Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Nekem egy hónapon belül már a második Sapphire HD4670 512Mb DDR4 videokártya halt meg! Az első egy napig élt, azt három napos gariban kicseréltettem, a második két hétig bírta.
(tegnap netezés közben halt be) Holnap küldöm nekik vissza ezt is.(PCX webáruház)
Most nem tudom mi tévő legyek, merjek venni ugyan ilyet?A gariztatás legalább egy hónap, addig valahogy használnom kell a gépet. Ezek ennyire gyenge minőségű videokártyák, vagy csak én fogtam ki egymás után két rosszat? Amúgy a kártya nagyon tetszik, gyors és szinte semmi hangja nincs a hűtésének.
Használ itt valaki közületek huzamosabb ideje ebből a kártyából? -
profi
aktív tag
"a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt"? ezt esetleg privátban kifejtenéd bővebben? Sajnos nem értek hozzá. Előre is köszi
Csak autós játékokkal játszom (azt is csak ritkán), így az általad írt játékok nem mérvadók számomra. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal gyorsabb a 8600GT-nél.Kisza25: A 4650-nel csak az a bajom, hogy DDR2-es
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem.
-
fefe172
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni ( ha hülyeséget kérdeznék akkor bocsika) most sikerült szert tennem egy ASUS EAH4670 HDMI kártyára , a beszerelést követően a vga kimenetre csatlakoztattam a monitoromat, majd pedig a DVI kimentre egy DVI-HDMI kábelt azt pedig egy LCD tv-re. A vga kimeneten miután bejelentkezett a gép megszűnt a jel forrás és csak az LCD tv-n volt jel ill. jelent meg az asztal. Ha a DVI kábelt kihúzom akkor minden rendben van, ill. a vga kimeneten levő monitorn ismét renben van minden.
Mi lehet a probléma, tud valaki segíteni, előre is köszönöm!. -
luci
aktív tag
Giga 4670 -em van bár szerintem a gyártó meg a probléma nem függ össze !
Tehát az vala h csak a gyári driver megy fel rendesen a 9.6 nem
Mi lehet ennek az oka ? Régebben jártam már így asus karival is ,de következőleg kijött catalyst már felment -
Ukraan
aktív tag
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Én egy hasonló cserén vagyok túl. Egy 86gt helyett már egy Asus 4670-et használok. Igaz, ez nem passzív hűtésű, de a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt.
Teljesítményben egyedül a Street Fighter 4-el tudtam összehasonlítani, ugyanazzal a géppel, Vista alatt 4670-el lényegesen jobban fut, szaggatás nélkül, jobb beállításokkal. Számszerű adatokkal sajna nem tudok szolgálni, de szemre tényleg jobban megy és szebb is.
Nekem az is nagyon tetszik, hogy 2D-ben visszaveszi a driver a kártya mag ill. memó órajelét egyáltalán. Ez gondolom a melegedésre ill. fogyasztásra is jó hatással van.
A 4650-et nem ismerem, de részemről egy szavazat a 4670-re. -
profi
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült elpasszolnom a 8600GT-t, így jöhet a z új vga keresése. Még mindig vacillálok a HD 4650 és a HD 4670 között. Tudtok ajánlani olyat mindkettőből, ami passzív hűtéssel rendelkezik? Esetleg olyan boltot, ahol olcsón lehet ilyet kapni?
Előre is köszi.üdv.
-
szilchi
őstag
válasz
kisza25 #7276 üzenetére
Jaja...bemenet
.A kártyán asszem Dvi/hdmi kimenet van Radeon HD 4650 .Gondolom hdmi kábel se Tv-hez se videókártyához nem jár grátisz
-
Sziasztok!
Van egy 4670(msi2D512/D3)
ha elindítom Whellman.. című gamét,lefagy!
Heroes 5,grid minden gond nélkül megy!
Ha berakom a N..(konkurens kártyát) a Whellman minden gond nélkül fut!!!
Mi lehet a gond??? -
szilchi
őstag
Akkor jól van
.A laptop X1400-as kártyáján is ment,igaz csak minimumon.Remélem ezen kicsivel jobb lesz.
Ja és ha csak LCD tv-t használok,akkor hogy kössem össze a géppel?HDMI-n vagy DVI-n keresztül átalakítóval?A Tv-n csak HDMI kimenet van,Dvi nincs.Van még egy régi Crt monitorom,de azt inkább kihagynám.
-
Geza26
senior tag
-
Hulk24
senior tag
sziasztok!
van egy HDMI-s 4670es karim egy gigabyte ep45-ds3 lapban egy e7300as procival!! Van egy 3 HDMI-s Samsung LCD TV-m. szeretném összekötni a géppel. elég ha veszek egy HDMI-HDMI kábelt és után a win-t beállítom, hogy kétmonitoros legyen??? vagy hogy tudom a legegyszerűbb módon összekötni a tv-t a géppel, hogy filmet nézhessek rajta??
thx
Hulk -
szilchi
őstag
A tv Hd ready,szal a lényeg,hogy rajta menjen jól a WoW.Elötte X1400-as laptop volt,azelött meg 7300Gt.A 7300-on jól ment,de a Tv felbontása elég nagy.De majd hétfőn/kedden kiderül,hogy megy.Elöbb nem lesz se gép se monitor.
-
szilchi
őstag
válasz
kisza25 #7262 üzenetére
Játékból egyenlőre csak WoW lesz,meg HD/divx/dvd filmek.Azért is érdekelne,mennyivel lassabb a ddr2-es kártya.Összehasonlító tesztet nagyon nem találtam,csak egy olyant,amiben egy 512/ddr2-es asus volt.Bár gondolom az azért mérvadó lehet.Kiváncsi volnék,hogy tudok e megfelelő részletességgel játszani az LCD tv felbontásán.
-
szilchi
őstag
Most talán jó topikban vagyom,nem mint az elöbb
Egy ddr2-es 4650 mennyivel lassabb egy ddr3-as kártyánál?Majd egy 26-os LCD-t akarok vele meghajtani.Játékból egyenlőre csak a WoW fog menni.Egy Gigabyte-ot rendeltem,1Gb rammal.Bár az gondolom itt még úgyse számít.Vagy azért a LCD felbontásához már jobb az 1 Gb? -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Erről a vga-ról mit lehet tudni? Elsősorban a hűtés halksága érdekel.
1gb-os, gddr3-as a vga -
zedok
őstag
Hello! Arról érdeklődnék, h kell-e külön hütést venni a hd4670 ultimate (sapphire) mellé esetleg?
-
J97
tag
Bizony! Ez nem volt rossz tipp! Thx! Azért érdekes, hogy így is csak a gyári hűtő teljesítményét tudja hozni, ez a nagy borda 2 hőcsővel, + 8 cm ventis támogatással, egy kis gyári bordával és ventivel szemben. Igaz a ZM80D nem egy mai konstrukció, de legalább halkan teszi a dolgát! A gyári magas fordulatú hűtéssel ellentétben.
JJános: Ha van rá lehetőség próbáld ki a monitort egy másik gépen, vagy egy másik VGA -val, így kizárásos alapon kiderül melyik a ludas.
-
JJános
addikt
Üdv! Egy kérésem lenne.
A monitoromon a színek időnként cserélődnek. Olyan mintha váltakozna a szin minősége.
Ez a vga-tól lehet, vagy monitor gond? -
J97
tag
A táp 12cm -es ventije kihúzza a levegőt a gépből, + a CPU venti mögött is van szellőző rács, és a VGA is 2 slotos, 2. slot takarólemezénél szintén szellőzőrácsos. Ha nem gond, akkor így hagyom, viszont ha hátrányt jelent, akkor nézek rá valami ventit. Ahogy észrevettem a gyári aktív hűtéséhez képest, mind idleben mind terhelve egy ~ +10 fokot jelent a passzív borda.
-
J97
tag
Üdv!
Van nekem egy Gainward 4650 esem. Szereltem rá egy passzív Zalman ZM80D hűtést. Így jó csöndes lett a gép.
Idleben zárt gépház esetén 50 fok körül mozog a hőmérséklet, terhelve felmegy egész 71-72 -ig is huzamosabb játék után. Ezek normális értékek? A kártya élettartamára nincs negatív hatással az aktív hűtéses megoldásnál magasabb hőmérséklet? Akinek passzív hűtéses 4650 -e van, annak milyen hőmérsékleti értékei vannak?
-
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Tyucsev #7235 üzenetére
Helló!
Én is nemrég tettem szert egy ilyen kártyára, ahogy írtam fent. Nekem az előző tulaj adott hozzá egy sima molex csatira felköthető átalakítót, amin van egy 5V-os venticsatlakozó. Szerintem elég sok számtechboltban lehet ilyen kapni 1-2 db százasért, érdemes körülnézni.
Én egy Zalman hűtős videókari után majdhogynem halkabbnak érzem ezt(persze az is 5V-on ment). -
puttputt
őstag
[Ilyet] is tud a 4650..., ha épp...
-
Bocaa
senior tag
4650 esre keres egy haverom házból kifujós hűtést mit ajánlotok
-
Tyucsev
csendes tag
No, én is tulajdonosa lettem egy Asus féle 4670-nek. Ezzel megint elleszek egy-két évig, szépen hasít. Előzőleg Gigabyte-os integrált HD 3200 volt-még azért vettem ilyet, mert nem akartam a videokártyára költeni és ez az integrált azért jól muzsikált. De aztán lett rá keret. :-)
Sokan szidták a ventilátor hangja miatt ezt a kártyát. Az már igaz, hogy pl. a gyári AMD hűtőnél hangosabb és a fordulata sem szabályozható. De ha fent van a ház burkolata, nem nagy a különbség. A párom előbb felébredne arra, hogy vadul nyomom az egérgombot, mint a venti zúgására :-D
Teljesítményről nem nagyon tudok még nyilatkozni. Eddig 3D Mark06-ot próbáltam alapon és a Silent Hill 5-öt. A játékban azért észrevehető a különbség. HD 3200-vel azért gyakran mentem 20 fps alá 800x600-ban is. De most minden maxon, semmi röccenés.
Szóval meg vagyok elégedve. Talán jobban jártam volna egy Sapphire-ral, de nem panaszkodom. -
kisza25
félisten
válasz
Pingvin1985 #7228 üzenetére
a leghalkabb a powercolor
Chaser:igen az is működik visszaveszi 165/250Mhz-re
ez a sok PP;PIP;PNP hát csoda, hogy belezavarodik az ember -
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Néztem ezt a 3 féle 4670-et: PowerColor, Gigabyite, MSI.
A hangjukkal kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi (alapon, terhelve).
Előre is köszönöm. -
Chaser
legenda
Akinek van HDMI-s tv-je, nézze már meg ha csatlakoztatva van a kártyához, működik-e a PP. Anno nálam nem működött, a mostani 4830-nál sem.
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Tegnap előtt jutottam hozzá egy Asus EAH4670-hez, egy 8600GT-ért és pénzért cserébe. A tapasztalataim egyelőre kedvezőek, 3DMark06-ban a pontszám Vista alatt 4916-ról 7287-re nőtt, a Call of Juarez 2-t szépen viszi a gép. A ventit 5V-on használom, így ugyanolyan halk, mint az előző karim Zalman-ja. Itt sokan írtátok, hogy ezek a kártyák 2D-ben visszaveszik a memóriájuk órajelét, de az enyém a GPU-jéval is ezt teszi(mem.: 250, GPU.:165 mhz, Everest szerint). Ennek mi lehet az oka?
-
zedok
őstag
Hello! Van -e különbség a sapphire Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe és a Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3 Ultimate PCIExpress között? árban 1ezres max..és teljesítményben?
-
Tanker21
tag
válasz
vviktor1 #7209 üzenetére
Tegnap este produkált egy olyat hogy indításnál még működött aztán nem vettem észre, hogy leállt. Elindítottam egy játékot és 2 perc utána lekapcsolt mert túlmelegedett. Én nem tom mivan ezzel, de már nem viszem vissza gariztatni mert hülyének néznének. Inkább bemegyek és megmondom, hogy tegyék rá nekem az Accelero S1-et. Sztem jobban járok vele.
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm a válaszokat, akkor a GTS lesz bár egy cseppet többet fogyaszt de lenyeljük, ezért az árért. ( Az éves villanyszámla különbözetből már egy HD4670 is kijönne nem? ).
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Nem szeretnék szentségtörő lenni de foglakoztat egy 4650 vásárlása. Néztem az árakat, 10K körül nem nagyon vannak, viszont most annyiért kapnék egy MSI 8800GTS 320Mb-os kártyát. Jobb lenne az ha egy kis játék is érdekel vagy partyban van a HD4650 vele, az újabb gyártás technológia miatt?
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
Tanker21
tag
Szevasztok.
Nemrég gariztattam le a vga-t. Egy darabig semmi baj nem volt vele de ma reggel bekapcsoltam a gépet és nem indult el a venti. Vagy 5x újraindítottam de semmi. Kiszedtem a karit megmozgattam a csatlakozót aztán visszatettem és utána műkdött, de nem tökéletesen mert néha bekapcsol néha nem. Valaki tapasztalt már ilyet zafír kártyáknál? Esetleg tudjátok mi lehet a gond?
-
pmheros
őstag
megszívattam ma magam, nem kicsit ! A kedvesem gépében lévő HIS HD 4670 képét akartam kilőni TV -re. Kivettem a dobozából a TV-Out kábelt, majd próbáltam a kártyába dugni, de nem ment bele egy istenért sem
. Néztem kábel a tűkiosztását, hát az stimmelt is, de volt benne egy plusz elem alulról ami akadályozta a kártyába dugását. Volt otthon pár különböző más típusú kábelem(geforce -okhoz), azokat már bele tudtam dugni de képet egy istenért sem tudtam varázsolni velük. Közben megnéztem a VGA dobozát és kiderült, hogy ilyen kábelt a HIS nem csomagol hozzá, valószínű én keverhettem bele korábban, így már érhető miért nem volt hozzá jó.
A megoldás egy egyszerű régebbi 4 tűs TV-out kábel lett, amivel azonnal minden jó lett.
-
Stirbi
addikt
üdv all
nem fogjátok elhinni,h itt mi volt a gond : [link]
megdöglött csak ugy spontán a vga: eah4670
, egyik kimeneten sem adott képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest