Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A beállított vízkeménység és mért literek alapján figyelmeztet, 2 hónap nagy átlagban nem számít soknak szerintem.
Vízlágyító szűrő nélkül megy?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Delonghi 290.81.TB kézzel is lehetséges a vízkőtelenítő program elindítása? Mert kicsit sokallom az időt (két hónap) telt el a legutóbbi óta. Vagy várjak, majd jelzi a gép? -
törölt tag
Váltogatom a karos és automata gépeket ugyanolyan kávékkal és leginkább az arányok és az idő számítanak. Ha a hőfok, hőstabilitás adottnak tekinthető.
Karossal nem ritkán 20 grammból főznek 40ml-t, automatával ez több részletben megy csak. A gyakorlatban durva őrleményből főznek 6-7 grammból 30-40ml-t, ami persze hogy csersavas lesz és keserű is ha finomabbra állítják az őrlőt.
De szóval nyugodtan használjatok jó kávét automatában is.(És persze megint feleslegesnek érzem itthon a karost, mert ugyanazt kapom automatával is, csak kellemesen kisebb adagokat.)
-
atala
addikt
Hátránya nincs, de előnye sem. Nem csak a kávébabtól lesz jó egy kávé. A kávézóban ki van kísérletezve, hogy a használt kávébabot milyen finomra örlik, mennyire tömörítik, milyen nyomáson , és mennyi ideig nyomják át a vizet. Ettől lesz profi kávé.
Az otthoi gépben is érződik a minőség, de egy bizonyos foknál nem lesz jobb, akár milyen drága is a kávébab. Nálam a legdrágább kávébab amit használok az Dalmayer. 5000 Ft/kg. (jó helyen véve). Most kóstoltunk egy Mővenpick-et, ami nem volt rossz, de kicsit kesernyés utóíze van. -
Winnie The P
őstag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Amúgy van vajon bármi hátránya annak, ha kávézóknak szánt "professional" kávét használunk automata kávégépben? Mert én legutóbb professional line Kimbot használtam és ahogy elnézem a Lavazza Expert szériája is "professional", tehát nem otthoni felhasználásra, automatába szánták, hanem kávézóknak, éttermekbe.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma került a gépbe ez a Lavazza
Nagyon jó illata van amikor kijön a gépből 290.81.tb.
Ízre nagyon bejön, szerintem van olyan mint a Pellini N82 Vivace. -
Csöves
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm, akkor pár napig használhatom.
-
Dr. Szilikát
őstag
Az AquaClean betét kapacitása 95 liter, illetve 3 hónap a bakteriális biztonság. De ezek nem hajszálpontosan definiálható paraméterek, pár nap semmi szerintem.
A jelzés egy idő után megszűnik akkor is, ha valaki nem cseréli, illetve a menüben nem közli a géppel a cserét.
Később is lehet cserélni, de akkor már vízkőmentesítéssel együtt kéri, ha jól tudom.
-
Csöves
őstag
Az aqua clean led elkezdett villogni.
Csütörtökön jön az új szűrő.
Hányszor főzhetek még kávét, hogy ne károsodjon?Köszi.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
A sötét pörkölés ellenére amúgy a Kimbok valóban ihatóak, pedig más márkából eddig egyetlen sötét pörkölésűt sem szerettem. Csak hát közepes pörköléssel valszeg sokkal jobban tetszenének
.#9382 Jenne: Itt a Delonghi-Kimbo kávékat amúgy nagyon dicsérik, így azokkal valszeg nem lősz mellé és az Aroma Gold is a legfinomabbak közé tartozik, azok közül, amiket eddig kóstoltam.
Én amúgy most a Lavazza Tierra for Africa kávéra vagyok nagyon kíváncsi, de van még egy kiló Bellarom Selection of the Year-om, az el kéne fogyjon
. A Lavazza Tierra for Planet is érdekes volt, ugyan nem volt annyira nagyon erős az aromája, de tetszett az egyedi citrusos-almás ízvilága. -
kchris78
veterán
Ez jó vélemény köszönöm! Mondjuk ezen én nem csodálkozom belegondolva abba hogy honnan jön a Kimbo
és ott milyen kávékat szolgálnak fel. Egy cikk szerint azért rossz a sötét pörkölés és azért istenítik a speciality-t mert utóbbiba muszáj beletenni a minőségi alapanyagot, de a sötét pörkölés is jó, ha ahhoz is minőségi alapanyagot használtak fel. (Érdemes esetleg olyan Kimbo-kat kipróbálni amit alapból csak arrafelé forgalmaznak de kis importőrök által mégis megjelenhet itteni webshopokban is) -
jjeahh
nagyúr
Ezt nem próbáltam, de kíváncsi vagyok majd a véleményedre. Eddig Aroma Gold-ot és Intensot ittam a kiskereskedelmi kávék közül, a professional line-ból meg a Top Flavour-t és vegyesek a tapasztalataim. Igen, a Kimbok, amiket próbáltam, nagyjából finomat voltak eddig, de egyelőre nem értem ezt a Kimbo istenítést. Az Aroma Gold az nagyon tuti, az 5 kedvenc kávém között van, de a többivel nem voltam ennyire elégedett. Finomnak finomak, de mindegyiknek ugyanaz volt a hibája: annak ellenére, hogy közepes pörkölést írnak rá, szvsz ezek a kávék minimum medium dark vagy dark pörkölésűek, ami az Aroma Gold-nak az előnyére válik, de a többinél a fekete pörkölés kinyírta az ízjegyeket és keserűek voltak
. Mindegyik kávé rendeléshez hozzá szoktam csapni valamilyen új Kimbot, abban a reményben, hogy hátha olyan finom lesz, mint az Aroma Gold, de eddig egyik sem hozta azt a szintet, szvsz a Lavazza komolyabb kávéi finomabbak. Kíváncsi lennék egy light roast Kimbora, mert gondolom náluk valójában az a közepes pörkölésű
. -
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Próbálta már valaki ezt a Kimbo kávét? [kép]
Mi a vélemyény róla? Eddig még nem volt szerencsém Kibo kávékat inni, de gondoltam teszek egy próbát. -
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Hali!
Igen ezzel.
Sokáig elég egy dobozzal.
Üdv Nagya -
Csöves
őstag
Philips gépesektől kérdezném, hogy a darálót hányas fokozaton használjátok.
Köszönöm. -
törölt tag
Most kóstoltam Penny Casa Blanca Cafe Creme kávét, aromásnak mondja a gyártó és tényleg ízletes, nincs semmi kiugróan kellemetlen, karoson egész jól készíthető nyomásfokozó nélkül, ára se rossz. Szerintem hosszú távon is iható lesz. Fás de nem fanyar-dohos, kicsit pörkölt kakaóbabra emlékeztet de nem csokis, inkább mandulára hasonlít. Bolti szemesek között egész jó!
-
jjeahh
nagyúr
Ma havernál, aki kávézóknak forgalmaz speciality kávékat, megittam két kávét, amit fiorenzato f64 evo-val darált le, előmelegítette a csészét és bezzera aria kávégéppel főzte le. Azt hittem, hogy le fogok hidalni tőle, de dögöljek meg, sokkal rosszabbnak éreztem, mint amit itthon csinálok a személyre szabott automata delonghival kimbo aroma gold-ból, lavazza tierra bio-ból, vagy bármelyik kedvencemből
. Persze lehet más az ízlésünk is, de nekem túl lágy volt a kávé, nem volt karaktere, nehéz volt felfedezni bármiféle ízjegyet és pillanatok alatt kihűlt, savanyúvá vált. Szal dióhéjban: bárhol iszok bármilyen kávét, mindíg ott lyukadok ki, hogy itthon finomabb
. Persze "rendes" kávézóban még nem voltam, mint amilyen elvileg felénk a Vekker. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Infuser néven fut náluk és kivehető:
https://www.youtube.com/watch?v=TeMPwQFUFls
https://www.youtube.com/watch?v=ABT2MRlmeSoViszont belül rögzített a nagy dugattyú, ellentétben a Saeco megoldásával, ahol komplett kivehető ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=3QBLoTMgTec

-
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az az.....
Üdv Nagya -
Voice24
őstag
válasz
Turulmadar87
üzenetére
Én is hiányoltam a gépemből, miután megvettem (Ecam23.460), írtam is emiatt az ügyfélszolgálatnak. Azt válaszolták, hogy azért nincs dedikált programja a tisztításnak, mert nincs szükség rá, azokat kell végrehajtani, amiket a használati is ír. Én mondjuk szoktam néha olyat csinálni, hogy a víztartályba teszek tisztítószert (ami direkt kávégépbe való), nyilván nem teljesen tele lévő tartályba, majd azzal nyomatok 3-4 normál öblítést.
Lekopogom, 4 éves a gépünk, lassan 14 ezer lefőzött kávéval, és eddig semmi komolyabb gondja nem volt, szerelő nem látta, és én sem zsírozgattam, kenegettem házilag semmivel. -
McBalu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Édesanyámnak szeretnénk vásárolni szülinapjára egy automata kávéfőzőt.
Amik a szűrők lennének, hogy árban plafon az max ilyen 110e ft körül van és mindenképpen újat szeretnénk.
Amiket láttam ilyen árban azok Philips, De Longhi illetve Krups kávéfőzők. (Ehhez pl meglennének a kuponpontok is, 90ért el lehetne hozni, de nem tudom hogy érdemes-e egyáltalán elhozni:https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_philips-ep1224-00-series-1200-automata-eszpressz%C3%B3g%C3%A9p-tejhabos%C3%ADt%C3%B3val-1301923.html)
Ebben az ársávban szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni / melyik márka lenne a jobb és “megbízhatóbb”?
Tudom hogy ez túl kevés összeg ahhoz hogy ténylegesen nagyon frankó és megbízható automata főzőt lehessen venni, de ennyi a keret.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Hát nekem van egy ikon a gépen, hogy kanál, rábökök, hogy darált kv, és a nyíláson belerakom a kv-t, vagy a 2db tablettát.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Turulmadar87
üzenetére
Hali!
A vizkőoldás az savas anyaggal megy, a kvolajhoz meg lugos kell, ugytudom.
Én az Auchanbe veszek kvolajoldó tablettát(100-200db/doboz) egy fehér lapos doboz piros fedővel( a nedvességszívó párnát ne dobd ki belőle, mert kell ahhoz, hogy a tabletta ne essen szét).
A gépen átváltok darált kv-ra bedobok kv helyett 2 tablettát, és lefőzök egy jó hosszú kv-t.
Majd egy normál kv-val átmosom az egészet.
Üdv Nagya -
Turulmadar87
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy a delonghi automata gépek nem kérnek külön kávé kör tisztítást?
Nemrégen vásaroltunk egy Ecam 220.21-es gépet és a leírása szerint csak vízkőoldás program van, nincs kávé olaj oldó program.
Én arra gondolok, hogy egybe csinálja a vízkőoldással. Lehetséges ez? -
Nagya21
addikt
válasz
agyhalottak
üzenetére
Hali!!
Ha csak KV fözés a cél, akkor igen persze.....
Nekem ennek a nagytesója van. az tud kapuccinót is, azt is ajánlom.....
[link]
ha belefér, és anyud szereti a Capucchinót-Lattét..............
Üdv Nagya -
agyhalottak
tag
Első automata kávéfőzőnek megvehetem ez? Ajánlott?
DE-LONGHI ECAM220.21.BG Automata kávéfőző
Anyumnak szeretném mert régi álma egy ilyen masina.
Most 110 a MM-ban.
-
Dr. Szilikát
őstag
Ezt leírták némelyik Saeco gépkönyvben, hogy a gyári teszt során konkrétan kipróbálják (kávéval), aminek értelemszerűen lehet maradványa, de ennek nem kell jelentőséget tulajdonítani.
Ha én mondjuk teljesen kitisztítok egy főzőegységet (nevezhetjük gyártási állapotnak), meg a kifolyót is, abból egy vizes öblítés legfeljebb szilikonzsír nyomokat oldhat ki, amivel megkentem.
De a szilikonzsír "ehető", ártalmatlan.
-
atala
addikt
Nekem az első kávé híg lötty volt. A második már talán jó, de inkább a harmadiktól volt jó.
Ez azért van, mert az éppen őrölt kávé daráléka nyomja bele az előzőleg darált kávét főzőbe. Legalábbis a régi juránál így volt. ezt nem szedtem szét, hogy megbnézzem, de nagy valószínűséggel ennél is így van. -
rwin5
őstag
új kávéfőző esetén van a rendszer automatikus első nagyöblítése (kb. 6 deci volt), kijött egy kis minimális elszíneződött víz.
főztem 1 kávét, azt kóstolás nélkül szintúgy kiöntöttem.
2-ot szerintetek már biztonsággal meg lehet inni?
Új cuccok bejáratásánál mindig kicsit bizalmatlan vagyok, ha fogyasztásra kerül a végeredmény.
(Krups gép)
-
atala
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem az üzletbe tervezem vinni ha kell, hanem a márkaszervizbe.
Egyébként az Euronics-nél vettem. Át néztem tüzetesen a szerződést, mert pl a mosógépnél jártam úgy, hogy nem javították meg kiterjeszett gariban, mert túl sokat mostunk vele, és benne volt a szerződésben, hogy évi 220 ciklusnál nem lehet több.
Megnéztem a szerződést, és azt írják, ha a garancia idő alatt cserélik ki a terméket, akkor a kicserélt termékre is tovább él a kiterjesztett garancia.
Viszont ha a kiterjesztett garancia ideje alatt cserélik ki, akkor megszűnik a szerződés.
Ez így jó szerintem. -
Ezt üzlete válogatja hogy állnak hozzá. Legjobb ha emailben megkérdezed és az email-t elteszed, hogy legyen mire hivatkozni. A kiterjesztett garanciával csak óvatosan, úgy tudom ha kompletten cserélik a gépet meghibásodás esetén akkor arra már nem vonatkozik a kiterjesztett garancia, nemrég olvastam végig az ászf-et Euronics-nál vásárolt készülék esetén.
-
atala
addikt
Gariztatott már valaki cégre (áfás számlával) vett Philips kévégépet?
Ne legyen rá szükség, de ellentétes információkat kaptam a cégre vett kávégép gariztatásáról.
A boltban fél évet mondtak, (ezért vettem hozzá 3 év kiterjesztett garanciát). Aztán a bolt központja szerint rosszul mondták a boltban, mert 1 év, de szavatosság, és nem garancia.
A Philipsnél a legutolsó infó amit kaptam, hogy ha cégre vettem, de otthoni használatra, akkor ugyan úgy meg van a 2 év gari. Ott van csak gond, ha a cég egy kávézó, bolt...stb ahol sok kávét főznek le naponta. -
-
válasz
Graphics
üzenetére
Nekem az egy adag espresso sajna nem elég, kettő pont jó, és utána már nem iszok másik kávét. Az alap espresso mennyiségén picit állítottam, de ennyi.
Egyszer az átállítás előtt lefőztem egy tripla espresso-t, de pont a kétharmadáig jutottam, és éreztem hogy ez már nagyon sok.
lefolyó lett -
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Szocializáció
"Felnőttem" a kotyogóson meg a Szarvasin, és ha nem hasonszőrű kávéval indul a reggel, hiába darálós akkor morgok meg minden bajom van. Nyaralás alatt pl az apartmanban kapszulás volt, 2 db Jacobs kapszulát főztem a bögrébe, hogy aránylag OK érzésem legyen.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Itt talán azt kellene tisztázni, te mit értesz az espresso fogalmán?
https://www.caffeservice.hu/blog/kave-kisokos-mi-az-az-espresso/
Nyilván sok infó van a neten, én most csak a legelső linket raktam be, amit nekem dobott a kereső.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
Továbbra sem értem az összefüggést, hogy az espresso miért jelent erős pörkölést, az egyik kedvenc kávémon is írja, hogy espresso, mégis közepes pörkölésű arabica & robusta keverék. Én is ittam már túl sötét pörkölésű espresso nevű kávét (Méo Espresso), de ez szvsz nem jelenti azt, hogy mindegyik olyan.
-
Miért részesítitek előnyben az Espresso kávékat?
Nekem egyikkel se volt jó tapasztalatom.
Erősebb pörkölés, ami nekem nagyon nem jön be. -
Jenne
őstag
Szia!
Amit én linkeltem Pellini Break Rosso Espresso Intenso szemes kávé az is 50% arabica és 50% robusta. [kép] Itt még a régebbi csomagolásban.
Nekem nincs bajom a 100%-os robusta kávékkal, szeretem azokat is. Ha bejön az ízvilága, krémessége akkor nem számít ha csak robusta. -
jjeahh
nagyúr
A 100% robustákat én nem szeretem, hiányzik a karakter, az ízjegyek... ugyanakkor ha arabicával keverik, abból jó dolgok sülhetnek ki. A Lavazza Caffé Crema Classico-t majd én is kipróbálom, a többit vagy próbáltam már, vagy 100% robusta. Én szeretek kisérletezni, tavaly karácsony óta van meg a gép és már 22 féle kávét kipróbáltam
. De két dologból nem engedek:
1. ne legyen dark, sötét pörkölésű, maximum medium dark ami jöhet
2. ne legyen 100% robusta. Arabica & robusta keverékek és 100% arabica kávék jöhetnek -
Jenne
őstag
Szia!
Ha már kávé...
Én nem igazán válogatok a kávék között, egy-két fajtát kiválasztok és maradok annál ha megtetszik. Eddig kettő fajtát vettem mindig, Lavazzaból az Expert Gusto Forte [link] vagy a Café Crema Classic [link] Segafredoból az Intermezzo [link] vagy a Passione Espresso [link] szemes
Azért írom ezeket előzetesen, mert a napokban voltunk rokoni látogatáson pár napig és ott Bravos kávéból főztek kávét, Ők csak azt isszák már egy ideje a vendég meg nem reklamál ha mást szeretne. Ezt a Bravost: [link] Meglepően jó íze és aromája volt, nem is gondoltam volna. Most majd meggondolom, hogy legközelebb rendelek ebből is. Bár éppen a múlt héten a család kedvencét rendeltem, már meg is jöttek, kettő 1 kg-os Pellinit : [link] -
jjeahh
nagyúr
Új kávé teszt. Elfogyott a Kimbo, Lavazza és mivel amúgy is Lidl-be kellett mennem, gondoltam behúzok egy bevált lájghtos Bellarom BIO-t. Aztán láttam, hogy megint van Selection of the Year, amivel szemezek egy ideje, le is csaptam rá. Ilyen:

100% Arabica, közepes pörkölés, a BIO-nál aromásabb. Ízjegyek szerintem: széna, fahéj, pirítós, forrón egyáltalán nem savas, de ahogy hűl ki, egyre savanykásabb. Érdekes egy kávé, nem számítottam erre, azt hittem, hogy nagyon jellegtelen átlagos lesz, de 100 közül is azonnal felismerném, nagyon karakteres. Egy próbát mindenkinek megér, de az erős karakter miatt szvsz megosztó is, szal nem garantálom, hogy mindenkinek tetszeni fog.
-
atala
addikt
válasz
kosmoo81
üzenetére
A Philipsnél ami nekünk van valóban nem lehet kikapcsolni a szűrő számlálást, de ha valaki nem használ szűrőt, akkor csak megadja a gépnek, hogy cserélt szűrőt, és kész. Nincs fizikai érzékelője a szűrőnek.
A régi Jura-nál valóban ki lehetett kapcsolni a szűrőt, de akkor meg sűrűbben kérte a vízkőmentesítést. -
Meguntam az F70-es szórakozásst sajnos. (

Bohnen füllen... Darál, nem ad le kávét, ha leadja akkro irdatlan erősségű cuccot ad..
Ez így hektikus, központi egyseg csere óta csinálja, még futok egy utolsó kört vele.
Új gépet veszek azt hiszem. 150-200 ezer között valamit.
De 250-ig hajlandó vagyok elmenni, mert az áfát vissza tudom igényelni.Delonghi nekem nem jön be sajnos, Saeco / Philips vonalon van ami vehető? Lirika?
Jura gondolom újan nincs ennyiért.
-
Dr. Szilikát
őstag
Ennél a megoldásnál a víz vagy gőzkimenetet egy mágnesszelep zárja le, így a bojlerből kijövő víz a főzőegység irányába kényszerül, ami előtt van egy rugós szelep, de azon a nyomás áthatol, úgy van méretezve.
Amikor viszont a mágnesszelep nyit, elengedi a nyomást a vízkimenet felé.
Valószínűleg a mágnesszelep nem zár rendesen, de nincs erről gyakorlati tapasztalatom, csak láttam hasonló gép hidraulikai rajzát (valamelyik hozzászólásomban is szerepel), abból ezt tudom levonni. -
Vica85
újonc
Sziasztok!
Phillips Saeco Minuto kávégép nem adja le a kávét. A probléma, hogy nem a kávéfőző részen jön belőle a víz (még bekapcsoláskor sem), hanem a vízforralás részen nyomja le a vizet. Már szétkaptam, hátha belekerült vmi, de nem látom az okot. Vízkőmentesítve is lett, meg a főzőegység is pucolva van. Tegnap még működött, és középen jött a kávé. Most csak a víz jön. Zaccot szárazon dobja a tartályba. Mi lehet a kínja?
-
atala
addikt
Szerintem ez a Latte Go rendszer nagyon egyszerűen tisztítható. Ha csak rányomsz az átöblítés funkcióra, akkor a gőz segítségével kimossa a tejet a kis csövekből. Mivel ez nagyon apró, (nem úgy mint a szilikoncső), ezért teljesen átmossa. Ha meg kézzel mosod el, akkor is nagyon jó, hogy csak két részre kell szedni, és nagyon könnyen elmosható.
A gép takarítása az már más kérdés. Az majdnem mindegyiknél ugyan úgy zajlik.
Talán ennél a Philipsnél az a jó, hogy kivehető a főzőegysége. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Vannak ilyen csőtisztító dolgok, szervizben is használják, ha jól tudom:
https://vi.aliexpress.com/item/1005003594510654.html
https://vi.aliexpress.com/item/1005004070051467.htmlBár még én sem rendeltem, mert amikor gépfelújítást végeztem, a belső csöveken vékony dróttal áthúztam valami vászon stb. darabot, így meg is oldódott.
-
kchris78
veterán
Szerintem legegyszerűbb egy kv habosító, pl nestlé.. nincs cső, egyszerű tisztítás… egy cső esetén az utána való tisztítás fából vaskarika, a zsíros tejet mennyire tisztítja a víz.. látszatra kb. szépen, de lassan feltapad az a réteg amiben megtelepszenek a baktériumok. Vagy gőz kivezetest vezetni egy tejes kancsóba, mint ahogy egy kávézóban csinálják..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Df83v2 választható késekkel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mindegyik kávé rendeléshez hozzá szoktam csapni valamilyen új Kimbot, abban a reményben, hogy hátha olyan finom lesz, mint az Aroma Gold, de eddig egyik sem hozta azt a szintet, szvsz a Lavazza komolyabb kávéi finomabbak. Kíváncsi lennék egy light roast Kimbora, mert gondolom náluk valójában az a közepes pörkölésű
.

velem egyszer a reggel helyett kora délután bevett ginseng kapszula játszott ilyet
utána reggel enyhen megizzadt pólóban keltem. Fhu...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lefolyó lett