Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
"a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt"? ezt esetleg privátban kifejtenéd bővebben? Sajnos nem értek hozzá. Előre is köszi
Csak autós játékokkal játszom (azt is csak ritkán), így az általad írt játékok nem mérvadók számomra. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal gyorsabb a 8600GT-nél.Kisza25: A 4650-nel csak az a bajom, hogy DDR2-es
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem. -
Ukraan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem.
...