Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
-
Raidon
őstag
MSI 6850 et mennyire lehet huzni? Cyclone pe oc a katya

-
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igazad volt, lekapcsoltam a másik monitort és így visszaveszi a memória órajelét is. Máris 40 foknál vagyok
Köszi a tippet. -
ertt
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azonos körülmények között szerettem volna a két tesztet lefuttatni.Húsz percel korábban,ugyanez gyári hűtéssel 67 fokon futott le.Teljes képernyős módban 3 fokkal kaptam magasabb értéket.Teljesen elégedett voltam a gyári hűtéssel is,csak szeretném megőrizni az utódoknak.
-
ertt
tag
válasz
keke69
üzenetére
Volt egy kis időm az előbb,leteszteltem mindkét drivert (12.10 ,és 12.11 béta)6850-es kártyán.
Játék alatt jó mindkettő,Vantage és 3DMark11-ben 200pontal többet hozott a béta.Viszont bétával volt eddig két gpu recovery,mindkettő yotube nézés alatt.Részemről béta törölve. -
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ezt most passzolom, otthon majd megnézem, szerintem vissza kellene, hogy vegye.
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A novemberi catalyst meddig késik?
-
-
Valkűr
addikt
válasz
szinimini
üzenetére
Egy kérdés..Akinek van 7850 vagy 7870. Az lenne a kérdés, hogy ezeken nem úhy működik a HDMI kimenet mint a régebbi VGA kártyákon? A 6850 esetében Realtek HDMI audio volt a megfelelő, itt a 7850 esetében ez nem működik, azt irja nincs csatlakoztatva. Az erősitőmet látja a HDMI kábelen keresztül, és annak a tipusát irja be. Ez igy normális?
-
szinimini
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
akkor remélem kifogok egy jó 7850-est 
-
szinimini
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi, akkor még inkább gyűjtök hozzá
amúgy 43k ba árulják,de a kolléga szerint nem éri meg ennyiért, igazából én amennyit megér annyiért adnám el a kártyám ( 35k )
,de nem hinném ,hogy eladják annyiért.
Akkor körbe nézek a 7-es szériában. Remélem találok egyet jó áron.Köszi a helpet

-
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi a választ.
A szellőzéssel szerintem nem lehet probléma, Aerocool S9 Pro házam van, az oldalin kívül 1-1 ventivel elöl-hátul.
De, két monitor van rajta. Terheletlenül visszaveszi a frekiket, ~55 fokot még a GPU-Z.
Szóval azt mondod ennyit bír a ref hűtő és csoda, hogy eddig nem tűnt föl?
-
szinimini
senior tag
Sziasztok
Mit szólnátok ahhoz ha ezt a kártyát venném meg ASUS HD6950 DirectCUII 2GB használtan ,garral és egy Asus EAH6870et váltana.
köszi
-
janihunk
senior tag
Akadt egy problémám a Giga 6850-emel. GTA 4 közben rendre előfordul az hogy szétesik a kép rózsaszín lesz majd elsötétül és újra jó. Egy másodperc az egész nem áll le a játék tőle. És kb 45 percenként ismétli viszont akkor már csak elmegy a kép és visszajön. Más játék alatt nem volt még hiba. OC nincs rajta GTA4 nél. Memória hiba lehet? Mit csináljak vele?
-
válasz
MongolZ
üzenetére
A ref hűtés nem igazán hatékony egyrészt. Másrészt talan szűk lehet a házad és nem kap elég levegőt. A 10 fokos csökkenést újrapasztától muszáj kétkedve fogadnom... Ezek két éves kártyák, eleve nem kellene még hozzájuk nyúlni (úgy értem nem öreg a cucc, de mindenki úgy lehelgeti ahogy neki teccik
)
Nincs rajta másik monitor, amitől pörög? -
MongolZ
addikt
Hali!
Van egy Sapphire 6870-es kártyám, ref hűtős. Átköltöztettem a gépet és feltűnt, hogy milyen hangos terhelés alatt a gép, úgyhogy ránéztem GPU-Z-vel a GPU hőmérsékletére terhelés alatt és kijött, hogy 80 fok körül mozog... mivel nem egy mostani kártya, ezért újrapasztáztam, így sikerült letornászni 70 fokra, viszont úgy 2-3 hónap elteltével megint 80-85 fokon üzemel a kártya terhelés alatt. Van valami tippetek, hogy mihez kezdjek?
Jah, semmi tuning.
-
Hopo82
tag
Valaki tudna segíteni h itt a vga hibára lehet gondolni h ilyet csinál?
ilyet csinál game közben villognak a textúrák ha kicsit bemelegszik akkor jobban is szokta csinálni. -
Raidon
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Esetleg mit tudnatok javasolni olyan keretek kozott ha ezt a kartyat mondjuk eladnam es kevesebb raforditassal kijonne vmi? BATTLEFIELD 3 ra kell inkabb meg majd esetleg crysis 3
-
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Most csereltem le a 955 BE omet egy i5 3570k-s procira MSI 6850 PE OC van,lesz mellette
Szerintetek lesz erezheto kulonbseg vgy kesobb erdemes lesz cserelnem videokartyat is? -
-KP-
veterán
érdemes még 6850-et venni újonnan? láttam egyet egy boltba 40.000 forintért. vagy annyit már nem ér meg ?
-
lsc
nagyúr
Felraktam egy musashit a pcs+-omra / a gyári venti felpörgésnél zörgött/, alapon 6-7 fok mínusz, terhelésnél /3d11-et néztem eddig/ -15 fok, és totál csend. Így 2d-ben 34 fok, 11 alatt 54 fok volt a max, a ventik kb félig vannak feltekerve.
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
VTX Radeon HD 6850 x-edition ennek a kártyának lehet álitani a feszültségét?
Mert azt is mondlák hogy valamelyik 6850-esen ez lockolva van!
Előre is kösz!
-
szinimini
senior tag
Sziasztok
Asus EAH6870-es karira milyen vastag Gap Pad-ot kéne vennem?
Látatlanban 2mm-esre tippelek vagy lehet,hogy 1,5.
Szóval kitudná nekem megmondani,hogy melyik is az igazi?

köszi
-
Megint nem igazán ide való, de én megkérdem:
adott egy internetes videotéka (streaming), mely Silverlight alapú lejátszóval megy. Ha a PC-t kinyomom a tévére (HDMI-n keresztül, a hd6870-nel), a lejátszás randán rángat minden böngészőn, aktivált és deaktivált hardvergyorsítással is. A kártya 300/1050-en megy közben (rajta van a monitor s, csak ugye épp nem elsődleges képernyőként). Tehát az órajel nem ugrik 920-ra.
A laptopon az Intel IGP-vel először sima volt, aztán megnéztem aktiválva van-e a hardveres rásegítés (aktiválva volt); na utána visszatéve teljes képernyőre már az is rángatott.
Mi a fenét kell beállítani, hogy ez megszűnjék? Gobndolom a buzi Silverlight kavar be, de nem találtam semmi beállítást.

-
törölt tag
Sziasztok!
Bios frissítésre mi a jobb biztonságosabb program vagy megoldás! Sokan azt mondják hogy DOS-alól kell a frissítést elvégezni!
Viszont van itt egy cikk amiben a szerző windows alatt futtatott programmal végzi el a frissítést. cikkVélemények erről?!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Több napja már, hogy hidegindításnál win bebotoláskor egy pillanatra 2 négyzet centiméteres területen kipixelesedik a windows felirat feletti sötét rész.Tudjátok mikor a windows logó megjelenik bootoláskor!
És mikor már betöltött a rendszer a catalist control center host application működése leáll.Vagy épp kékhalált kapok.[link]Igaz korábban is voltak problémák csak, akkor memóriára hivatkozott a BSW.
Nos lehet, hogy a memória váltaná ki ezt az anomáliát?
Több játékkal teszteltem a karit mindegyiket végig játszva (Medal of Honor 2010(időnként leállt a játék,de letudtam zárni ctrl+shift+esc-el),Metro2033(teljes játékidő alatt egyszer fagyott ki,úgy hogy csak a reset segített),Battlefield bad company2 végig futtattam hiba nélkül,Aliens vs predator 2010 nem volt gond.
Néha az intéző is leáll!
12.10-es driver van fent.Tud valaki segíteni?
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte márkájú HD6850em.
Kicsit problémásnak találom a hangját.
Van rá mód, hogy halkabban működjön? Alapbeállításon 50% körül pörög.
Vagy venni kéne rá egy hűtőt? -
válasz
Razermazer
üzenetére
respect

-
Razermazer
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez nem is finomított eredmény, lehet ezt még lejjebb vinni, csak egyenlőre biztosra mentem.
A másik a vizem közel 5 éve megvan, tehát nem került semmivel se többe,(annyiba hogy betettem a kártyát a rendszerkörbe) a kártyát itt aprón még 1 év garival vettem fullcover blokkal együtt 35k-ért leértékelte a tulaja és mondtam, hogy ennyiért megéri(7770-et nem akartam, mert az sehol sincs a 6870-hez képest, jó a mostani driverekkel gyorsult valamit, de a 128bit az mégsem 256).Jobb kártyám volt 7850 személyében, de meg kellett válnom tőle, idővel majd az lesz e helyett, de egyenlőre semmi olyan játék nem indokolja a váltást ami szükségessé tenné. A mostani 23"-ról is visszamegyek 19"-ra ott meg bőven elég lesz, szinte nincs is időm játszani, amivel meg játszok, ahhoz bőven elég.
Igen majd a vram lesz a hátráltató tényező, de sose szoktam a látványjavítókkal szórakozni. -
válasz
Razermazer
üzenetére
Nekem ezt 1,185-ön viszi saját széllel, igaz 76-82 fokon. A víz árából vehettél volna egy jobb kártyát...
-
Ger_man
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az mindig hibát észlel és el sem indul, 2X próbálva

-
belinho
senior tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Teljesen átlagos eredmény, 940-950mhz-et mennek alapfeszen a 6870-ek(1.175v), az 1ghz 1.2v-on teljesen reális. Adhatsz még neki feszt a jó hűtés miatt, talán az 1050mhz elérhető!
A memóriának 1200-1250mhz között lesz vége, de ezt a gpu is befolyásolja, hogy mennyire bírja majd a memóriavezérlő. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
Nem rossz semmiképpen sem.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy átlagos viszonylatban mennyire számít jónak egy 6870-től referencia asus, természetesen vizesblokkal fullcover, 1000mhz-es gpu és 1200mhz-es ram órajel 1,2-volton?.
Mindez 57-58 fokon hála a víz áldásos tevékenységének. -
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Haha nekem az volt bugos

El se indult és szétfagyott a Win is
-
Ger_man
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem igaz hogy mindenki félreérti... olvasd tovább... csak az unlock értéket írtam át, nem az aktuális órajelet

Azért ilyen sokat hogy extra feszültség emelésnél még véletlen se legyen limit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Ger_man
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Valami működő unlocker

Megpróbáltam RadeonBiosEditorral de annak rossz vége lett: link
-
Ger_man
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nekem is rossz a Trixx.. csak tudnám miért nincs update.. villódzik a kép meg minden
MSI AB-ben meg az unlock nem műkszik 
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az miben is nyilvánult meg? Mert nekem most megy a 12.10 egy kb. egy éves Trixxel igazából gond nelkul; bar mint írtam a Crysis végén voltak érthetetlen gondjaim, de mintha ram kezelési probléma lett vón és nem egyéb...
-
-
Valkűr
addikt
Érdekes, nekem soha semmi bajom nem volt a Catalystokkal...Nem tudom másnál mi lehet.
-
-
F_Zolee
nagyúr
-
Ger_man
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1100/1300-at egy 6870 se visz el
MSI AB-ben meg az unlock nem műkszik