Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Ma beújítottam egy Sapphire 4670 512 new edition-t, csöndes, 2d-ben gpu temp 29 fok, 3d-ben max 50 fok volt, ott sincs hangja. Egy darabig ez marad.
Létezik olyan ATT amelyik támogatja a 4670-et ? -
fefe172
tag
Volna még egy (lehet hogy hülye) kérdésem.A leendő monitorom 1600x900-as lesz, azt a 4670-es videokártya fel ismeri ezt felbontást mivel a jelenlegi "asztalterület beállítás erre:" menüben nem találok ilyen beállítást.
-
fefe172
tag
Üdv a fórumozóknak!
Segítséget kérnék laikusként a következőben: Rendelkezem egy ASUS EAH4670 videokártyával melynek DVI kimentén ( DVI-HDMI kábellel) egy Samsung LE40A656 tv megy, a PC monitorta pedig a D-Sub csatlakozón. Monitor csere lesz amely rendelekezik DVI csatlakozóval és ezt szeretném a gépre kötni az LCD tv-t pedig a kártya HDMI csatlakozójára. Kérdésem hogy ezen csatlakozásokkal a videokártya ugyan azt a működést fogja produkálni mint korábbi csatlakozásokkal?
Előre is köszönöm a választ! -
g4b3n
tag
Köszönöm a segítséget minden egyeshozzászólónak.
Megtaláltam a megfelelő VGA-t
-
MMIX
addikt
Ha tényleg 1000MHz-s memória van rajta akkor a régi generációs. De a képen HDMI TV kimenetes kártya van, az már az újabb kiadása a kártyának és nem 1000MHz-s RAM van rajta hanem 873MHz-s. A hűtésük egyforma. Csak pár 100 forinttal drágább a New Edition más néven AC hűtéses kártya, és nem kell megkérdezned pár nap múlva, hogy milyen halkabb hűtést vegyek a régi fajta Sapphire kártyámra 3-4000 forintért. Bár az is igaz, hogy a régi Sapphire hűtése sem olyan vészes más gyártmányú 4670-es kártyákhoz képest.
-
bandiie
aktív tag
szasztok!
sapphire 4670-em van... hogy tudom azt megoldani, hogy manuális ventiszabályzás mellett ne 20% legyen a minimális sebesség, hanem 0? egyáltalán van erre lehetőség?
-
g4b3n
tag
ez még a régi generációs?
ha rámondjátok az Áment akkor innen rendelem ,mert nincs kiszállítási költség!
-
g4b3n
tag
válasz
easy...rider #9074 üzenetére
csak kár, hogy ez a 15520 Nettó ár
-
easy...rider
őstag
a pixmániánál nagyon magas a postaköltség.
vegyél innen HD 4670 DDR3 15520Ftamúgy a 4650 is jó lenne de csak DDR3-mal szerelt példányt szabad venni. mert a DDR2-es jóval lassabb
-
Ventur@
senior tag
válasz
torrentwarez #9064 üzenetére
Ha a Rendszervisszaállítás nincs kikapcsolva akkor válasz ki egy olyan pontot ahol még jó volt a gép. Nem biztos h segít de egy próbát megér. Nekem már mentet meg így win reinstall-t
.
-
g4b3n
tag
-
lsc
nagyúr
-
g4b3n
tag
Helló!
VGA-t szeretnék venni, segítséget szeretnék kérni, h mit válasszak:
HD4650-t néztem ki magamnak, de nem tudom eldönteni, h 512MB-os v1 Gb-os legyen?
ill. a HD 4670-t szintén, h 512-es v. 1 gigás legyen
film, játék/cs1.6/, vidi szerkesztés/cs1.6/ felhasználásra lenne
lap GA-MA78G-ZD3H
proci Athlonx2 +7750 /2.7GHz/
mem ddr3 800MHzaz alaplapi integrált HD3200-t váltaná fel
ill. az 1giga mem az parasztvakítás?
12-17e között szeretnék karit venni,ami jó pár évig tenné a szolgálatot, köszönöm a segítséget!
Sapphire gyártóra gondoltam v. egy nem fontos annyira?
-
válasz
torrentwarez #9064 üzenetére
akkor valami generális probléma van... lehet, hogy marad a reinstall.
-
válasz
torrentwarez #9061 üzenetére
Eszközkezelőben töröld a kártyát, majd ha újraindítod, megtalálja újra és telepítheted.
-
easy...rider
őstag
válasz
torrentwarez #9061 üzenetére
lehet korábban véletlen letöröltél egy rendszerfilet. lehet nem úszod meg reinstall nélkül.
de max 1 óra alatt megvagy vele.
és ha nem formázod a c-t, hanem "felülírod" az új telepítéssel a régit, akkor a filejaid is megmaradnak. (nem olyan hatásos mint egy formázott partícióra való újratelepítés, de megtesz
-
torrentwarez
csendes tag
Az ati telepitője is kilép azzal hogy nem talál vmi inf nevű fájlt, ha meg a cdről betalozzom neki akkor sem jó...
-
torrentwarez
csendes tag
válasz
easy...rider #9059 üzenetére
Windows xp sp3. annyit sikerült elérnem hogy most elég normális a kép de driver még mindig nincs semmi.. gondolom az xp-ét használja...
-
easy...rider
őstag
válasz
torrentwarez #9057 üzenetére
ha feltennél egy printscreent akkor látnánk hogy pontosan mi is a probléma. első gondolatom az hogy valamiért megváltozhatott a betűméret ha az ikonok ugyanakkorák.
amúgy milyen oprendszered van? -
easy...rider
őstag
válasz
jenei92 #9056 üzenetére
ha most ~11k a 4650 DDR2 és ~16K a 4670 DDR3 és ha mondjuk max 13-ért találnék egy 4650 DDR3-mat akkor azt venném. minél kevesebbet akarok költeni. de leginkább használt kéne pont azért mert nem akarok költeni. de ha tudsz valami baráti áras 4670et akkor az is jöhet
de lehet a végén egy 9600GSO lesz
mert használtat egy 10esért vagy kicsit olcsóban is meg lehet boltolni.
-
torrentwarez
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Sapphire Ati radeon HD 4670-es karim van és tegnap drivert akartam frisítteni rajta, leszedtem a hivatalos oldalról és feltelepült.
Majd mikor újra inditottam minden csupa nagy betü volt, mintha nem lenne driver rajta.. :S
leszedtem és probálom vissza rakni azt a drivert amit adtak hozzá a cd-n de nem engedi.
Nem szeretném újra rakni a rendszert.
Vkinek vmi ötlet????
THX -
jenei92
senior tag
válasz
easy...rider #9055 üzenetére
Én sem találtam,de mértnem veszel egy olcsó 4670-et?
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hol lehet jó árban venni 4650 DDR3-mas verziót? (512-es elég)
túrom a netet pár napja, de semmivagy 4670 árában van.
ha nektek lenne esetleg egy megunt példány akkor szívesen beneveznék rá -
Stirlitz
senior tag
válasz
barnam_ #9052 üzenetére
Várj, asszem tudom miért lett ilyen nagy a különbség. Valószinűleg a @4 mag zavarta meg a méréseket. Alapfeszen 4 magositottam, és nem biztos, hogy a 4.mag mindig stabil volt. Megismétlem a méréseket, de ezúttal csak 3maggal, sima 720BE prociként. Így akkor ez a tényező is kizárva.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
barnam_ #9047 üzenetére
Na odáig nem jutottam, de itt egy tuningos eredmény, és mellette egy alapórajeles is. Persze a tuningos eredménynél a gpu 800mhz-en járt, de a ram még nem 2000mhz, csak 1920mhz. Most szedem épp a rivatunert.
Your system Your previous system
8868 3DMarks 7840 3DMarks
SM 2.0 Score
3087 2666
SM 3.0 Score
3752 3294 -
Stirlitz
senior tag
válasz
barnam_ #9045 üzenetére
Na, már fel is raktam a Zalmann kis kék memória hűtőit. És ha már kint volt a kártya, akkor a gpu hűtőt is újrapasztáztam, mert a gyári kemény, szürke színű ragacs, nem volt túl jó kinézetű. Most aztán elmondhattom, hogy a vga-m, tényleg Zalmann edition.
Mekora tuningra gondoltál? Amit csak a CPU és a GPU is bír? Vagy csak a GPU-ra?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
barnam_ #9043 üzenetére
Rögtön gondoltam, hogy a phenom dobja meg. Ám engem más cél vezérel. Konkrétan az 1gb memória, sokat emlegetett 1800mhz-e és az 512mb-os 2000mhz-e közötti különbség gyakorlati hasznát probálom egy magántesztben számszerűsíteni. Az meg, hogy gyakorlatilag a ph toplista 4670-es részének első helyére értem, ahogy nézem, csak érdekesség. (3dmark-ot a stabilitás miatt használom, ugye ezzel nézem, bírja-e a vga) Na majd akkor este folyt köv, csak rendelek valami hűtést a memória modulokra, nehogy baj legyen.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Lefuttatam a furmarkot és minden beállítasnál akad az a szőrös fánk.
Annak úgy kell akadnia? -
Stirlitz
senior tag
8500 pöty 3dmark06-ban egy phenom II x4 3.2ghz géptöl jó? A 4670 750/1960mhz-es órajeleken futott. És lenne is rögtön egy kérdésem, a memóriát hogy tudnám tovább húzni? Eddig ccc-vel húztam. (ha bírná a vga a 2000mhz-es memória órajelet, akkor bios-t tervezem megmodolni)
-
dokee78
félisten
Erősorrend?
Egy fórumon a csávó váltig állítja,hogy jobb a 4670 a 9600GT-tőlHD4670 GDDR3
HD4670 GDDR4
9600GT GDDR3 -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Gigabyte 4670-re arctic acc. s1 rev. 2-őt.
Windows-ban kb. 52-55 fok, úgy hogy egy Scytche slip stream 800 rpm-es 12cm-es venti van rajta.
A baj az hogy ha játszom vele (most pl a flatout 2 van fent) akad a játék, a vga hőmérséklete meg 110 fokCseréljek rajta ventit?
Megpróbáltam a ventit 5v és 12v-on is. MIndenhogy nagy a gpu hőmérséklete. Játszani nem tudok vele sajnos.
Valakinek van ötlete hogy mit csináljak? Cseréljek ventit?Válaszokat köszi.
-
rvn_10
senior tag
Hello! Havernak van 4670 VGA-ja, az vele a probléma, hogy néha kifagy vele a rendszer és nagy valószínüséggel a videokari a hibás, mert cpu terhelésnél semmi gond, de mikor játszik vagy ráengedi a furmarkt-ot akkor megdöglik hiba 55 fokos. Gari már nincs meg, Win= et használ. Valakinek vmi ötlet?
-
sanka
csendes tag
Köszönöm az infokat, akkor gépcseréig nem váltok videókártyát..
-
-
sanka
csendes tag
Szerintetek érdemes egy Athlon64 3500-alá rakni a 4670es AGP-s karit?
Most egy 7600GT figyel a gépben.. -
Shaba
tag
Sziasztok.
Ati sapphire hd 4670 1gb kártyám van. 2 DVI kimenet van rajta. Melyik az elsődleges, melyikbe érdemes a monitort (átalakitóval, mert CRT monitor) dugni? -
Ice_Man22
senior tag
Hali!Nemtudjatok, hogy a 3200 as be epitett Ati mukodne Hybrod cross ba a His Hd 4670 essel?
-
Igen, ebben az esetben a HD 4670 a legjobb választás. a GT 240 drágább, annyit nem ér meg szerintem a CUDA.
Esetleg, ha tud várni az ismerősöd, akkor érdemes megvárni a HD 5670-et, ami amellett, hogy kb. 20-30%-kal erősebb a 4670-nél, már újabb technológiát tartalmaz és többek között a tömörített HD hangsávokat (TrueHD, DTS-HD MA) is képes kitolni az erősítő felé. Egyelőre ezek nagyon újak a piacon, de talán pár ezrest esik az áruk tavaszra.
-
nVidia esetében mindenképp érdemes megnézni, hogy képes-e arra, hogy a HDMI-t az spdif-fel összekötve hangot produkáljon, ha régebbi modellt választasz.
Sajnos a 9600, 8600 sorozattal kapcsolatban is rengeteg problémáról lehet hallani a neten. Ilyen, meg olyan tv-vel nem működik együtt, meg nem megy a hang... A 9800 család már tud HDMI-n hangot kiküldeni rendesen, de a legjobban akkor a GT-kel jársz.
A GeForce 210 ugyan átalakítóval csatlakozik HDMI-re, de belső hangcucca van, vagyis mondjuk így, natívan tud hangot HDMI-re küldeni.
A GeForce GT 220 natív HDMI-t és belső, saját hangchip-et tartalmaz, de ez nem éri el a Hd 4670 szintjét játékok alatt.
A GeForce Gt 240 is kapott HDMI csatlakozót és saját hangchip is van rajta, tud hangot kiküldeni. Erősségben pedig le is körözi valamivel a 4670-et.
-
Az nV 9600 GT tökéletes a CUDA miatt és van rajta HDMI, de mivel az nVidia VGA-kon nincs hangkeltő chip, eleve csak az spdif jöhet szóba, amit a kártyára kötsz és úgy megy ki HDMI-n a hang. Nem tudom, miért mondod, hogy az ATI HDMI-je nem támogat 5.1-et, amikor annak ha úgy tetszik saját hangkártyája van. Azon keresztül pedig, ha jól megnézted a táblázatot, a nem támogatott vevőktől eltekintve 7.1 is kimegy, nem hogy 5.1. Ha megnézed az nV oszlopát, láthatod, alig akad, amit támogat...
Új hozzászólás Aktív témák
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest