Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
wwenigma #9297 üzenetére
A New Edition megjelenéséig (tavaly szeptember) tényleg jó volt. Nekem is 1slotos Sapphire 4650 DDR3 van. Az 1slotos Sapphire-ral nem mindenki elégedett(a venti hangjával). Van nála jobb és sokkal rosszabb is (régi Gigabyte).
Bazs- Nem tudok boltot ajánlani. Már az is eredmény, ha találsz még belőle. Kb. 18-19ezer az ára újan. Kezd vége lenni a HD4xxx korszaknak.
-
MMIX
addikt
Ha az ultimate kártyát jól szellőző házikóba rakod, akkor nem lesz vele probléma. Ha a ház szellőzése nem jó, akkor kellhet neki egy segéd ventilátor. Ventilátoros Sapphire-ból a New Edition az ajánlott(AC hűtős más néven). A ventilátor zajára nem volt panasz ebben a topic-ban. Eddig minden tulaj elégedett volt vele.
-
Bazs-
tag
Ahogy látom itt főként a Sapphire 4670-es kártyáját ajánljátok. Elég fontos tényező a hang. Mennyire megbízható a passziv típus ? Vagy a ventillátorossal sem lesz gondom ilyen szempontból ?
Köszi előre is.
-
Emu
őstag
Esetleg itt nincs valakinek eladó 4670e ami még garis? De mindjárt szétnézek aprón remélem 13-14e Ft környékén kapok.
-
Emu
őstag
Hali!
Jelenleg egy NV7600GT karit használok. Lehetőségem lesz a mostani monitoromat LCD Tv-re cserélnem, így jó lenne ha a hang minden átmenne HDMI-n
Mivel ez a kari ilyenre nem képes, a kérdésem az lenne, hogyha nem akarok 3D-s teljesítményromlást, akkor elég a 4650 vagy jobb lenne inkább egy 4670re beruháznom. Sajnos más nem jöhet szóba, mert elég szűk a keret.
Válaszokat előre köszönöm! -
wwenigma
Jómunkásember
Hja énis ezt vettem le. Rev szám alapjan a .16 az ujabb.
Amugy beflasheltem, mukodik. A legujabb winflash hibatlan win7 x64-en.
Nincs vibrálás UVD videolejatszasnal (3D órajeleket alkalmaz), visszaveszi az órajelet 165/250-re 2D-ben, ha be kell segiteni az aeronak, akkor 300/500-ra emeli. 3D-ben pedig 750/1000, mint a masik. Feszkót nem tudok mérni de csökkent a hőmérséklet 2D-ben!!!
Nem neztem eddig, de rivatuner DDR3 memósnak írja, elötte nem tudom minek látta... valaki masik biosos sapphire 4670/512 (régebbi 1slotos huteses) tulaj megnézhetné.
-
wwenigma
Jómunkásember
Van egy problémám.
Találtam 2féle BIOS-t a Sapphire 4670/512-es (750/1000 frekik) karimhoz ITT. Az egyikbe visszaveszi a powerplay a frekiket 3D-be rendesen, a masikba nem igazan. Vajon mi tortenne ha beleflashelnem a kariba?
Sapphire oldalan, google segitsegevel nincs valasz eleddig...
11X-BE8801SA-016 (RV730XT MULTI 512MB GDDR3 128BIT 750E/1000M
) vs. 11X-BE8801SA-017 (RV730XT HYNIX GDDR3 128BIT 750E/1000M)11X-BE8801SA-016 későbbi fordítású jobb powerplay beallitasokkal.
11X-BE8801SA-017 hamarabbi forditasu rosszabb powerplay beallitasokkal.
Tehat aminek nagyobb a sorszama az a regebbi forditasu...
-
gu007
aktív tag
még valami! videó kártyán átmegy majd a winamp hangja is? meg ha a youtubeon nézek valamit annak a hangja is?
-
gu007
aktív tag
hi! érdeklődnék hd4670 ultimate kártyám alkalmas a dts hd és a Dolby® TrueHD hang átvitelére?
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9275 üzenetére
Egyszerűnek egyszerű, csak van némi anyagi vonzata
- esetleg ha veszel egy hd tv-t akkor különösen egyszerű lesz..
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9274 üzenetére
Ja egyébként feladtam hogy a tv-n gépezhetek, csak azt hittem olyan egyszerű lesz mint anno a 9600pro-val /s-vid/.
-
lacci1984
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem egy Sapphire Radeon HD4650 1GB-os kártyát. Viszont nagyon nagy problémám van vele, nem tudom másnak volt-e ilyen...
A lényeg: beszerelés után indítanám a gépet, de semmi kép, a monitor ugyanúgy stand-by módban van. A gép nem fagy le, mert Ctrl-Alt-Delre reagál, újraindul, illetve a NumLock is működik, valamint lehet hallani, hogy dolgozik a HDD is. Próbáltam mind a D-Sub, mind a DVI csatlakozókat (utóbbit csak átalakítóval, mert a monitoromon nincs DVI -> LG W1934S).Ám egyszer csak arra lettem figyelmes, miközben az üzletet felhívtam, ahol vettem, hogy hoppá, megjelent az operációs rendszerem... Gyors driver telepítés, természetesen utána a kötelező újraindítás, majdm egint csak stand-by mód...
Az üzletbe egyébként visszavittem, ott is hasonló eredményeket produkált, de közel nem kellett ennyi időt várnom...
Ha esetleg valaki találkozott ezzel a hibával, de sikerült megoldani valahogy, kérem írja meg PÜ-ben, hogy hogyan sikerült!
A gépem egyébként, ha szükséges:
Gigabyte MA785GM-US2H, Athlon II X3 CPU, 2x1GB DDR2 800 MHz, LC Power 420W tápegység
Az alaplapi integrált VGA-val nem volt baj, de próbaképp letiltottam, hátha ez közrejátszott, de az eredmény ugyanúgy nem lett jó.Ha lehet, PÜ-ben üzenjetek!
Előre is köszönöm a segítséget! -
fer
őstag
Igen, kell egy ketyere, pontosabban elektronika, aki kicsit ért is hozzá, az meg is csinálhatja, [VGA to SCART]!
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
tényleg nem fog menni, hdmiről scartra konvertálni nem pusztán kábel kérdése, kell egy ketyere ami átalakítja a jelet.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
Vegyél olyan vga-t, amin van s-video
Talán az első körben kijött 4670/4650 között is találsz olyat...
Utána auchan vagy tesco és 500-1000Ft-ból meg is van az átalakító/hosszíbbító. -
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9260 üzenetére
Na akkor válogathatsz is
-
fer
őstag
Találtam olcsóbbat is!
[link] -
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9260 üzenetére
D-sub-scart átalakito kell?
Minden féle átalakito van,keres a Googleben,de elég drágák. -
kovacsroli
senior tag
válasz
kriszbon #9259 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű amit szeretnék. A HD4670-et aminek van 1 DVI és egy HDMI kimenete, nomeg ugye egy VGA, amibe a monitor van bedugva-tehát ezt rákötni egy olyan TV-re aminek a hátulján 1 SCART csatlakozó van. Nekem teljesen mindegy, hogy HDMI-vel vagy DVI-vel, csak valahogy menjen rá.
-
kriszbon
őstag
válasz
kovacsroli #9258 üzenetére
Próbálj meg (itt) gubizni hátha akad valami, mert nekem fogalmam sincs hogy milyen kell neked pontosan.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9255 üzenetére
dvi-ről átalakítót apróban már láttam... de hdmi-ről még nem. Keresgess egy kicsit, biztosan találsz
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
miről mire? dvi - scart vagy hdmi -scart vagy hogyan szeretnéd?
-
kovacsroli
senior tag
Sajnos vikcsinek sincs, így a kérdés továbbra is él. kimenetek: dvi hdmi vga
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
Nézz szét a cuccaim között, ott vannak ilyen kábelek
-
kovacsroli
senior tag
Nem tudjátok mi a pontos neve annak a kábelnek amivel össze tudom kötni a 4670-et egy mezei scartos tv-vel? meg vannak rajta ezek a színes dugók is
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9249 üzenetére
Ha a sűrített levegőre gondolsz ami hasonló flakonban van mint a spray-k akkor igen.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9243 üzenetére
Ilyen [link] a hűtése, ha igen ezt nem ártana kifúvatni, ebbe elég hamar beleülhetnek a "porcicák".
-
boeing
őstag
válasz
kvojnovics #9244 üzenetére
Mennie kell amúgy is legfeljebb arra kell oda figyelni hogy az lcd-n olyan hdmi csatlakozót válassz amelyik a hangot is fogadja.
Windowsban a hangot át kell állítani a videokártyára ha a hdmi-n akarsz hangot.
-
Silentfrog
veterán
Én azt hittem azért alacsonyabb az orajel mert passziv a kártya.
Egyébbként az összes passziv /2 félérőlről tudok/ alacsonyabb orajelen megy mint az aktiv testvérei.
Az én passziv kártyám gpuja ráadásul nem is szereti a tuningot,pici orajel növeléstől is kifagy.
A memoriákat szépen tudom huzni,de a gput nem. -
kvojnovics
tag
Hi all!
Vettem egy Gigabyte HD 4650 AGP-s karit! A kérdésem az lenne, hogy tudom-e, vagy nem tudom-e hdmi-n kivinni a hangot? Probáltam XP és 7-es alatt is, de nem megy! Atis driverrel sem, meg lemezen adott driverrel sem! Mi lehett a probléma? 5 napja ezzel szenvedek, kérem valaki mentsen meg, akár jó, akár rossz hírrel, mert megőrülök, hogy gyönyörűen átviszi a képet, de a hangot nem!
Nem tudom számít-e, de az alaplapom egy MSI K8 Neo FSR!
Segítségetekett előre is köszönöm!
Krisztián
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9241 üzenetére
Úgy értette, hogy miylen hűtő van rajta fizikailag
70 fok elég sok egy ventis hűtésnél, nekem az ac s1-el passzívon nem éri el a 60 fokot, akárhogy izzasztom és a házban csak egy venti van, az is kifelé szívja a levegőt...mod: de nem csak a vga hűtőjétől függ, hanem a környezettől is, hogy van e venti a házban... eg újrapasztázás is segíthet néhány fokot, nálam 7-et jelentett.
-
válasz
kovacsroli #9238 üzenetére
Takaríts!
Nálam a Club3D 4670 max. ~55 fokos ha volt játék közben. A 60-at nem igen lépte át életében.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9238 üzenetére
Melyik hűtése van, a 70 foknak még nem kellene soknak lennie.
-
kovacsroli
senior tag
Isc, vikcsi
Most játék közbe nézegetem, olyan 70 fok, takarítsak?
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9234 üzenetére
46 bekapcsolás után?
Nálam loadon majdnem annyi...
idle 30-32 fok nálam, vagyis ha kilépek a játékból, már akkor majdnem ennyit mutat... -
lsc
nagyúr
Nekem is az van, 873-on megy, viszont ha a linkeket megnézed a sapphire 800-ról tud. Csak azért nem írtam a 873-at mert akkor meg nem azt mondom mint a gyártó.
Mod kovacsroli : Lehet ki kellene takarítani a hűtést, de a bekapcsolás utáni hőfok nem ugyanaz mint a játék alatti. Ha elég a max hőfok a legegyszerűbb a hw monitor progi, ha háttérben hagyod játékból kilépés után mutatja mennyi volt a max hőfok.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9232 üzenetére
Túlmelegedett?
gpu-z on -> logoljon és kiderül... codozz megint 1,5 órát -
kovacsroli
senior tag
olyan problémám van, hogy az imént 1,5 óra cod4 után játék közben egyszercsak megállt a kép,majd kikapcsolt a monitor. reseteltem a gépet ekkor nem kapcsolt vissza a monitor, csak teljesen áramtalanítás után.
-
Stirlitz
senior tag
A mostani 4670ek, hiába 512mb os változatok, nem 1000mhz-en járatják a ramokat. A memória sebessége is számít, lásd lejjebb, ahol ki is próbáltam. 800 helyett 1000en mentek a ram-ok, bár megjegyzem, igazán értelme akkor volt az 1000mhz-nek, ha a gpu-t is húztam. Inkább a hűtőt nézd ha veszel, az legyen jó. A memóriát meg majd rivatuner-el belövőd 1000mhz-re.
-
locibeci
csendes tag
köszöm szépen a gyors válaszokat, sokat segitettetek akkor megveszem ezt [link]
-
-
vikcsi
senior tag
válasz
locibeci #9215 üzenetére
Én gigabyte-ot vettem, nem valami halk, de 3év garival adták... vettem rá egy AC S1-et és hangtalanul működik.
De meg kell nézni, hogy melyik típust veszed, mert márkán belül is vannak eltérések... memória pl 800-1100mhz-ig típusonként változóEgyébként van egy gigabyte hd4670-em eladó, de S1 nélkül
-
coffee93
csendes tag
válasz
kovacsroli #9211 üzenetére
a legszebbre van állitva.. :S
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9209 üzenetére
Vagy a legegyszerűbb ha NEM nyúlsz a catalysthoz, és hagyon alapbeállításon
-
coffee93
csendes tag
válasz
kovacsroli #9207 üzenetére
win7 et ujratelepítettem a catalytban minden maximum de kb ugyanazt csinálja.. :S
minden játékba feltünik és ojan mintha kilenne kapcsolva az elsimítás de nincs
és ezenkívül minden játék megy maximumon szóval videókarival nemhiném hogy probléma van szóval nemértem ha valakinek még van valami ötlete létszi irjon ... -
coffee93
csendes tag
hát lehet de sajnos nemtudom miaz.. :/ mert minden hight on van és még a catalystban is.. amúgy programok telepítése és törléséből töröltem ati catalyst néven
most nézegettem hogy mikor telpítettem a játékokat és az uj videókártya elött lehet hogy ez nemszámít de már mindent figyelembe veszek mert nemígykéne menni neki :/ -
leyo76
senior tag
válasz
coffee93 #9202 üzenetére
nekem nagyon úgy tűnik hogy valamilyen részletet nem jelenít meg és ez csak pusztán valamely beállítás kérdése, vagy catalystben vagy a játékban magában
amúgy a konfig nem rossz viszont w7-hez és shifthez is az 1gb memó elég karcsú
mod: és remélem a régi vga és drivere el lett távolítva rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest