Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
boxos23
üzenetére
Én a napokban akartam RadeonBiosEditorral módosítani a 6850esem OC limitjét, és a kártya a win7 bootig jutott el majd kékhalál... de nagy nehezen utánna olvassal sikerült visszaraknom az eredeti biost.
Pedig hozzáteszem az eredeti biosát módosítottam, bár 1100/1300mhz-re

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
boxos23
üzenetére
Max saját kreálmányt rakhatsz rá de akkor sem biztos, hogy bírni fogja a húzást. Ha jól rémlik akkor a Gigabyte kártyákon nem lehet állítani a feszt, de lehet másik biossal tudsz rajta módosítani. De én ehhez már nem értek, mert túl rizikós, hogy ilyennel foglalkozzak.
-
boxos23
aktív tag
Gigabyte Hd6870 1gb oc vga-ra van valami uj bios amivel nagyobb mhz-k vannak és szépen működik??
-
HeZzZ
senior tag
na át is van alakítva a gépház... mostmár befogadóképes

-
HeZzZ
senior tag
sziasztok, valaki tudna modnani, egy vtx3d 6870x2 méretet hosszra?
elég nagy gépházam van, de azért kíváncsi vagyok menynivel lesz nagyobb a mostani sapphire 6870 emnél.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
[link]
Erre valakinek van valami ötlete? -
Razermazer
őstag
válasz
üzenetére
Teljes fullcover blokk ráadásul koolance, igen megvan hozzá minden más, tehát komplett rendszerem van, erre már nem kellene invesztálnom.
Jó akkor marad a 6870 blokkal, a mostani vapor x-es sapphireomat eladom így meg is lesz csak idő kérdése, remélem nem futok bele a karácsonyi árhullámba, mert akkor ugrott az egész.
7850 majd akkor ha a blokkja 15k- körül fog mozogni, amikkel én játszom bőven elég a 6870-is 1 monitor full hd még kiszolgálja az 1 giga is neccesen, de nem is szoktam nagyon látványjavítózni.
Köszöntem a tanácsokat. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
A 7850 alapon nem lép el annyira a 6870-től, de ha beleszámoljuk a tuningot, akkor már elég nagy különbség jön ki köztük, na meg az új 12.11b driver is tolt bőven a GCN-es VGA-kon.
-
törölt tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Csak a GPU-t hűti vagy FC blokk?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
Azt még hozzáteszem, hogy a két kártya nem egy kategória szóval neked kell tudni, hogy melyikre fáj a fogad jobban.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Razermazer
üzenetére
Magadnak meg is válaszoltad igazából. 35k-ért jó a 6870, főleg ha még blokkal van egybe csak persze neked is kell hozzá rendszer, hogy ki tudd használni. Teljesítményre nem lehet panasz vele még egy darabig. És mint írtad nehezen lenne meg a 7850 ára így nyugodtan maradhat ez is, mert nem egy alsó kategóriás kártya.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Egy lényeges kérdéssel fordulnék hozzátok tanácsot, ajánlást kérek.
Lenne itt apróba egy 6870 referencia kártya vízhűtéssel 35k-ért garanciával, érdemes e még beleinvesztálni, vagy inkább 7850-et vegyek(arra most nem tudok vizesblokkot venni, és foglamam sincsen hogy mikor tudok majd).
7850 most még drága nekem, tudom mit tud volt olyanom, de sajna el kellett adnom és 7770 helyett inkább 6870-et vettem, mert megeszi reggelire(tény és való többet fogyaszt a 6870, de teljesítményben sem hasonlíthatóak össze).
6870 teljesítménye és vramja nekem elég mindenre, szinte mindenem vizezve van, jól illene a képbe és ennyiért meg ajándék blokkal együtt. De a 7850 se hagy hidegen, csak nehéz összeszednem rá a pénzt.
Melyiket részesítsem előnyben? -
disko
csendes tag
Segítség kellene! Gigabyte HD 6870-es kártyám van, és a Medal of Honor Warfighter indítása után kidob az asztalra( a töbii játék hibátlanul megy), ha a feladatkezelőben megnézem akkor a mohw.exe 99 %-ban használja a cpu-t. visszalépni a játékba nem lehet, csak lelőni. visszaraktam a régi kártyámat (HD 3870) és azzal hiba nélkül megy. szokásos driver frissítés meg volt. mi lehet a gond?
gigabyta p35-ds3, Core 2 duo E8200, 4 gb ram, HD6870 1 gb, Win7 64 bit
a segítséget előre is köszi
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Van egy "kis" gondom, frissítettem a 12.8-ra a 6850-esem driverét és mostantól minden újraindítás során megfagy a gép. Viszont nem tudom, hogy a driverfrissítés, vagy egy a kaspersky által csinált uninstaller program a felelős-e, mert csak ezt a 2-t telepítettem ma.
Egyedül csökkentett módban használható a gép és nem fagy le. -
Z10N
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ezen most mi olyan vicces?
Azt mondta "remlik". Amugy nalam eyefinityben is ennyire veszi le idle-be 300/1000, amit modositottam 250/1000-re. Ha lejjebb veszem a memoriat neha tearing-et okoz, mondjuk nem csodalom. -
törölt tag
Ha már szóba jött a Twin Turbo II
A 6870-emre vegyek egyet? A mostani S1 gány helyett. Használtan nem kapni, újonnan megéri kidobni érte 11 rongyot? Elvégre 250W a kari meg csak 150 tehát lassú ventikkel is megfelelő lesz a hűtés jól gondolom?Szerk.
Ahogy én is csináltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rafis83
tag
Sziasztok!
Gigabyte HD6850-1GB kártyám van. Nemrégiben a két ventilátor közül az egyik elkezdett hangoskodni. Ha a Catalyst Control Centeren leveszem a ventilátor sebességét 25%-ra, akkor 5-10 másodpercenként le is áll.
Lehet cserélni a ventit, illetve milyen ventilátort tegyek be helyette? -
Valkűr
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
KÖszi, ez igy elég nehézkesnek tűnik
Lehet nem ér ennyit az egész... -
Valkűr
addikt
Olyat nem lehet csinálni, h az Ati mellé az ember betesz egy olcsóbb Nvidiát a PsyhX miatt és akkor együtt dolgoznak?
-
Asbee
veterán
Hát nem tudom ti mit csináltatok de physx high rohadtul észrevehető mindenen. Víz, robbanások, lengő zászlók stb, stb. Legmagasabbra volt állítva? ( Mondjuk mediumon is simán észrevehető). 6870-en border2 physx azért felejtős. Nagy harcokban ismerősnek 5-10 fps-t produkál. Azzal mondjuk egyetértek csak physx miatt nem érdemes nv-t venni, hacsak tényleg valakinek nagyon-nagyon fontos és régebbi physx-es játékokkal is játszik.
-
MrM94
addikt
Probaltam,epp haverrel nyomtuk coop-ba amikor neztem,hogy hol a varva vart physx...es kerdezem a havert akinek mellesleg egy 6870 ese van hogy o latja ezeket a mozgo zaszlokat?Nem.O latja ezeket a folyo valamiket a hordokbol?Nem. es kb ennyi az egesz physx benne amit kb 8 ora jatek utan eszrevettem....
Termeszetesen ugyvan ahogy mondod
-
Valkűr
addikt
Sziasztok, jelenleg egy Gigabyte HD6850 OC VGA karit használok, egy AMD Phenom II. X4 955 Black Edition procival. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik VGA kari lenne az amit még sebességben eltud vinni a Phenom, és nem 4-5 FPS difi lesz a VGA karik közt a különbség, hanem azért kategóriákkal jobb lesz. Érdemes -e jobb VGA-ba ölni?
-
Teodor52
senior tag
Na kiderült a hiba!
A dmp fájl szerint elavult driver!
Hát most mindent leszedtem és chipset driverrel kezdve feltelepítettem a vga-t stb.
Reméljük nem lesz probléma! -
Brumi˘
addikt
Üdv. mindenkinek!
2 megjelenítő használata esetén (monitor dvi, tv hdmi) egy 6870 mennyire veszi vissza az órajelét üresjáratba?
Ill a referencia hűtés mennyire hangos, forró?
Köszi előre is.
-
Z10N
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Esetleg nem atikmpag.sys volt a hiba okozoja? Ez nalam is elofordul mikor hetvegen nincs kikapcsolva a gep (24+ ora) es az ati/amd driver besokkal, a venti ezutan nekem is felporog 100% par masodpercre rebootkor. Ilyenkor a memoriara szokott mutogatni a dump, ami vicces, mert van 8GB ahova szemetelhet a win7. Nuygodj meg nincs semmi baj, a driverek ilyen sz*rok.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Majd szívrohamot kaptam tegnap este!
14 órát ment zsinórba az Euro Truck Simulator 2 (egyszer kétszer tálcára raktam 10 percre) majd 14 óra után kiléptem a játékból fórumoztam egy kicsit(10-15 perc) és mikor kiléptem a fórumból beállt a kékhalál!
Pontosabban olyan üzenetet kaptam mint mikor az ember tuningolja a procit és nem bírja az újonnan megadott feszt vagy órajelet,és kék háttér sok infó és csak azt sikerült megfigyelnem, hogy legalul elkezd számolni 100-ig.Azt hiszem olyasmit írt ki, hogy memory disc és utána közvetlenül írta az 1-100-ig értéket!
Azt megelőző este 10 óra játék után megnéztem a procit 47-48 fokos volt(gyári hűtővel) mert a játék 40%-ra terheli meg,de az egyes magot 90-100% között a többit meg 20% körülire-így jön ki az aida szerint a 40%-os átlag.
A memóriát 70%-ra a gpu-t 97-98%-ra, terheli meg,aminek a hőfoka a 14 óra játék után 66 fok
Ja és annyit még, hogy mikor beállt a kékhalál és újra bootolt felpörgött a videokártya!Mi volt ez?
-
Ger_man
senior tag
ASIC Type: Barts PRO (8006 grade)
Production Location: TSMC Fab 14 300mm (Tainan, Taiwan)
Production Year: 2010 (Cards made pre-2010 : Substract 10 years)
Production Week: 49
ASIC Revision ID: 111
Wafer ID: 9
ASIC Quality rating by Iddq: 75% (higher value the better)
ASIC location in wafer (Axis Y): 08
ASIC location in wafer (Axis X): 014
ASIC Lot S/N: 45A14D7E (Encoded)
ASIC SIMD Configuration: 0 (ASIC has full SIMD/CU configuration enabled)De ez csak 1-2 mp
Vagy valamit elszúrtam... és az alap és a 1000/1200-on is ugyan ezt kaptam... -
werwolf999
csendes tag
válasz
belinho
üzenetére
Értem. Windows az most lett újrarakva hétfőn, teljesen új, nincs is felrakva semmi csak a driverek meg egy játék. Még akkor a monitor cserét megpróbálom, kábelcsere megvolt. Gép az rendszeresen volt takarítva, most kiszedtem a kártyát külön eltakarítottam meg az alaplap foglalatát is. Köszönöm szépen a segítséget. Hálás vagyok érte.
-
zserbox
őstag
válasz
werwolf999
üzenetére
régen volt vki a fórumon akinek ilyenre az segített hogy a pci-express csatit kiporolta
-
belinho
senior tag
válasz
werwolf999
üzenetére
Talán egy másik monitorral is megpróbálhatod, vagy másik csatlakozóval,legvégső esetben egy win újratelepítést talán még megpróbálhatsz, több ötletem nincs!
Ha gar lesz, akkor imádkozz, hogy ott is előjöjjön a hiba!
Nyomtasd ki a képet és tedd a kari mellé, hogy ez a hibajelenség, ezt keressék! -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
werwolf999
üzenetére
Garancia van még a kártyára?
-
belinho
senior tag
0 errors! Tehát nem vram hiba!
Tedd fel a legújabb 12.10-es whql driver-t hátha ez segít! -
belinho
senior tag
válasz
werwolf999
üzenetére
Futtasd, ha hibát talál, akkor jelzi a result résznél, akkor tudod, hogy vram hibás a kártya, olyan ez a program, mint a memtest, csak ez a kártya memóriáját teszteli.
-
Nethon
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6850-em, ami játék alatt tökéletesen (sniper elite v2) működik, heaven alatt is, de a furmarknál azt írja ki, hogy az eszközillesztő nem válaszolt, majd helyreállt és maga a program nem indult el. Érdemes vele foglalkoznom, vagy nem? A kártyára van még garancia, de nem tudom, hogy ez tényleges hibának számít-e vagy sem, így feleslegesen nem akarom küldözgetni a cuccot.
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy valamit elszúrtam... és az alap és a 1000/1200-on is ugyan ezt kaptam...