálytömítése van, ezt vagy cserélni, vagy legalább zsírozni kívül, belül, illetve a tartálycsonkot is lehet kenni. Itt nyilván nem arról van szó, mintha a zsír szigetelne, de jobban beállhat a gumi a megfelelő helyzetbe, ha nem tapad, nem feszül.

-
Rocker1
tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
konzumpro, vodrosjozsi, Dr. Szilikát!
Köszönöm a segítséget!
Ma reggel forró vizet tettem bele, és simán lefőzött 4 (2X2) kávét.
Vajon rendbe jön, vagy tudok vele Én valamit csinálni, vagy vigyem vissza a szervízbe? -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Rocker1
üzenetére
A vízpumpa a tartályból szívja a vizet, az áramlásmérőn keresztül, esetleg még egy kis szemcseszűrő is lehet beiktatva. Utána tolja a bojlerbe, onnan megy tovább a víz vagy gőz.
A vízpumpa zörgő, zakatoló, rendellenes hangja arra utal, hogy levegőt szívott be, így már nem tud vizet tolni a bojlerbe sem.
-
szkutyi
addikt
Tchibo barista kv-k jók ?Pécsen most 30% kedvezmény van rájuk....
-
Rocker1
tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Darál, ráadásul halkabban mint előtte. Lehet, hogy az lesz a baj, hogy nem szívja végig a vizet, mert amikor letílt nem sok vizet enged ki a gözölőn. A csepptálcába minimális a víz, tehát nem oda nyomja.
-
FőDudu
veterán
Hozzaertoket kerdeznem, kollega vacilal a Lattego 5441 es a Saeco 6480 kozott.
Melyik a jobb gep?(ranezesre hasonlo a tudasuk - bar a Saeco profibbnak tunik)
-
Dr. Szilikát
őstag
Van egy kattanása a főzőegységnek, ami érzékelhető, illetve oka is látható, ha kivesszük és kézzel áttekerjük oda-vissza. De az minden főzés után van, amikor visszateker alaphelyzetbe.
Amellett típustól függően lehet a gépben 1-2 mágnesszelep is, ami kattanó / csattanó hangot ad.
-
Szabász
csendes tag
válasz
andrás47
üzenetére
Igen, a szám nem egyezik de a leírásban szereplő paraméterek ugyan azok! A Media talán azért jobb választás mert 60 napig elállási lehetőség van. De olvass utána a feltételeknek, az biztos ha gondom volt nagyon rugalmasak voltak. Az Euronics -et nem ismerem mennyire rugalmasak probléma esetén.
-
atala
addikt
Már régóta akartam kérdezni, hogy nektek is van egy durranó hang a kikapcsoláskor? A videóban 17 másodpercnél hallani. Kávéfőzésnél nincs ilyen hang, csak kikapcsoláskor.
A gép 3 hónapos.
[link] -
atala
addikt
válasz
ambushka
üzenetére
Jó választás.
Ajánlom a plusz menüben lévő Caffé Latte-t. Kb ugyan az mint a Cappuccino, csak ott előbb főzi a kávét, és utána adagolja rá a habot, ezálltal a hab kévé ízű lesz, nem sima tejhab. Én már csak ezt iszom, amikor habos kávéra vágyom.
A barna cukror egy részét rászórom a habra, és óvatosan átkeverem, így finom édes hab lesz.
Egyébként nekem előtte egy Jura volt, amivel macerás volt a cappuccino. Amikóta meg van a LatteGo-s gép, sokkal sűrűbben iszom habos kávét. -
RBJ
addikt
Tchibo esperto gépnek nekiálltam zsíroldani.
Milyen érdekes a Tchibo szerint csak vizkő létezik kávézsír nem.
Mivel belső részéhez nem lehet hozzáférni bontás nélkül a
Kivehető egység és belsoő részek alapos takarítása után
Tersonetet raktam a egységbe és tadam.
Igaz 100 szor lett ki be kapcsolva mert csak akkor obliti a vizet a főzőegységén keresztül.
Jött oylan dzsuva belőle csak pislogtam.
Most legalább a belső része ténylegesen kizsirtalanítódott. -
Rocker1
tag
Sziasztok!
Philips 2221/40-es kávéfőzőm az alábbi hangot produkálja és néha nem főz kávét. [link]
Ilyenkor kiveszem a belsejét és átöblítem. Néha jó, néha nem.
3 éves gép és még egyszer sem kért vízkő tisztítást, gondoltam, hogy mivel rendszeresen karbantartom és cserélem az szűrőt, ezért nem kéri.
Emiatt elvittem emiatt szervizbe, Szigetszentmikóson, ahol csodálkoztak, hogy nem kért vízkőtelenítést. Csináltak rajta karbantartást 31.000 Ft.-ért és azt mondták, hogy rendben van minden (kipróbálták, mert volt benne kávé).
Tegnap délután és ma reggel ugyanez fogadott 2 kávé lefőzése után. Sajnos már bezárt a szervíz, mire visszavihettem volna.
Napi 5-6 kávét főzünk egyébként.Van tippetek, hogy vajon mi lehet a hibája?
-
ambushka
aktív tag
Nah hát haza is hoztam a 199.999-es 5400-at, egyelőre nagyon bejön nekünk
Eddig egy Saeco Xsmall volt, szerintem már az országútnál is öregebb.Sose volt kedve feleségemnek gőzölni a tejet, ezért 3in1 nescafet ivott, viszont erre az 5400-as cappucinora is azt mondta, hogy ez fincsi

Kérdés: én csak presszót iszom, viszont azt is úgy szeretem, ha savanykásabb, több cremaval.
Kinek milyen kávé, milyen örléssel vált be eddig? Tudom, hogy ez teljesen érzés kérdése, de várok pár inputot, hogy legyen miből válogatni

-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Mi a vélemény erről a.geprol?Jura xj5
Milyen beállítást tudnátok ajánlani?kg mennyiség és víz mennyiség?köszi előre is
-
ambushka
aktív tag
Azt hiszem ez most magasan a legjobb akcio

PHILIPS EP5441/50 Lattego Series 5400 Kávéfőző 199.999
-
Andris837
senior tag
Nagyon szuper eddig a gép, a tejtartót már mostam kézzel, de most beletettem a mosogatógépbe. Elvileg lehet az egész tejes részt, minden tartozékkal a mosogatógépben mosogatni 50 °C-on.
Finom a kávé egyébként, nekem ezzel az omnia-val sincs nagy bajom.. Mondjuk az is lehet, hogy eddig még nem ittam igazán finom, minőségi kávét
Picit utánanéztem a LIDL-ben kapható "saját márkás" Bellarom kávéknak és a Bellarom BIO kávét dícsérik pár helyen. Lehet, ha elfogy az omnia akkor kipróbáljuk azt is. 99%-ban LIDL-be járunk vásárolni, így adja magát, hogy megnézzem azokat a kávékat is.
-
Csöves
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Köszi, holnap megnézem.
-
andrás47
senior tag
Üdv! Keresek olyan valami kávé gépet amivel tejes kávét is lehet készíteni a tej lenne a nagy része milyen gép lenne a megfelelő ehhez ?
Nem vagyok hozzáértő ,egyáltalán hogy milyen, és melyik képek alkalmasak erre?
Jó lenne ha mérete kisebb lenne, és az ára is minél kedvezőbb, 40-80 k +-20% között már ha létezik ilyen .
Ha lehetséges linket is kérek amit külön köszönök . -
Ha kihúzod a csepptálcát akkor a bal oldalon van egy kis piros tálca, az a kondenzvíz tálca. Az felett kicsit arrébb ha odanyúlsz érzed is van egy kis kivezetés, onnan jön, ha megnézed a csepptálcát azon is van egy kis lyuk ahova tud folyni a víz, de hogy ennek mi a funkciója azt nem tudom.
-
ambushka
aktív tag
Delonghi 290.42 is lekuponozhato egeszen 140-re.
Ez is nagyon jo arnak tunik!
EDIT: oh, bocsi, ez nem a tejes verzio, nem tud tejes italokat automatan

-
ambushka
aktív tag
JOY kuponnal egy PHILIPS EP3343/50 a Media Marktnal most lekuponozhato 176ezerre.
Ez eleg jo ar erte, igaz?
-
Pakmara
őstag
BF topikból loptam (BoTa88-é az érdem)
Philips - Black Friday
Black Friday ajánlatok!
Akár 35% + 10% kedvezmény!
Kuponkód: BLACK10
2023. november 9-27. között, a készlet erejéig. -
vodrosjozsi
addikt
Most vettem a tchibo appban 20%-al milano-t meg a Barista Dark Roas-ot, az előbbi 5000 körül, a Barista 7000ért ment.
Utóbbit próbálta valaki? -
Dr. Szilikát
őstag
Saeco is ilyen, öblítéskor az őrlemény helyét víz tölti ki, ami végül már csak lefelé tud folyni a csepptálcába.
Ennél a típusnál például 13 mm az üreg (főzőtér) magassága, ami rugalmasan 18 mm-ig tud tágulni.
Plusz, van még további vízmaradvány, az alatta lévő részeken, ami szintén lefolyik.
-
Csöves
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nálunk is így van.
Honnan megy oda víz? -
-
atala
addikt
Akkor lehet nekem azért nem tűnik fel, mert én alapból tartok a gép mellett egy közepes tejfölös dobozt, és abba megy bele be, és kikapcsoláskor a víz.

Amit meg belülre nyom, azzal nem tellik meg olyan hamar. Akkor szoktam üríteni, amikor a zacctartályért is szól.
Belülre nem tudom mennyit nyom, de amit elöl kitol, az szerintem nem sok. Ennyi bőven kell, hogy rendesen átmossa a csöveket.A hangosságról.
Nálam a darálás nem is annyira hangos, viszont a szivattyú az sokkal hangosabb.
Meg kikapcsoláskor néha ad egy nagy durranó, pattanó hangot. Az még idegesít. -
FőDudu
veterán
Nem az a gond, hogy mennyit hasznal, hanem az, hogy ha 2-3 kavet keszitesz, akkor is tele lesz a csepptalca estere.
Kontextusba helyezve:
- reggel kipucolom, kiontom, bekapcsolom. Mosogat.
- iszok egy lattet
- nejem iszik 2 kavet (ketszer 1 kave, 10 percen belul)
- letelik a 3 ora, elmosogatja magat, kikapcsol.
- delutan meg egy kavet iszik a nejem, bekapcsol, mosogat, foz
- hazaerek 5 korul es tele a csepptalca. Nem tudok kavet inni, mert reklamal
Azaz 4 kave es 2 bekapcs/kikapcs televagja. Vagy tul kicsi a csepptalca - szerintem nem, mert kb 1 liter amit kiontok - vagy tenyleg sokat mosogat.
-
jjeahh
nagyúr
Nekem Delonghival az a tapasztalatom, hogy ha kevés benne a kávé, hangosabb, ha tele van, halkabb
. Ha a daráló részt valami vastagabb cuccal letakarom is halkul picit. Gondolom az sem véletlen, hogy a daráló födele körben gumis, az is sokat megszűr a zajból, ha leveszem róla, hangosabb. Valszeg a gyártók simán megoldhatnák úgy is a dolgot, hogy a daráló rész és a fedél valami duplafalú kétrétegű zajszigetelő cuccból lenne kialakítva, valszeg 1-2 dollárral kerülne többe a gyártás/anyagköltség és a gép 1x1 centivel nagyobb lenne. Cserébe nyomhatnák a markedingdumát ezerrel, hogy ez a világ leghalkabb automatája. Tádám, remélem a Delonghi-Philips is olvassa a fórumot és holnap kapok tőlük egy állásajánlatot
-
FőDudu
veterán
válasz
Andris837
üzenetére
n gondolkodtam rajta, hogy kiprobalom a Philipset valami rezges elnyelo anyagon.
Lehet, csak egy olyan kell ala es halkabb lesz daralas kozben.Nem durvan hangos, mert pl en nem ebredek fel ra ha a nejem korabban kel es daral - de azert egy probat meger. Valami gumi akarmi, kb mint a mosogep ala valo. Vagy egy darab a torna vagy jatszo szonyegbol. Probakepp.
Sokat nem varok tole, csak kiserlet keppen ki lehet probalni.
-
Andris837
senior tag
Sikeresen beüzemeltem tegnap a gépet.
Este mentek itt a nagy főzések, persze 99% nyilván ment is ki a "kukába"...
A "gépkönyv" szerint jártunk el, írta, hogy 4-5 cappuccino-t le kell főzni első alkalommal, hogy minden frankó legyen. Ezt meg is tettük. Főztem utána presszót, amit meg is ittam. Nekem nem volt gondom az Omnia-val, igazából a cégnél is az van bent nagyrészt, így tudtam, hogy mire számíthatok. Ha ennél csak jobbak vannak akkor már nyertem is.
Nem olyan erős mint a szarvasival főzött kávém, az tuti... De meg lehet szokni és nem is kell annyira bitang erősnek lennie szerintem egy jó kávénak. A feleségem tegnap kipróbálta a cappuccinot, ízlett neki. Most reggel én is épp azt kortyolgatom és nagyon kellemes. Tetszik a hab, meg úgy az egész. Nem kell szórakoznom itt reggel, csak rárakom a tejes részt és már nyomhatom is a gombot. Ez tetszik. A hosszú kávé funkció az meglepett mondjuk, amikor első alkalommal lefőzött majdnem 2 dl kávét
, de aztán beállítottam a mennyiséget és így már oké.
A gép nem zavaróan hangos, de azért van hangja, meg lehet szokni. Beüzemeléskor nyilván míg üres volt a belső rendszer akkor nagy hangja volt, de ezt írta is a könyve...Eddig összességében elégedett vagyok vele, de majd még teszteljük és remélem sokáig ki fog minket szolgálni.
-
kchris78
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Csibobol lattam baristasat annak akar adnek is egy eselyt...
-
Mike0088
csendes tag
válasz
Nagya21
üzenetére
"Ha kiveszed a fözőegységet, és felnyulsz akkor érzed a kazánon a tömítést,,
Igen tudom melyik lehet, legutóbb amikor szervizbe került egy fekete gumigyűrű volt rajta. De ahhoz nem kell szétszedni semmit csak ráhúzni a vége felől az új tömítést?
Az utóbbi az menni fog szedtem már szét a főzőegységet.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Az omnia meg a sárgacsíbó messzire kerülendő vagy csak azt mondom, hogy ne a legolcsó paloma meg agyon reklámozott kávét vedd mert ezek egyrésze megdöglött mire a boltba szállították.
Ecofamily-be tök jó kávék vannak, lidl-ben is 1 fokkal jobbat szedsz le találomra a polcról mint az omnia. (Ecoba meg viszonylag olcsóbbak is a rendesebb kávék mint a tesco-ba) -
Nagya21
addikt
válasz
Mike0088
üzenetére
Hali!
Valószinü a főzőegységben a dugattyún 2db nagy O gyürűt, meg a kazánon a nagy O gyűrűt cserélték.
Ha kiveszed a fözőegységet, és felnyulsz akkor érzed a kazánon a tömítést, a fözöegységet ha szétszeded a dugattyún is van 2.
Ha veszel akkor a feketét vedd, és a hozzávaló szilikonzsirról se feledkezz meg.
Üdv Nagya -
Kbali
nagyúr
válasz
Andris837
üzenetére
Ha már ittál Ominát, akkor tudod
Nekem nem a szívem csücske egyik verziójuk sem, magamnak nem vennék soha (egy régebbi kávés tesztben egyébként a pörkölésüket sok nevesebb márkához képest dícsérték, elég egyenletesre sikerült).
Eddig számomra a Lavazza Intermezzo volt nagyon OK, de most éppen, amit iszok, nem jó (igaz 2 hónapja lett megbontva, de csak most került napi főzésre, de túl égett íze van, ami korábban nem volt).
Ami mostanság bejött, az a Costa Bright Blend. - nem feltétlen innen, ezt a típust sokszor lehet kapni jóárasítva akár Sparban is. -
Vanka
tag
válasz
Andris837
üzenetére
[Ezt vettem kb 6 hónapja] volt már több Delonghim nem volt gondom velük.
2-3 évente elvittem szervízbe ,átnézték. -
Andris837
senior tag
Úton vagyok haza a géppel, a Nagya által belinkelt DeLonghi lett végül a kiválasztott. 2 év gyári garancia + 3 év kiterjesztett garanciát vettem hozzá.
No de.. A kávé is gondolom fontos tényező… talán a legfontosabb. Kaptunk egy kg. Omnia Classic kávét, így az van otthon, azzal lesz tesztelve.
Amúgy ajánlott kategória? Gondoltam idővel úgy is kialakul a kedvelt kávé, tesztelni fogok majd pár markát, típust. Remélem finom lesz ez a Classic is. -
atala
addikt
válasz
mazsi70
üzenetére
Mindenki írja, hogy a Philips sok vizet használ az öblítésnél. Nekem az 5400-as széria van, de nem látom, hogy sok vizet használna. Sőt, kikapcsoláskor sokkal kevesebb víz jön ki elöl a csövön. Bekapcsoláskor kicsit több.
De inkább öblítse ki jól a csöveket, mint hogy bele rohadjon a kávés trutyi. -
Andris837
senior tag
Nyilván nekem is tetszik a Nagya által használt 290.80, de az már bőven túlmutat a kereten, amit erre szánok. Így is ez egy nagy lépés nekem a 15k-s szarvasi főzőnk után.
Végül úgy döntöttem, - bár mindenképp megnézem a lehetőségeket a boltban is - hogy nagyon valószínű a DeLonghi 220.60b jön majd velem haza. Tulajdonképpen nekem a fontos a sima presszó, a hosszú kávé és a cappucino. Az asszony úgymond szabad kezet adott ebben, neki tetszik a Philips is és a DeLonghi is. A szomszéd tapasztalatai, valamint az itt leírtak alapján döntöttem végül a DeLonghi mellett. Ma megyek is érte, remélem lesz még Székesfehérváron. 
-
lorcsi
veterán
válasz
Andris837
üzenetére
Detto, valahogy a delonghi adja nekem is azt az erzes amit keresek
a 290.80 lenne az idealis ( nagya linkelte talan a mult heten. 147ert.. de csak a bemutato darabokat adtak ennyiert
most h hamarosan itt a bf… talan lesz valahol 150 alatt
De a 220.60b is eleg jo, tudja a tejes habos italt -
Mike0088
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam egy Delonghi ecAM22.112-vel kapcsolatban amit garanciában javítottak (tömítéscsere). Alig fél év elteltével kezdi ugyanazt csinálni amit korábban. Az öblítőviz egy részét elkezdte a kávézacc tartóba engedni, ez akkor is így kezdődött aztán az lett a vége, hogy a kávémennyiség is csökkeni kezdett majd minden a gép belsejébe folyt ki. A szervizlapon az szerepel tömítéscsere 3db. Milyen tömítéseket cserélnek ilyenkor? Meg lehet ezt otthon oldani (valaki írta, hogy egyszerű meló), van hozzá esetleg videós leírás? Főzőegységet már szedtem szét amikor a bepattintó rugója kiugrott a helyéről azon tudnék tömítést cserélni, de a gép belsejébe még nem mertem matatni.
-
Andris837
senior tag
válasz
Pakmara
üzenetére
Nehéz helyzet ez....
Tulajdonképpen a DeLonghi felé húzok jobban. A szomszédomnak is az van már egy éve kb, semmi panasza nem volt eddig. Kávét tesz bele, vizet, időnként karbantartja a leírás szerint és remek kávét ad neki. Neki nem "latte-s", csak "sima gőzölős", de meg van vele elégedve.
Tulajdonképpen 3 italt lehet főzni mindegyikkel, talán a DeLonghi mellett szól még, hogy halkabb valamivel mint a Philips. Az is mellette szól, hogy árban olcsóbb... 20k.. Abból veszek vízszűrő kancsót, mert sajnos nagyon kemény a víz itt nálunk a faluban és nem szeretném, ha tönkre tenné a gépet a kemény víz... Illetve akkor kellene már valami jó kis csésze készlet is az új csecse kávéfőzőhöz.
-
ambushka
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
Ez a gep nem tud cappucinot.
Az elado kislany azt mondta nekem multheten, hogy pentektol elvileg ez is 200-ra le lesz akciozva.
-
Andris837
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Köszi Nagya a felajánlást, de sajnos elég sűrű a délutánom.
Közben a MM-ban is van egy opció, hogy még jobban belekeveredjek: DE-LONGHI ECAM290.51.B -
Andris837
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Igen, köszönöm! A darálásra gondoltam, igen. Bocsi, nem fogalmaztam jól.

Még gondolkodom, illetve szerencsére van a közelben Székesfehérváron Euronics és ma épp szabad is vagyok, szóval a boltban meg is tudom nézni a gépeket.
Az ár miatt nekem is inkább a DeLonghi felé húz a szívem.
Köszi a segítséget!
mazsi70: Neked is köszi, mindenképp átgondolom. A tejtartály takarítás a DeLonghinál mehet mosogatógépben, vagy van valami speckó módszer rá?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
, de aztán beállítottam a mennyiséget és így már oké.