Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Nem tudjátok hogy miért van h kb játszok fél órát a Sims 3 al és kilép a játékból de úgy hogy a tálcát be se adja tehát fekete képernyő és ennyi?! Újra kell indítanom a gépen de utána megint csinálja?(virágbolti verzió) Lehet hogy kompatibilitási probléma vagy mi? (Sapphire HD 4670 GDDR3 512 Mb ) ? 9.11 driver van fent. ? Ja és egyp semelyik másik játékkal nem csinálja.
-
kriszbon
őstag
Nekem a GDDR4 rammal szerelt Sapphire is visszaveszi Xp és w7/64 alatt is.
Nincs ezzel az ég világon semmi gond, sajnálom is eladni, de minek tartanám meg ezt is tartaléknak mikor van Igp. Meg még 2 8600GT is hentereg a fiókban. -
Ukraan
aktív tag
Nektek Win 7 alatt a kártya mindig visszaveszi az órajeleit? Én tegnap vettem észre véletlenül GPUz-al, hogy nem tette meg, de most rendben van. 32 bites Win 7-et használok, a 9.11-es driverrel. Szerintetek mi lehetett a gond?
-
Chaser
legenda
Nektek a COD 6 nem hülyéskedett? Nálam a havas pálya után random fagyott a gép, win7 x64.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #8579 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz
! Szerintem is jó kis kártyák ezek, én is merem ajánlani. Nekem egy Asus-om van, a mai játékokkal szépen megbírkózik(pl.: CoD 6, Batman AA stb.). A legtöbbet közülük én egyébként 1280x720-as felbontásban játszom, bárminemű gond nélkül.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
hát nem tudom, nekem egy gigabyte 4670-es van a gépben, 512-es ddr3-as, és cod 6, cod 4, max 1440x900-ban, minden fent.... szerintem jól hasít, 30 fps alá nem rohangál....
-
kriszbon
őstag
Már ajánlották neked a 4670-et, és szerintem is elég jó kis kártya az főleg akkora felbontásra. Én mondjuk a fogyasztást is bevállalnám ha nem hosszú távra lenne a kártya. De lehet hogy tényleg jobban jársz ha nem veszel semmit csak nézed ahogyan mások játszanak, és pénzed is marad.
-
-KP-
addikt
jah néztem én is. és a fogyasztása nem szimpi
cseppet sem
a 4770 szimpi lenne csak az már 25k
lehet nem veszek semmit
-
Értem én hogy olcsón akarod megúszni, de az a helyzet hogy a ddr2-es 4650-el nem nagyon lehet játszani. Míg a 4670-el 1024-ben szűrőkkel, high detail mellett lehet játszani.
A 4730-on RV770 mag van (ugyanaz mint a 4850), de csak 128bit ddr3. De még így is gyorsabb mint a 4670, szóval megéri. Teszt: [link]szerk.: vagy használtat a hardverapróról: [link]
-
-
-KP-
addikt
http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=137&prod_no=1741
szerintetek megéri az árát? 11,5k az iponnál. egyáltalán mennyivel lehet gyorsabb a mostani kártyámnál?
egy ősrégi 7600gst-t (gt órajeleit viszi) váltanék le vele. 5k-ér tudnám elpasszolni és kb 7k-t kéne rádobnom erre a karira. nem akarok sokat költeni. max 2,66on járó c2d-m van (nem akar feljebb menni a 2140) és 1024*768-ba szoktam játszani szűrők nélkül (crt monitor).
-
kisza25
félisten
válasz
cudar07 #8564 üzenetére
erre gondolt a kolléga
csinálj Blogot -
cudar07
senior tag
válasz
barnam_ #8562 üzenetére
?
Azért az nem rossz hogy 1db 4670-el majdnem olyan eredményt érek el mint 4670+4650 CF-el
nem értemmegcsinálrtam a tesztet:
2 db 4670
Crossfire 16+16, 16+8, 16+4, 16+1 és 8+8-as kiosztásban
egész érdekes lett!
hova tudok excel táblát felrakni? vagy lehet Blogot csinálok PHra -
kriszbon
őstag
A 9.4-est raktam fel hozzá, de csak azért mert pont az akadt a kezembe, mivel a másik kártyámhoz adott gyári CD-n az van.
Ez a Sapphire 4670 GDDR4-es csak úgy mellékesen van nekem, mert olcsó volt és nem tudtam ellenállni neki(kéz alól, de új)!Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad!
-
cudar07
senior tag
na tegnap bedoptam a gépembe a csati nélküli kártyát is!!!
és tényleg működik3dVANTAGE
4670: pont 3184
4670CF: pont 46693dMARK03:
4670: pont 25346
4670cf: pont 35475most öszedobom a másik konfigot AMD 250 (3ghz) procival
és csinálok további teszteket!remélem a PCI-E: 16+4 es nem fog korlátot jelenteni
most 2x16-on ment an én lapomon! -
kriszbon
őstag
A nem passzívról azt tudom mondani hogy halk és hűvös, mert van ilyen kártyám(csak DDR4-es). A passzívakban én nem bízom, főleg nyáron okozhatnak meglepetést. Illik jól szellőző házba rakni amiben van +venti is(mondjuk a másiknak sem árt)és akkor már ott is vagy a másik kártyánál. Amit linkeltél és a legolcsóbban van onnét nem szabad venni, de ipon-ban is kapható ahhonnét a nem passzív van. A passzív 512-es a másik 1024-es kb. azonos áron, szerintem akkor már inkább az 1024-est. Igaz hogy ezekre a kártyákra szinte felesleges az 1024 ram, de akkor már inkább azt!
-
theboobaq
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #8554 üzenetére
Köszi a választ
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Tervezem egy Sapphire Radeon HD4650 vételét.
Nekem egy 350 wattos chieftech tápom van a gépben.
A kérdésem ezzel kapcsolatban hogy a Sapphire oldalán 400wattos tápot ír a követelményben.... Ettől függetlenül beletudom tenni a konfigomba vagy sem?
Dual core E5200-as mellé lenne. Van a gépben 1db 250 gigás HDD (késöbb tervezek mellé egy 1 terrásat ). 1 dvd író. És egy Floppy meghajtó
az alaplap egy Asus P5B VM-Se .
Szerintetek nyugodtan beletehetem? -
Chaser
legenda
válasz
TomBoy1986 #8551 üzenetére
Ez így már világos
-
Chaser
legenda
válasz
TomBoy1986 #8548 üzenetére
Ha ez így van, akkor 1általán minek tesznek CF csatit a kártyákra? Csak úgy érdekelne
-
cudar07
senior tag
válasz
TomBoy1986 #8548 üzenetére
isten vagy
kicsit gyenge az angolom, meg este néztem rá a cuccokra (11kor)
reggel 6kor meg már melózok és most volt 5 percem hogy nethez üljek!
gondoltam itt vagy egy-két ilyen király srác mint te hogy csípőből válaszzol -
-
cudar07
senior tag
sziasztok
van egy olyan asus aminek a tetején nincs CF csati!!!
[link]
ATI CrossFireX™ Technologyakkor a dobozon miért van hoyg CF-et tudja???
nem kell akkor az a csati?
SOS. előre is köszi
(nem azt a kártyát hozták i amit rendeltem:/ ) -
MMIX
addikt
válasz
bagocsi #8545 üzenetére
Rivatunert állítsd vissza alap állapotba(ha elállítgattad). Használj friss rivatunert. Próbáld ki a többi tippemet is. AMD GPU Clock Tool. Lehetőleg egy tuningprogit használj egyszerre. (vagy rivatuner vagy CCC Overdrive vagy akármi) GPU-Z programmal nézd a változást. [link]
-
MMIX
addikt
-
bagocsi
csendes tag
Köszönöm válaszod! A riva tunerrel hiába állíttom,nemváltozik az órajel. Ezt kéne kikapcsolni ( Engedélyezzük a Rivatunternek az ATI driver kikapcsolását (ATT: ATI HKP killer), valamint hogy low-level driver szinten felülvezérelje VGA-nkat, valamint megadhatjuk az általunk használni kívánt túlhajtási értékeket (rendre: startup 3D, 3D, 2D).Ezt hol találom?
-
MMIX
addikt
válasz
bagocsi #8541 üzenetére
A 3DMark06-tal 6000 pontot alapon a 4650 DDR3 tud. Ha sikerül a tuning a DDR2-vel akkor talán összejöhet 5000+ pont körül. Játékokban hasonlítsd össze a 4650 tudását ne 3DMarkkal. Ha van overdrive menüd a control centerben akkor kattints rá az enable ATI overdrive szöveg feletti ikonra (kulcs vagy lakat). Rivatunerrel is mennie kéne. Rivatuner használata [link]
-
Chaser
legenda
Ha valakit érdekel, eladó az AC-s 4670-em, én kijátszottam magam
-
Üdv,
A gyári hűtést használtam, plusz igénybe vettem a téli hideg levegőt is
ATi Tray Tools-al vagy RBE-vel lehetne szoftveresen emelni a gpu feszt, de mivel az előbbi nem támogatja a HD4600-at, és fekete képernyő fogad, ha RBE-vel átírom a bios-t, ezért nem lehet szoftveresen feszt emelni. -
Chaser
legenda
Nekem volt 4830, sokkal kraftosabb de zabál is, 4670 meg kis szeretnivaló
kinek mi a fontos..
bagocsi: Milyen cpu van mellette, milyen OS és mennyi ram?
Vladi : Te még mindig itt jársz?
én beérem annyival, hogy furmark közben se hallom
szerk: 1ébként 4650-nél ahogy állítottam ott pörgött is jobban a venti
-
Vladi
nagyúr
Azt hiszem úgy van ez, hogyha Catalist-ben megemeled a fordulatszámot, az azt jelenti, hogy annyi lesz a max. Tehát ha 100%-ra húzod, ha melegszik addig emeli. Ha 50%-ra akkor max addig.
(#8515) akb48b:
Nekem a második van, az jó választás, csak a helyet mérd le, hogy befér -e.
-
bagocsi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 4650-et alegnagyobb bánatomra. Tuningolni nem tudom,nem reagál semmire.(ati control,Riva tuner) Tudnátok segíteni? Mert így nagyon lassú. (3rd06 4300 pont) Ez nagyon gyenge vagy nem?
-
törölt tag
Szvsz ha átmeneti kártya, akkor az 4670 azért nem jó, mert 1600px felbontáshoz majdnem biztos, hogy gyenge, főleg MW2-höz. A 4770-nek az IDLE fogyasztása nem az igazi. Inkább a helyedben néznék egy jól tuningolható használt 4830-at, 18 körül már kapható lehet egy alapváltozat, kicsit komolyabb hűtéssel 20 körül. A 4770 drágább, a 4670 meg olcsóbb ugyan, de jóval gyengébb is. 4770 megérné akkor még ha csak annyival drágább a 4830-tól mint a 4830 a 4670-től. Így tehát azt mondom, hogy inkább egy jól húzható, olcsó 4830, vagy egy valamivel drágább, de nem túl drága 4770 még átmenetileg is jobb választás lenne.
-
carrot
tag
Sziasztok, átmeneti kártyát kellene vásárolnom, 4670 és 4770 között morfondírozok. Igazából fontos az ár is. Tavaszra vennék egy 5850est, 22 colos 1600as monitorom van. Sokat nem játszok, de MW2 kipróbálnám, 1600as felbontáson, szűrők nélkül. Valaki ezen a felbontáson?
Meg talán valami autós játékot is...Tetszik a fogyasztása is? Szerintetek? Köszönöm. -
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sziasztok!
Valaki használ közületek 4670-et accelero s1 r2-es hűtővel?
Ha igen, legyen szíves dobjon fel 1-2 lépet róla. Köszönöm.
Kíváncsi vagyok r. -
akb48b
csendes tag
Ti melyiket választanátok és mért?
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r4670_md512_pcie/110398
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4670_1gb_gddr3_hdmi_pcie/114412
Köszi ha valaki válaszol.
-
MMIX
addikt
Én úgy látom, hogy használt HD 3650 AGP kerülnek az aprón 15 ezerbe és HD AGP 2600-ak 12 ezerbe. Új HD AGP 3450 12 ezer. Ezekhez képest az új 15 ezres 4650 jó árnak tűnik. A kártya ránézésre OK. A HDMI-n nem biztos hogy van 7.1-es hang(AGP), ha esetleg számítaná rá. A tápcserére senki sem fogja neked itt azt mondani hogy rossz ötlet. Már csak az nem mindegy, hogy milyen CPU-val használnád a 4650-et.
-
fer
őstag
Erről van valakinek véleménye [Asus AH4650 agp] egy 9800pro-t váltana le. mivel nem tudja a SM3.0! Meg akkor már a codegen tápot is lecserélem [FSP ATX-350PNF]
-
Melorin
addikt
Elvittem egy ismerősömhöz a monitort, és ott sincs kép DVI-ról, csak villog a készenléti led.
Ha viszont kihúzom a DVI kábelt, akkor mászkál a képernyőn a "Checking Digital input" felirat a monitoron. Így leszűkítettem a kört a monitorra és a kábelre. Lehet, hogy az a baj, hogy DVI-I az Ati kimenete, és a kábel pedig DL-DVI-D? Bár a monitoron is pont ilyen csatlakozó van, tehát DVI-D, bele sem bírnék dugni DVI-I kábelt. A HDMI/DVI átalakítós kábelem meg DVI-D végü. -
kisza25
félisten
válasz
Melorin #8505 üzenetére
ha HDMI és VGA-ra is rádugsz valamit(vagy DVI-re) mindig HDMI-t veszi elsődlegesnek,
magától nem fogja felismerni, ha valamit rádugsz, csak két képernyős módban,
KMPlayer, madia player clasic home cinema (én mindkettőt használom) támogatják a hardveres video gyorsítást és igyenesek -
Melorin
addikt
Megvettem a Sapphire 4670-et, csak sajnos valamiért nem érzékel jelet az LCD monitorom DVI kimenetről, ami lehet hogy az alaplapom hibája, vagy a monitoré, még nem tudom. Régi CRT monitoromat rádugom a sima VGA kimenetre, és rögtön jó minden, ezért nem a kártyára gyanakszom. Viszont ha a HDMI kimenetet használom, annak állandóan működnie kéne, vagy csak ha érzékeli a kártya a monitort, és beállítom többképernyős módba? Csak mert van egy HDMI->DVI kábelem/átalakítóm, és azzal sem működik, és az Ati kezelőpaneljén sem érzékel új megjelenítőt.
Ja, és a másik kérdésem az lenne, hogy ez a hardveres videógyorsítás melyik program alatt működik, és mit kell tenni ahhoz, hogy működjön?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sziasztok!
Most nekem is az a problémám, mint Disvidnek volt... Az árnyékok kicsit furcsák, a cod 4-ben(4670-nél). A 6-ban is de ott kevesebb van belőle... furmamrkal leteszteltem és végigment...
Akkor a szoftver okozott valami galibát? Igaz már cseréltem, de most mikor elsőnek raktam akkor sem volt az igazi... de a múltkori win 7-el minden oké volt...
Volt olyan is, hogy ccc-ben az AAA-nál nem változott semmit a beállítás, mikor próbálgattam ...
Van ilyen... de a kártya maxon mindent visz -
mcs
veterán
Kinek melyik Catalyst fekszik legjobban a kártyájának?
Én úgy látom, hogy nálam a 9.6 nyerő. Feltettem a 9.11et is, de töröltem is, mint a huzat, mert hol működött a driverben engedélyezett 16* af, hol nem, és jól is rémlett, hogy anno 9.6al kaptam a legjobb eredményeket a legtöbb játékban, és benchben.pl. Street Fighter 4 Benchmarkban jelenleg 50.07 fpsem van 1280*1024/8*aa/16* af-el, és 9.10el volt kb. 44-45.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest