Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14020) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Rákerestem , hátha van ilyen topik is és láss csodát , nemcsak , hogy van ,de szinte ugyan azok az arcok vannak mint a másikban ( Milyen autót ) .

Szóval azért jöttem át ide , mert hétvégén szeretném le waxolni a kocsit még a rossz idő előtt és milyen könnyen kezelhető szert ajánlotok ?Autogym samponom van és utána kennék fel valami jó dolgot . Próbáltam legutóbb kíváncsiságból ezt a teknőcös gyorsfényt ! Szépnek szép ,de nem az igazi szerintem . Más az miért van amúgy , hogy mosás után mindig tiszta foltos marad a kocsi ? Leírom , hogyan csinálom .

Jól leöblítem először . Aztán egy vödörbe sampon+víz és egy szivaccsal mosom a karosszériát a másikkal a kerekeket . A vizet kétszer cserélem + öblítem a szivacsokat .Egyszerre csak egy oldalt mosok és öblítem , tehát négy részletben mosom a kocsit .Aztán mikor mindenhol kész újra átöblítem az egészet és szépen letörölgetem . A végén mikor már alig nedves akkor jön a szarvasbőrkendő . Mégis mikor teljesen száraz itt ott látom , hogy "samponfoltos" ez mitől van ?

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.