Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Ha ilyet csinál, próbáld meg a GPU órajelét 750-ről 700-ra visszavenni a CCC-ben.
-
TA68
őstag
Visszaraktam a 4830-at.
Athlon X2 4600+ 3Dmark 06: 6485
Athlon ll X2 250 3Dmark 06: 11000 -
TA68
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Igen jól tudod, az én 4600+ procim is az két magos volt.
-
TA68
őstag
Leteszteltem az X2 250-es procival a sapphire 4670- es kártyát.(750/875)
X2 250 3DMark 05 16016
4600+ 3DMark 05 12200Nagyon érezni játékoknál is a gyorsulást! Ezzel a pocival, és a 4670-es kártyával sokkal jobban mennek a játékok, mint a 4600+ procival és a 4830-as kártyával.
-
TA68
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Szia!
Ezek a procik már alapon is kihajtják, nem úgy mint a régebbi X2-esek.(#7645) mcs Hát ez elég csúnya volt egy 4850-től.
Ez is bizonyítja, hogy akinek gyengébb procija van, annak felesleges egy 4670-nél jobb kártyát venni! -
TA68
őstag
Azt én is sajnálom, hogy nem Sapphire-t kaptam. Az Asus 575/1004-ről csak 500/750-re veszi vissza az órajelet, ami igencsak sovány. A jótállás miatt egyenlőre nem akarom piszkálni a bioszát.
Csak egy Samsung 932B monitorom van 1280X1024 felbontással.
Utánanéztem a neten azoknak a tápoknak, amit írtál.
Valószínű a Gigabyte SUPERB 460 lesz a befutó. 
-
TA68
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az nem rossz!
Ezekhez a kártyákhoz az erős proci már nélkülözhetetlen. Hiába az erős kártya, ha a proci nem tudja kihajtani. Majd valamikor én is újítok egy Athlon II X2 250-est.Várom az eredményeket, engem is nagyon érdekel!
-
TA68
őstag
Természetesen örülök neki, hogy jobb kártyát kaptam, de hangosabb és többet is fogyaszt.(főleg emiatt választottam 4670 ddr4-et)
Azért ma belepróbáltam a gépbe, és a 3DMark 05-tel 13700 pontot csinált . A 4670 ddr4 13100 pont volt. Ezzel a procival csak 600 pont különbség van a két kártya között! Tápot mindenképpen cserélnem kell, de sajna proci csere egyenlőre nem fér bele a keretbe.
Egy márkás 400-as táp gondolom elég neki. -
TA68
őstag
Tegnap hozta a futár a cserekártyát, de mivel Sapphire 4670 DDR4 már nincs nekik, (PCX) egy használt Asus EAH4830-at küldtek egy 9500GT dobozában

A legszebb az egészben, hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert se a tápom, se a procim nem elég hozzá.

400W-os Deer tápom van, meg egy X2 4600+ proci.
-
TA68
őstag
Nekem is csinált ilyeneket, mielőtt beadta a kulcsot.
(GIGABYTE GA-MA770-UD3 az alaplapom) Most a ddr3-mal semmi gondom nincs, én úgy veszem észre, hogy sokkal stabilabb kártya!Már egy hónapja van a szervizben a Sapphire 4670 DDR4 videokártyám, és még semmi hír felőle.
Ez természetes, hogy ennyi ideig tart a gariztatás? -
TA68
őstag
Valószínű, hogy ddr3-ast fognak küldeni, mert ddr4-es már nincs nekik, ahogy látom a honlapjukon. [PCX]
Érdekes, hogy a bátyámnak is rendeltem ugyanitt egy Sapphire HD4670 512mb ddr3-at, és az se tökéletes.
Játékok alatt 5-10 perc után lefagy, de ha a GPU órajelét leveszem 750-ről 725-re akkor teljesen jó.
Viszont amit a gari elintéződéséig vettem Gödöllőn egy kiskerben az tökéletes! Most is azt nyúzom a gépben.
-
TA68
őstag
Egy hónapon belül már a második Sapphire HD4670 512Mb DDR4 videokártyám halt meg! Az első egy napig élt, azt három napos gariban kicseréltettem, a második két hétig bírta. Az elsőnél az NFS Undercover-el játszottam éppen, a másodiknál csak simán neteztem amikor behalt.
Mindkettőnél ugyan az a hibajelenség volt, a monitort kikapcsolta, és az alaplap hangszórója egy hosszú két rövid csipogással jelezte, hogy VGA hiba! Ezután nem adott többet életjelet a kártya 
-
TA68
őstag
válasz
Balázs1621
üzenetére
A kártya ventilátor vezérlése nem hibás! Nekem egy is egy ilyen Sapphire kártyám van, csak 1GB-os. (a ddr4-es gariztatni van, arra az időre vettem, hogy tudjam használni a gépet). Ugyan ilyen hőmérséklet, és fordulatszám van nálam is. Ez a GPU maghőmérséklete, ha megtapogatod a kártyát (hűtést) az nem lesz túl meleg. Egyébként 130 fok-nál van a lassulási küszöb! Az újabb Sapphire kártyákon ilyen a vezérlés, hogy halkabb legyen a hűtés. Nyugodtan használd, ne törődj a hőmérsékletével, semmi baja nem lesz! A mérnökök nem hülyék, ha így oldották meg, biztos hogy bírja!
-
-
TA68
őstag
Nekem egy hónapon belül már a második Sapphire HD4670 512Mb DDR4 videokártya halt meg! Az első egy napig élt, azt három napos gariban kicseréltettem, a második két hétig bírta.
(tegnap netezés közben halt be) Holnap küldöm nekik vissza ezt is.(PCX webáruház)
Most nem tudom mi tévő legyek, merjek venni ugyan ilyet?
A gariztatás legalább egy hónap, addig valahogy használnom kell a gépet. Ezek ennyire gyenge minőségű videokártyák, vagy csak én fogtam ki egymás után két rosszat? Amúgy a kártya nagyon tetszik, gyors és szinte semmi hangja nincs a hűtésének.
Használ itt valaki közületek huzamosabb ideje ebből a kártyából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elden Ring
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az NFS Undercover is csak a procit zabálja le.