- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Nálam mostanában valamiért hasonlóképpen szórakozik a VTX3D HD6850-em. Igaz annyiban tér el, hogy ma pl. avi videót néztem és a film végén megakadt a lejátszóprogram (Smplayer), újraindítás után nem látta a vga-t a rendszer. Gép leállít, kártya ki majd vissza és utána már újra működött. Lecseréltem a 12.10-es catalystot a 12.8-ra és majd meglátom miként viselkedik. Bár arra tippem sincs, de esetleg az smplayer nem jó videólejátszáshoz? Viszont akkor miként lehet az, hogy fagyás után újraindítva a gépet a rendszer mégsem ismerte fel a vga-t?
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Jogos

Abban igazat adok, hogy amíg valami hibamentesen működik addig felesleges belepiszkálni.Elég sokat olvastam erről a bios módosításról, persze ha nem lettem volna biztos a működésében akkor nem írom át. Viszont kíváncsi voltam rá miként viselkedik a vga ezzel a bios-al és mivel problémamentesen megy vele így már nem is raktam vissza rá az eredetit. -
John Rose
aktív tag
Hidd el nem rontod el vele és az a legszebb az egészben, hogy bármikor visszateheted a kártya eredeti bios-át. Már lassan 1 éve így használom én is és tökéletesen üzemel vele abszolút problémamentesen.
-
John Rose
aktív tag
Reméljük tényleg tuningos példányt fogsz ki

Sok szerencsét hozzá
Lehet láma megjegyzés, de nem egészségesebb a feszemelés nélküli tuning? Megérné szénné hajtani és várni mikor épül be szervesen (szenesen) a kártyába a GPU?
Bár én is Lord Vader kolléga mintájára a VTX3D karira a Powercolkor PCS+ biosát tettem és már ettől a minimális "tuningtól" is tartok. Bár sok helyen olvastam alapfesszel többet is menne a kártya, csak kérdés megéri-e az a pár fps növekedés. -
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Emberek!!! Béke, hiszen karácsony van

Szerintem sem elítélendő, hogy valaki a használtan vett vga kártyáját leteszteli a lehetséges hibák kiszűrése érdekében. Nem beszélve arról, hogy ha hibás akkor még garanciában cseréltetheti is. Az is igaz, hogy még én sem használtam ilyen progikat, pedig használtan vettem a HD6850 kártyámat. Sokat játszom vele pl. COD MW3-al és ha hibázna, akkor én is elgondolkodnék a tesztelésében.
Szóval BÉKE legyen a fórumon és a világban
ui:
Nem járok kocsmába, mert van a családnak saját borospincéje fantasztikus aromájú borokkal és néha előfordul, hogy magam megyek, de vissza már hoznak. Ezenfelül még tuningolom is a rendszerem (sőt magfeloldást is alkalmazok) és 35 éves vagyok. Várom a büntetésem
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Köszönet kollégák

Ha minden jól megy jön a HD4850 utódja egy 1,5 év garis VTX3D HD6850 kártya személyében. Sikerült üzletelnem számomra kedvező feltételekkel (vga +21k postával). Annak idején (2009 őszén) ugyancsak 20k-ért vettem a mostani kártyámat, ez az összeg számomra még elviselhető. Remélem pár évig megleszek vele.
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Köszi! Halottam én is erről a hibáról. Kinéztem egy VTX3D kártyát is, de sajnos elvitték az orrom elől. Egyébként örülnék én is ha 10k-ért sikerülne elpasszolnom. Nekem már kiszolgálta a vételárát (kéz alól vett igen megkímélt és karbantartott kártya).
-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne lecserélni beszámítással a jó kis Gainward HD4850 512MB vga-mat egy 1,5 év garis Gigabyte HD6850 1GB windforce kártyára (+25,5k).
Az adatlapomon lévő pc-be építeném be. Szerintetek megéri a kártya az árát? Milyen tapasztalataitok vannak a kártyáról?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Padavan firmware
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12GB - Garancia - Friss wellness - BESZÁMÍTOK!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest