Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Munkahelyemen ilyen manuel kávét árulunk heroin árban ipari karos géppel készítve.
Létezhet, hogy az itthoni delonghi eletta cappuccino top gépem finomabbat készít lavazza kávéból? -
TA68
őstag
Nekem az egyik nagy kedvencem. Erős karakteres ízű kávé, vastag cremával a tetején. Annak ellenére, hogy 100% Robusta, szerintem nagyon finom. Most rendeltem belőle négy zacskóval. (utánpótlás
)A Gusto Pieno viszont nem jött be.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kóstolta már valaki ezt a Lavazza kávét?
Mi a vélemény róla? -
Dr. Szilikát
őstag
Vannak már letölthető alkatrészek is:
https://www.printables.com/de/model/186033-krups-ejector/files
Így néz ki az eredeti, a filcgyűrű sajnos nem nyomtatható:
-
Hehe, nem feketén iszom a reggeli kávém. A korábban linkelt jutub vidi alapján, amit tolok az a Flatwhite, értsd: dupla espresso és erre rá fele ennyi mennyiségben 1,5-ös tej vagy a gépet kihasználva habosított tej, de ha az akkor piros 2,8-as.
Ezt meg csak úgy lefotóztam tegnap reggel, mert szép volt. (Itt még tejhab nincs benne, frissen lefőzött espresso)

-
mpo
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
A kávéval még lehet játszani otthon, hogy mit lehet belőle kihozni automatával, plusz egyesek cukrot, tejet, tejszínhabot, kakaót, stb. tesznek bele (sok olasz verzió van).
A kávét natúr fogyasztom, van kedvenc söröm, whiskey-m, vörösborból több is.
Mindenkinek más ízlik, ezért nincs legjobb.
A húskészítményeknél más a helyzet, a nagyüzemi gyors-pácolt, nátrium--nitrites és a hagyományos között óriási a különbség, ott egyértelmű, hogy mit kell választani. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma reggel a kávé készítés után kirakta a gép (Ecam 290.81.TB) a vízszűrő cserét. Számomra érdekes, hogy nem olyan az új vízszűrő mint amit a géphez adtak a dobozban. Dlsc002-est vettem pluszba az Eu-ban amikor vettem a gépet. Az új szűrőnél alul van még egy szűrő rész, így eléggé körülményessen tudtam vízzel feltölteni, de azért sikerült az alsó szögletesebb résznél.
-
Köszönöm a 2 webshop ajánlatot! Mivel Szerdán fogok legközelebb itthonról dolgozni, ezért most adtam le a megrendelést. Végül a kave-diszkont.hu -ról rendeltem, mert valóban olcsóbb, de a véleményeket a másikon a kavearuhaz.hu-ról olvastam
Első nekifutásra ez is bőven sok. Jó lenne egyébként, ha lehetne fél kilós kiszerelést venni kb minden típusból, de ez van. Krönung-ot régen szerettem, csak drágáltam, a Casa az amiben a legjobban bízok, a kék-piros Lavazza-t meg nagyon-nagyon ritkán vettem Szarvasiba, mert drágáltam, de nyilván bejött. Had szóljon!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kipróbáltam, tényleg jó a hidegvizes kávépogácsát forró vízzel átfőzni kotyogóssal, de valahogy hiányzik belőle a trükk, amitől frappáns lenne így főzni. Csak érdekesség.
A Ciklámen keverődob nevű megoldás jutott eszembe, amivel működhetne ez a főzési mód, ha nem lenne lyuk a keverődob oldalán, hanem hideg vízzel megtöltenénk, gyakorlatilag át kéne folyatni a hideg vizet rajta, majd a tölcsért megtölteni kávéval, lezárni a szűrővel, az előforralt vízbe helyezve lefőzni...
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezt már konkrétabban meg kellene vizsgálni, a leírt feltételek alapján, de lehet gyanús a mikrokapcsoló is. A gőzszelep mechanikus hibájára, dugulására azért nem gondolnék, mert a processzor azt nem érzékeli, így a vízpumpa szaggatott üzemmódját mindenképpen bekapcsolja. Azt érzékelhetné, ha nem áramlik a víz (lapátkerekes áramlásérzékelő), de ahhoz is előbb rá kell indítani a vízpumpára.
Egyébként a gőzszelep szétszerelhető, tisztítható lenne.
-
viktorhu
veterán
válasz
üzenetére
Néztem vasárnap a Lidl-ben a kávékat, de sajnos a régi tapasztalat visszaköszönt - MINDEGYIK kb. egy éves volt
Végül elhoztam egy ilyen Lavazzát 5190-ért az ára miatt, de azért boldog nem vagyok - Aldiban viszont még soha nem jártam úgy, hogy valamit ne tudtam volna frissen venni, még ha nem is feltétlenül pont azt a kávét, amivel terveztem. -
viktorhu
veterán
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
És ez mit jelenthet, ha így fokozatosan szűnt meg a gőz funkció? Nem fűt fel a bojler? Vagy a mikrokapcsoló elhasználódhatott?
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ismerőstől venném át a kávét, mert hamarosan lejár a szavatossága. Alapból ha igaz 2 év a csomagolástól számítva. 2023 június végéig jó a dátum szerint, originál bontatlan 1 kg-os csomag. Ezt még érdemes fogyasztani? Ennyire a lejárati idő végén? Romolhatott a minősége a bontatlan csomagolásban?
-
Voice24
őstag
Igen, lehet találni példát és ellenpéldát is, mindenkinek szíve-joga eldönteni, mi a szimpatikus neki.
Múltkor pl. itt a topikban lett linkelve a kávéáruházból a mi mostani kedvencünk, a Costa Coffee Signature Blend, ami náluk 6.190-, míg ugyanez a kávédiszkontnál 4.790-Ft. És nálam az is fontos szempont, hogy utóbbinál fel van tüntetve a szavatossági idő is, ami egy kávénál nem lényegtelen. De valóban az is számít, hol és mennyiért lehet átvenni a csomagot, nekem megfelel a helyi postára eltekerni érte, más csomagpont nincs a környékünkön. -
Jenne
őstag
válasz
Voice24
üzenetére
Szia!
Ez változó, hogy hol melyik az olcsóbb kávé. Csak egy példa erre alább. Nem direkt kerestem rá, de én ittam már ebből a kávéból és rendeltem is már belőle 2x és ezért lett ez példának hozva általam.
drágább----olcsóbb
Én maradok a kávéáruháznál, ott a szállítás is olcsóbb. Van GLS csomagautomata és GLS pontra szállítás is, nekem ez a kényelmesebb mert mindkettő átvételi lehetőség itt van tőlem talán 100 méterre. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
A régi Saeco rendszer (Vienna / Roma / Magic), csak más köntösben. Ezeknél a manuális gőzszelep elfordításakor egy mikrokapcsoló ad jelet a processzornak, ami elindítja a vízpumpa szaggatott működését:
https://www.youtube.com/watch?v=f43aSp4c-A4
Ennek másik feltétele, hogy a gőzgomb megnyomásakor emelt hőmérsékletre fűt a bojler és annak elérésekor engedélyezi a vízpumpa indulását. Ha valakinek van egy fogyasztásmérője, ezt lehet is érzékelni az áramfelvételben, hogy ráfűt a bojler (vagy kicsit fülelve még a főzés hangja is hallható lehet), a szelep nyitásakor pedig kijöhet egy kevés gőz akkor is, ha a vízpumpa nem indult el.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Eddig egy Philips HD7461-es filteres kávéfőzőnk volt, de ma reggeltől úgy látszik megadta magát, már nem forralja fel a vizet. Ez nekünk megfelelő volt, de látom, már nem nagyon lehet kapni. Ki mit javasolna helyette? Árban nem nagyon szeretnénk fölé menni.
Köszi!
-
-
Saeco Lirika Plus
Imádom! Igen, az állandó öntisztítás miatt, alul a tálcát gyakran kell kiszedni és kiönteni a vizet, de ez az egyetlen negatívum így 2 hét távlatából.Az alap presszó beállítás nekem kevés volt, át is állítottam a mennyiséget és sikerült elsőre telibe találni. A darálóval elvoltam egy hetet, végül a második legnagyobb pötty jött be a legjobban (2. legnagyobb durva őrlés) + a víz hőfokát medium-ról max-ra állítottam és BUMM, meg is lett sweetspot^^
A gép halk és esztétikailag és jól mutat a konyhában. Fontos észrevétel: Új vásárlás esetén fogadjátok el, hogy 4-5 lefőzés a mosogató lefolyóban landol, a darálónak kb ennyi tanulási időre van szüksége. Az első 2 főzés konkrétan barna víz volt, ugyanúgy mint anyám Lirikája esetén. A masina ettől függetlenül bestia és a tisztítása is baráti.
Enyyhe OFF: A kávé márkákkal még elvagyok. Fura ezt leírni, de ebből azért más az íze. Kb mint az üveges vs dobozos sör márkán belül. Szarvasiból mindig a barna Segafredo-t ittam (Casa) vagy a klasszik sárga Tchibo-t (tudom LOL, de nekem bejön). Jelenleg klasszik Omnia van itthon és Segafredo Crema. Az utóbbi jobban bejön, de egyik se az igazi. Remélem a Casa a Segafredo-ból itt is a kedvencem lesz (környező boltokban nem találtam), mert ha nem indulhat a nagy keresés és ablakon kidobott pénz esete. Idővel az élmény miatt nyilván kifogok próbálni ezt-azt, de a cél a mindennapos reggeli kávé megtalálása nálam.
-
viktorhu
veterán
Nincs gőz
Először csak "elfáradt" - ha a második tejet akartam gőzölni, már nem indult be a "zakatolás", vagy csak nagyon soká kezdett újra gőzt fejleszteni.Most már semmit nem csinál, egy kicsi gőz kijön a csap nyitására, de a gőzfejlesztés már egyáltalán nem indul be. Saeco Incanto de luxe.
-
Jenne
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Köszi...

Tegnap szomszédnál segítettem pakolni bútort és utána megkínáltak egy Karván (előre darált csomagolású) kávéból készült kávéval. Kapszulás kávéfőzővel főzve és újratölthető kapszulában volt. Előttem töltötték be a kávét a kapszulába, láttam is. Meglepődtem, mert elég kellemes ízhatása volt és még erős is volt a kávé, megfelelő cremaval a tetején. Nem is gondoltam volna, hogy a Karaván kávé ilyen, sosem ittam még ebből kávét mert nem is volt képben ez a kávé. -
szkutyi
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm szépen megnézem!
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Szőkülés megtévesztő lehet, a gázok felszabadulása, felhabzás miatt. Nem véletlen, hogy a habosság elmúlása után mégis fekete a kávé. Lehet, hogy csak több benne a széndioxid.
Elektrotanyán olvastam valamikor, automata gépet kapott valaki javításra és kicsit csodálkozva, lenézően emlegette, hogy világos lé folyik belőle, ő meg nem ehhez van szokva, Szarvasihoz. De ha a Szarvasi nem tud úgy habosítani, annak más oka is lehet.
-
szkutyi
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszi.kovetkezo szerviznél megpróbálom...totál szét kell bontani hogy ki szedjem a darálót...nincs kedveeem.xd
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Az nem befolyásolja a fizikai működést, az őrlő tisztítását viszont érdemes időnként elvégezni a felső körkés kiszedésével, lerakódások eltávolításával, ahogy az első linkelt videón is látszik.
Az egyik gépemben, amit alkatrész céljára rendeltem, a csillagkerék 3 foga letört. Működését így ki sem próbáltam, de ez állítólag akadályozza rendes üzemelést. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a Bravos kávékat?
Milyen minőségűt lehet belőle főzni? Egy ilyen KRUPS karos kávéfőzőhöz lenne... -
szkutyi
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
De amúgy nekem.az a baj hogy maga a kávé szemek nem jutnak le a darálóhoz...
De van egy jobb képem is, csak kicsit szégyellem...
xd [kép] -
szkutyi
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Lehet, hogy letörtek fogak a kihordókerékről, vagy csillagkerék stb. neveken is fut. Ha kiveszed a felső körkést, belül a fogaknak látszani kell, összesen 8 db. Jobb esetben csak lerakódás van benne és ki kell tisztítani ezt a részt:
https://www.youtube.com/watch?v=3hqZKm4mH2k
Szétszerelés:
https://www.youtube.com/watch?v=ReKHkX_hPsI
Itt már megszorult a csavar, de azt is megoldja:
https://www.youtube.com/watch?v=EkXoApw3Ego
Tehát lényeges, hogy fordított menet, ellenirányban kell lazítani. Legjobb, hogy az újabbakban már csavar sincs a tengelyen. Ilyenkor komplett őrlőt lehet cserélni, ha nem tekeredik le a felső körkés, mint a második linken.
-
Dudee
senior tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
oké, így már értem. Köszi szépen!
-
jjeahh
nagyúr
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok,
több mint 2 hónapja vettük meg a feleségemmel életünk első automatáját (Philips Series 2200), azóta teszteljük a kávékat.
Most az Auchan BIO 100% Arabica van a gépben és ez nagyon bejön mindkettőnknek. Előtte LAVAZZA Qualitá Oro, Tchibo Black & White, Tchibo Milano style, Tchibo Sicilia style volt tesztelve.
A kérdésem az lenne, hogy az Auchan kávéhoz hasonló mi ajánlott még? Láttunk Lidl és Aldi saját márkás BIO kávét is, amik szintén 100% Arabica. Van esetleg ajánlott ezekből?
Köszönöm.
-
mpo
veterán
Barátomnak Bosch TIS30321RW gépe van és én javasoltam neki azt a tablettát, amit használok:
Puly Caff tisztító tabletta
[link]
Nála is marad ebből a tablettából, de az ő gépét nem kell félúton áramtalanítani.
A régebben használt tablettával nem volt ilyen gondja, most keres másik tablettát.Amikor megvettem a gépet, megkérdeztem a két még dolgozó szervizest.
Az egyik azt mondta, nem javít garanciában annyiért, amit a Philips fizet.
A másik azt mondta, nem kell kávéolaj-eltávolító tablettát vennem! -
ribarszki
őstag
Persze, hogy nem. Bedobja az egész tablettát a zaccfiókba. Olyan mintha nem is csináltál volna semmit. Bedobod a tablettát a darált kávé rekeszbe,, hosszú kávét állítasz be előre őrült kávéval, majd a leengedett mennyiség felénél hátul a főkapcsolót lekapcsolod 15-20 percre, utána vissza.
-
Dudee
senior tag
milyen áramtalanításról van szó?
Az én Saecom (made by Philips) leíárása nem említ ilyet. Amúgy meg simán bedobom felül a lyukon azt csá, semmi gond nem volt eddig, és nem is marad meg semmi a tablettából.
Amúgy meg tök kemény a tabletta. Abból semmi nem marad a tölcsér falán, az tuti. -
jjeahh
nagyúr
Srácok, az létezik, hogy amióta a zsíroldó kapszulát átengedtem a gépen, azóta a kávé savasnak tűnik? Vagy csak placebo
. Utána több öblítést csináltam, kimostam a főzőegységet, kitakarítottam a gépet, szal elvileg patika tiszta és legalább 6 kávé már le volt főzve. -
Dr. Szilikát
őstag
Legfeljebb nem jó az előírás, egy ilyen gépbe manapság már rendes tisztítóprogramot kellene írni.
A Krups például szakaszosan nyomja rá a vizet, pontosan nem emlékszem, talán 1 sec nyomás, 10 sec szünet. Így eléri, hogy a tabletta lassan feloldódik, sőt a szünetekben még visszafelé is áramlik a lé, ami ennél mondjuk lényeges is, mivel a bojler spiráljába folyik le a kávémaradvány is, a csepptálcába irányítva, ezért nem árt néha tisztítani.
-
törölt tag
Nem ragad be lúgos por az őröltkávés leeresztőn, nem iszom random időpontban leeső morzsákat.
Ereszd át egy kicsit aztán áramtalanítsd, ha marad a tablettából, be lehet még egyszer dobni, vagy használhatod csepptálca zsíroldásához, oda is egy tabit kell dobni és forró vízzel kioldja a lerakódásokat. Jó drágán. -
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
A Philips főzőegységeken van egy hieroglifa, hogy 500 csészénként opcionális a zsíroldó tabletta használata.
És itt írja, hogy kell.Persze nem érdemes átdobni az őröltkávé tölcséren, én inkább beállítom őrölt módba, kiveszem a főzőegységet és berakom a tablettát, visszarakom és úgy kezdek lefőzni őrölt módban egy hosszú kávét és közben áramtalanítok. Az őröltkávé tölcsérbe őrölt kávét se szoktam szórni, csak feltapadna a lecsapódott párán, ugyanígy kiveszem a főzőegységet inkább.
-
viktorhu
veterán
-
TA68
őstag
A Krups EA816170 kávéfőzőm már túl van az 1800 adag kávén és még nem kért vízkőmentesítést. (amióta megvan, már kétszer vízkőtelenítettem alternatív módszerrel)
A lengyel elektroda fórumon olvastam, hogy a Krups akkor indítja el a lefőzött adagok számlálását, ha el van indítva a vízszűrő patron feltöltése akár patron nélkül is.
Lehetséges ez? -
jjeahh
nagyúr
válasz
Nagya21
üzenetére
Nekem az nem tiszta, hova kell bedobni a tablettát. Összefoglaló szerint:
"ezeket őrölt kávé módban lehet beejteni a főzőegységbe, majd főzés közben áramtalanítással hagyni hogy feloldják a lerakódásokat"
De a főzőegységbe mégis hogyan? A kávé helyett tegyek bele tablettát, leőrli, lefőzi és ennyi? Nem telik meg vele az örlő? Vagy a darált kávé helyére tegyem bele? -
Nagya21
addikt
Hali!
Én 3 pupozott evőkanál citromsavat keverek el 1 tartálynyi meleg vizzel.
Vizszürő patront nem használok, helyette vizlágyító párna van a tartályban.
A delonghignál nincs zsirtalanító program, főzz egy jóóó hosszú KV-taztán feloldja a tablettát, és ennyi.
O gyürüt, zsilikonzsirt, meg ahol olcsóbb ott vegyél.
Üdv Nagya -
skun76
csendes tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kiskutya, neked is. -
Dr. Szilikát
őstag
Ahogy a Denkmit leírásában szerepel, tízszeres vízmennyiség kell hozzá, azt tovább hígítani már nem kell. Ez a 0,25 literes flakon esetében 2,5 liter víz, ha mind felhasználod.
Kristályos citromsavnál hasonlóan, 10 %-os oldat készítése ajánlatos, a tömegre vetítve. Nem én találom ki, Krups gyári ajánlás is.
Delonghi alkatrészeit nem ismerem. Amikor egy tartály öblítővizet elhasznál, utána megkóstolhatod a gépből kijövő vizet, miután ezek étkezési savak és akkorra már nagyon felhígult, ha érezhető egyáltalán.
Ha nem savanykás, akkor kész. Ellenkező esetben lehet folytatni az öblítést.
-
szkutyi
addikt
Érdemes használni a vízszűrő betétet???és ha igen miért?
-
skun76
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég tulajdonosa lettem egy Delonghi 290.61 kávéfőzőnek.
A karbantartásával kapcsolatban lenne néhágy kérdésem:
1. Fontos-e a rendszeres szűrőcsere, vagy inkább a gyakoribb vízkőtlenítést válasszam?
2. Amennyiben a szűrúcsrét javasoljátok, hogy lehet a legolcsóbban hozzájutni?
Vízkőtlenításhez láttam javasoltátok a DM-es Denk mit. Ezt milyen arányba kell használni? Tehát mennyit kell ebből beleönteni és a többit Max-ig tiszte vízzel?
Illetve ugyan ez a kérdés ha citromsavat választanék. Mennyit tegyek belőle a víztartályba?
3. Szeretnék rendelni néhány gumigyűrűt is. Milyen méretüekre lenne szükségen? Érdemes már most beszerezni néhányat, vagy teljesen fölösleges? Mert mire szükségem lesz rá addig álltában szétmállanak/megszáradnak?
4. Zsirtalanításhoz tablettát vásároltam. Viszont azt vettem észre, hogyha csak egy sima hosszú kávét futtatok le a zacctartóban marandnak részek a tablettából. Az öszefoglalóban azt olvastam, hogy menet közben érdemes áramtalanítani. Ezt még nem próbáltam. Biztos, hogy ez a típus nem fog bedilizni az áramtalanítástól?
5. Vízkőtlenítéskor a gyári videóban úgy láttam, hogy kétszer öblít. Egyszer szűrő nélkül, egyszer pedig szűrővel. Nekem viszon csak egyszer öblít. Ezután vége a vízkőtlrnítő ciklusnak. Ez így normális? Másnak is van így?Válaszotok előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Mieléről mindig ez jut eszembe.
James Hoffmann Miele CM7750
-
Sziasztok.
Kb 5 éve használok egy DeLonghi Magnifica S ECAM 22360 automata kávéfőzőt.
Mindig rendesen tartva volt a szűrőcsere, vízkőoldás, és a tisztítás. Tehát nincs elhanyagolva. Mostanában bekapcsoláskor kiírja hogy "Általános Riasztás". Olyankor kikapcs hátul a gombbal, majd visszakapcs, és működik. Mi lehet vele? Érdemes megjavittatni, vagy újban gondolkodjak?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
szkutyi
addikt
Hozzáértő profik.
.mi ez a gép?
jobb mint az enyém?
(nekem Krups ea9000)
Mennyit érhet ez ha szépen gond nélkül működik és el szeretném adni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
. Most nekem is 60% Arabica, 40% Robusta van (nem Lavazza) és ez is elég finom.
Végül elhoztam egy
Szarvasiból ezt toltam és a favoritom volt, köszi a linket! Márcsak azért is, mert itt a kávék amiket eddig megnéztem olcsóbbak, mint a kínai mindenes boltban, vagy ugyanannyiba kerül. Hála a linkednek ma este majd vásárolok ezt-azt

Azt szedd ki, valahogy beesett és megakasztja a behordást. Vagyis gondolom az egész késpárnak a forgását. Reméljük a késpárban nem tett kárt.
. Utána több öblítést csináltam, kimostam a főzőegységet, kitakarítottam a gépet, szal elvileg patika tiszta és legalább 6 kávé már le volt főzve.
Volt Miele CM5-öm egy hónapig, soha többé...