Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Dehogy akarok hűtőt cserélni.

Csak ps_feri -nek próbáltam segíteni a váasztásban, hogy még az 5V-ra kötött ventivel se keljen küzdenie, ha van pluszba pár ezer forintja a ddr4-re.
Aztán jött TA68 és MMIX csak nekik válaszoltam, ha elolvasod.
Nekem amúgy olymindegy milyen hűtő van bármelyiken és hogy hogy készül hozzájuk a 5V-ra kötött venti.
Már az elején megtudtam melyik kártyát kell vegyem és azt is vettem, azóta sem bántam meg.
-
-
profi
aktív tag
"a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt"? ezt esetleg privátban kifejtenéd bővebben? Sajnos nem értek hozzá. Előre is köszi
Csak autós játékokkal játszom (azt is csak ritkán), így az általad írt játékok nem mérvadók számomra. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal gyorsabb a 8600GT-nél.Kisza25: A 4650-nel csak az a bajom, hogy DDR2-es
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem. -
Ukraan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kompakt vízhűtés
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

már meg is rendeltem.

Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
...