- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Sziasztok! MSI 6850 Cyclone PE OC Edition kartyanak mekkora a minimalis tapigenye? Szoval mekkora tap kell neki?
Nekem 500 as van de aki megveszi ahogy neztem lehet hogy csak 400 as ASUS
Koszi
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
MSI 6850 et mennyire lehet huzni? Cyclone pe oc a katya

-
Raidon
őstag
Esetleg mit tudnatok javasolni olyan keretek kozott ha ezt a kartyat mondjuk eladnam es kevesebb raforditassal kijonne vmi? BATTLEFIELD 3 ra kell inkabb meg majd esetleg crysis 3
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Most csereltem le a 955 BE omet egy i5 3570k-s procira MSI 6850 PE OC van,lesz mellette
Szerintetek lesz erezheto kulonbseg vgy kesobb erdemes lesz cserelnem videokartyat is? -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Jah igen az is. Mondjuk en ezt sosem ertettem hogy van egy VGA tudja a maximalis felbontast jo Filmekhez tokeletes. De jatekban meg elfogy a teljesitmenye.
Mondjuk ilyen felbontasnal nemigen hasznalok elsimitas meg ilyen kis cuccokat.
BF3 nal ha tenyleg minden fullon van akkor picit szaggat. Az ilyet nem szeretem.
Ha minden full de mondjuk a felbontast leveszem akkor minden franko.
Szal sztem most elkezdek gyujtogetni
Csak tudnam milyen rendszerre lenne erdemes alapozni... -
Raidon
őstag
Nem vitatkozni akarok nem szoktam trollkodni. En szemely szerint nem vagyok a tuning mestere es hivoje. Csupan azert vettem ezt netalantan hatha kiprobalom...
Mellesleg nekem az 5770 es utan amin gyarilag hibas volt a BIOS es nem tudtam megcsinalni ahhoz kepest nagy elorelepes lett teljesitmenyben.
Amire hasznalom a gepet azt elviszi siman. Ha legkozelebb viszont VGA csere lesz akkor cserelem a komplett hardvert.
Am most maj 15 tol csak Diablo 3 azni fogok
Azt siman elhajtja FULL-HD ban.
Sok jatekot is kiprobaltam egyedul talan az a baj hogy nemelyiknel a Full HD mar kicsit sok es csakis azert keves az FPS mert tulsagosan nagy a felbontas es elfogy a VRAM bar fene tudja.
En megvagyok vele elegedve teljes mertekben
Am igy mar ertem mit akartal kihozni a dolgobol koszonom szepen

-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Nekem van egy MSI Cyclone 6850 OC PE-m.
Egy Sapphire Vapor 5770-t valtottam vele.
En mindketto markaval meg vagyok elegedve.
Tapasztalat alapjan spec nekem a cyclone talan kicsit jobb hutesu mint a regi Vaporom.
Hozta a vart teljesitmenyt.
MSI bol ha teheted a Cyclonet vedd mert kicsit magasabb az alap orajele mint a sima 6850 nek meg a hutese is jobb vagy esetleg egy hasonlo kategoriaju Vaporos Sapphire-t.
MSI Cyclone meg kicsit talan huzhatobb de ha nem vagy tuningbarat a Sapphire sztem arban most jobb.
Meg mielott megint vita lenne a hofokorol.
Ezen esetben nalam a cuccos egy CoolerMaster RC 600 Gladiatorban van.
Elol 12cm es venti Felul is egy 12 es amit megkuldtem egy Hyper TX-3 mmal.
Hatul van egy venti az kb 8-10 cm.
Meg oldalt is van 2db 12 cm es venti.
-
Raidon
őstag
Hülyeségek egy Tarsolyba

Nekem is volt pár gépem szar hulladék táppal és emiatt idő előtt elhalt...1. Utánanézek.
2. Felmérem az igényeimet.
3. Vásárolok
4. HasználomÉn nem vagyok az a típus aki bemegy vhova és elvárom hogy kinyalják a ....
Mondjuk "hülyéknek" bármit el lehet adni,meg annak aki nem ért hozzá...tisztelet a kivételnek. -
Raidon
őstag
Hol vetted? HA online shop akkor érdemes írni egy email-t.
Ha nem mindig produkálja akkor az sem fix hogy náluk kijön a hiba.
de érdemesebb elküldeni. Az a fix ha megérdeklődöd hogy ilyenkor mi van vagy emailt írsz v személyesen.Esetleg ha van másik gép ott is meg lehetne nézni.
Bár most így hirtelen nem jut jobb eszembe. -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Egy ideig nekem is úgy volt csak mikor az asztalon volt a gép akkor csúnya volt bár most már mindegy

Most már csak egy kicsit zúzósabb proci kéne xD A videókarival teljesen meg vagyok elégedve. -
Raidon
őstag
A régi monstrumomnál nem ment... mondjuk beszereztem egy hosszabbítót akkoriban és a ház másik felén az alaplap mögött van elvezetve szóval nem is látszódik

-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
A kapcsoló performance helyzetben van gyakorlatilag semmivel sem hangosabb mint az 5770 VaporX em. Ha lesz időm és nem lesz a gép bent az asztalon a legszűkebb résben akkor majd meglesem bár nekem ez is jó. Ha silent módban van akkor levesz az rpm ből? vagy mitől lesz csendesebb ha semmit nem csökkent?
Még 1 kérdés elvileg ugyanaz a kártyánk van. Neked hogy van alapon a 950 - 1150 es órajel?
Vagy mikor meglett felhúztad? -
Raidon
őstag
Nekem minden gond nélkül lezajlott a váltás 5770 ről 6850re.
Driver uninstall ati val. Kártya ki új be driver telepít. minden fantasztikus XD -
Raidon
őstag
No emberek megjött a kicsike!
MSI 6850 OC PENem bántam meg. Hűűűűs és gyors

-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
A döntés meghozatott vala Sapphire részére

-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Mivel lehet legjobban tesztelni a 6850 et? Próbáltam 3DMark-al Vantage edition vagy vmi másik? Mindenképp valami frissebb kellene majd.
Üdv
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Pont hogy 2db 4 pines csati van a tápon.
Az érdekelne hogy ami a kártyáához jár az egy Y kábel.
egyik fele a pin az a fekete a másik 1 -1 soros 4 pines. -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Ez egy fórum végülis megosztottuk a véleményeket de mindenki saját maga húzhatja meg a vonalat hogy miről vált mire mire van pénze és mivel van el egy jó darabig.
Az tény hogy 6870 jobb mint a 6850. De olcsóbb,számomra noname márkából nem válogatok. Maradt MSI 6850 OC Power Edition.
Már megrendeltem
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Nekem marad a 6850.
3 érv miatt.
1. Mivel 5770 et tervezek cserélni és annál jóval gyorsabb.
2. Árban nekem közelebb áll a pénztárcámhoz.
3. Sokan azt írták hogy az OC edissön magasabb órajelen megy mint a 6870.

-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Bocsi hogy megint írok már nem tudtam szerkeszteni.
Most jelenleg egy 5770 esem van a 6850 ehhez képest is nagy lépés lenne tekintve hogy a 6850 - 6870 között van 5-10 ezer forint különbség.
Most is full hd ban játszok pl BF 3 is játszható volt 5770 el full hd ban minden maxon.Lassan nem tudok dönteni . MSI ről jókat írtak.
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
6870 ből amit linkeltetek vagy pedig a Flex edition jobb?
Tuningolni nem szeretnék ha nem muszáj.
Végülis Neki fogok állni majd photoshop meg Corelnek.
HD ben filmezek meg szeretném ha a játékok 1920x1080ban sem szaggatnának.
jövőbeni játékok amikkel fogok játszani az a MW3 Diablo 3 no meg hát az újdonságokat sem vetném meg. -
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
Sziasztok Sapphire 5770-et tervezek cserélni, mit tudtok ajánlani?
Legyen halk jó hűtésű és erős kari
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12GB - Garancia - Friss wellness - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- IFixIt iOpener Toolkit
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest