- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyucsev
csendes tag
No, én is tulajdonosa lettem egy Asus féle 4670-nek. Ezzel megint elleszek egy-két évig, szépen hasít. Előzőleg Gigabyte-os integrált HD 3200 volt-még azért vettem ilyet, mert nem akartam a videokártyára költeni és ez az integrált azért jól muzsikált. De aztán lett rá keret. :-)
Sokan szidták a ventilátor hangja miatt ezt a kártyát. Az már igaz, hogy pl. a gyári AMD hűtőnél hangosabb és a fordulata sem szabályozható. De ha fent van a ház burkolata, nem nagy a különbség. A párom előbb felébredne arra, hogy vadul nyomom az egérgombot, mint a venti zúgására :-D
Teljesítményről nem nagyon tudok még nyilatkozni. Eddig 3D Mark06-ot próbáltam alapon és a Silent Hill 5-öt. A játékban azért észrevehető a különbség. HD 3200-vel azért gyakran mentem 20 fps alá 800x600-ban is. De most minden maxon, semmi röccenés.
Szóval meg vagyok elégedve. Talán jobban jártam volna egy Sapphire-ral, de nem panaszkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Bluetooth hangszórók
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest