Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nem is azért linkeltem, hogy a 3870 mindenhatóságát bizonygassam, hanem csak úgy.

Ami a három kari közül szaggat az egyiken, az a másik kettőn se fog száguldani.
Általában úgy vettem észre, hogy a 4850-esen eggyel nagyobb felbontásban lehet ugyanazt az fps-t elérni, mint a 4670, és a 4870 pedig szintén eggyel nagyobb felbontásban képes arra, mint a 4850.
Ha az ár/érték arányokat nézzük, akkor a 4670/4850/4870 közül az első éri meg a legjobban. A másik két kártya nem gyorsabb annyival (százalékosan), mint amennyivel többe kerül, de ez mindig így van, ahogy haladunk a csúcskategória felé, exponenciálisan növekszik az ár.
mod: azért a 3870-et is lehet húzni.
Meg a saját 3850-em is egészen jól bírta a nyúzást, igaz, csak tesztelés erejéig használtam emelt órajelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest